Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Απαγορεύεται ο αυνανισμός

απαγορεύετε ο αυνανισμός

Αυνανισμός στης τουαλέτες

Στο πανεπιστήμιο του St. Andrews στην Αγγλία εμφανίστηκε η εξής ανακοίνωση που προκαλεί ποικίλα σχόλια. Άλλοι γελάνε, άλλοι την προσπερνάν με το κλασσικό Βρετανικό φλέγμα και άλλοι αναρωτιούνται αν όντος η ποσότητα του σπέρματος μπορεί να προκαλέσει τέτοιες αντιδράσεις.

Στην πόρτα στην αντρικές τουαλέτες του πανεπιστημίου οι διοίκηση έβαλε την εξής ανακοίνωση, με την οποία απαγορεύει τον αυνανισμό στης τουαλέτες από τους φοιτητές.

Η ανακοίνωση έχει την σφραγίδα και το λογότυπο του πανεπιστημίου και ανακοινώνει στους φοιτητές ότι είναι παράβαση των κανονισμόν ο αυνανισμός στης τουαλέτες επισημαίνοντας ότι “το πάτωμα της τουαλέτας δεν έχει σχεδιαστεί για να υποδέχεται το σπέρμα σας”.

Τονίζει δε με Βρετανικό φλέγμα ότι  η υπερβολική ποσότητα σπέρματος λεκιάζει τα πλακάκια σε βαθμό που χρειάζεται καθαρισμός από επαγγελματικό συνεργείο, γεγονός που θα κοστίσει αρκετές χιλιάδες λίρες. Και απειλεί τους φοιτητές ότι αν συνεχίσουν να αυνανίζονται στης τουαλέτες τα έξοδα καθαρισμού θα προστεθούν στα δίδακτρα του επόμενου έτους.

“Είναι τα δικά σας χρήματα” καταλήγει η ανακοίνωση και παρακαλεί όλους του φοιτητές που θέλουν να αυνανιστούν να πάνε στα σπίτια τους και να μη χρησιμοποιούν τους χώρους του Πανεπιστημίου.

Το καλύτερο φυσικά φυλάγετε για το τέλος, όπου αναφέρετε ότι η γραμματεία της βιβλιοθήκης μπορεί να δώσει λύση σε  οποιαδήποτε απορία για το θέμα του αυνανισμού!

Τα συμπεράσματα που μπορεί να βγουν από αυτή την ανακοίνωση είναι τα εξής :

Οι Άγγλοι φοιτητές που φοιτούν στο πανεπιστήμιο του St. Andriews είναι όλοι πλούσιοι, και τους αρέσει ο αυνανισμός στης τουαλέτες.  Το πανεπιστήμιο ιδρύθηκε πριν 600 χρόνια και από εκεί έχει αποφοιτήσει ένα μεγάλο μέρος της Αγγλικής ελίτ. Άρα τυχαίοι άνθρωποι εκεί δεν υπάρχουν.

Δες και αυτό  Μέντιουμ και σεξ

Πόση ποσότητα σπέρματος μπορεί να παράγουν για να αναγκαστεί η διοίκηση να προσφύγει σε αυτό το μέτρο? Γιατί δεν προσφέρθηκε να κάνει μια συνεργασία με μια τράπεζα σπέρματος έτσι ώστε και οι φοιτητές να αυνανίζονται και οι δυο πλευρές να έχουν έσοδα. Ειδικά στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε προτείνουμε αυτή την λύση. Μην τους ανεβάζετε τα δίδακτρα γιατί όσο και να ζητήσετε οι μπαμπάδες τους θα πληρώσουν χωρίς κανένα πρόβλημα για να καμαρώνουν τα βλαστάρια τους να φοιτούν στο ονομαστό πανεπιστήμιο. Οπότε με χρήματα δεν θα τους τρομάξετε.

Η αναφορά όμως της γραμματείας ότι μπορεί να δώσει λύση σε οποιαδήποτε ερώτηση ενδιαφερομένων μπορεί να θεωρηθεί σεξιστική και να φέρει τόννους σπέρματος στης τουαλέτες καθώς δεν αναφέρουν τα κορίτσια που εργάζονται στην γραμματεία αν είναι όμορφα η όχι.

Στην Ελλάδα ποτέ δεν θα δείτε τέτοια ανακοίνωση σε κανένα πανεπιστήμιο για δυο λόγους. Ο Έλληνας φοιτητής δεν τραβάει μαλ*κ*α στης τουαλέτες. Προτιμά να εναποθέτει το σπέρμα του στης χιλιάδες αχόρταγες και πρόθυμες φοιτήτριες. Δεν υπάρχει ευκολότερη γκόμενα από την πρωτοετή φοιτήτρια ειδικά αν είναι από επαρχία. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι οι Έλληνες φοιτητές σπάνια συχνάζουν στα Ελληνικά πανεπιστήμια και ακόμη σπανιότερα επισκέπτονται της τουαλέτες αφού μπορούν χαλαρά να κάνουν την ανάγκη τους όπου κρίνουν σκόπιμο.

Οι πλούσιοι Άγγλοι όμως φαίνεται ότι στερούνται αυτόν τον δυο πλεονεκτημάτων των φτωχών Ελλήνων φοιτητών και τώρα βρίσκονται αντιμέτωποι με την σκληρή πραγματικότητα. Να πρέπει να αποχωριστούν την αγαπημένη τους συνήθεια “αυνανισμός στης τουαλέτες” …..

Χαχα και τώρα που θα τον παίζουν τα Εγγλεζάκια?

Η διοίκηση του Βρετανικού πανεπιστημίου του St. Andrews απαγόρευσε με λιτή ανακοίνωση τον αυνανισμό στης τουαλέτες από τους φοιτητές.

Δες και αυτό  Καλή Χρονιά 2012

Αν όμως είσαι επισκέπτης μπορεί να τον παίξεις??