Οι ευνοϊκές στιγμές

Καταλαβαίνουν πότε μια γυναίκα είναι έτοιμη για να κάνει μια ερωτική γνωριμία και θέλει να φλερτάρει.

sexy_lucy_pinder_black

Ευνοϊκές στιγμές για ερωτικές γνωριμίες

sexy_lucy_pinder_blackΚλείσε τα μάτια σου και άφησε την φαντασία σου να σε μεταφέρει σε κάποιο μέρος μαγευτικό, όπου ένα σωρό Αφροδίτες λικνίζουν τα κορμιά τους, μεθυσμένες για έρωτα.

Και τώρα άνοιξε τα μάτια σου και κοίταξε απλώς από το παράθυρο. Στο δρόμο κάτω από το βλέμμα σου ξετυλίγετε το ίδιο ακριβώς θέαμα μιας και ο μισός και περισσότερο πληθυσμός της Γης είναι γένους θηλυκού. Νάτες μπροστά σου, δίπλα σου, κατά χιλιάδες οι γυναίκες, πιο φιλήδονη η μια από την άλλη.

Αχ και να μπορούσες να της γνωρίσεις όλες, ζώντας δέκα ζωές αντί για μια! Γιατί δεν κατακτάς τουλάχιστον όσες περισσότερες μπορείς, σε αυτήν την μια ζωή? Μην με ρωτήσεις τώρα που μπορείς να κάνεις ερωτικές γνωριμίες, γιατί θα γελάσω. Ερωτικές γνωριμίες μπορείς να κάνεις παντού. Στον δρόμο, στο πάρκο, στην δουλειά, στο γυμναστήριο . Παντού. Αρκεί να ξέρεις πως και να είσαι ανοιχτός στης προκλήσεις που έρχονται.

tilefoniko-sex-chat

Οι γυναίκες θέλουν να φλερτάρονται, απλά οι τρόποι προσέγγισης ποικίλουν. Και καλά που ποικίλουν γιατί αλλιώς θα υπήρχε μονοτονία. Οι ερωτικές γνωριμίες και το φλερτ είναι τέχνη που μαθαίνετε και βελτιώνετε με την εξάσκηση. Είναι όπως το ποδήλατο. Όταν το μάθεις μια φορά δεν το ξεχνάς ποτέ.

Ξεφυτρώνουν γύρο σου από παντού. Άρα αν δεν έχεις αρκετές κατακτήσεις, σημαίνει πως ΕΣΥ δεν ξέρεις να εκμεταλλευτείς της ευκαιρίες. Και σαν να σε ακούω να μουρμουρίζεις “Μα ποιες ευκαιρίες?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Σου αρέσει το τηλεφωνικό σεξ; Μίλα ζωντανά με τα κορίτσια στο 909.910.9154 ΤΩΡΑ!