Σκοτωσε την κορη του για λογους τιμης!!!

Το ίδιο του το σπλάχνο σκότωσε ένας Ιορδανός, καθώς η 24χρονη κόρη του τόλμησε… να φέρει στον κόσμο δίδυμα

fonos

Πόσο μαλάκας πρέπει να είσαι για να σκοτώσεις το ίδιο σου το παιδί γιατί “τόλμησε να γεννήσει 2 αγγελάκια”. Πόσο μαλάκας πρέπει να είσαι και σε τι Θεό πιστεύεις που σου ζητά να σκοτώσεις το ίδιο σου το παιδί σου?

Δεν χρειάζεται φυλακή για τέτοιους “ταλιμπάν” αφού στην φυλακή δεν πρόκειται να γίνει καλύτερος αλλά επαναφορά της θανατικής ποινής αφού γλυτώνεις την κοινωνία από έναν λοβοτομιμένο και τους φορολογούμενους από την υποχρέωση να τον ταΐζουν.

Το λιγότερο που μπορεί να κάνεις σαν χώρα, είναι να πεις δεν με αφορά το πρόβλημα αφού είναι ξένος, να τον φυλακίσεις και να τον ταΐζεις, και όταν βγει, γιατί κάποια στιγμή θα βγει να ξανασκοτώσει.

tilefoniko-sex-chat

fonosΤο ίδιο του το σπλάχνο σκότωσε ένας Ιορδανός, καθώς η 24χρονη κόρη του τόλμησε… να φέρει στον κόσμο δίδυμα. Το μοιραίο λάθος της ήταν ότι η εγκυμοσύνη της ήταν εκτός γάμου.
Ο πατέρας της άτυχης 24χρονης μπήκε στο νοσοκομείο και υποστήριξε ότι ήθελε να δει πως είναι η κόρη του μετά τον τοκετό. Όταν την αντίκρισε, την πυροβόλησε στο κεφάλι.

Ο άνδρας συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για προμελετημένη ανθρωποκτονία.

Όπως είπε ο ίδιος στις αρχές, ήταν σοκαρισμένος από το γεγονός της εγκυμοσύνης της κόρης του. «Εξοργίστηκα και την πυροβόλησα γιατί έκανε κάτι ατιμωτικό» δήλωσε ο πατέρας της άτυχης 24χρονης.

ΠΗΓΗ: zougla online

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Σου αρέσει το τηλεφωνικό σεξ; Μίλα ζωντανά με τα κορίτσια στο 909.910.9154 ΤΩΡΑ!