Περι γυναικείων εσωρούχων

Πες μου τι εσώρουχο φοράς να σου πω ποια είσαι!

Η κάθε γυναίκα έχει διαφορετική προσωπικότητα η οποία φαίνεται και στην ερωτική της ζωή. Και η επιλογή των κατάλληλων ρούχων δείχνει τον εσωτερικό της κόσμο. Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι τα εσώρουχα που επιλέγει να φορέσει μια γυναίκα όταν έχει σεξουαλική επαφή με άνδρα μιλάνε για την προσωπικότητα της.

Continue reading “Περι γυναικείων εσωρούχων”

Γαλλικά φιλιά

Ιδιαίτερα μαθήματα στοματικού σεξ!

Όσο αθώα και άβγαλτη γκομενίτσα κι αν είσαι, είναι μερικά πράγματα που πρέπει να μάθεις πως πρέπει να τα κάνεις σωστά. Ιδίως αν μέχρι τώρα τα είχες μάθει λάθος ή δεν τα ήξερες και το ακούς για πρώτη φορά! Ξέρεις καλά πως όλοι, μα όλοι οι άντρες έχουν εμμονή με το…στοματικό σεξ.

Continue reading “Γαλλικά φιλιά”

Έχω σχέση όμως ξενοκοιτάω

Η γυναικεία ανασφάλεια στην σχέσεις

Υπάρχουν πολλά κορίτσια στην ηλικία των 20+ ετών τα οποία νιώθουν μπερδεμένα για τα αισθήματα τους με το ισχυρό φύλο και ψάχνονται χωρίς να ξέρουν πως να αντιδράσουν όταν εμφανιστεί κάποιος άνδρας ο οποίος τους αρέσει και θέλουν να προχωρήσουν σε σχέση μαζί του.

Continue reading “Έχω σχέση όμως ξενοκοιτάω”

Παντρέψου για να μοιχεύσεις

Από τον γάμο στην μοιχεία

gamos-moiheiaΈχεις ποτέ σου σκεφτεί ότι ο γάμος δημιουργεί της προϋποθέσεις για να μοιχεύσει είτε ο άντρας στο μεγαλύτερο ποσοστό, είτε η γυναίκα. Και γιατί συμβαίνει αυτό; Αν υποθέσουμε ότι παντρευόμαστε κάποιον με σκοπό να ζήσουμε μαζί του μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει. Έχει ο γάμος ημερομηνία λήξης; Και ποιες προϋποθέσεις συντρέχουν για να συντομεύσει αυτή; Ερωτήσεις που αναζητούν απαντήσεις στο παρόν άρθρο για μια sexylife. 😉

“Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλει να παντρευτεί” ψέλλισε η νονά μου στο αυτί μου, εγώ είμαι η τρίτη της παρέας και εκτελώ χρέη παρανύμφης στον γάμο της καλύτερης μου φίλης. Στην δική μας περίπτωση έχουμε τρία πρόσωπα:

1) Η νύφη – ερωτευμένη και ενθουσιασμένη, περιμένοντας τον γάμο με τον εκλεκτό της καρδιάς της που θα της δώσει εκτός από το επίθετο του και πρόσβαση σε μια τεράστια περιουσία. Ειδικά το δεύτερο ήταν το βασικότερο επιχείρημα του γαμπρού που έπεισε την όμορφη νύφη να πει το ναι.

2) Η κουμπάρα – παντρεμένη σε δυστυχισμένο γάμο και σε ερωτική σχέση με άλλον παντρεμένο άντρα ο οποίος της έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την οικογένεια του για να την παντρευτεί και την θέλει μόνο για το σεξ που τείνει να γίνει το ίδιο βαρετό με το συζυγικό της.

3) Και εγώ το παρανυφάκι – ελεύθερη και ωραία όμως με σχετική εμπειρία από άντρες και συνειδητή επιλογή μου να παραμείνω προς το παρόν άγαμη.

Αναρωτιέμαι ποιο είναι εκείνο το καταλυτικό γεγονός που ωθεί κάποιον παντρεμένο να απατήσει τον σύντροφό του και να κάνει εξωσυζυγικό σεξ;

Διάβασε για της γυναικείες σεξουαλικές φαντασιώσεις

Παραδείγματα όσα θέλετε! Μπορώ να αναφέρω πολλές φίλες μου που είναι όμορφες, με καλή δουλειά και σταθερά έσοδα, παντρεμένες με παιδιά που ναι μεν δηλώνουν ότι ζουν σε έναν ευτυχισμένο γάμο όμως αγαπούν και τους εραστές τους. Οι οποίοι της περισσότερες φορές δεν είναι μόνο ένας.

Εδώ όμως προκύπτει και ένα δεύτερο ερώτημα

Αν είσαι παντρεμένη και έχεις έναν εραστή, τον οποίον λες ότι τον αγαπάς, γιατί δεν αγαπάς πλέον τον άντρα σου να το δεχτώ, όμως αν έχεις πολλούς εραστές τους οποίους λες ότι αγαπάς, γιατί να μην αγαπάς και τον άντρα σου και απλά να το διατηρείς δίπορτο, ή πολύπορτο; Από τον άντρα σου να λαμβάνεις ότι λαμβάνεις και από τους εραστές να λαμβάνεις όλες εκείνες της δόσεις σεξ και ηδονής που σου λείπουν;

Ποιες είναι οι 5 μεγαλύτερες σεξουαλικές φαντασιώσεις αντρών και γυναικών;

Για την κουμπάρα την καταλαβαίνω. Ο άντρας της την παραμελεί και έχει ερωμένη, οπότε είναι λογικό και αυτή να μοιχεύσει. Για την νύφη την δικαιολογώ ότι η οικονομική επιφάνεια του γαμπρού της προσφέρει ένα σίγουρο μέλλον και περιβάλλον στο οποίο δεν πρόκειται να δουλέψει ποτέ της. Αν σε κάποια στιγμή θελήσει να έχει κάποια εξωσυζυγική περιπέτεια πάντα μπορεί να το κάνει παίρνοντας της κατάλληλες προφυλάξεις να μην το μάθει ο άντρας της αφού έχει πολλά να χάσει αν το μάθει ότι η γυναίκα του τον απατά. Είμαι σίγουρη ότι πολύ καλά θα σταθμίσει και θα ζυγίσει όλα τα υπέρ και τα κατά και θα λάβει την σωστή απόφαση χωρίς να επηρεαστεί από μια πρόσκαιρη ερωτική ανησυχία της στιγμής που μπορεί να της στοιχίσει μια άνετη ζωή.

Αιώνιο ερώτημα γιατί οι παντρεμένοι μοιχούν και μέχρι τώρα δεν βρέθηκε κάποιος να δώσει την σωστή εξήγηση. Οπότε και εγώ μένω στο ότι ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους και αιτίες και συμπεριφέρεται ανάλογα με την περίπτωση. Άλλοι σκεπτόμενοι περισσότερο και άλλη σκεπτόμενοι με της ορμόνες τους.

Μήπως τελικά καλά κάνουν όσοι επιλέγουν το τηλεφωνικό σεξ ως διέξοδο; Το τηλεφωνικό σεξ με κάποια άγνωστη κοπέλα σε μια ροζ γραμμή ίσως αποτελεί την οικονομικότερη λύση για όσους έχουν σεξουαλικές ορέξεις όμως έχουν να διακινδυνεύουν πάρα πολλά σε έναν γάμο και απλά προτιμούν να παίξουν με της ερωτικές τους φαντασιώσεις από το να της κάνουν πραγματικότητα.

 

 

Τι σημαίνουν τα κλειστά μάτια κατά την διάρκεια της ερωτικής επαφής;

Μάτια ερμητικά κλειστά την ώρα που κάνετε σεξ!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ σας γιατί η ερωτική σας σύντροφος έχει κλειστά τα μάτια του όταν κάνετε έρωτα; Τι άραγε θέλει να σας πει; Σας αρέσει να βλέπετε την γυναίκα με την οποία κάνετε έρωτα να έχει τα μάτια της κλειστά κατά την διάρκεια της ερωτικής επαφής και τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την σχέση σας; Μήπως θέλει να απολαύσει περισσότερο την ερωτική ευχαρίστηση και αυτός είναι ένας τρόπος για να το πετύχει; 

Οι ψυχολόγοι δίνουν δυο διφορούμενες απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα. Οι μεν λένε ότι αυτό είναι σημάδι ότι οι ερωτευμένοι δεν είναι ειλικρινείς μεταξύ τους και διατηρούν κάποια μυστικά τα οποία δεν θέλουν να εμφανίσουν στην επιφάνεια και οι δε αναφέρουν ότι τα κλειστά μάτια αυξάνουν την ερωτική απόλαυση και είναι φυσική αντανακλαστική κίνηση του οργανισμού που θέλει να έχει μεγαλύτερη απόλαυση της ερωτικής πράξης. 

omorfi-gynaika-me-kokkino-foremaΤα κλειστά μάτια κλειστά κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να κρύβουν σειρά από προβλήματα, όπως ότι η γυναίκα δεν νιώθει άνετα με τον εραστή της και ίσως φαντασιώνεται ότι κάνει έρωτα με κάποιον άλλο, όμως μπορεί και να είναι ένας εύκολος τρόπος να αποκλειστούν οι εξωτερικές επιρροές και να επικεντρωθεί στα ευχάριστα συναισθήματα που της προκαλεί ο εραστής της.

Μερικοί άνθρωποι διαθέτουν μια έμφυτη ντροπή όταν γίνει λόγος για σεξ ή την συγκεκριμένη στιγμή ντρέπεται για το σώμα τους που δεν είναι σε ιδανικές διαστάσεις και ίσως έχουν πάρει μερικά παραπανίσια κιλά. Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως η γυναίκα προτιμά να κάνει σεξ με τα φώτα σβηστά ή με εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό. Όλα αυτά είναι δείγματα ότι υπάρχει κάποια ανασφάλεια στην σχέση του ζευγαριού και ότι μπορεί μεν το σώμα να υφίσταται στο κρεβάτι όμως η ψυχή βρίσκεται κάπου μακριά.

Μερικές φορές οι εραστές κλείνουν τα μάτια τους, λόγω ανεπίλυτων ζητημάτων στην σχέση τους, όπως συναισθηματική ή σωματική κακοποίηση, οικονομικές διαφωνίες, διαφωνίες για θέματα οικογένειας και ανατροφής των παιδιών και άλλες που βρίσκουν εκείνη την μοναδική στιγμή έδαφος για να συζητηθούν. Φυσικά χαλώντας την όποια ερωτική ατμόσφαιρα επικρατεί και μεταφέροντας το σεξ στο μέλλον όταν ίσως οι συνθήκες είναι διαφορετικές.

Στο σαιτ www.roz-tilefona.eu μπορείτε να βρείτε ροζ τηλέφωνα όπου οι κοπέλες στην τηλεφωνική γραμμή εκτός από τηλεφωνικό σεξ μπορούν να σας λύσουν αρκετές απορίες στο αντικείμενο αλλά και να σας δώσουν συμβουλές που θα σας είναι χρήσιμες.

Οδηγός θερινού φλερτ

Οδηγός θερινού φλερτ Τι πρέπει να κάνεις για να καμακώσεις γκόμενα στην παραλία;

Το καλοκαίρι βρίσκεται προς το τέλος του και όσοι δεν έχετε ακόμη κάνει νέες γνωριμίες στην παραλία πρέπει να βιαστείτε αφού οι καλές ημέρες λιγοστεύουν και θα μείνετε κάγκουροι. Το καλοκαίρι είναι ιδανική εποχή για  φλερτ και διασκέδαση στην παραλία με ωραίες γυναίκες όπως για να της προσεγγίσεις χρειάζεται τόλμη και αυτοπεποίθηση. Ο παρακάτω οδηγός θα σε βοηθήσει να κάνεις καλύτερο καμάκι σε άγνωστες κοπέλες.

Τι σου χρειάζεται για να κάνεις καμάκι στην παραλία σε γκόμενες:

ξανθό γκομενάκι1. Προφυλακτικά. Ο πρώτο και σημαντικότερος κανόνας είναι να προστατέψεις τον εαυτό σου από σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες και όταν κάνεις σεξ με μια άγνωστη το προφυλακτικό είναι απαραίτητο. Μπορεί να ακούσεις από κάποιους άντρες ότι  μειώνει την ερωτική ηδονή όμως καλύτερα από το να ψάχνεις γιατρό μετά.

Μίλα μου βρώμικα στο κρεβάτι.

2. Αυτοπεποίθηση. Μην προσποιείσαι κάποιον ο οποίος δεν είσαι. Να είσαι ο εαυτός σου και τα κορίτσια θα έρθουν μόνα τους. Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται λέει η παροιμία. Αν εσύ δεν αρέσεις στον εαυτό σου πως θα προσελκύσεις άγνωστες σου γυναίκες;

3. Χαλάρωσε. Μπορεί οι γυναίκες στην πόλη και στην δουλειά τους να έχουν ένα σωρό απαιτήσεις από τον άντρα των ονείρων τους όμως στης διακοπές εύκολα της ξεχνάνε και ψάχνονται για ερωτικές περιπέτειες και ξεπέτες. 4 στης 6 γυναίκες χαλαρώνουν κατά την διάρκεια των διακοπών και βλέπουν τους άντρες ως ένα κομμάτι κρέας, όπως ακριβώς και αυτοί το οποίο θα της ικανοποιήσει σεξουαλικά και μόνο για ένα βράδυ και μετά δεν πρόκειται να τον δούνε ποτέ πια.

4. Πειραματίσου. Γκόμενες και γκόμενοι στην παραλία με το τσουβάλι και το μόνο που χρειάζεται είναι να τους ανακαλύψετε. Ρίξτε μια ματιά και αν κάποιος σας αρέσει πιάστε του κουβεντούλα. Αν απαντήσει, ενδιαφέρεται, αν όχι προχωράμε στον επόμενο/η. Μην ξεχνάς ότι όπως εσύ θέλεις να περάσεις όμορφα στης διακοπές σου έτσι και οι άλλοι νιώθουν το ίδιο. Η γυναίκα μπορεί να έχει πολλαπλούς οργασμούς όμως μόνο με τον κατάλληλο άντρα, να το θυμάσαι αυτό.

5. Ξέχνα τα πολιτικά. Η πολιτική περισσότερο χωρίζει τους ανθρώπους παρά τους ενώνει οπότε καλύτερα να μην ανοίξεις πολιτικές συζητήσεις. Κατά το θερινό φλερτ μίλα για χαλαρές συζητήσεις και για ελαφρά πράγματα που βρίσκονται στην καθημερινότητα σου όπως το καλό κρασί ή ηλιοβασίλεμα πχ. Σκοπός σου πρέπει να είναι να βρείτε κοινά θέματα για συζήτηση που σταδιακά θα προχωρήσουν σε πιο τολμηρά για να καταλήξουν στο κρεβάτι.

6. Επιλέξτε έξυπνα το μαγιό σας. Ανάλογα με το σώμα που έχετε επιλέξτε και το αντίστοιχο μαγιό το οποίο να τονίζει της καμπύλες σας τραβώντας την αντρική προσοχή. Στην παραλία βγαίνετε για καμάκι εκτός από το μπάνιο στην θάλασσα οπότε εμφανιστείτε με αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση.

7. Ξεχάστε τα κλισέ στο καμάκι. Μπορεί κάτι να λειτουργούσε πριν 10 χρόνια όμως τώρα τα πράγματα αλλάζουν και χρειάζεστε νέες τακτικές και στρατηγικές για καμάκι. “Να σου αλείψω την πλάτη με αντηλιακό” έχει ξεπεραστεί πια και τα γκομενάκια τσιμπάνε από το φεισμπουκ και το τουίτερ.

8. Σεβαστείτε τον ιδιωτικό χώρο του άλλου. Η παραλία είναι αρκετά μεγάλη συνήθως για όλους και δεν είναι σωστό να κολλήσετε την πετσέτα σας ακριβώς δίπλα στην πετσέτα της γκόμενας που σας κέντρισε το ενδιαφέρων. Κάντε παιχνίδι με τα μάτια. Αυτό είναι αρκετό για να σας προσέξει και να θελήσει να κάνετε νέα γνωριμία. Αν είναι αδιάφορη δεν πρόκειται να την εντυπωσιάσετε και θα φάτε χυλόπιτα.

9. Μην λέτε ψέμματα. Ο κόσμος είναι μικρός και το ψέμα θα εμφανιστεί ακριβώς τότε που δεν το περιμένετε. Αν η κοπέλα σας αρέσει πραγματικά μην της λέτε ψέματα. Θα το εκτιμήσει περισσότερο και οι πιθανότητες επιτυχίας σας θα αυξηθούν.

10. Αν παρ όλες αυτές της συμβουλές δεν προκύψει καλοκαιρινό φλερτ δοκιμάστε την τύχη σας στης ροζ γραμμές. Ίσως το τηλεφωνικό σεξ με άγνωστες κοπέλες είναι καλύτερη περίπτωσή για εσάς και στα ροζ τηλέφωνα βρείτε την κοπέλα για το ένα βράδυ. Τολμήστε τηλεφωνική συνομιλία και μην ντραπείτε να παίξετε μαζί της στην ροζ γραμμή 090 όλα εκείνα τα φετίχ και της ερωτικές σας φαντασιώσεις που δεν τολμάτε να κάνετε με την φίλη ή γυναίκα σας.

Καλό καλοκαίρι, φιλαράκια….και καλά καμάκια.

Πρώην καθηγήτρια σε τσόντες

Πρώην καθηγήτρια σε ταινίες σεξ

Tiffany Shepherd

Ίσως έχετε ακούσει για την καθηγήτρια βιολογίας Tiffany Shepherd που απολύθηκε από το Γυμνάσιο όπου δίδασκε στην Φλόριντα-ΗΠΑ, μετά την δημοσίευση πικάντικων ερωτικών φωτογραφιών της (με μαγιό παρακαλώ, και όχι γυμνό) στο φεισμπουκ. Η πρώην δασκάλα μετά την απόλυση δεν κατάφερε να βρει δουλειά σε κανένα σχολείο. Παρόλου που έστειλε περισσότερα από 2500 βιογραφικά σημειώματα σε αντίστοιχα σχολεία σε κανένα δεν έγινε δεκτή.

Άλλη μια απόδειξη για το πόσο πουριτανική κοινωνία είναι η Αμερικανική.

Η μεγάλη αλλαγή στην ζωή της Τίφανι

Μετά την απόλυση της από το σχολείο η Τίφανι έχασε και την επιμέλεια των δυο από τα τρία παιδιά της αφού το δικαστήριο έκρινε ότι ο σύζυγος της είναι καταλληλότερος της για την ανατροφή των παιδιών τους. Χωρίς δουλειά, και χωρίς τα 2 της παιδιά η Τίφανι το μόνο που κατάφερε να βρει ως εργασία ήταν οι ροζ εταιρείες και η βιομηχανία του σεξ που της πρόσφεραν μισθό για να γυρίσει ερωτικές ταινίες.

Πόσο δύσκολο είναι για μια καθηγήτρια να αλλάξει επάγγελμα στα 31 της χρόνια και από εκπαιδευτικός να γίνει πορνοστάρ; Η ζωή όμως έχει γυρίσματα που μπορούν να ξαφνιάσουν όλους.

Δουλειά σε τσόντες

Στα 31 της χρόνια δεν είναι και στην καλύτερη της κατάσταση για να εντυπωσιάσει το αδηφάγο αντρικό κοινό που παρακολουθεί τσόντες όμως ως κάτι καινούριο και μάλιστα με Πανεπιστημιακό πτυχίο τραβάει το ενδιαφέρων τους. Και οι ταινίες της πουλάνε. Και όσο θα πουλάνε θα είναι χρήσιμη στης εταιρείες που την μανατζάρουν στην βιομηχανία του σεξ.

– «Αν πρέπει να σας απαντήσω ειλικρινά στην ερώτηση σας αν μου αρέσει αυτό που κάνω θα πω όχι. Ούτε  είμαι ιδιαίτερα περήφανη από την δουλειά μου όμως αυτή είναι η μοναδική δουλειά που βρήκα και είμαι ευγνώμων για το γεγονός ότι κερδίζω τα προς το ζην.” είπε η  Shepherd στην εφημερίδα που της πήρε συνέντευξη.

– «Ναι, είμαι μορφωμένη γυναίκα, όμως ποτέ μου δεν πίστευα ότι θα φτάσω εδώ που έφτασα, να γυρίζω δηλαδή ταινίες πορνό για να συντηρούμε οικονομικά.”

Μόνο η βιομηχανία σεξ της έδωσε δουλειά. Και μετά από 6 χρόνια διδασκαλίας σε Αμερικάνικά γυμνάσια η Τίφανι Σέπαρντ είναι υποχρεωμένη πλέον να δουλεύει ως ηθοποιός σε ταινίες πορνό για να συντηρείται.

Νέο όνομα

Η Τίφανι πλέον χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Leah Lust στης ταινίες για ενήλικες και μέχρι τώρα έχει γυρίσει 5 με θετικές κριτικές για το ταλέντο της στον έρωτα. Η πρώτη της ταινία με τίτλο “Η δασκάλα του έρωτα” μάλιστα είχε την μεγαλύτερη επιτυχία από της επόμενες τέσσερις και έδωσε ελπίδες στην πρώην εκπαιδευτικό ότι μπορεί να κάνει καριέρα στον χώρο του πορνό.

Πως είναι να δουλεύεις σε ταινίες σεξ;

 – Είμαι πολύ εντυπωσιασμένη από τον επαγγελματισμό των ηθοποιών που συμμετέχουν στης ταινίες μου. Όλο το team, από τον σκηνοθέτη, τους φωτογράφους, και τους πορνο-ηθοποιούς λειτουργεί εξαιρετικά επαγγελματικά κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας.

Ο έλεγχος για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα είναι εξαιρετικά αυστηρός και όλοι οι ηθοποιοί φέρουν ιατρικές βεβαιώσεις ότι είναι καθαροί. Έτσι όλοι προφυλάσσουν όλους και υπάρχει φιλική ατμόσφαιρα σε όλη την ομάδα.

Η Τίφανι υπέγραψε καινούριο συμβόλαιο με την εταιρεία KLC productions που είναι ο μάνατζερ της στον χώρο και δηλώνει ότι θέλει να κάνει και άλλες παρόμοιες ταινίες.

Είμαι ευχαριστημένη από τα χρήματα που κερδίζω. Φυσικά η καρδιά μου ζητά να επιστρέψω σε κάποιο σχολείο και να διδάξω βιολογία όμως όπως φαίνεται όλες οι πόρτες έχουν κλείσει και πλέον δεν έχω καμιά πιθανότητα να πετύχω κάτι τέτοιο.

Έτσι η καθηγήτρια που έκανε ένα λάθος να δημοσιεύσει φωτογραφίες της με μαγιό σε ένα κοινωνικό δίκτυο τιμωρήθηκε με ολοκληρωτικό αποκλεισμό από το Αμερικανικό εκπαιδευτικό σύστημα και έγινε πορνοστάρ. Τελευταίες φήμες από της ΗΠΑ αναφέρουν ότι η Τίφανι έχει πλέον την δική της ροζ τηλεφωνική γραμμή όπου κάνει τηλεφωνικό σεξ από απόσταση και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Τα ροζ τηλέφωνα αυτήν την εποχή βρίσκονται σε άνθιση στης ΗΠΑ και πολλές επώνυμες πορνοστάρ έχουν δικές τους γραμμές όπου μιλάνε με τους φαν τους.

Δες περισσότερα εδώ, και εδώ