Ερωτικές φαντασιώσεις – η στριπτιζέζ

Αντρικές σεξουαλικές φαντασιώσεις – η στριπτιζέζ

striptease αντρικές ερωτικές φαντασιώσεις Ποιος άντρας έχει επισκεφτεί στριπτιζάδικο και δεν έχει μείνει ευχαριστημένος από το θέαμα που προσφέρουν οι όμορφες κοπέλες με τα καλλίγραμμα κορμιά που ταλανίζονται ερωτικά στον πυλώνα; Το θέαμα μια όμορφης γυναίκας με σφιχτό αθλητικό κορμί, ψιλοτάκουνες γόβες και εσώρουχα να χορεύει στους ρυθμούς αισθησιακής μουσικής μπροστά στα λάγνα μάτια αντρών που παρακολουθούν πίνοντας το ποτό τους είναι εξαιρετικά ηδονιστικό από μόνο του.

Τα στριπτιζάδικα δημιουργήθηκαν για αυτόν τον αποκλειστικό σκοπό, για να προσφέρουν οπτική διασκέδαση στους άντρες, στο στιλ “βλέπε χωρίς να αγγίζεις”. Οι κοπέλες που εργάζονται ως στριπτιζέζ παίζουν με της αντρικές ερωτικές φαντασιώσεις λικνίζοντας τα γυμνασμένα κορμιά τους και χαρίζοντας υπέροχο θέαμα στα λάγνα αντρικά βλέμματα. Οι περισσότεροι πελάτες παραμένουν “βλέπε χωρίς να αγγίζεις”στο και χωρίς να ενοχλείς της κοπέλες που χορεύουν στον πυλώνα έχοντας όμως την δυνατότητα να παραγγείλεις prive διασκέδαση, αρκεί να μπορείς να την πληρώσεις. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, συνήθως με καθρέφτες η κοπέλα χορεύει και βγάζει τα ρούχα της συνήθως στα γόνατα του πελάτη ο οποίος έχει το δικαίωμα να την χουφτώνει, εφόσον αυτή του επιτρέπει. Συνήθως ο πελάτης αφήνει 20-50 ευρώ πουρμπουάρ στο βρακάκι της χορεύτριας αν μείνει ευχαριστημένος από το σόου, γεγονός που τον κάνει αυτόματα “καλό” πελάτη στα μάτια του μαγαζιού αλλά και της συγκεκριμένης κοπέλας η οποία σε επόμενη επίσκεψη θα ξέρει τι μπορεί να περιμένει αν κάνει σωστά την δουλειά της. Η οποία είναι μια – να καυλώσει τον πελάτη.

Μερικά στριπτιζάδικα παρέχουν και υπηρεσίες συνοδού επιτρέποντας στης κοπέλες να επιλέγουν αν θέλουν να συνεχίσουν την βραδιά με την συντροφιά εκλεκτών πελατών, συνήθως σε κάποιο ξενοδοχείο. Οι πελάτες αφού συμφωνήσουν την τιμή για την βραδιά με το μαγαζί οδηγούν την κοπέλα συνήθως σε κάποια ταβέρνα για φαγητό και μετά στο ξενοδοχείο για σεξ. Το πρωί κάποιο ταξί επιστρέφει την κοπέλα στο μαγαζί.

Οι αντρικές σεξουαλικές φαντασιώσεις παίζουν τρελά παιχνίδια στο μυαλό που σε συνδυασμό του αλκοόλ, του χαμηλού φωτισμού και της ερωτικής ατμόσφαιρας δημιουργούν εξαιρετικά ατμοσφαιρικές εικόνες οι οποίες τουλάχιστον στο 30% των θαμώνων τους προτρέπουν να απολαύσουν έναν ιδιωτικό χορό στο δωμάτιο με την κοπέλα η οποία στα 5 μέτρα δείχνει θεά. Όσοι άντρες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να απολαύσουν prive περιποίηση και αρκούνται μόνο στο “μάτι” των κοριτσιών που χορεύουν συνήθως όταν βγούνε από το μαγαζί επιλέγουν να κάνουν τηλεφωνικό σεξ από το κινητό τους σε κάποιο ροζ τηλέφωνο. Τους κοστίζει πολύ φθηνότερα και κάνουν το κομμάτι τους σχεδόν τζάμπα σε σχέση με της τιμές στο στριπτιζάδικο. Και αυτή η μορφή διασκέδασης κερδίζει συνέχεια νέους φαν.

cyber-chat

Sexy dancing streaptease from Kameralı Arkadaşlık on Vimeo.

Σεξουαλικές φαντασιώσεις αντρών και γυναικών

Γυναικείες σεξουαλικές φαντασιώσεις

Γεωργία Σαλπά

Γεωργία Σαλπά (φωτογραφίες και βίντεο)

Γεωργία Σαλπά (φωτογραφίες και βίντεο)

Η Γεωργία Σαλπά είναι Ελληνικής καταγωγής, ζει όμως μόνιμα στην Ιρλανδία, όπου και ποζάρει για διάσημα αντρικά περιοδικά. Η ομοιότητα της με την Κιμ Καρντασιάν είναι εκπληκτική, οπότε αν η Κιμ είναι το άπιαστο ερωτικό σας όνειρο, δείτε την πανέμορφη Γεωργία και αναστενάξτε ….

 

Γεωργία Σαλπά

Γεωργία Σαλπά

Γεωργία Σαλπά

Γεωργία Σαλπά

Γεωργία Σαλπά

Γεωργία Σαλπά

 

Απολαύστε την πανέμορφη ΕλληνοΙρλανδή καλλονή και στο παρακάτω βίντεο.

Σχέση στο χώρο εργασίας

Ψάχνεις για ερωτικές σχέσεις στον χώρο εργασίας σου? Τι πρέπει να κάνεις για να κάνεις σεξ με την γραμματέα του αφεντικού?

Σχέση στο χώρο εργασίας.

σεξ στην δουλειάΈτσι όπως έχει διαμορφωθεί η εργασιακή πραγματικότητα τα τελευταία χρόνια, οι περισσότεροι υπάλληλοι κυρίως του ιδιωτικού τομέα (όσοι δηλαδή έχουν ακόμα δουλειά) περνούν ένα μεγάλο μέρος της μέρα τους στην εργασία τους.

Κάποιοι δουλεύουν από της 08,00 το πρωί μέχρι της 08,00 το βράδυ, μη έχοντας καθόλου προσωπικό ελεύθερο χρόνο, οπότε η χώρος εργασίας τους μετατρέπετε και σε χώρο για νέες ερωτικές γνωριμίες. Οι συνεχείς υποχρεώσεις, ο ανταγωνισμός και οι υψηλές απαιτήσεις τους αναγκάζουν να ξεπερνούν κατά πολύ τον βασικό 8ωρο και να φεύγουν από τον χώρο εργασίας ακόμα και αργά το βράδυ.

Σεξ και εργασιακές σχέσεις

Το γεγονός ότι αναγκάζονται να  περνάνε τόσες πολλές ώρες σε έναν συγκεκριμένο χώρο και η συναναστροφή με συγκεκριμένους ανθρώπους πολύ συχνά οδηγεί στο να συνάπτονται σχέσεις ανάμεσα σε συναδέλφους ή στο αφεντικό/ προϊστάμενο και κάποιο υπάλληλο.

Το φαινόμενο αυτό από την μια πλευρά είναι λογικό αφού ο περιορισμένος ελεύθερος χρόνος λόγω της εργασίας, δεν επιτρέπει στα άτομα  να συνάψουν κοινωνικές επαφές με άλλα άτομα πέρα του εργασιακού  τους περιβάλλοντος, κοινωνικές επαφές που πιθανόν να οδηγήσουν και σε μια νέα ερωτική γνωριμία. Επίσης άτομα τα οποία περνάνε τόσο πολύ χρόνο μαζί από κάποιο σημείο και μετά όπως είναι αναμενόμενο, υπάρχει μεγάλη οικειότητα που μπορεί εύκολα να εξελιχθεί σε συμπάθεια και τελικά να καταλήξει σε σχέση.

Σεξ στον χώρο δουλειάς

Ακόμα όταν οι εργαζόμενοι περνάνε δύσκολες καταστάσεις μαζί και η πίεση είναι έντονη για να εκτονωθεί αυτό το αρνητικό κλίμα πολύ συχνή διέξοδος είναι το σεξ μέσα ακόμα και στον ίδιο τον χώρο εργασίας.

Βέβαια οι σχέσειςπου εξελίσσονται στον χώρο εργασίας είναι δύσκολο να διατηρηθούν μυστικές. Πολύ συχνά καθίστανται αντιληπτές από τους  συναδέλφους και δεν είναι λίγες οι φορές που γίνονται αντικείμενο σχολιασμού και αρνητικής κριτικής.

Αυτό μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στην ομαλή διεξαγωγή της δουλειάς και ίσως να απειληθεί η επαγγελματική ηρεμία του εργαζομένου. Επίσης στο ενδεχόμενο που η σχέση τελειώσει με άσχημο τρόπο και υπάρχει ένταση ανάμεσα στο χωρισμένο ζευγάρι δεν είναι απίθανο αυτό το κλίμα να το μεταφέρουν και στην δουλειά και στην μεταξύ τους συνεργασία.

Ερωτική φαντασίωση με την γραμματέα του αφεντικού

Γενικότερα οι σχέσεις στον εργασιακό χώρο δεν είναι οι πιο ενδεδειγμένες ούτε οι πιο εύκολες. Αν όμως σου “κάτσει” μην το αφήσεις ανεκμετάλλευτο.  Ότι και να λένε για της ερωτικές σχέσεις στον χώρο εργασίας εγώ είμαι υπέρ. Αν σου δοθεί η ευκαιρία να “πηδήξεις” την γραμματέα του αφεντικού μην το σκεφτείς δυο φορές.

Το πουλάκι κάθετε μια φορά στον ώμο σου. Είναι κουκλάρα και θα περάσεις καλά. Αν τραβήξεις και μερικές φωτογραφίες η κάνεις κανένα σέξι βιντεάκι μπορεί να δεις την καριέρα σου να εκτοξεύετε στα ύψη, όπως και να βρεθείς πεταμένος σε κάποιο χαντάκι. Εξαρτάται από τον χαρακτήρα του αφεντικού σου, και τα συμφέροντα που θίγεις ;-)….

Ποιά είναι τα 3 λάθη που κάνει ένας άντρας στο σεξ;

Υπάρχουν πάρα πολλοί άντρες που θεωρούν ότι ξέρουν τα πάντα γύρω απ’ το σεξ και τα εφαρμόζουν όπως πραγματικά θέλουν οι γυναίκες.

Λάθη στο σεξ

λάθη αντρών στο σεξΥπάρχουν πάρα πολλοί άντρες που θεωρούν ότι ξέρουν τα πάντα γύρω απ’ το σεξ και τα εφαρμόζουν όπως πραγματικά θέλουν οι γυναίκες.

Ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν κι αυτό διότι η «ερωτική εγκυκλοπαίδεια» που πιστεύουν πως έχουν στο μυαλό τους ενδέχεται να περιέχει λανθασμένες πληροφορίες. Οι οποίες πιθανόν να έχουν καταστροφικά έως ολέθρια αποτελέσματα για μία γυναίκα και να την κάνουν να χάσει κάθε ενδιαφέρον για τον παρτενέρ της εν ριπή οφθαλμού.

Ποια όμως είναι 3  λάθη που κάνει  ένας άντρας στο σεξ;

Πρέπει να υπάρχει φλερτ πριν οδηγήσουμε μια γυναίκα στο κρεβάτι μας? Πως μπορούμε να τραβήξουμε την προσοχή μιας όμορφης γυναίκας?

–         Πολύ συχνά οι άντρες πιστεύουν ότι ξέρουν ακριβώς τι θέλει μια γυναίκα βάσει προηγούμενων εμπειριών. Ξεχνούν όμως ότι γενικώς οι άνθρωποι και δη οι γυναίκες είναι πολύπλοκα όντα και ξεχωριστές προσωπικότητες κατά συνέπεια ικανοποιούνται με διαφορετικούς τρόπους κατά περίπτωση.

–         Υπάρχουν γυναίκες οι οποίες έρχονται σε οργασμό πιο δύσκολα από άλλες. Κι αυτό επειδή κανένα μέρος του σώματος (δάχτυλα, γλώσσα ή πέος) δεν μπορούν να κινηθούν με την ταχύτητα που απαιτείται. Γι ‘αυτό αν ακούσεις να σου ζητά να κάνει χρήση κάποιου βοηθήματος  λ.χ. δονητής δεν συνεπάγεται ότι κάνεις κάποιο λάθος από πλευράς σου.

–         Υπάρχει μία διάσταση ανάμεσα στα δύο φύλλα για το πότε το σεξ είναι ικανοποιητικό και πότε όχι. Η διαφορά αυτή έγκειται στο πως βιώνει το κάθε μέλος την όλη διαδικασία. Σκεφτείτε το πολύ απλά. Κατά την διάρκεια της συνεύρεσης ο άντρας διεισδύει κατ’ ουσίαν στην γυναίκα. Είναι πολύ διαφορετική η αίσθηση στον άντρα από ότι στη γυναίκα. Η γυναίκα κατά την διείσδυση νοιώθει το κορμί της να ανοίγει ενώ ο άντρας αντίθετα ότι της το ανοίγει.

Το λιγότερο που μπορεί να κάνει ας είναι ευγενικός, προσεκτικός και να ενδιαφέρετε να προσφέρει περισσότερα από ότι περιμένει να λάβει. Το σεξ με την σύζυγο είναι προσφορά, ενώ με την πόρνη είναι παραλαβή. Ας μην τα ξεχνάμε αυτά. Μπορεί το σεξ να είναι σαν το ποδήλατο, αν το μάθεις μια φορά δεν το ξεχνάς ποτέ, όμως έχει μεγάλη διαφορά με ποιον το κάνεις.

Σεξουαλική συμπεριφορά και σεξιστικές εμμονές

Πώς λοιπόν θα μπορούσαμε να ορίσουμε τον σεξουαλικό εθισμό

Σεξουαλική συμπεριφορά και σεξιστικές εμμονές

Σε προυγούμενο άρθρο μας με θέμα της σεξουαλικές εμμονές εξετάσαμε τι σημαίνει σεξουαλικές εμμονές και τι προβλήματα φέρνει σε μια σχέση.

Σήμερα συνεχίζουμε το θέμα ερευνώντας την αντρική σεξουαλική συμπεριφορά. Ακόμη η εθνικότητα ή το φύλλο δεν αποτελούν σημάδι καταναγκαστικής σεξουαλικής συμπεριφοράς.

Τι είναι αυτό που οδηγεί έναν άντρα σε σεξουαλικές εμμονές και λάθος σεξουαλική συμπεριφορά? Δρα παρορμητικά λόγω των ορμονών του? Αυτο μόνο και το μόνο σίγουρο ότι άτομα που βιώνουν τέτοιες καταστάσεις λειτουργούν εντελώς παρορμητικά.  Ακριβώς αυτός ο παρορμητισμός μπορεί να τους οδηγήσει σε καταστάσεις ακραίες όπως π.χ. το μαζοχιστικό σεξ ή τα ροζ τηλέφωνα κλπ.

Η ποσότητα των σεξουαλικών επαφών ή των διαφορετικών σεξουαλικών συντρόφων δεν ορίζει απαραίτητα την συμπεριφορά του ασθενούς. Αντίθετα αυτό που ορίζει την συμπεριφορά του είναι οέλεγχος των ορμών του σύμφωνα με τους ειδικούς.

σεξουαλικός εθισμός; Θα μπορούσε να ορισθεί ως η αναγκαστική αναζήτηση σεξουαλικών εμπειριών παρά την θέληση του ατόμου κατ’ ουσίαν ενώ παρατηρούνται συμπτώματα στέρησης όταν τελικά δεν κατορθώνει να ικανοποιεί τις παρορμήσεις του.

Όμως πότε η σεξουαλική εμμονή γίνεται πραγματικό πρόβλημα; Όταν πλέον επηρεάζει τις υπόλοιπες εκφάνσεις της ζωής ενός ατόμου όπως π.χ. η εργασία. Η καταναγκαστική σεξουαλική συμπεριφορά δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη από την ψυχιατρική ως ψυχική διαταραχή όπως κάποιες άλλες παρεμφερείς περιπτώσεις όπως π.χ. η ηδονοβλεψία.

Σεξουαλικές εμμονές

Τα άτομα αυτά τελικά εξαιτίας της ελλείψεως ελέγχου των ορμών τους  μπορεί να αντιμετωπίσουν πολλαπλά προβλήματα. Ενδέχεται να μολυνθούν από κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα να συλληφθούν λόγω χυδαίας συμπεριφοράς ή ακόμα και να χάσουν την εργασία τους. Ακόμη πιθανόν να οδηγηθούν σε ακρότητες όπως η χρήση ναρκωτικών ή ο αλκοολισμός. Αυτή η κατηγορία ανθρώπων δεν δύναται να ελέγξει τις ορμές του με αποτέλεσμα να γίνει το σεξ γι’ αυτούς το κέντρο του κόσμου και να κινούνται τα πάντα γύρω από αυτό.

Φυσικά αυτά τα άτομα έχουν τύψεις συνειδήσεως γνωρίζουν πως αυτό που κάνουν δεν είναι σωστό αλλά μόνον αυτά δεν αρκούν για να «ξεκόψουν» διότι το σεξ έχει γίνει το κέντρο του κόσμου γι’ αυτά και ζουν κι αναπνέουν αποκλειστικά και μόνον γι’ αυτό. Δηλαδή βλέπουμε ό,τι έχουν περιέλθει σε έναν φαύλο κύκλο.

Υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης της λάθος σεξουαλική συμπεριφορά; Η απάντηση είναι πως ναι υπάρχει. Δεν είναι άλλος από την συστηματική ψυχοθεραπεία, η οποία βοηθά κάποιον πάσχοντα να επανέλθει σε μια ισορροπημένη κατάσταση της συναισθηματικής του ζωής όταν χάνει το μέτρο. Αυτό βέβαια γίνεται αποκλειστικά και μόνον από ειδικούς, που θα συστήσουν την κατάλληλη θεραπεία.

Οίκοι Ανοχής

Στην Αθήνα λειτουργούν σήμερα περίπου 200 αυτοαποκαλούμενα sex studios.

Οίκοι Ανοχής

million trikalaΠαλιά τους οίκους ανοχής τους λέγαμε μπουρδέλα, τώρα τους λένε studio. Όσο και να αλλάζουν όμως τα ονόματα η ουσία είναι η ίδια. Οι οίκοι ανοχής είναι δωμάτια όπου κάνεις σεξ επί πληρωμή.

2011 Ελλάδα, Αθήνα. Μεγάλωσε η πρωτεύουσα μεγάλωσαν και τα μπουρδέλα της. Ανανεώθηκαν, φέρανε Ρωσίδες με το τσουβάλι και τα καινούρια στούντιο έχουν πλέων πολυτελή δωμάτια και διάσημους πελάτες.

Τα sex studios βρίσκονται παντού με τα περισσότερα να είναι συγκεντρωμένα στο Γκάζι με τις μεγάλες πίστες και τα μπαράκια, αλλά και στο Βοτανικό. Οι παραδοσιακοί οίκοι ανοχής θεωρούνται ξεπερασμένοι, και οι πελάτες θέλουν VIP περιποίηση, από όμορφες γυναίκες. Και αφού έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν γιατί να μην την έχουν?

Τα χλιδάτα sex studios δεν είναι για τους αλλοδαπούς, οι οποίοι ψάχνουν φτηνά μπουρδέλα με φτηνές γυναίκες, ούτε για τους πιτσιρικάδες που έχουν 30 ευρώ στην τσέπη τους. Αυτοί πάνε στα παλαιομοδίτικα μπουρδέλα, όπου η ταρίφα είναι 25 ευρώ για πέντε με δέκα λεπτά. Στα πολυτελή studios η τακτική πελατεία αποτελείται από άνδρες, ηλικίας από 25 μέχρι 50 ετών, συνειδητοποιημένοι και με διάθεση να ξοδέψουν αρκετά ευρώ για να απολαύσουν ερωτικές υπηρεσίες από όμορφες γυναίκες.

Οι ταρίφες ξεκινούν από τα 100 και σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζουν και τα 1000 ευρώ για φουλ περιποίηση. Τα πάντα εξαρτώνται από τα «προγράμματα», η ποικιλία των οποίων είναι ικανή να καλύψει τα γούστα και των πιο απαιτητικών.

Στην Αθήνα λειτουργούν σήμερα περίπου 200 αυτοαποκαλούμενα sex studios, τα περισσότερα από τα οποία είναι οίκοι ανοχής που απλώς κολλάνε την ταμπέλα για να ανεβάζουν τις τιμές. Από όλα αυτά τα «σπίτια», άδεια λειτουργίας διαθέτουν μόνο τα έξι. Αυτά είναι εξοπλισμένα με ντους σε όλα τα δωμάτια, τζακούζι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και άνετα σαλόνια, στα οποία υπάρχουν καφέδες, αναψυκτικά και χυμοί. Τα σεντόνια αλλάζουν τρεις φορές την ημέρα, στους πελάτες προσφέρονται παντόφλες και αποστειρωμένες πετσέτες μίας χρήσης, ενώ σε όλους τους χώρους λειτουργούν ιονιστές και εξαερισμός που δουλεύουν στο full για να εξαφανίσουν τις δυσάρεστες οσμές.

kolobaroΟι μοντέρνοι οίκοι ανοχής λειτουργούν από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 05.00 το πρωί την άλλη μέρα. Κάθε μέρα εργάζονται τρεις διαφορετικές κοπέλες σε βάρδιες. Οι περισσότερες είναι εντυπωσιακές, έμπειρες και ηλικίας από 19 έως 30 ετών, ενώ τουλάχιστον το 80% προέρχεται από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Όλες οι κοπέλες περνούν από ιατρικές εξετάσεις κάθε δεκαπέντε μέρες. Το ίδιο συμβαίνει και για το «υπηρετικό προσωπικό» που έχει βιβλιάριο υγείας και περνάει από γιατρούς κάθε έξι μήνες. Σύμφωνα με τον νόμο, η ηλικία του «υπηρετικού προσωπικού» πρέπει να είναι πάνω από 50 ετών.

Οι πελάτες των sex studios είναι πολλές φορές άνθρωποι σοβαροί, με οικογένειες και παιδιά, αλλά και αρκετοί επώνυμοι, όπως τραγουδιστές και ηθοποιοί, που για να μην τους γνωρίσουν πηγαίνουν φορώντας κράνη, καπέλα, αλλά και περούκες.

Τα προγράμματα των sex studios είναι:

1. Απλό πρόγραμμα με στοματικό έρωτα και μία εκτόνωση: 50 ευρώ, το πιο δημοφιλές.
2. Ολιγόλεπτο χαλαρωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια και σεξ: 60 ευρώ.
3. Sex show με διάφορα sex toys: 70 ευρώ.
4. «Αυταρχικό» πρόγραμμα με παιχνίδια ρόλων και υποταγής (μαστίγια, χειροπέδες κ.α.): 80 ευρώ.
5. Full πρόγραμμα με όλα τα προηγούμενα και bonus περισσότερο χρόνο στο δωμάτιο: 100-200 ευρώ.

Φυσικά, αν ο πελάτης πληρώνει μπορεί να απολαύσει και εξεζητημένα βίτσια, χρήση τζακούζι μαζί με την κοπέλα και άλλες ερωτικές παροχές. Όλες οι υπηρεσίες και τα προγράμματα προπληρώνονται με την είσοδο στο δωμάτιο.

9 στιλ αντρών

9 διαφορετικοί άντρες που κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Εσείς τι στιλ έχετε?

Είσαι cool αντρας?

Ο cool trendy

kafrosΤουλάχιστον αυτός έχει στιλ. Ντύνεται στην τρίχα, αν και μερικές φορές γίνετε κιτς. Τα ρούχα του είναι πάντα μόνο από επώνυμες μάρκες, και θα τον δεις στα “πιο καυτά μαγαζιά της πόλης”. Προσέχει τον εαυτό του, πηγαίνοντας στο γυμναστήριο, και το καλοκαίρι κάνει καμάκι στης γκόμενες στην παραλία. Οι γυναίκες για τον trendy αποτελούν σπορ. Της κάνει συλλογή και το ευχαριστιέται. Αγαπημένες του μέρες η Παρασκευή και το Σάββατο. Αγαπημένο μέρος τα μπουζούκια, και τα σκυλάδικα. Τις ρίχνει της γυναίκες σχετικά εύκολα, κυνηγώντας της πιτσιρίκες.

Ο Χετάς “όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω”

Η λέξη χετάς προέκυψε από τα μακριά μαλλιά που άφηναν τα αγόρια στην δεκαετία του 80. Κάποιοι έμειναν για πάντα σε αυτή την δεκαετία και δεν μεγάλωσαν. Πάνε σε όλα τα νυχτερινά μαγαζιά και την πέφτουν σε όλες. Ψηλές, κοντές, χοντρές, ηλίθιες, το μόνο που τον νοιάζει τον “χετά” είναι να είναι γυναίκα. Όλα τα άλλα είναι αμπελοφιλοσοφίες. Το μότο του είναι “θα την πέσω σε 100, και η μία θα μου κάτσει”.

Η ατάκες του γελοίες όπως και ο ίδιος “κουκλίτσα είσαι να σε πάω βόλτα με το κάμπριο στο εξοχικό στη Μύκονο?”. Συνήθως είναι γεωργοί στο επάγγελμα, με 20-30 στρέμματα αλλά στης γκόμενες λένε για τα τεράστια οικόπεδα γης που κατέχουν, για τα χιλιάδες λίτρα κρασί που εξάγουν και για τα καράβια με καρπούζια που στέλνουν στην Αμερική Κάφρος με τα όλα του, ψάχνει για γυναίκες του δικού του στιλ και μυαλού και οι γυναίκες των θεωρούν μαλάκα.

Ο νεόπλουτος δικηγόρος/γιατρός

Εδώ μιλάνε τα φράγκα. Μαύρα φυσικά, αφού δηλώνουν στην εφορία 10000 ευρώ ετήσιο εισόδημα και μερικοί από αυτούς κάθονται στην ουρά για τα επιδόματα ανεργίας τους ΟΑΕΔ. Οδηγούν kayenne και bmw x5, με της γκόμενες να μπαινοβγαίνουν από το πορτμπαγκάζ. Επίδειξη φυσικά, αφού οι περισσότεροι από αυτούς τους τύπους είναι η κρυφοαδερφές, η φανεροί γκέι, η από την κόκα και το μαύρο δεν τους σηκώνετε με τίποτα, και της γκόμενες της πηδάνε άλλοι.

Ο φοιτητής-κυνηγός

Αν είναι μαγκάκος θα φάει πολλές γυναίκες. Δεν επιλέγει, της καμακώνει όλες και όποια κάτσει. Βολεύεται παντού, ζει με ελάχιστα χρήματα, της περισσότερες φορές δανεικά. Μάλλον αυτό το πρότυπο θέλει η σημερινή κυβέρνηση να επιβάλει σε όλους. Λιτοδίαιτοι, εύκολοι στην χρήση, να μην λένε πολλά, και να ζητούν λιγότερα. Και μόνιμα στην ανεργία. Ο φοιτητάκος της τρώει της γκόμενες σαν τυρόπιτες, αλλά δεν μένει στην ίδια σχέση περισσότερο από 2 μήνες αφού κουράζεται και έχει μεγάλη ζήτηση.

Ο καληνυχτάκιας

πιπα

Ρομαντική ψυχή και ευαίσθητη, ψάχνει φεγγάρια και παίζει κιθάρα στην αγαπημένη του κοιτώντας την στα μάτια και τραγουδώντας της τον έρωτα. Δύσκολα βρίσκεις τέτοιους τύπους πλέον. Εξαφανίστηκαν σαν τους Ινδιάνους. Οι γκόμενες τους ψιλογουστάρουν για να κλαίνε στους ώμους τους και να τους λένε τα παράπονα τους από τους άντρες που δεν τους καταλαβαίνουν. Αν Κάποτε ξυπνήσει θα γίνεις κάφρος, αλλά τώρα κοιμάσαι και αναπαύετε.

Ο “ξέρεις τι είμαι εγώ ρε?”

Σε μια πρόταση με 10 λέξεις οι 6 ήταν εγώ. Δύσκολα μπορείς να κρατηθείς και να μην του πεις άσχημη κουβέντα. Τα ξέρει όλα, τα έχει κάνει όλα, πολέμησε στην Γαλλική Λεγεώνα, διάβασε σε περιοδικά για την κβαντομηχανική, τα πολεμικά αεροσκάφη ξέρει να τα συναρμολογεί, εεεεε. Οι γυναίκες των αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι, και περνάει τα μοναχικά βράδια του βλέποντας nacional geograffic.

Ο “πολλά βαρύς και όχι”

Μιλάει σπάνια και μόνο άμα έχει κέφια και όταν θεωρεί ότι αξίζει να πει κάτι. Ερωτεύεται χοντρά αλλά το κρατάει για τον εαυτό του. Γουστάρει τη μοναξιά του και ταυτόχρονα την σιχαίνεται. Είναι ικανός για μεγάλα πράγματα. Συχνά τον παρεξηγούν αλλά δεν τον ενδιαφέρει η ξένη γνώμη. Γουστάρει τον εαυτό του και δεν θέλει να αλλάξει. Οι γυναίκες που θα τον κάνουν να ανοιχτεί, ανακαλύπτουν  πως τελικά αξίζει, αλλά ελάχιστες το καταφέρνουν αποθούμενες από την παράξενη κοινωνική συμπεριφορά του. Βλέπεις οι γυναίκες θέλουν φρου-φρου και αρώματα, και ο πολλά βαρύς δεν πλέει στα νερά τους.

Ο “παππούς καράφλιασε”

Πενηντάρης, εξηντάρης. Χωρισμένος μίνιμουμ από τριετίας, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, κυνηγάει πιτσιρίκες στα μπουζούκια και στα σκυλάδικα. Έχει φράγκα, και προσπαθεί να ζήσει τα λίγα χρόνια που του μένουν καλά. Οι ατάκες του είναι της προηγούμενης εικοσαετίας, η μικρή φαλακρίτσα έγινε μεγάλη, και οι μπυροκοιλίτσα έχει βάρος 50 κιλά. Αν η γυναίκα γουστάρει θα του τα φάει όλα. Άλλωστε οι αλλοδαπές το έχουν καταλάβει αυτό και οι πενηντάρηδες είναι τα αγαπημένα τους θύματα. Σε 3-6 μήνες τον αφήνουν πανί με πανί και τρέχουν στον επόμενο βλάκα.

Ο κλασσικός κάφρος

Όλοι των λένε κάφρο, αλλά δεν μπορούν να δικαιολογήσουν πως της ρίχνει της γυναίκες. Σε μια παρέα χώνετε και της περνά όλες. Στην δικιά της έχει βολέψει την αδερφή της, την ξαδέρφη, και την κολλητή, της. Ψάχνει μόνο για σεξ, είναι ωμός και άμεσος, και παρόλου που, όλες τον βρίζουν όλες του κάθονται. Παρατηρήστε τον προσεκτικά γιατί σίγουρα κάτι θα μάθετε από τον κάφρο.