Η ζωή συνεχίζει μετά το διαζύγιο

Αν τα παιδιά εμπλακούν στην όποια αντιπαράθεση και διαμάχη τότε αυτό θα είναι μία πύρρειος νίκη για τον όποιον από τους δύο συζύγους.

Διαζύγιο

η ζωή μετά το διαζύγιοΤο διαζύγιο είναι μια κατάσταση στη ζωή ενός ανθρώπου ανεξάρτητα αν πρόκειται γα άνδρα ή γυναίκα κατά την οποία ανατρέπεται ότι ίσχυε μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Αν και όταν έρθει αυτή η αποφράδα μέρα, το σημαντικότερο πράγμα που θα πρέπει να κάνει αυτός ο άνθρωπος είναι να αποδεχτεί την αλλαγή που συντελείται και να αρχίσει να μαζεύει τα κομμάτια του γιατί σύμφωνα με πολλούς ειδικούς ο πόνος που προκαλείται από ένα διαζύγιο είναι ισάξιος με τον θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου.

Γι’ αυτό το λόγο καλό είναι να αναζητήσετε την βοήθεια και την ψυχολογική υποστήριξη ενός ειδικού, ενός σύμβουλου γάμου αν θέλετε ώστε να βοηθηθείτε να αποδεχτείτε το διαζύγιο και να το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Σίγουρα απαιτείται επιμονή υπομονή και χρόνος μέχρι να σταθείτε ξανά στα πόδια σας.

Δεν υπάρχουν τεχνικές που μπορεί να στηριχθεί κανείς προκειμένου να εξαλείψει την οδύνη και την απώλεια που φέρνει ένα διαζύγιο. Όμως το να το μοιραστεί κανείς με κάποιον ειδικό ή έναν φίλο ενδεχομένως να βοηθήσει ώστε να δούμε υπό άλλο πρίσμα το χωρισμό. Αν και τα δύο φύλλα βιώνουν τις ίδιες έντονες συναισθηματικές καταστάσεις εντούτοις οι γυναίκες βρίσκουν πιο εύκολα συναισθηματική στήριξη και καταφεύγουν πιο εύκολα σε ειδικούς διότι την αναζητούν πιο εύκολα. Οι άντρες εμφανίζονται πιο διστακτικοί στο να ζητήσουν βοήθεια ώστε να ξεπεράσουν τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν λόγω διαζυγίου κι αυτό επειδή ενδεχομένως θεωρούν ότι ο περίγυρος τους θα τους «κοιτά» με μισό μάτι και επειδή νοιώθουν ντροπή γι’ αυτό που τους συνέβη.

Μια συνηθισμένη αιτία διαζυγίου είναι η ζήλεια. Η παθολογική ζήλια που βγάζει εκτός εαυτού τον έναν από τους δυο οδηγώντας τον στα δικαστήρια. Άλλος λόγος διαζυγίου είναι οι ερωτικές απιστίες και τα νυχτοπερπατήματα.

Ταυτόχρονα με την ψυχολογική υποστήριξη σε ένα διαζύγιο, υπάρχει και η αναγκαιότητα βοήθειας σε πρακτικά ζητήματα. Ο γονιός που έχει την κηδεμονία των παιδιών έχει και διπλό ρόλο και πρέπει να αφιερώνει διπλό χρόνο σε αυτά. Βέβαια σε μια τέτοια περίπτωση είναι απαραίτητο να επιτευχθεί μία συνεργασία ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι για το καλό των παιδιών πρωτίστως.

Διαζύγιο και Παιδιά

Αν συμβεί αυτή η δυσάρεστη λοιπόν κατάσταση του χωρισμού πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τον εαυτό μας μετά από αυτόν. Μία από τις σημαντικότερες αλλαγές που επέρχονται είναι ότι πλέον η έννοια του ζευγαριού παύει να υφίσταται κατά συνέπεια δεν αποτελείτε τμήμα αυτού του ζευγαριού. Αυτή είναι μία πραγματικότητα η οποία για άλλους φέρνει ανακούφιση  ενώ για άλλους πανικό. Έτσι οι πολύπλευροι άνθρωποι βιώνουν πιο χαλαρά ένα διαζύγιο. Όμως αν κάποιου ή κάποιας ο ρόλος ήταν αποκλειστικά σύζυγος τότε το διαζύγιο θα είναι η απόλυτη συντριβή.

Ένας τρόπος που μπορεί να βοηθηθεί κάποιος στο να ξεπεράσει όσο πιο ανώδυνα το αίσθημα απομόνωσης και φόβου είναι να θεωρήσει αυτήν την περίοδο ως μία περίοδο εσωτερικής αναζήτησης. Κάτι άλλο που συμβάλλει αποφασιστικά στην αντιμετώπιση του είναι η ενασχόληση με εποικοδομητικές δραστηριότητες και χόμπι. Μ’ αυτόν τον τρόπο μπορεί κανείς να επαναπροσδιορίσει καλύτερα τον εαυτό του, να ξεπεράσει ευκολότερα τον πόνο ενός χωρισμού και να μην τον σκέφτεται.

Πολύ σημαντικό είναι η ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων του στα παιδιά. Τα δύο αντίπαλα πλέον μέρη πρέπει να οικοδομήσουν μία όσο το δυνατόν ποιό φιλική σχέση παρά τις όποιες αντικειμενικές δυσκολίες για την ισορροπία των παιδιών και την ψυχική τους ηρεμία.

Είναι μέγιστο λάθος να εμπλέκονται τα παιδιά σε ένα διαζύγιο, στις οποιεσδήποτε διαμάχες των πρώην συζύγων και πρέπει να αποφεύγονται οι όποιοι χαρακτηρισμοί παρουσία τους. Και αυτό διότι με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά δεν θα έχουν ούτε αρνητικές συμπεριφορές ούτε επιθετικότητα ούτε χαμηλή αυτοεκτίμηση ούτε θα κληθούν αναπόφευκτα να επιλέξουν στρατόπεδο.

Αν τα παιδιά εμπλακούν στην όποια αντιπαράθεση και διαμάχη τότε αυτό θα είναι μία πύρρειος νίκη για τον όποιον από τους δύο συζύγους.

Η ζήλια τονώνει τη σχέση ή σκοτώνει τον έρωτα;

Σίγουρα υπάρχουν πολλοί που έχουν υποφέρει από ζηλιάρηδες και κτητικούς συντρόφους, αλλά πόσοι δεν είναι αυτοί που απολαμβάνουν ως το καλύτερο κομπλιμέντο τη ζήλια του συντρόφου τους;

Ζήλεια

Η ζήλια τονώνει την σχέση η σκοτώνει τον έρωτα?

ζήλειαΗ συνηθέστερη αιτία για τους καβγάδες μιας σχέσης είναι με διαφορά η ζήλια. Για ποιο λόγο όμως ζηλεύουμε το έτερον ήμισυ? Μας έχει δώσει δικαιώματα να πιστεύουμε ότι κάτι συμβαίνει στην σχέση μας?Μπορεί η ζήλια να οφείλετε σε ερωτική απογοήτευση?

Η ζήλια είναι φωτιά που μας καίει και δεν μας αφήνει σε ησυχία. Όλοι συμφωνούν ότι μια παρανοϊκή ζήλια έχει καταστροφικά αποτελέσματα σε μια σχέση. Είναι όμως αυτό αρκετό για να αποφασίσουμε ότι η ζήλια είναι κάτι αρνητικό ;

Ας ρίξουμε μια πιο αναλυτική ματιά λοιπόν στο κίτρινο χρώμα της ζήλιας.

Γιατί ζηλεύουν οι άντρες?

Σίγουρα υπάρχουν πολλοί που έχουν υποφέρει από ζηλιάρηδες και κτητικούς συντρόφους, αλλά πόσοι δεν είναι αυτοί που απολαμβάνουν ως το καλύτερο κομπλιμέντο τη ζήλια του συντρόφου τους; Πόσοι δεν έχουν την ζήλια ως ένα δείκτη ενδιαφέροντος;

Η φράσεις “ Δεν με ζηλεύει καθόλου άρα δεν τον νοιάζει για μένα“ και “Αφου δεν με ζηλεύει στο ελάχιστο άρα δεν με αγαπάει!” έχει περάσει από το μυαλό των περισσοτέρων. Όσο οι εκδηλώσεις της ζήλιας δεν γίνονται ακραίες είναι κολακευτικές και στις περιπτώσεις μάλιστα που οδηγούν σε μικρά καβγαδάκια όλοι ξέρουμε πως καταλήγουν σε καταπληκτικό σεξ.

Υπάρχει όμως ένα σημείο που η ζήλια αρχίζει να φθείρει ανεπανόρθωτα ένα από τα πιο σημαντικά θεμέλια μιας σχέσης, την εμπιστοσύνη. Πολλές φορές μάλιστα όταν έχουμε παθολογική πλέον ζήλια παρατηρούνται φαινόμενα έντονης ψυχολογικής ακόμη και σωματικής βίας. Το άτομο διαστρεβλώνει την πραγματικότητα σύμφωνα με τις εμμονές του μετατρέποντας το σύντροφο του από θύμα σε θύτη προσπαθώντας να του δημιουργήσει ενοχές.

Σε αυτές τις περιπτώσεις σίγουρα η ζήλια διαλύει μια σχέση, και τραυματίζει συναισθηματικά το άτομο ενώ πολλές φορές άτομα που έχουν εγκλωβιστεί σε τέτοιες σχέσεις χρειάζονται βοήθεια τρίτου για να ξεφύγουν.

Η ζήλια λοιπόν όπως και όλα τα χαρακτηριστικά τα οποία σχετίζονται με τον έρωτα μπορεί να έχει την καλή αλλά και την καταστροφική πλευρά της.

Για να ξεκαθαρίσουμε όμως κάτι τελευταίο, καταστάσεις όπως αυτές που περιγράφηκαν παραπάνω δεν μπορούν να αποδοθούν αποκλειστικά και μόνο στη ζήλια. Όταν αυτή οδηγεί στην έλλειψη εμπιστοσύνης στην έντονη παρεμβατικότητα και στη βία που αναφέρθηκε, δεν είναι ποτέ δικαιολογημένη. Είναι πλέον ευρέως αποδεκτό από την επιστημονική κοινότητα ότι οφείλεται κυρίως σε προσωπικές ελλείψεις και ανασφάλειες του ατόμου που ζηλεύει.

Ζηλεύοντας προσπαθεί να καλύψει της ανασφάλειες του, το μόνο όμως που κατορθώνει είναι να καταστρέψει την σχέση του.

Η ζωή είναι γλυκιά

Περιμένοντας ένα θαύμα!!! Και όταν σου εμφανιστεί η ευκαιρία να κάνεις αυτό που θέλεις για κάποιο λόγο… Είναι αργά!!!

Έρωτας

Κάθε μέρα μαθαίνω ν’ απορρίπτω αυτά που πίστευα μέχρι χθες.

ερωταςΚάποιοι λένε πως η ζωή είναι γλυκιά… Ονειρεύεσαι πράγματα που θα ήθελες να κάνεις, όμως δυστυχώς στη ζωή δεν είναι όλα τόσο εύκολα. Ζεις με την ελπίδα πως μια μέρα θα πραγματοποιηθούν όλα σου τα όνειρα… Όμως πάλι βρίσκεσαι αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα!!!

Έρχεται κάποια στιγμή που όλα αυτά σβήνουν και μένεις μόνος, οι ελπίδες τότε χάνονται και ζεις με την μοναξιά σου… Η μοναξιά έχει τα πλεονεκτήματα της αφού σου δίνει την ευκαιρία να μιλήσεις με τον εαυτό σου, χωρίς να περιμένεις απάντηση…
Περιμένοντας ένα θαύμα!!! Και όταν σου εμφανιστεί η ευκαιρία να κάνεις αυτό που θέλεις για κάποιο λόγο… Είναι αργά!!!

Θαύματα περιμένουν όσοι πιστεύουν σε κάποιον και περιμένουν να τους σώσει για της δικές τους αμαρτίες και λάθη. Δεν υπάρχουν θαυματοποιοί και αυτοί που περπατούν επάνω στο νερό προσβλέπουν το πορτοφόλι, την ψυχή και την καρδιά σου δίνοντας σου ως αντίτιμο κάτι απόλυτα κενό κάνοντας  σε όμως να πιστεύεις ότι έχει αξία. Και μάλιστα ανυπολόγιστη χαχα…

Εδώ δεν παίζουν ρόλο τα συναισθήματα, ποιος νοιάζεται για την καρδιά!!! Πάντα πρέπει να ακούς και τα ‘θέλω’ των άλλων, να συμβιβάζεσαι με αυτά και μ’ αυτό που ζεις, να μην περιμένεις πολλά!!! Ποτέ δε θα καταφέρεις να κάνεις ότι σε ευχαριστεί…
Για τον απλό λόγο ότι οι άλλοι ίσως ποτέ να μην σε ένιωσαν και ίσως ποτέ να μην ένιωσαν κάτι για ‘σένα…

Αν αγαπάς και κάποτε πληγωθείς και νιώσεις πως προδόθηκες ποτέ μην κλάψεις, μην μισήσεις, μην ρωτήσεις γιατί… Όποιος το κάνει δεν ξέρει να αγαπά, αγαπά πραγματικά αυτός που ξέρει να κρύβει όλη του την πίκρα πίσω από ένα ζεστό χαμόγελο…

Ή ευγένεια είναι αρετή της ψυχής.Χαίρομαι,για όσους την έχουν,την κατέχουν κ την διακατέχουν. Λυπάμαι,για όσους την στερούνται κ το χειρότερο δεν θέλουν ποτέ να την αποκτήσουν…

Ζήσε την ζωή σου τώρα, μην αφήνεις άλλους να σου λένε πως πρέπει να ζήσεις εσύ, περπάτησε στην βροχή, νιώσε την γη κάτω από τα πόδια σου, κάνε σεξ, κλάψε, φώναξε, πολέμησε, κλέψε, πες ψέμματα, σκότωσε για να νιώσεις το συναίσθημα αφού όλα αυτά είναι ανθρώπινα συναισθήματα, και είναι μέρος της ζωής σου…

Της δικής σου ζωής…

I love you-Je t’aime-Σ ‘αγαπώ

Ας δούμε πως λένε οι Άγγλοι, οι Γάλλοι και οι Έλληνες το σ ‘αγαπώ.

Βρήκα σε ένα φόρουμ την παρακάτω ανάλυση και είπα να την μοιραστώ μαζί σας. Ας δούμε πως λένε οι Άγγλοι, οι Γάλλοι και οι Έλληνες το σ ‘αγαπώ.

σε αγαπώΑγγλικά: I love you (το “εγώ” και το “εσύ” βρίσκονται σε απόσταση – το
ένα από τη μια μεριά και το άλλο απ ‘την άλλη – και η “αγάπη“- love –
στη μέση) ολίγον τυπική αγάπη. Και το ”Ι” πάντα κεφαλαίο!

Γαλλικά: Je t’ aime (εδώ τα πρόσωπα “εγώ” κι “εσύ” είναι πιο κοντά – je
t’- αλλά το “εγώ” προηγείται)

Ελληνικά: Σ ‘αγαπώ (εδώ το “εγώ” δηλώνεται με την κατάληξη του ρήματος,

χάνεται μεσα στην αγάπη ενώ το “εσύ” προηγείται! Ακόμα κι ακουστικά
μοιάζει μια λέξη με τα δυο πρόσωπα να χάνονται το ένα μέσα στο άλλο
και μέσα στην αγάπη! Και το Εγώ γράφεται και με μικρό..

Στα Ελληνικά το αγαπάω βγαίνει από το άγαν+αφάω=άπτομαι =αγγίζω. Σε αγγίζω δηλαδή, τώρα δεν είναι ακριβώς έτσι η αγάπη όμως σαφώς και περιέχει άγγιγμα και χάδια.

Στα Αγγλικά τονίζεται περισσότερο το Εγώ. Λίγο τυπική αγάπη δηλαδή, ενώ και στα Γαλλικά το εγώ προηγείται, μόνο στα Ελληνικά το σ αγαπώ δηλώνει άγγιγμα, χάδι, ζεστασιά.

Ενδιαφέρον…

Τι μπορεί να κάνει μια γυναίκα ευτιχισμένη?

Υπάρχουν δυο μόνο πράγματα που μπορούν να κάνουν τη γυναίκα σου ευτυχισμένη: πρώτον να την κάνεις να νομίζει ότι περνάει το δικό της και, δεύτερον, να περνάει το δικό της.

Η ευτυχία της γυναίκας

Υπάρχουν δυο μόνο πράγματα που μπορούν να κάνουν τη γυναίκα σου ευτυχισμένη: πρώτον να την κάνεις να νομίζει ότι περνάει το δικό της και, δεύτερον, να περνάει το δικό της.

happy coupleΕίναι στιγμές που θες να γυρίσεις πίσω να ζήσεις ξανά τις πιο ωραίες σου στιγμές μα δεν μπορείς. Αυτές τις στιγμές κράτα βαθειά μες την καρδιά σου ότι αγάπησες και σε έκανε πραγματικά ευτυχισμένο και προχωρά. Σίγουρα δεν μπορείς να ξαναζήσεις αυτές τις στιγμές μα να ξέρεις πως πάντα θα είναι δικές σου και θα σε ακολουθούν.

Μην σταματήσεις να ελπίζεις και να ονειρεύεσαι για ότι καλύτερο στη ζωή σου. Να ξέρεις πως τα όνειρα χάνονται μόνο όταν τα παρατήσεις. Δυσκολίες θα βρεις σε αυτό το ταξίδι μα όταν φτάσεις στον προορισμό σου θα έχεις κερδίσει πολλά.  Άλλωστε σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο τελικός προορισμός.

Αγάπησε και ζήσε την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία σου. Αν κάποτε χάσεις κάτι αγαπημένο σου μη λυπηθείς. Μην ξεχνάς ποτέ πως κάπου παρακάτω μακρυά ή κοντά υπάρχει για όλα ένα τέλος. Τίποτα όμως δε χάνεται από τη στιγμή που έχει ζήσει έστω και για λίγο. Μένει για πάντα μέσα στην καρδιά μας σαν μια γλυκιά ανάμνηση και η αναμνήσεις είναι που δίνουν αξία στη ζωή!!!

Τι σου λένε τα εσώρουχα της?

Τα εσώρουχα μιας γυναίκας μιλάνε για την κάτοχο τους καθαρά και χωρίς υπαινιγμούς. Αρκεί να μπορείς να τα ακούσεις και να καταλάβεις τι σου λένε.

Γυναικεία εσώρουχα

Τα εσώρουχα μιας γυναίκας μιλάνε για την κάτοχο τους καθαρά και χωρίς υπαινιγμούς. Αρκεί να μπορείς να τα ακούσεις και να καταλάβεις τι σου λένε.

esorouhaΜπορείς να αντισταθείς στη θέα ενός ωραίου σετ εσωρούχων φορεμένου από ένα υπέροχο γυναικείο κορμί? Οι γυναίκες που έχουν ωραίο σώμα συνήθως ξέρουν και τι να φορέσουν για να τονίσουν γης καμπύλες τους και να αναδείξουν την ομορφιά τους. Η ματαιοδοξία της οδηγεί στην επίδειξη και η επίδειξη στης υπερβολές. Α όταν υπάρχουν υπερβολές εμείς παίρνουμε μάτι ΄-)

Σε ποιες κατηγορίες μπορούμε να χωρίσουμε τα γυναικεία εσώρουχα? Εγώ τα κατατάσσω σε 4 κατηγορίες.

Αθλητικά, ρομαντικά, αισθησιακά και καυτά! Κάθε γυναίκα ανάλογα με την διάθεση της και την περίσταση επιλέγει κάποιο από τα τέσσερα είδη εσωρούχων για να φορέσει, όταν βγαίνει κάπου.

Ωραία αφού διαλέξαμε το στυλ πρέπει να διαλέξουμε και το αντίστοιχο χρώμα. Να είναι κόκκινο της φωτιάς, μήπως καλύτερα μαύρο κλασσικό η λευκό? Ποιο μου ταιριάζει καλύτερα? Η επιλογή είναι δύσκολη αφού το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να είναι εκθαμβωτικό και να κόβει την ανάσα του γνήσιου αρσενικού.

1. Αθλητικά γυναικεία εσώρουχα (κυρίως βαμβακερά υφάσματα, απλά, χωρίς πολύπλοκα σχέδια) με αποχρώσεις του άσπρου, μαύρου, κίτρινου η μπλε. Η γυναίκα που επιλέγει σπορ εσώρουχα είναι δυναμική, δραστήρια, προτιμά την άνεση και την ευκολία των κινήσεων!

* Δείχνουν ότι η γυναίκα είναι πορ τύπος, θα σε πάει στα βουνά και στα λαγκάδια οπότε να είσαι προετοιμασμένος για περιπέτειες και πεζοπορία.

2. Ρομαντικά γυναικεία εσώρουχα (εδώ έχουμε δαντέλες, λουλουδάκια, κτλ) τα χρώματα παίζουν σε απαλές αποχρώσεις του ροζ, γαλάζιου, φούξια, ανοιχτό πράσινο. Η γυναίκα αυτή είναι γλυκιά, ρομαντική και τρυφερή!

* Δείξε ότι είσαι gentleman, πρόσφερε της τριαντάφυλλα, προσκάλεσε την σε ρομαντικό δείπνο, με κεριά στην θάλασσα. Κάνε της κοπλιμέντα και έχε μάτια μόνο για τα μάτια της…

maura esorouha3. Αισθησιακά γυναικεία εσώρουχα (κυριαρχούν τα υφάσματα όπως μετάξι και σχέδια που αναδεικνύουν και αγκαλιάζουν το σώμα) οι αποχρώσεις κινούνται κυρίως μεταξύ του μαύρου, του χρυσού, του καφέ,του μοβ, του μπορντό .

* Η γυναίκα αυτή είναι πολύ επιλεκτική, της αρέσει να προκαλεί και ποντάρει στη φαντασία!Και από φαντασία να είσαι σίγουρος ότι διαθέτη περισσότερη από την δική σου. Είναι δύσκολες αυτές οι γυναίκες, η συντήρηση τους κοστίζει πολύ ακριβά και δεν είναι για την τσέπη του καθένα.

Άλλωστε και η νοοτροπία τους είναι τέτοια που δεν της κρατά για πολύ σε ένα μέρος. Σαν της πεταλούδες πετάνε από λουλούδι σε λουλούδι, όσο έχει νέκταρ. Μια γυναίκα αυτού του στιλ θέλει προσοχή, καθημερινή φροντίδα, διασκέδαση γιατί βαριέται εύκολα και φυσικά χρυσή american express για να έχει λεφτά όπου και όταν τα χρειαστεί.

4. Καυτά γυναικεία εσώρουχα (δερμάτινα, διάφανα, ελάχιστο ύφασμα που περισσότερο αποκαλύπτει παρά καλύπτει το τέλειο κορμί της) τα χρώματ εδώ είναι μαύρο, του κόκκινο λευκό.

* Η γυναίκες με τα μαύρα πρόστυχα καυτά εσώρουχα είναι σαν να έχεις 2 από την προηγούμενη κατηγορία (αισθησιακά) μαζί. Ξέρουν τι θέλουν, ξέρουν και πως να το πάρουν. Θέλουν πράξεις, μπόλικο χρήμα και λουρί γιατί πολύ γρήγορα γίνονται ανεξέλεγκτες και μπορούν να σε οδηγήσουν στην χρεωκοπία χωρίς να το καταλάβεις. Και μετά στο καφενείο να διηγείσαι ιστορίες για την τάδε, πως την είχες και εσύ και πως σου τα έφαγε όλα…

Νεόπλουτοι

Όλα πλέον στην Κίνα γίνονται, οπότε μην ντρέπεστε που η τσαντούλα σας κοστίζει 15 ευρουλάκια και την πήρατε από τον γύφτο στην παραλία

Πληγήκατε από την οικονομική κρίση και δεν μπορείτε πλέον να το παίξετε Νεόπλουτοι?

σχέσειςΜην απελπίζεστε, καλέ, σιγά μην πάτε στην ΚΝΕ, η να προσχωρήσετε σε τίποτα πανκιά που μοιράζουν φυλλάδια για λαϊκή επανάσταση και αταξική κοινωνία. Αν και θα το ομολογήσω ότι το 2005 της καλύτερες γκόμενες της είχε η ΚΝΕ!!! Τι κοριτσάρες έβγαλε εκείνη η φουρνιά? Μανούλια όλα τους.

Νεόπλουτοι Έλληνες έφτασε η ώρα του Βαλαώρα για να δείξετε την άξια σας καθώς και το πόσο πλούσιοι μπορείτε να δείχνετε. Έχει και αλλού νεόπλουτους φυσικά όμως τέτοια φάτσα σαν τους Έλληνες δύσκολα βρίσκεις στης Ευρώπη τουλάχιστον.

1) Ήρθε η ώρα να γίνετε οικολόγοι

Λεφτά για βενζίνες δεν υπάρχουν, σιγά μην αγοράσετε υβριδικά, ηλιακά κτλ αμάξια. Εσείς είστε γεννημένοι μόνο για BMW 7-άρα και πάνω. Ψοφάτε για κόντρες και για γκλαμουράτες εκδρομές σε μέρος όπου θα σας δούνε. Γιατί τι να κάνεις στην Μύκονο αν δεν σε δούνε, αυτοί που πρέπει??
Πάμε λοιπόν οικολόγες μου, στριμωχτείτε στα λεωφορεία, πάτε για ψώνια στην Ερμού με το μετρό, στο Ειρήνης και Φιλίας με το τραμ.

2) Αχ φύση, φύση…

Κάντε μονοήμερες εκδρομές στην εξοχή! Ξεθάψτε τα εγκαταλειμμένα σπίτια στα χωριά.  Γυρίστε στα χωριά σας και νιώστε χωριάτες. Αντί να λέτε στης ηλίθιες φίλες σας ότι πήγατε για weekend  στη λίμνη Πλαστήρα να της πείτε ότι πήγατε στο γαιδουροχώρι ( σιγά μην το βρει στον χάρτη)  και αντι στον Όλυμπο πήγατε στης 3 βρύσες, και ήπιατε και νερό κρύο.

3) Τέρμα το έξω (μπουζούκια, Παραλιακή, ράδιο ταξί στον γυρισμό)

Καφέ ελληνικό στην καφετέρια της γειτονιάς σας η στο ΚΤΕΛ (εκεί πάντα ο καφές ήταν πιο φτηνός) όπου θα σας κεράσουν και σφηνάκια για να σας πιάσουν πελάτη! Αγνοήστε επιδεικτικά τα γερόντια που θα δείτε στα διπλανά τραπέζια και πιάστε κουβέντα με τον ιδιοκτήτη ,πρώην PR  των μεγαλύτερων club της Αθήνας.(Έτσι θα σας πει το παλικάρι).

Κοριτσάκια πεταχτά, να η ευκαιρία σας, είναι η σωστή ώρα να το παίξετε και λίγο χαζές, όχι ότι δεν είστε,  και να του την πέσετε (δοκιμασμένο, πιάνει πάντα!). Να έχετε και εσείς τον σπόνσορα σας καλέ, σε δύσκολους καιρούς σαν τώρα πρέπει κάποιος να πληρώνει τους καφέδες τουλάχιστον.

4) Ψηφίστε ΠΑΣΠ δαγκωτό

Φωτογραφία του Γιώργη στην κωλότσεπη, υποχρεωτική. Παίζει και φωτό της Μιμής, αν είναι και με μαγιό έχεις προτεραιότητα. Όχι φωτό των 2 χοντρών.  Άλλωστε δεν χωράνε στην τσέπη σου. Πρέπει να κουβαλάς τσουβάλι, και πάλι απέξω θα είναι. Μην κάνεις λάθος και πας στην ΔΑΠ. Τώρα είναι στην μόδα η λαϊκή επανάσταση και οι κινητοποιήσεις στο Σύνταγμα για να πετάμε μολότωφ στους μπάτσους και να μας δείχνει η τηλεόραση και να καμαρώνει η γιαγιά στο χωριό τη λεβέντη γιόκα έβγαλε και με τη χάρη το πετά το μπουκάλι.  Έχουμε κοινωνική συνείδηση λέμε!)

Η ΠΑΣΠ είναι η λύση. Μπουζούκια στον Καρρά με 20 ευρώ τραπέζι, πενθήμερη στη Μύκονο με 100 ευρώ και θεατρικές παραστάσεις τύπου κουλτούρα για όσους θέλουν να το παίξουν και διανοούμενοι + plus τα ωραία γκομενάκια που θα έχετε την ευκαιρία να βγάλετε φωτογραφίες και να τα ανεβάσετε στο facebook!

5) facebook

Είπα φεισμπουκ και σάλιωσαν τα χείλη μου.  Εδώ γίνεται όλο το παιχνίδι! Μην χάνετε τον καιρό σας στα μπουζούκια, και στα μπαρ, εάν δεν κουβαλάτε την φωτογραφική μηχανή μαζί σας! Τραβάτε φωτογραφίες μόλις δείτε διάσημους και μετά στο youtube και στο face μπας και βγει κανένα φράγκο.

6) Πληρώνω μόνο όταν δω το γκομενάκι live

Είπαμε τέρμα το έξω, οπότε πάμε στα chat, και στα dating sites. Λιώστε στα chat rooms και το κέρασμα μόνο σε περίπτωση που έχετε ψήσει το γκομενάκι και μένει να την εντυπωσιάσετε λίγο. Όχι στα αβέρτα κεράσματα! Δεν είναι καιρός για ρίσκο αγοράκια! Στης ιστοσελίδες για γνωριμίες θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Από μικρά πιπίνια, μέχρι πουρό, και γριοπουρό του κερατά για πιο kinky καταστάσεις….

7) i phone 4 & louis vuitton made in china

Όλα πλέον στην Κίνα γίνονται, οπότε μην ντρέπεστε που η τσαντούλα σας κοστίζει 15 ευρουλάκια και την πήρατε από τον γύφτο στην παραλία. Να ναι καλά το παρεμπόριο που στην Ελλάδα πάντα ήταν σε υπόληψη και γέμιζε τα κομματικά ταμεία. Σας ευχαριστούμε καλά Κινεζάκια και Μαυρούληδες για την φροντίδα σας. Φέρτε μας και άλλα πράγματα για να πουλάμε μούρη. Πρώτη μούρη στο Καβούρι.
Είμαστε νεόπλουτοι, χαζοί και γουστάρουμε ….