Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Πως να σπάσεις το φράγμα από της φίλες της

Πως να κάνεις φλερτ με τρόπο?

Ας πούμε ότι βγήκες έξω με τους φίλους σου, σε κάποιο μπαράκι η καφέ, για να τα πείτε, και ξαφνικά στο διπλανό τραπέζι κάθεται μια γλυκιά ύπαρξη που τραβάει αμέσως την προσοχή σου. Όμως η όμορφη κοπέλα δεν είναι μόνη της, αλλά μαζί της στο ίδιο τραπέζι κάθονται και δέκα φίλες της.  Την έχουν περικυκλώσει ως τείχος προστασίας, μη δίνοντας καμιά δυνατότητα προσέγγισης.  Πώς μπορείς να εμβολίσεις αυτόν τον τοίχο και να πάρεις το τηλέφωνό της κοπέλας που σε ενδιαφέρει?

Δες πως σκέφτονται οι γυναίκες:

Μην της διακόπτεις

busty-girlΝαι, μερικές φορές μια ομάδα γυναικών μαζεύετε και βγαίνε έξω ως παρέα για να μιλήσει, να κουτσομπολέψει και να διασκεδάσει,  χωρίς να ψάχνει άνδρες. Αν πέσεις σε τέτοια παρέα μην της διακόπτεις και γίνεσαι φορτικός.

Ειδικά αν σου πούνε να φύγεις, και εσύ επιμένεις να τους γίνεσαι στενός κορσές. Το ποιο πιθανόν είναι να φωνάξουν τους άντρες τους και να καταλήξεις στο νοσοκομείο ΄-).

Πώς θα το καταλάβεις; Απλά παρακολούθησε της αντιδράσεις τους. Αν έχουν κάποια σοβαρή κουβέντα και της διακόψεις θα σου πούνε στα ίσια να εξαφανιστείς το συντομότερο.

Περίμενε

Όσο και σημαντική να είναι η κουβέντα τους κάποια στιγμή θα τελειώσει. Εξάλλου είναι γυναίκες και όχι άντρες πολιτικοί που λένε αρλούμπες ατέλειωτες ώρες. Περίμενε και παρακολούθα…

Όταν η κουβέντα γίνει πιο φιλική θα της δεις να αρχίσουν να γελάνε, η στάση του σώματος θα γίνει εξωστρεφής, προς τα διπλανά τραπέζια σημάδι ότι διασκεδάζουν και δεν συζητάνε κάτι σοβαρό.
Μην ξεχνάς ότι μια ομάδα γυναικών που διασκεδάζουν, πιο εύκολα θα σε αφήσει να μπεις στην παρέα τους από μια ομάδα γυναικών που έχουν σοβαρή συζήτηση.

Δες και αυτό  5 hot συμβουλές για να αποπλανήσεις μια γυναίκα

Επικέντρωσε την προσοχή σου μόνο σε αυτήν

Όποια τακτική φλερτ και να επιλέξεις για να προσεγγίσεις μια γυναίκα ποτέ μην φλερτάρεις με όλες μαζί στην παρέα. Επικέντρωσε την προσοχή σου μόνο στην κοπέλα που σου άρεσε, και αγνόησε της υπόλοιπες. Αν πιστεύεις ότι φλερτάροντας με όλες έχεις περισσότερες πιθανότητες να πάρεις το τηλέφωνο κάποιας κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Οι γυναίκες δεν είναι ψάρια για να τσιμπήσουν το δόλωμα σου 😉

Να είσαι κοινωνικός με της φίλες της

Είπαμε να μην της φλερτάρεις όλες, όχι όμως και να της αγνοείς τελείως. Οι κοπέλες στην παρέα υπάρχουν και εσύ δεν ξέρεις τι σχέσεις έχει η καθεμιά μεταξύ τους, για να βρίσκονται όμως στην ίδια παρέα σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις ότι δεν υπάρχουν. Αντίθετα, πιάσε κουβέντα μαζί τους. Αυτό θα σου δώσει πόντους, στα μάτια της χαριτωμένης που σου αρέσει αφού βλέπει ότι μπορείς να επικοινωνείς και με άλλες γυναίκες καθαρά φιλικά.  Αν καταφέρεις να μπεις στην ομάδα τους αυτό θα δείξει ότι είσαι ένας ευχάριστος και κοινωνικός άνθρωπος, και όχι το ηλίθιο καμάκι που όλες συχαίνονται.

Αν η κοπέλα που σε ενδιαφέρει βρίσκετε στο τραπέζι με μια μόνο φίλη της δεν θα ήθελες να την αναγκάσεις να κάνει επιλογή με ποιον θα μιλάει, σωστά?

Μην ξεχνάς να είσαι τζέντλεμαν και καβαλιέρος και να μην μπαίνεις σε καυγάδες που ούτε σε ενδιαφέρουν, ούτε θα σου δώσουν κάτι. Εκεί βρίσκεσαι για να φλερτάρεις την κοπέλα που σου αρέσει και όχι να γίνεις διαιτητής….