Ερωτική απογοήτευση

Λίγο πολύ όλοι έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο της απογοήτευσης ανεξαρτήτως ηλικίας και προσωπικότητας. Και μιλώ για την ερωτική απογοήτευση.

Ερωτική απογοήτευση

ερωτική απογοήτευσηΛίγο πολύ όλοι έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο της απογοήτευσης ανεξαρτήτως ηλικίας και προσωπικότητας. Και μιλώ για την ερωτική απογοήτευση.

Μετά το χωρισμό νιώθουμε ποικίλα συναισθήματα, και αρκετά δύσκολα Εάν ένα από αυτά είναι, οργή, θυμός, πικρία, απελπισία, ακόμα και στενοχώρια μέχρι να αντεπεξέλθουμε στη παραδοχή του αποτελέσματος. Ότι ο άνθρωπος που μέχρι χτες βρισκόταν δίπλα μας ίσως ήταν το άλλο μας μισό και τώρα πλέον είτε ανήκει αλλού είτε είναι μακριά μας.

Πρέπει λοιπόν να συνηθίσουμε στην ιδέα  “ερωτική απογοήτευση” και ότι δεν είναι “εδώ”. Όλο αυτό μπορούμε να το περάσουμε με φίλους και με την οικογένεια μας δηλαδή ανθρώπους που μας αγαπάνε πραγματικά και μπορούν να μας συμπαρασταθούν σε αυτό. Επιπλέον, να μην ξεχνάμε ότι όλα είναι περαστικά και όλα είναι θέμα χρόνου.

Δηλαδή, ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός για την ερωτική απογοήτευση. Μέχρι να περάσει και να φύγει όμως όλο αυτό που μας πνίγει πρέπει να κάνουμε κάτι. Για παράδειγμα, να σκεφτούμε θετικά. Και ίσως δεν ήταν το άλλο μας μισό, ίσως η αληθινή αγάπη-έρωτας να κρύβεται κάπου αλλού. Και το καλύτερο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό.

Ίσως σταματήσουν οι ερωτικές απογοητεύσεις εδώ, και το επόμενο άτομο που θα γνωρίσουμε να είναι ο άνθρωπος της ζωής μας, ίσως όμως συνεχίσουν και να πληγωθούμε κι άλλες φορές. Στο μυαλό μας πρέπει να έχουμε ότι με τα λάθη μας μαθαίνουμε και από αυτόν τον άνθρωπο που είχαμε δίπλα μας μάθαμε διάφορα πράγματα.

Από τις ερωτικές απογοητεύσεις γινόμαστε πιο δυνατοί. Εξάλλου πάντα υπάρχει ενδεχόμενο η επόμενη αγάπη να έρθει πιο δυνατή, πιο ώριμη, πιο ουσιαστική, από την προηγούμενη. Εκεί λοιπόν θα είμαστε να την αντιμετωπίσουμε , σε μία ώρα , σε μια ημέρα, σε ένα χρόνο… Και με τρόπο ιδιαίτερο που μπορεί ποτέ να μην είχαμε φανταστεί.

Μαζέψτε λοιπόν όλα τα αρνητικά συναισθήματα και αφήστε τα στο παρελθόν, να σκέπτεστε θετικά και να είστε σίγουροι ότι θα συναντήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε στη ζωή σας. Αφήστε την ερωτική απογοήτευση στο παρελθόν και ζήστε το παρόν βάζοντας της βάσεις για το μέλλον.

Όταν μια γυναίκα σου λέει σε βλέπω σαν φίλο!

Σίγουρα έχεις συναντήσει γυναίκες που σου άρεσαν και που θα ήθελες να κάνεις σχέση μαζί τους. Όταν όμως προσπάθησες να της μιλήσεις και να της πεις ότι θέλεις να κάνετε σεξ εκείνη σου είπε ” Σε βλέπω σαν φίλο” και σε άφησε σύξυλο.

sex and beer

Γυναίκα και φιλίες

Σίγουρα έχεις συναντήσει γυναίκες που σου άρεσαν και που θα ήθελες να κάνεις σχέση μαζί τους. Όταν όμως προσπάθησες να της μιλήσεις και να της πεις ότι θέλεις να κάνετε σεξ εκείνη σου είπε ” Σε βλέπω σαν φίλο” και σε άφησε σύξυλο.

Τι σημαίνει αυτή η φράση? Πως δηλαδή με βλέπεις σαν φίλο? Οι φίλοι δεν μπορεί να κάνουν σεξ μεταξύ τους? Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα στριφογυρίζουν στο μυαλό σου και προσπαθείς να αποκωδικοποιήσεις τα λόγια της.

Εσύ γιατί μπορείς να δεις ερωτικά της φίλες σου, και αυτές να μην μπορούν να δουν ερωτικά εσένα? Δεν έχουν ανάγκη για μια νέα ερωτική γνωριμία? Δεν θέλουν να κάνουν σεξ με κάποιον που ήδη γνωρίζουν και τον έχουν αποδεχτεί ως φίλο? Σε προηγούμενο άρθρο είχα αναφέρει ότι όταν μια γυναίκα λέει κάτι τέτοιο εννοεί ότι ναι μεν μπορεί να της προσφέρεις το αίσθημα της ασφάλειας και να διασκεδάζει μαζί σου, δεν νιώθει όμως διέγερση. Δεν καυλώνει μαζί σου, και αυτό δύσκολα αλλάζει . Ίσως σε θεωρεί “καληνυχτάκια”, ίσως δεν της “βγάζεις” εκείνο το ερωτικό αίσθημα διέγερσης που την κάνει να μεθά και να αφήνετε στα χέρια εκείνου που της το προκαλεί.

Το αποτέλεσμα είναι είτε να την κυνηγάς και να τρέχεις πίσω από την φούστα της χωρίς φυσικά πιθανότητες επιτυχίας, είτε να “κλαίγεσαι” στης φίλες της ότι δεν σε θέλει.

Και οι δυο μέθοδοι δεν θα σου φέρουν το αποτέλεσμα που θέλεις.

 

Στο σκαμνί οι παιδεραστές από το Ίλιον

paiderasteiaΑντιμέτωποι με τη δαμόκλειο σπάθη της Δικαιοσύνης, αλλά και με τα παιδικά προσωπάκια των τριών ανηλίκων που -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- βίαζαν και κακοποιούσαν για πολλά χρόνια, θα βρεθούν αύριο οι τέσσερις «παιδεραστές» του Ιλίου.

Σχεδόν δυο χρόνια από το Δεκέμβριο του 2007, όταν το πανελλήνιο συγκλονίστηκε στο άκουσμα της είδησης ότι μια 35χρονη μητέρα έπαιρνε την κόρη της αλλά και τα δυο παιδάκια που φιλοξενούσε και τα «πάσαρε», έναντι αμοιβής 50 ευρώ, σε ηλικιωμένους άντρες, η μάνα – μαστροπός, Ειρήνη Τσονοπούλου, ο φίλος της, Σπύρος Σουχλέρης, ο ιερέας, Σωτήρης Παπαδόπουλος, και ο συνταξιούχος της ΔΕΗ, Αθανάσιος Κανάκης, θα κάτσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Επί 20 και πλέον μήνες, οι τέσσερις κατηγορούμενοι, βρίσκοντας διάφορα δικονομικά «πατήματα», κατάφερναν να αποφύγουν να δικαστούν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, μέχρι σήμερα, η διεξαγωγή της ακροαματικής διαδικασίας έχει αναβληθεί τέσσερις φορές, ενώ από τον περασμένο Ιούνιο οι φερόμενοι ως παιδεραστές είναι ελεύθεροι μετά την παρέλευση της 18μηνης προσωρινής τους κράτησης!

Χθες, πάντως, για ακόμα μια φορά, η πλευρά της υπεράσπισης «έπαιξε» το τελευταίο της χαρτί, προκειμένου να αναβληθεί εκ νέου η υπόθεση.

Κατέθεσε ένσταση, υποστηρίζοντας πως η σύντμηση εκδίκασης της υπόθεσης (αρχικά είxε προσδιορισθεί για τις 10 Μαΐου του 2010) παραβιάζει τα δικαιώματα των κατηγορουμένων, ενώ με άλλο αίτημα που υπέβαλε στο δικαστήριο, ζήτησε να μην πραγματοποιηθεί η έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας καθώς, όπως είπαν, δυο εκ των κατηγορουμένων (η Ειρήνη Τσονοπούλου αλλά και ο Σπύρος Σουχλέρης) δεν μπόρεσαν να παραστούν λόγω προβλημάτων υγείας, που φέρονται να αντιμετωπίζουν.

Μόνο ως οξύμωρο μπορεί, βέβαια, να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι ο κ. Σουχλέρης έδωσε κανονικά το παρών το πρωί στο δικαστήριο, αλλά ένοιωσε αιφνίδια αδιαθεσία και αποχώρησε από το Εφετείο, όταν αντίκρισε ένα από τα παιδιά που φέρεται να έχει κακοποιήσει σεξουαλικά.

Πάντως, η έδρα του δικαστηρίου, ύστερα και από σχετική πρόταση του εισαγγελέα, απέρρι

Τι είναι το grooming?

Grooming ονομάζετε στα Αγγλικά το φαινόμενο κατά το οποίο παιδεραστές, προσποιούμενοι ότι είναι έφηβοι, χρησιμοποιούν τα chat rooms σε διάφορες ιστοσελίδες γνωριμιών για να προσελκύσουν παιδιά με σκοπό να τα κακοποιήσουν σεξουαλικά .

Το είναι το φαινόμενο “grooming”?

paiderastesΘέλοντας να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από παιδεραστές και να ενημερώσουμε την κοινωνία παραθέτουμε πληροφορίες και συμβουλές προστασίας.

Στα chat rooms ο καθένας μας μπορεί να έχει πρόσβαση από οποιοσδήποτε σημείο στον κόσμο. Είναι βασικό λάθος να θεωρούμε όλο το Ίντερνετ σαν ένα ασφαλές μέρος για συνομιλία. Φυσικά και υπάρχουν κακόβουλοι, απατεώνες, κλέφτες, παιδεραστές που το χρησιμοποιούν για τους δικούς τους σκοπούς. Î?έλει ιδιαίτερη προσοχή λοιπόν όταν παιδιά και έφηβοι μπαίνουν στα chat rooms για να κάνουν πλάκα η απλά για να συνομιλήσουν με κάποιον.

Οι παιδεραστές αναζητούν θύματα σε ιστοσελίδες γνωριμιών και σε chat rooms. Συνήθως έχουν σαν nickname κάποια λέξη που περιλαμβάνει την λέξη σεξ. Ξεκινούν συζητήσεις με τα πιθανά θύματα με σκοπό να αναπτύξουν φιλική σχέση και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους. Προσπαθούν να αποσπάσουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τόπο διαμονής τους, τα ενδιαφέροντα, τα χόμπι και τις σεξουαλικές τους εμπειρίες.

Σιγά-σιγά οδηγούν την συζήτηση σε θέματα σεξουαλικής φύσης, ζητούν να ανταλλάξουν φωτογραφίες με τα υποψήφια θύματα τους. Οι φωτογραφίες είναι καθαρά η έμμεσα πορνογραφικές και έχουν σαν κύριο σκοπό να ερεθίσουν σεξουαλικά τα θύματα τους. Η ανταλλαγή πορνογραφικών φωτογραφιών σιγά-σιγά γίνετε αποδεκτή και αρχίζει να θεωρείτε φυσιολογική.

Η τακτική αυτή χρησιμοποιείται για να υπονομεύσει την απροθυμία των παιδιών στο να λάβουν μέρος σε σεξουαλική επαφή. Χρησιμοποιείται επίσης για να αποτρέψει το θύμα από το να ζητήσει προστασία από τους γονείς και τους δασκάλους του, αφού καταλήγει να νιώθει ένοχο που έχει ανταλλάξει τέτοιου είδους φωτογραφίες.

Συμβουλές σχετικά με το grooming:

Αν θέλουμε να προστατέψουμε τους ανήλικους από το φαινόμενο του grooming πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στα ακόλουθα:

1. Το παιδί πρέπει να καταλάβει ότι στα chat room ποτέ δεν πρέπει να είμαστε σίγουροι για την ταυτότητα του συνομιλούντος. Πάντα πρέπει να αντιμετωπίζει τις διαδικτυακές γνωριμίες με επιφυλακτικότητα και καχυποψία, γιατί υπάρχει πραγματικός κίνδυνος να πέσει θύμα σε οργανωμένο κύκλωμα παιδεραστίας.

2. Υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης των συνομιλιών που γίνονται στα διάφορα chat room. Αν δει ότι κάτι δεν πάει καλά μπορεί να δώσει την συνομιλία στην Αστυνομικές Αρχές για περαιτέρω διερεύνηση.

3. Ποτέ μα ποτέ, μην δίνετε προσωπικά δεδομένα σε chat room. Αν ο παιδεραστής γνωρίζει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, τη διεύθυνση κατοικίας  η το σχολείο σας,μπορεί να επιδιώξει επαφή μαζί σας.

Οι γονείς και όχι οι συμμαθητές σας, οφείλουν να είναι απόλυτα ενημερωμένοι για τις διαδικτυακές γνωριμίες των παιδιών τους ώστε όταν παρατηρήσουν ύποπτη συμπεριφορά να μπορέσουν να την αποτρέψουν.

Grlove.eu

Στο GRlove.eu γίνεται παράθεση των gossips και των ειδήσεων απο άλλες ιστοσελίδες που είναι δημοφιλείς για τις πληροφορίες που παρέχουν για τους

grlove.euΜε την αρχή της νέας χρονιάς ξεκίνησε και το νέο project μας, το Gossip Blog – GRlove.eu έρχεται να δώσει έναν νέο αέρα στον χώρο των Blog’s καλύπτοντας περισσότερα θέματα.

Gossip από τον χώρου του Ελληνικού showbiz με ιδιαίτερη αναφορά στης όμορφες γυναικείες παρουσίες, εκτενή ρεπορτάζ από τα παρασκήνια και φωτογραφικό υλικό για να γεμίζει το μάτι, και το χέρι ενίοτε ΄-)

Περίεργα συμβάντα που συναντήσαμε στο Νέτ και όχι μόνο και μας εντυπωσίασαν αρνητικά η θετικά.

Continue reading “Grlove.eu”

Ποιά συνάδελφος στο γραφείο κάνει για σεξ?

Μερικές φορές, όταν θες να είσαι αντικειμενικός, γίνεσαι κακός. Κάποιες άλλες φορές, όταν αρνηθείς να κοιμηθείς με κάποιον, επίσης. Άλλοτε, όταν έχεις διαφορετικά ενδιαφέροντα από των υπολοίπων στο γραφείο – επίσης. Κάποιες άλλες φορές όταν έχεις διαφορετική εκπαίδευση, αντίλη

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα για γνωριμίες Gnorimies.net

Δουλεύω σε εταιρεία πληροφορικής, εδώ και 3 χρόνια. Είμαστε περίπου 80 άτομα, οι 30 γυναίκες.
Οι συνάδελφοι είναι συνηθισμένοι τύποι, παραμελούν την εξωτερική τους εμφάνιση, με μπυροκοιλιές, κτλ. Τακτικά, όταν βγαίνουμε για να καπνίσουμε ένα τσιγαράκι, τους ακούω να συζητάν τα χθεσινά παιχνίδια, και να σχολιάζουν τον κώλο κάποιας συναδέλφου που περνά εκείνη την ώρα μπροστά τους, και να ψάχνουν για νέες γνωριμίες.

Δες τι ωραίες γκόμενες έχει δίπλα μας, ενώ οι δικές μας είναι “τσουβάλες”, έτσι μας λένε.

Πόσο καιρό μπορεί μια γυναίκα να είναι σέξι συνάδελφος? Αναρωτήθηκα γιατί εχτές άκουσα έναν μπυροκοιλιά να ανοίγει θέμα: “Ποιες συνάδελφοι, κάνουν για σεξ …

Κοίτα για τι μιλάνε οι άντρες? Η περιέργεια μου μεγάλωσε όταν άκουσα ότι υπάρχει κατάταξη των γυναικών από το γραφείο, ανάλογα με το αν κάνουν για σεξ η όχι. Σαφώς και θέλω να υπάρχω σε μια τέτοια wishlist. Περίμενα να ακούσω το όνομά του και θα βούλωνα τα αυτιά, το ορκίζομαι!΄-)

Οι αντρικές κουβέντες είναι απλές. Δεν υπάρχει κωδικός. Δεν υπάρχουν υπονοούμενα. Αν ακούς μια συζήτηση και το υλικό είναι ενδιαφέρον, θα δεις πως τέτοιου είδους συζητήσεις κυλάνε πολύ ομαλά. Ξέρεις για τι μιλάνε. Ξέρεις τι θέλουνε. Ξέρεις ότι όταν λένε για εκείνο το ξανθό από το λογιστήριο, γίνετε λόγος για την Δήμητρα. Και όταν λένε ότι στην καντίνα του Μήτσου οι κεφτέδες είναι “μάπα”, κανείς τους δεν ρωτά το γιατί, είναι δεδομένο.Αυτό που συζητιέται έχει πραγματικές παραμέτρους.

Από την κουβέντα έλειπε το αφεντικό, αλλά αυτός θα τα μάθει αργότερα. Οι ρουφιάνοι ποτέ δεν έλειÏ?αν από την εταιρεία μας. Στο πάρκινγκ όπου γινόταν η κουβέντα για την κατάταξη συμμετείχαν ένας μηχανικούς,ο  οδηγός του αφεντικού, δύο καλωδιάδες, ένας διοικητικός υπάλληλος, τρεις προγραμματιστές, ένας περιφερειακός διευθυντής και  o head office (βγήκε να καπνίσει ένα αποτσίγαρο). Η λίστα μεγάλωνε και εγώ ακόμη δεν άκουγα το όνομα μου. Το γεγονός αυτό με έκανε νευρική.

Το Κορίτσι θύμα

Πρώτη στη λίστα, φυσικά, είναι η Γεωργία από την Θεσ/νίκη. Κάθε μέρα μας κουβαλούσε στην δουλειά κάποιο πρόβλημα και με την νέα εβδομάδα τα προβλήματα ξανάρχιζαν. Το παιδί της. Ο άντρας της που δεν  θέλει να την καταλάβει. Η δουλειά που ποτέ δεν τελείωνε, κλπ. Αν προσθέσουμε τα σκούρα μακριά μαλλιά, την ελαφριά συμπεριφορά, τα λακκάκια στο προσώπου και τους πράσινους φακούς επαφής- η Γεωργία κρατούσε σταθερά τα ηνία στο γραφείο.

Το κοριτσάκι – με το διχτυωτό καλσόν

Στον αριθμό δύο είναι η Κική της υποδοχής. Μικρή, φρέσκια 22 ετών. Σφιχτό κωλαράκι, λίγο ρούχα, ακόμα και το χειμώνα, λίγο μυαλό, μην ξεχνάμε ότι είναι μόλις 22 Μαΐων. Χαζοχαρούμενη bimbo. Το μελλοντικό  όνειρο του κάθε playboy.

Η κουκλάρα

Στην τρίτη θέση η Μαρία από το λογιστήριο – πρώην μοντέλο. Τώρα θα μου πεις μοντέλο και λογίστρια, δύσκολα γίνετε όμως εδώ ο Θεός έκανε λάθος και η Μαρία ήταν μπουκιά και συχώριο για τα λιγουρεμένα μάτια των αντρών συναδέλφων και όταν λικνιζόταν στον διάδρομο για να πάει κάπου, αναστενάζανε οι τοίχοι στο πέρασμα της.

Η ιδιαιτέρα του αφεντικού

Στο νούμερο τέσσερα η κριτική επιτροπή αναφέρει την ιδιαιτέρα γραμματέα του big boss – την Kremena. Ρωσίδα, δίμετρη με ατέλειωτα πόδια και μπούστο που χάνεσαι, σιλικονάτο φυσικά, λένε ότι το πλήρωσε το αφεντικό από της κρατήσεις που έκανε σε εμάς, αλλά μπορεί και να είναι κουτσομπολιά, από κακοήθεια. ΄-)

Εγώ

Στο νούμερο 5 τοποθέτησαν εμένα! Ζήτω, ζήτω! Κάτι είπανε για τον στρυφνό μου χαρακτήρα αλλά εκείνο το διχτυωτό καλσόν σε συνδυασμό με τη μίνι φούστα που έβγαζε μάτια με έσωσε – Αλλιώς πού να πας με αυτό το χαρακτήρα.

Η πωλήτρια

Στο νούμερο έξι είναι η επικεφαλής της λιανικής. Οι γυναίκες με κοστούμι είναι πάντα πολύ σέξι για τους άνδρες. Από το τμήμα πωλήσεων τους υποχρεώνουν να φοράνε κουστούμια. Η Αγγελική φορούσε κουστούμια που τόνιζαν το ωραίο κορμί της και οι άντρες το είχανε προσέξει. Ε, τίποτα δεν τους ξεφεύγει.

support

Στο επτά και στο οκτώ μπήκαν δυο κοπελιές από το Τμήμα Υποστήριξης. Οι μηχανικοί της ψηφίσαν από προεπιλογή (by default). Δεν ξέρω πώς οι άνδρες μπορεί να γουστάρουν γυναίκες που πάντα είναι ντυμένες σπορ – με φανελάκια το καλοκαίρι, και κάτι μακρυμάνικα πουλόβερ το χειμώνα. Η Γωγώ και η Ρωξάνη με εκπλήσσουν πόσα ζευγάρια τζιν μπορεί να έχει μια γυναίκα.

Η Καραμελένια

Στο εννέα είναι η σχεδιάστρια ιστοσελίδων – το κορίτσι με της φακίδες – Η Φανή. Δένει τα μαλλιά αλογοουρά πάντα,με μια ελαφριά κοκκινωπή απόχρωση και πάντα ντυμένη στα ροζ. Ακριβώς σαν καραμέλα. Γιατί οι άνδρες την βάλανε τόσο κάτω στη λίστα, δεν μπόρεσα να καταλάβω. Η Φανή είναι κουκλάρα και έχει το μεγαλύτερο φυσικό στήθος από όλες μας.

Στο νούμερο δέκα αναφέρθηκε μια ξανθιά!, η Δήμητρα από το λογιστήριο. Ναι, μαζί της ξεκινήσαμε αυτήν την κουβέντα. Χωρίς ξανθιά δεν μπορεί να υπάρξει καμιά λίστα, απλά δεν υπάρχει τρόπος!

Είπα ότι θα βουλώσω τα αυτιά μου, αλλά είπα ψέματα. Μικρό, αθώο, γυναικείο ψέμα. Έκανα και μια μοχθηρή παρατήρηση σχετικά με την επιλογή των ΙΤ, αλλα μην ξεχνάμε ότι οι ίδιοι είπαν ότι δεν έχω τον καλύτερο χαρακτήρα. Χεχε.

Μερικές φορές, όταν θες να είσαι αντικειμενικός, γίνεσαι κακός. Κάποιες άλλες φορές, όταν αρνηθείς να κοιμηθείς με κάποιον, επίσης. Άλλοτε, όταν έχεις διαφορετικά ενδιαφέροντα από των υπολοίπων στο γραφείο – επίσης. Κάποιες άλλες φορές όταν έχεις διαφορετική εκπαίδευση, αντίληψη,και φορτώνεις γρήγορα, και πάλι σχολιάζουν τον ιδιότροπο χαρακτήρα σου.

Όχι, δεν δικαιολογούμε, αν αυτή είναι η προϋπόθεση του να είσαι κακός – εγώ μένω έτσι. Φοράω το καυτό καλσόν, της δερμάτινες μπότες και την φούστα-ζώνη και είμαι ξανά στο παιχνίδι. Right pals?

Ερευνα-σοκ: Ελλάδα και cyber sex

Μπαίνουμε στο ροζ Διαδίκτυο, και ψάχνουμε τον παρτενέρ μας σε ιστοσελίδες για γνωριμίες

Μπαίνουμε στο ροζ Διαδίκτυο, και ψάχνουμε τον παρτενέρ μας σε ιστοσελίδες για γνωριμίες, αναζητώντας ερωτικές γνωριμίες, μοιραζόμαστε τις φαντασιώσεις μας μέσα
σε ιδιωτικά chat rooms και ικανοποιούμε τις σεξουαλικές μας ορμές μπροστά σε μια ψυχρή οθόνη. Πριν την κρίση, οι Έλληνες συντηρούσαν την ερωτική φήμη τους και τις ζηλευτές επιδόσεις τους στο σεξ ως Greek lover, και οι τουρίστριες αναστέναζαν στα νησιά το καλοκαίρι !

Τώρα στις μέρες μας η κατάσταση φαίνεται να έχει αλλάξει δραματικά, αφού ολοένα και περισσότεροι αντικαθιστούν την ανθρώπινη σεξουαλική επαφή με της ιστοσελίδες για γνωριμίες και προτιμούν την εικονική ζωή! Ο νέος «παράδεισος» του σεξ είναι οι ιστοσελίδες για γνωριμίες και λέγεται cyber sex!

Σύμφωνα με μια έρευνα, που πραγματοποιείτε για λογαριασμό γνωστού Ελληνικού περιοδικού, οκτώ στους δέκα άνδρες και επτά στις δέκα γυναίκες επισκέπτονται καθημερινά ιστοσελίδες για γνωριμίες με σεξουαλικό περιεχόμενο, έξι στους δέκα παραδέχονται ότι χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο για να κάνουν ερωτικές γνωριμίες, χωρίς να τους ενδιαφέρει η προοπτική μιας σταθερής σχέσης.

Αναζητούν μανιωδός το σεξ. Σεξ για το σεξ και για το σπορ χωρίς δεσμέυσεις. Σεξ τώρα και με όποια κάτσει, και ας είναι ψιλο-χοντρή, ψιλο-άσχημη, με χάλια σώμα και απειρία στο κρεβάτι. Μας ενδιαφέρει μόνο να δεχτεί να κάνει σεξ. Η μισή και πλέον Ελλάδα είναι συνδεδεμένη με το ροζ Διαδίκτυο online στης ιστοσελίδες για γνωριμίες.

Αναζητούν τον ιδανικό ή την ιδανική παρτενέρ σε ιστοσελίδες γνωριμιών, μοιράζονται τις τολμηρές φαντασιώσεις τους μέσα σε private chat rooms και ικανοποιούν τις σεξουαλικές ορέξεις τους μπροστά σε ψυχρές οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών. Η Ελληνική κοινωνία εγκατέλλειψε τις πραγματικές απολαύσεις της ζωής για χάρη του cyber sex.

Οι τακτικοί επισκέπτες σε ιστοσελίδες για γνωριμίες με σεξουαλικό περιεχόμενο γνωρίζουν πολύ καλά πως να εισέλθουν σε ένα εικονικό κόσμο έτοιμο να τους προσφέρει στο πιάτο τον τέλειο ερωτικό σύντροφο! Η εικονική ηδονή προσφέρεται εύκολα, γρήγορα και ανέξοδα! Σου χρειάζεται μόνο να έχεις κάμερα, skype, και προφίλ σε ιστοσελίδες για γνωριμίες.

Κοινωνική δικτίωση και δίκτια που παρέχουν τη δυνατότητα άμεσης live επικοινωνίας με άγνωστους «φίλους»,που ούτε τους ήξερες, ούτε ξέρεις ποιός κρύβεται πίσω από την φωτογραφία της ημίγυμνης κοπέλας που σου χαμογελά.

Chat rooms που κατακλύζονται από γυναίκες που ψάχνουν ερωτικές περιπέτειες, και εξωσυζηγικό σεξ, web cams που παίζουν τον ρόλο της… κλειδαρότρυπας προς άφθονο οφθαλμόλουτρο προσωπικών στιγμών, ηλεκτρονικές αγγελίες για ερωτικές γνωριμίες και ροζ sites με σκληρό πορνογραφικό υλικό, που άλλοτε προσφέρεται δωρεάν και άλλοτε απαιτούν πιστωτική κάρτα η αποστολή sms, για να έχεις πρόσβαση στης υπηρεσίες τους, είναι μόνο μερικές από τις «καυτές» επιλογές όσων… ψάχνονται ηλεκτρονικά!

Συνεχίζεται……………….