Πως ζούνε οι γύφτοι;

Έργα και ημέρες ενός γύφτου σε μια δημοκρατική χώρα

Ρωτάει ένα γυφτάκι τον πατέρα του.

– Μπαμπά, τι είναι η δημοκρατία?

Και ο πατέρας του απαντά:

– Δημοκρατία έχουμε όταν όλοι οι λευκοί δουλεύουν και εμείς καθόμαστε και ζούμε από της κρατικές επιδοτήσεις που το κράτος μας δίνει γιατί είμαστε γύφτοι.

– Καλά ρε, μπαμπά, και τους λευκούς δεν τους ενοχλεί αυτό?

– Φυσικά και τους ενοχλεί, αυτό όμως πλέον θεωρείτε ρατσισμός.

risi_giftou

Demotivators

Τα demotivators χρησιμοποιούνται για να δείξουν την αστεία πλευρά της ζωής. Με χιούμορ να προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις και ελπίδες σε προσδοκίες και ενοχές. Καμιά φορά πετυχαίνει….

Τα demotivators χρησιμοποιούνται για να δείξουν την αστεία πλευρά της ζωής. Με χιούμορ να προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις και ελπίδες σε προσδοκίες και ενοχές. Καμιά φορά πετυχαίνει…. Καμιά φορά όχι, αφού το χιούμορ είναι υποκειμενικό και ο καθένας μας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Τα παρακάτω φτιάχτηκαν με σκοπό να διασκεδάσουν, αν κάποιος ανακαλύψει τον εαυτό του, και θεωρηθεί θιγμένος ας μας γράψει στο μειλ να αφαιρέσουμε το προβληματικό demotivator. Οι άλλοι απλά διασκεδάστε…

Η απάντηση σε όλες σου της προσευχές…. της ελπίδες και της προσδοκίες σου. Από τον ουρανό απευθείας…

Τελειότητα. Οτιδήποτε άλλο γράψω θα είναι περιττό…

Ο μπαμπάς με οριζόντιες γραμμές, η μαμά με κάθετες και ο μπόμπιρας καρέ…

Στο συνέδριο της Μάικροσοφτ κάνουν την παρουσίαση τους με υπολογιστή apple…

Το σπίτι πωλείται όπως είναι επιπλωμένο. Με όλα τα κομφόρ και δίνω και ένα τζιπ ως δώρο σε όποιον το αγοράσει. Μόνο σπεύσατε…

Χιούστον, μάλλον έχουμε πρόβλημα…Κάποιος γύφτος μας έκλεψε της ρόδες…

Η γενναιοδωρία τιμωρείτε. Άμεσα!! Ποιος σου είπε να ταΐσεις τα πουλιά?

Μαθηματικές εξισώσεις. Τρίγωνα, τετράγωνα και υπολογισμοί που είναι δύσκολοι ειδικά αν τους κάνεις με τα χέρια στης τσέπες.


Πρωινό μποτιλιάρισμα. Το συχαίνομαι..


Σε ευχαριστώ Κολόμβε που ανακάλυψες την Αμερική και όλοι αυτοί δεν ζουν στην Ευρώπη… Τι θα κάναμε χωρίς εσένα…


Μακντόναλτς και φάστ φούντ. Ο πιο σύντομος δρόμος προς τον άλλο κόσμο. Με γραπτή εγγύηση αν τρως junk food επί 3 μήνες συνέχεια… Το μαγαζί κάνει δώρο τα πρώτα 5 ….


Δανεικά από της τράπεζες; ΠΟΤΕ!!! Bank run ΤΩΡΑ!!!


Κοάλα ή γάτα;


Αγαπητοί φοιτητές. Να θυμάστε πάντα ότι τα χρήματα λύνουν τα πάντα, ακόμη και της δυσκολότερες ασκήσεις και εξισώσεις…


Έξω έχει 40+ και η βόλτα στην παραλία είναι μονόδρομος…..

Λεξικό για καμάκια!

“Αρχαιοελληνικόν Λεξικόν δια Ορθών Καμάκιον” του Άδωνι Γεωργιάδη. Συνουσιάζει και ραπίζει.

Λεξικό για καμάκια

– του Άδωνι Γεωργιάδη

Συνουσιάζει και ραπίζει (=γ@μ@ει και δέρνει)

Είσαι μόνος? Έχεις δοκιμάσει τα πάντα για να βρεις γυναίκα αλλά τζίφος? Μη χάνεις το κουράγιο σου. Ο γκουρού του έρωτα Άδωνις Γεωργιάδης σου δίνει την λύση “Αρχαιοελληνικόν Λεξικόν δια Ορθών Καμάκιον”.

Γίνε ένας μοντέρνος Πάρις, και μάγεψε την δικιά σου Ωραία Ελένη, με ακαταμάχητες φράσεις όπως :

Επιθυμείς να εξέλθουμε – αντί για Θέλεις να βγούμε?

Ποίον βρέφος συ εί? – αντί για Τι μωρό είσαι εσύ?

Σακχαροποιήτωρ ήτο ο πατήρ σου? – αντί για το Ζαχαροπλάστης ήταν ο μπαμπάς σου?

“Αρχαιοελληνικόν Λεξικόν δια Ορθών Καμάκιον” του Άδωνι Γεωργιάδη και για πιο πιπεράτες εκφράσεις όπως:

Αγγίξω σε μόνον μετα του μορίου μου – αντί του Θα σου τον ακουμπήσω μόνο!

Τι στύσεις συ εί – αντί για Τι καύλα είσαι συ!

Τι πράττω σοι μήτηρ εμού – αντί για Τι σου κάνω μάνα μου!

Διαθέτεις και συνουσιάζω τα οπίσθια – αντί για Έχεις και γ@μώ τους κώλους!

Έτη πολλά είχον διακορεύσω τιούτον αιδοίον συνουσιάζω την εταίραν μου, συνουσιάζω…- αντί για το Πολλά χρόνια είχα να γ@μίσω τέτοιο μ@υνί, γ@μώ την πουτ@να μου γ@μώ.

Ο απόλυτος οδηγός για κάθε Έλληνα επίδοξο εραστή – Συνουσιάζει και ραπίζει (=γ@μ@ει και δέρνει)

Πακιστανός εραστής!

Βάλε φωτογραφία στο προφίλ σου στην ιστοσελίδα για γνωριμίες. Μια καλή φωτογραφία θα προσελκύσει γυναίκες,

Σήμερα θέλω να σχολιάσω ένα μειλ που έλαβα από κάποιον άγνωστο μου στο προφίλ που έχω στην ιστοσελίδα για γνωριμίες Βλέποντας ότι δεν είχε φωτογραφία είπα να το διαγράψω χωρίς να το ανοίξω, όμως με τράβηξε το όνομα του αποστολέα. tzilab hyiunq η κάτι τέτοιο ΄-)

ashimofatsaΓια να δούμε πως κάνουν καμάκι στο Πακιστάν?

“Φέλω να ζουν σε τέλεια αγάπη
Γράψτε σε μένα, σε παρακαλώ έλα σε μένα
Γράψτε τη διεύθυνση του θέματος κουτί, αλλά δεν μπορεί να διαβάσει το μήνυμα”

Μην γελάτε καλέ, ο άνθρωπος δεν είναι Έλληνας. Τόσα Ελληνικά έμαθε, αυτά λέει. Εδώ να δείτε τι μου γράφουν Έλληνες, που πήγανε σε Ελληνικό σχολείο και μάθανε Ελληνικά γράμματα χαχα.

Φίλε tzilab, θέλω να σου πω ότι, δεν είναι κακό να δοκιμάζεις την τύχη σου, αναζητώντας γυναίκα σε σαιτ γνωριμιών . Για να έχεις όμως επιτυχία θα πρέπει να ακολουθήσεις κάποιες συμβουλές για το τι πρέπει να κάνεις για να έχεις μελλοντικά, ίσως κάποια απάντηση σε μήνυμα σου.

1. Βάλε φωτογραφία στο προφίλ σου στην ιστοσελίδα για γνωριμίες. Μια καλή φωτογραφία θα προσελκύσει γυναίκες, αν έχεις λόγους να κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία (παντρεμένος, με παιδιά κτλ) τα σαιτ γνωριμιών δεν ενδείκνυται για σένα.

2. Μάθε Ελληνικά, αλλιώς αναζήτα Πακιστανές, να μιλάτε τουλάχιστον την ίδια γλώσσα, αν της πεις της κοπέλας “φέλω να ζουν σε τέλεια αγάπη” αυτή θα φύγει τρέχοντας χαχα.

3. Ο μεταφραστής της google κάνει μηχανική μετάφραση, και είναι για να σου δώσει μια εικόνα και όχι για να μεταφράσει ένα κείμενο από μια γλώσσα σε άλλη.

4. Καλή η γλώσσα του σώματος, η γλώσσα του έρωτα και οι άλλες γλώσσες, όμως αν δεν μιλάτε την ίδια γλώσσα θα έχετε συνεννόηση αλα Τζεήν-Ταρζάν. Και αν αυτό γίνετε στο σινεμά, στην ζωή βγάζει πολύ γέλιο.

5. Βάλε στόχους και προτεραιότητες, γράÏ?ε τι ζητάς, και τι προσφέρεις, δούναι και λαβείν, είναι τα σαιτ γνωριμιών, νυφοπάζαρο που κερδίζει αυτός που δίνει περισσότερα χαχα

6. Αλλιώς κάνεις χαβαλέ, γνωρίζεις νέους ανθρώπους, βρίζεις τους μ@λ@κες, αυτοί πάντα υπάρχουν, και περνάς ευχάριστα την ώρα σου.

σαιτ για γνωριμίες

Τα παιδία παίζει!

Γαμήλια πολυέξοδα πάρτι, σε πισίνες και τζακούζι, με ταξίδια του μέλιτος σε εξωτικούς παραδείσους, με κάμπριο BMW, και Bentley ξέρουν και άλλοι να κάνουν, βόλτα όμως με ποδήλατο, ποιος πήγε την καλή του?

paidakia paizounΣυναντιούνται 2 παιδάκια 4-5 ετών στην παραλία και το αγοράκι λέει στο κοριτσάκι

Ζήλεια! Κοίτα τι έχω εγώ! Εσύ δεν έχεις!

Η μικρή απαντά με το πιο φυσικό ύφος του κόσμου.

– Η μαμά μου όμως μου είπε ότι σε μερικά χρόνια θα έχω πάρα πολλά σαν το δικό σου, γιατί έχω αυτό. Κοίτα!!!

Ο μπόμπιρας σίγουρα γέλασε αμήχανα και πήγε να συνεχίσει το πλατσούρισμα στο νερό, μη καταλαβαίνοντας στην ηλικία των 5 ετών, τι είναι αυτό που έχει η μικρή στο βρακί της. Και γιατί το δικό του είναι διαφορετικό, και δεν έχει και αυτός το ίδιο με την μικρή.

Δύσκολα πράγματα, ακαταλαβίστικα για αυτήν την ηλικία. Και αν ρωτήσει την μαμά? Θα του πει? η θα του πει “είναι νωρίς για να σου εξηγήσω?”

Οπότε, άστο καλύτερα. Απόλαυσε την ηλικία σου μικρέ και μην σκοτίζεσαι για τέτοια πράγματα. Όταν μεγαλώσεις, αυτό που έχεις στο σώβρακο σου θα σε βοηθήσει στο να ικανοποιήσεις πολλές γυναίκες, και αυτά τα μαγικά χαρτάκια που θα έχεις στην τσέπη του παντελονιού σου θα σου φέρουν περισσότερες, που τα αναζητούν με μανία.

Όσο για εσένα μικρή μου κουκλίτσα, μην παίρνεις τα λόγια της μαμάς σου τοις μετρητοίς. Ναι μεν αυτό που δείχνεις στον μικρό, θα είναι ο μαγνήτης που θα προσελκύσει το αντρικό κοινό προς εσένα, όμως για να φτάσουν εκεί, πρώτα θα περάσουν από την εξωτερική εμφάνιση, το βάρος, και το μυαλό που κουβαλάς. Οι προικοθήρες θα ζητήσουν και φορολογικές δηλώσεις για το πόθεν έσχες χαχα.

lozanovaΗ μικρή μεγαλώνοντας έγινε έτσι…. και είχε πάρα πολλές ερωτικές επιτυχίες. Ε πως να μην έχει με αυτήν την εμφάνιση??

Άραγε η εμφάνιση είναι το πρώτο κριτήριο για να προσελκύσεις μια γυναίκα?

Πρέπει να είναι όμορφη και τσαχπίνα?

 

 

ashimofatsaΤο αγοράκι μεγαλώνοντας έγινε έτσι…

και δεν είχε επιτυχίες με της γυναίκες. Όσες όμως το τόλμησαν, είχαν να λένε χρόνια μετά για το ατσάλι που έκρυβε στο παντελόνι του.

Η φύση τον στέρησε από την ομορφιά, του έδωσε όμως ερωτική δύναμη, μήκος και αντοχή που προκαλούν θαυμασμό και πολλά άααχχχχ στην εμφάνιση του ….

Μάλλον όμως θα ήταν καλύτερα να υπήρχε ο έρωτας μεταξύ τους και να κάνανε ρομαντικές βόλτες με το ποδήλατο στην γειτονία τους.

Γαμήλια πολυέξοδα πάρτι, σε πισίνες και τζακούζι, με ταξίδια του μέλιτος σε εξωτικούς παραδείσους, με κάμπριο BMW, και Bentley ξέρουν και άλλοι να κάνουν, βόλτα όμως με ποδήλατο, ποιος πήγε την καλή του?

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλοοοοοος ΄-)

gynaika kai antras se podilato

Φιλάκια

Έλι

Μπορντέλον – Το ξεσάλωμα

Μπορντέλον – Το ξεσάλωμα

bourdeloΠληρωμή τοις μετροιτοίς και φιλία διαρκής

Σπεύσατε – Νέες παραλαβές

Τιμοκατάλογος

Ιεραποστολικόν – 15€

Ξεπέτα – 9,70€

Καρεκλάτον – 20€

Κλαρινέτο Βοημίας – 35€

69 (επεξηγήσεις εντός) – 48,50€

Καβαλητό (Πλάτη – μέτωπο) – 29€

Ταβανοπανεράτο με τροχαλία – 70€

Μάτι – 55€

Γνωριμίες

Masturbation kit

Θα πιστεύατε ποτέ ότι υπάρχει κάτι παρόμοιο? έστω στην Αμερική, την χώρα της ελευθερίας και της μαλα**** όπου ο καθένας μπορεί να αναπτύξει το ταλέντο του?

Masturbation kit

masturbatio nkitΘα πιστεύατε ποτέ ότι υπάρχει κάτι παρόμοιο? έστω στην Αμερική, την χώρα της ελευθερίας και της μαλα**** όπου ο καθένας μπορεί να αναπτύξει το ταλέντο του?

Ε να λοιπόν και η απόδειξη ότι τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν. Έχουν κάνει και σύλλογο για να εκπροσωπούνται και να διεκδικούν τα δικαιώματα τους.

Continue reading “Masturbation kit”