Περι γυναικείων εσωρούχων

Πες μου τι εσώρουχο φοράς να σου πω ποια είσαι!

Η κάθε γυναίκα έχει διαφορετική προσωπικότητα η οποία φαίνεται και στην ερωτική της ζωή. Και η επιλογή των κατάλληλων ρούχων δείχνει τον εσωτερικό της κόσμο. Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι τα εσώρουχα που επιλέγει να φορέσει μια γυναίκα όταν έχει σεξουαλική επαφή με άνδρα μιλάνε για την προσωπικότητα της.

Continue reading “Περι γυναικείων εσωρούχων”

Γαλλικά φιλιά

Ιδιαίτερα μαθήματα στοματικού σεξ!

Όσο αθώα και άβγαλτη γκομενίτσα κι αν είσαι, είναι μερικά πράγματα που πρέπει να μάθεις πως πρέπει να τα κάνεις σωστά. Ιδίως αν μέχρι τώρα τα είχες μάθει λάθος ή δεν τα ήξερες και το ακούς για πρώτη φορά! Ξέρεις καλά πως όλοι, μα όλοι οι άντρες έχουν εμμονή με το…στοματικό σεξ.

Continue reading “Γαλλικά φιλιά”

Σε ποια ηλικία οι γυναίκες κάνουν πρωκτικό σεξ;

Οι γυναίκες και το σεξ από την πίσω πόρτα

Το πρωκτικό σεξ είναι η απόλυτη φαντασίωση των αντρών και όσοι δεν το έχουν δοκιμάσει αναζητούν τρόπους αλλά και πρόθυμες γυναίκες για να πραγματοποιήσουν την μεγαλύτερη σεξουαλική αντρική φαντασίωση. Το σεξ από τον κώλο δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στην Ελλάδα και ελάχιστες Ελληνίδες δίνουν την ευκαιρία στους άντρες ή τους εραστές τους να εξερευνήσουν αυτήν την ταμπού περιοχή. Περισσότερο είναι ένα κοινωνικό στερεότυπο το οποίο της εμποδίζει να γνωρίσουν και να απολαύσουν αυτού του είδους την ερωτική συναναστροφή, αφού οι συντηρητική Ελληνική κοινωνία για πάρα πολλά χρόνια τους έχει κάνει τέτοια τεράστια πλύση εγκεφάλου που θεωρούν το πρωκτικό σεξ ως κάτι βρώμικο ή ως μη αποδεκτό.

Συνέντευξη με την phone sex operator Σούλα  – Το τηλεφωνικό σεξ μπορεί να είναι εξαιρετικά ερεθιστική εμπειρία

Ποια είναι τα ταμπού που χαλάνε την ηδονή της διείσδυσης στον πρωκτό;

Το δεύτερο μεγαλύτερο εμπόδιο στο να απολαύσουν αυτού του είδους ερωτική συναναστροφή είναι ο φόβος του πόνου. Είναι λογικό άλλωστε κάτι το οποίο δεν το γνωρίζεις να το φοβάσαι, όμως αν εμβαθύνουν λίγο στο αντικείμενο θα ανακαλύψουν μια μεγάλη γκάμα από λιπαντικά και ερωτικά παιχνίδια τα οποία επιτρέπουν την περιοχή του πρωκτού να λιπανθεί και να ερεθιστεί προσεκτικά ώστε να δοθεί η μέγιστη ερωτική ευχαρίστηση και ηδονή από την πράξη.

Διάβασε Παντρέψου για να μοιχεύσεις

Σε μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε στης ΗΠΑ και στην οποία συμμετείχαν 10,493 Αμερικανίδες ηλικίας 18 ως 44 ετών απέδειξε ότι το 29,7% των γυναικών έχουν κάνει τουλάχιστον μια φορά πρωκτικό σεξ και το 17,6% να το κάνει τουλάχιστον μια φορά τον μήνα με τον ερωτικό τους παρτενέρ. Συνήθως τάση για εξερεύνηση του κορμιού τους έχουν οι μικρότερες ηλικίες (γύρω στα 20-25) με της μεγαλύτερες να το αποδέχονται όμως να μην είναι αυτές οι οποίες θα κάνουν το πρώτο βήμα. Αυτό δείχνει ότι το σεξ από την πίσω πόρτα έχει πέραση στης ΗΠΑ όμως στην Ελλάδα τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.

Παράγοντες επιλογής πρωκτικού έρωτα

Οι παράγοντες που παίζουν ρόλο στην επιλογή του πρωκτικού έρωτα είναι οι εξής:

  • αποφυγή της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης
  • διατήρηση της παρθενίας
  • συμβίωση ή γάμος

Και στης 3 περιπτώσεις ο πρωκτικός έρωτας είναι προτιμητέος όταν υπάρχουν οι παραπάνω λόγοι αφού στην πρώτη περίπτωση αποφεύγεται μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, ενώ στην τρίτη περίπτωση το ζευγάρι συζεί ή είναι σε γάμο οπότε υπάρχει η αμοιβαία εμπιστοσύνη και λείπουν οι ευκαιριακές σεξουαλικές σχέσεις οι οποίες μπορεί να φέρουν σεξουαλικά μεταδιδόμενα αφροδίσια νοσήματα. Στην δεύτερη περίπτωση η διατήρηση της παρθενίας της κοπέλας όπου μπορεί να κάνει σεξ με όποιον θέλει όμως διατηρεί το πολυτιμότερο της για να το ανταλλάξει με έναν γάμο από συμφέρον.

Το πρωκτικό σεξ δεν πρέπει να είναι ταμπού. Αν μια γυναίκα θέλει να το δοκιμάσει, εξερευνώντας την σεξουαλικότητα της, πρέπει να έχει την δυνατότητα ενημέρωσης στο αντικείμενο και προσωπικής επιλογής με ποιον άντρα θα χαρεί αυτήν την τόσο προσωπική στιγμή. Σήμερα ζούμε σε μια πιο μοντέρνα κοινωνία όπου το Ίντερνετ δίνει την δυνατότητα ενημέρωσης οπότε τα νέα κορίτσια έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερο για την μεγαλύτερη αντρική ερωτική φαντασίωση και φετίχ και να αποφασίσουν ψύχραιμα αν θέλουν να το κάνουν ή όχι. Οι άντρες παρόλο που καίγονται να χαρίσουν και να λάβουν ακόμη μεγαλύτερη ηδονή από σεξ στον κώλο είναι καλό να είναι προετοιμασμένοι για την ερωτική πράξη αφού η διείσδυση στον πρωκτό είναι πιο διαφορετική από το αιδοίο και απαιτεί περισσότερη προσοχή, φροντίδα και γνώση του αντικειμένου.

Όσοι όμως έχουν κάνει πρωκτικό σεξ μπορούν να αφήσουν σχόλιο με την εμπειρία τους.

Δες και άλλες ερωτικές ιστορίες σεξ

Γυναικείες σεξουαλικές φαντασιώσεις

Το σεξ είναι παντού γύρω μας!

gynaikeies-sexoualikes-fantasioseis
γυναικείες σεξουαλικές φαντασιώσεις

Είμαστε περικυκλωμένοι από το σεξ. Το σεξ βρίσκεται παντού γύρω μας, μπορούμε να το αγγίξουμε, να το μυρίσουμε, να το νιώσουμε, να το δούμε στης διαφημίσεις παντού γύρω μας. Το σεξ πουλάει, πάντα πουλούσε, άλλωστε οι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να συνεχίσουν να υπάρχουν χωρίς σεξ. Έχετε όμως ποτέ σας αναρωτηθεί γιατί οι περισσότεροι διαφημίσεις που χρησιμοποιούν το σεξ απευθύνονται σχεδόν αποκλειστικά στους άνδρες και στα αντρικά προϊόντα; Για τις γυναίκες αφήνουν της χαζές διαφημίσεις για απορρυπαντικά και είδη σχετικά με την κουζίνα λες και θεωρούν ότι η θέση της γυναίκας βρίσκεται αποκλειστικά στην κουζίνα και δεν είναι ικανή να παίξει σεξουαλικά παιχνίδια ισάξια των αντρικών; Χα, τεράστιο λάθος κάνετε κύριοι διαφημιστές. Οι γυναίκες έχουν πολύ πιο ακραίες σεξουαλικές φαντασιώσεις από ότι οι άντρες και λατρεύουν να κάνουν σεξ με άντρες εξίσου.

Τι ξέρουμε στην πραγματικότητα για της γυναικείες ερωτικές φαντασιώσεις;

Συνέντευξη με την Σούλα – phone sex operator

Τι γνωρίζουν άραγε οι άντρες για της γυναικείες σεξουαλικές φαντασιώσεις; Ή μάλλον, τι νομίζουμε πως γνωρίζουν. Πιστεύουν ότι το 90% των γυναικών φαντασιώνετε τον αγαπημένο τους, και εδώ κάνουν το πρώτο λάθος. Οι παντρεμένες γυναίκες φαντασιώνονται ερωτικά ΜΟΝΟ ξένους άντρες και ποτέ τον δικό τους. Οι άντρες θεωρούν ότι οι στης γυναίκες αρέσει το αυταρχικό παιχνίδι στο κρεβάτι και μερικές μορφές σαδομαζοχισμού. Επίσης τα παιχνίδια υποταγής που περιλαμβάνουν υποχρεωτικά χειροπέδες, λες και κάποιοι έχουν εμπεδόσει στο υποσυνείδητο τους πολλές αμερικανικές αστυνομικές ταινίες. Κύριοι το Χόλυγουντ δημιουργεί φετίχ και μύθους για να πουλήσει της ταινίες του, μην τα παίρνετε όλα της μετρητοίς. 😉

Οι γυναικείες ερωτικές φαντασιώσεις είναι ισάξιες των αντρικών

Θα το πω ακόμη μια φορά για όσους δυσκολεύονται να το καταλάβουν οι γυναίκες έχουν εφάμιλλες φετιχιστικές φαντασιώσεις με τους άντρες, πρόστυχες όσο οι αντρικές και ναι της συζητάνε με της φίλες τους όπως ακριβώς κάνουν και οι άντρες. Οι άντρες δεν κατέχουν το αποκλειστικό προνόμιο να έχουν μόνο αυτοί διεστραμμένες φαντασιώσεις. Θα τολμήσω να πω και φαντασιώσεις που αν γινόντουσαν πραγματικότητα θα επισύρεαν δικαστικές ποινές. Ευτυχώς όμως το 90% αυτών παραμένει μόνο στα γυναικεία μυαλά και δεν πραγματοποιείτε ποτέ. Ναι οι άντρες μπορεί να έχουν δυο κεφάλια όμως το ένα δεν σκέφτεται ποτέ αλλά λειτουργεί με βάση το ένστικτο, οι γυναίκες όμως έχουν δυο στόματα οπότε λένε πολλά όμως δεν τα πραγματοποιούν όλα.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ σας αν θέλετε στα αλήθεια να μάθετε για της γυναικείες ερωτικές φαντασιώσεις;

Αν είστε άντρες έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σας η ιδέα να αντιληφθήτε όλα εκείνα τα πράγματα που φαντασιώνονται οι γυναίκες; Να της καταλάβετε πως λειτουργούν ερωτικά στο κρεβάτι και τι ακριβώς θέλουν; Βαθιά αμφιβάλλω αφού κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δυσκολεύεται και η ίδια να καταλάβει τι ζητάει το σώμα της και τι η ψυχή της σε συγκεκριμένη στιγμή. Πόσο δε μάλιστα να μοιραστεί μαζί σας για ερωτικά θέματα κινδυνεύοντας να την χαρακτηρίσετε “πόρνη” στην καλύτερη περίπτωση, και στην χειρότερη σεξουαλικά διεστραμμένη.

Υπάρχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις με την συμμετοχή συγγενικών προσώπων και όργια οι οποίες όμως ποτέ δεν πραγματοποιούνται αλλά παραμένουν απλά και μόνο στην αντρική η γυναικεία φαντασία. Και όσο πιο απελευθερωμένη σεξουαλικά και χειραφετημένη είναι μια γυναίκα, τόσο πιο βαθιά εσοχές έχουν και οι φαντασιώσεις της. Έτσι καλό είναι να διαβάσετε και να ενημερωθείτε περισσότερο για τα παιχνίδια ρόλων, και για το τι θεωρείτε επιτρεπτό και τι όχι σε κάποια ερωτικά παιχνίδια έτσι ώστε να θελήσετε να τα δοκιμάσετε με την ερωτική σας σύντροφο. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι να βάλετε την ζήλια στην σχέση σας. Δεν μπορείτε να εξερευνήσετε την ανθρώπινη σεξουαλικότητα αν ζηλεύετε την ερωτική σας σύντροφο.  Η ζήλια θα καταστρέψει την σχέση σας

Ίσως κάποτε έρθει εκείνη η στιγμή που θα τολμήσουμε να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους και εσείς θα μπορέσετε να διαβάσετε της 10 πιο καυτές αληθινές σεξουαλικές φαντασιώσεις των γυναικών, όμως αυτή η μέρα αργεί ακόμη. Μπορεί να περιλαμβάνει σεξ εξωγήινους, με ζώα, αιμομιξίες κτλ, πράγματα για τα οποία κανείς δεν τολμά να μιλήσει. Η γυναικεία ψυχή κρύβει έναν τεράστιο ωκεανό μυστικών που ποτέ δεν καταφέρνουν να φτάσουν στην επιφάνεια. Δες εδώ τι μπορεί να κάνει μια παντρεμένη γυναίκα όταν θέλει να διασκεδάση.

Τι οδηγεί μια γυναίκα στην απιστία;

Και εδώ θέλω ιδιαίτερα να τονίσω ότι καλό είναι οι άντρες να μάθουν να αναγνωρίζουν την διαφορά μεταξύ γυναικείων φαντασιώσεων και ονείρων γιατί το να κάνεις έρωτα υπό το φως του φεγγαριού είναι όνειρο και αυτό που διεγείρει μια γυναίκα και την οδηγεί στο να κάνει τρέλες και να τζογάρει σε μια ζαριά οικογένεια και παιδιά καλύτερα κανείς άντρας να μην το μάθει ποτέ….

Είναι παντρεμένη όμως κάνει σεξ με αγνώστους. Θες να μάθεις το γιατί;

Wild Oats Project

wild-oats-project
wild-oats-project

Η Robin Rinaldi μια Αμερικανίδα επιτυχημένη δημοσιογράφος που ζει στο Λος Άντζελες αποφάσισε στα 44 της χρόνια να δοκιμάσει να ζήσει ελεύθερα την ερωτική ζωή που προφανώς δεν έζησε όταν ήταν ελεύθερη. Έτσι συμφώνησε με τον άντρα της με τον οποίο είναι παντρεμένοι εδώ και δεκαοκτώ χρόνια να ανοίξουν τον γάμο τους για ένα χρόνο και να ζήσει όσο περισσότερες ερωτικές απολαύσεις μπορεί με διαφορετικούς εραστές. Η εμπειρία αυτή θα της έδινε τα απαραίτητα στοιχεία για να γράψει ένα βιβλίο. Έκανε ένα προφίλ σε σαιτ γνωριμιών και άρχισε να ψαρεύει άντρες για σεξ μιας νύχτας.

«Παγιδευμένη» σε έναν γάμο όπου το σεξ είχε μετατραπεί σε ρουτίνα, η Robin Rinaldi, είπε να δοκιμάσει έναν καινούριο τρόπο για να βγει από αυτή τη βαρεμάρα και να συγκεντρώσει στοιχεία για το βιβλίο που ήθελε να γράψει.

Η τρελή χρονιά που έκανε πραγματικότητα το τόλμημα της ήταν το 2008-2009 και τώρα μετά από 6 χρόνια κατάφερε να εκδόσει το βιβλίο «Wild Oats Project» όπου περιγράφει όλες εκείνες της ερωτικές στιγμές απόλαυσης της ηδονής που κατάφερε να πετύχει. Το βιβλίο γνωρίζει τεράστια επιτυχία κάνοντας την Ρόμπιν ακόμη πλουσιότερη. Η όλη εμπειρία είναι κάπως διαφορετική από το να κάνεις τηλεφωνικό σεξ σε ροζ γραμμές όμως και εκεί αναζητείται η μοναδικότητα της στιγμής χωρίς συναντήσεις και ανάληψη υποχρεώσεων.

Τρέλα με τα micro bikini

Η Ρόμπιν δήλωσε ότι “Το να κάνεις σεξ με έναν άγνωστο, είναι κάτι πολύ συναρπαστικό, χωρίς όμως να επιζητείς την επανάληψη” Πρέπει να αρκεστείς στην μια φορά και να την απολαύσεις στο μέγιστο ξέροντας εκ τον προτέρων ότι δεν πρόκειται να τον ξαναδείς. Σκοπός είναι να περάσεις εσύ φανταστικά και όχι να κάνεις μια παράλληλη σχέση στην οποία θέλεις δεν θέλεις θα εγκλωβιστείς κάποια στιγμή.  Κάνε φλερτ με έναν άγνωστο άντρα και οδήγησε τον στον κρεβάτι σου. Αυτός ήταν ο σκοπός της Ρόμπιν. Η Ρόμπιν το ήξερε πολύ καλά αφού είχε στην πλάτη της ήδη 18 χρόνια γάμου και δεν ήθελε να αλλάξει τον σύζυγο της  αλλά να ζήσει όλες εκείνες της ερωτικές περιπέτειες για της οποίες μόνο φαντασιωνόταν και να γράψει το βιβλίο της. Μετά θα επέστρεφε στον γάμο της σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό και θα κέρδιζε εκατομμύρια από της πωλήσεις του βιβλίου.

Η αγγελία της Rinaldi σε ιστοσελίδα για γνωριμίες έλεγε: «Καλό κορίτσι αναζητά εμπειρίες. Είμαι 44 ετών, επαγγελματίας, μορφωμένη, ελκυστική γυναίκα σε ανοιχτό γάμο, και αναζητώ ελεύθερους άντρες ηλικίας 35-50 για να εξερευνήσω τη σεξουαλικότητά μου»

” Σε όλη μου την ζωή ήμουν το καλό κορίτσι” – λέει η Ρόμπιν. Παντρεύτηκε στα 26 της χρόνια και πριν τον γάμο της είχε κάνει σεξ μόνο με άλλους δυο άντρες. Προέρχεται από συντηρητική οικογένεια. Στάθηκε όμως εξαιρετικά τυχερή αφού ο άντρας της δέχτηκε τον όρο που του έθεσε για έναν χρόνο να ζήσουν ελεύθερα σε έναν ανοιχτό γάμο. Φυσικά πάντα το σεξ γινόταν με όλες της προφυλάξεις. Και οι δυο θα κάνανε σεξ με όποιον θέλανε στο στιλ μη ρωτάς, μη λες τίποτα.

Το… πρότζεκτ τώρα τελείωσε και η 50χρονη πλέον δημοσιογράφος ζει ευτυχισμένη με τον σύζυγό της με τον οποίο έχουν τώρα μια μονογαμική, πλέον σχέση.

Το βιβλίο μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ, δείτε και ένα σχετικό άρθρο. Για περισσότερες πληροφορίες για τα ροζ τηλέφωνα δες αυτό το σαιτ. rozgrammes.gnorimies.net

Micro bikini τρέλα

Μικροσκοπικά μαγιό

Η νέα μόδα στα μαγιό δεν αφήνει σχεδόν κανένα περιθώριο στην αντρική φαντασία να παίξει και να πλάσει όπως εκείνη ακριβώς θέλει εκείνα τα επίμαχα σημεία του γυναικείου σώματος που οδηγούν στον Παράδεισο.

Το μπικίνι γίνεται ολοένα και μικρότερο, και μόλις μετά βίας κατορθώνει να κρύψει το αιδοίο από τα εξιταρισμένα αντρικά βλέμματα ενώ απλά ένα κορδόνι κρύβει τα οπίσθια. Εδώ αν οι κώλος δεν είναι τέλειος ή photoshoped δεν υπάρχει περίπτωση να μην “παίξουν” τα αντρικά χαμόγελα. Το micro bikini θέλει ατέλειωτα, γυμνασμένα πόδια και υπερτέλεια οπίσθια για να φορεθεί χωρίς πρόβλημα από κάποια γυναίκα, και αν δεν έχεις της αναλογίες μοντέλου καλύτερα να μην το δοκιμάσεις. Πολύ δύσκολα πιστεύω ότι θα τολμήσουν κάποιες Ελληνίδες να το φορέσουν αφού είναι γνωστή η Ελληνική ομορφιά ως αχλαδωτή.

Όποια όμως κοπελιά φορέσει τέτοιο μικρο μπικίνι θα “κάψει” πολλές αντρικές καρδιές….

Περί φετίχ ο λόγος

Δες τα 2 βίντεο με τα χέρια έξω από της τσέπες. 😉

Εδώ θα βρεις ένα ιστολόγιο που είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στα ροζ τηλέφωνα. Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο οπότε γιατί να μην κάνετε μια τηλεφωνική κουβεντούλα με κάποιο γκομενάκι που φυσικά και δεν είναι έτσι όμως κάνει θαύματα με την φωνή του.

micro-bikini01
micro-bikini

 

micro-bikini02
μικρο μπικινι

 

micro-bikini03
μικροσκοπικό μαγιό

 

micro-bikini04
σούπερ μικροσκοπικό μαγιό

Από εδώ μπορείς να το αγοράσεις. Αν σου έχει σηκωθεί το αεροπλάνο και θέλεις να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις μιλώντας στης καλύτερες Ελληνικές ροζ γραμμές μπορείς να το κάνεις από εδώ. Δεν φαντάζεσαι πόσο όμορφα μπορείς να περάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου μιλώντας για σεξ με τα κορίτσια στα σεξ τηλέφωνα.

Χωρίσαμε λόγω στρατού και απόστασης όμως ακόμη τον θέλω

Ο στρατός αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα κάθε νέου που φτάνοντας στην ηλικία των 18-19 αρχίζει να σκέφτεται ότι πρέπει να υπηρετήσει την πατρίδα.

Γιατί χωρίζει ένα ζευγάρι;

Η ιστορία είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους. Δυο νέοι οι οποίοι γνωρίζονται, ερωτεύονται και ζούνε σε κάποια επαρχιακή πόλη της Ελλάδας. Είναι όμως πολύ νέοι και πιθανόν αυτός να είναι ο πρώτος τους έρωτας. Το αγόρι τελειώνει το λύκειο και πρέπει να πάει φαντάρος ενώ το κορίτσι σκέφτεται τι θα κάνει 1 χρόνο μόνη της. Το πιθανότερο είναι να αναζητήσει καινούρια αγάπη αφού έχει γνωρίσει της χαρές του έρωτα και έχει τα νιάτα και την φρεσκάδα να τον απολαύσει αντί να περιμένει τον καλό της.

omorfi xanthiaΣυνήθως οι δυο τους έχουν ζήσει κάποιες καταστάσεις, όχι φυσικά αρκετές για να τους ενώσουν συναισθηματικά αφού το νεαρό της ηλικίας τους προϋποθέτει ότι κινούνται περισσότερο από της ορμές τους και την στιγμιαία διάθεση. Με δυο λόγια τους ενώνει η κοινή επιθυμία για σεξ, όπως και οι απαιτήσεις της τοπικής κοινωνίας αλλά και τον γονιών τους για “αποκατάσταση” στην περίπτωση της κόρης. Στην περίπτωση του νεαρού στην ηλικία πριν τα 20 κυριαρχεί η επιθυμία να έχει “γκόμενα” και ούτε κατά διάνοια σκέφτεται οικογένεια και παιδιά. Αυτά τα χρόνια είναι για αχαλίνωτο σεξ με όσο περισσότερες γυναίκες γίνεται για να αποκτήσει εμπειρίες και να κάνει σωστή επιλογή της καλύτερης. Η αυτής της οποίας έχει μείνει ελεύθερη σε πολλές περιπτώσεις, αφού ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, συνήθως, και τα όμορφα και τσαχπίνικα κορίτσια καπαρώνονται γρήγορα.

Το πρόβλημα του στρατού

Ο στρατός αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα κάθε νέου που φτάνοντας στην ηλικία των 18-19 αρχίζει να σκέφτεται ότι πρέπει να υπηρετήσει την πατρίδα. Πριν μερικά χρόνια ο χρόνος της στρατιωτικής θητείας ήταν 20+ μήνες με αποτέλεσμα πολλά πράγματα να έχουν αλλάξει όταν απολυθεί και επιστρέψει στην πολιτική ζωή στον τόπο του. Φυσικά ο χρόνος μετά τους πρώτους 6 μίνες αποτελούσε αγγαρεία όπου ο φαντάρος μάθαινε όλα τα κόλπα της λούφας και παραλλαγής στην προσπάθεια του να επιβιώσει σε ένα στράτευμα όπου κυριαρχεί η μίζα, η δωροδοκία, ο “μπάρμπας”, το “βύσμα”, το “δόντι” και ο “παλιός”.

Αν είχες σχέση πριν μπεις στον στρατώνα έπρεπε να συμβιβαστείς με της υπάρχουσες συνθήκες και να αναζητήσεις τρόπους να παίρνεις άδεια για να βλέπεις την κοπέλα σου πιο συχνά. Για να γίνει όμως αυτό χρειαζόσουν τα παραπάνω “κονέ” που αν δεν είχες μπορεί και να περνούσε χρόνος πριν πάρεις μια άδεια με διανυκτέρευση και δεις το αγαπημένο σου πρόσωπο. Αυτοί οι οποίοι δεν είχαν το μέσον συνήθως υπηρετούσαν στα πιο απομακρυσμένα σημεία της Ελλάδος, στην “πινέζα”, στον Έβρο, και στα άγονα νησιά όπου οι συνθήκες ήταν από μέτριες ως πολύ κακές.

Τι μπορεί να κάνει το ζευγάρι;

Η δοκιμασία του στρατού αποτελεί σχολείο σκληραγώγησης για τον άντρα αλλά και μορφή αυτοπειθαρχίας για την γυναίκα που θα δείξει πόσο αγαπά και θέλει τον αγαπημένο της. Η παροιμία λέει ότι μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα ξεχνιούνται και έχει απόλυτο δίκαιο, αφού όταν βρίσκεσαι στα καλύτερα σου χρόνια και το αίμα “βράζει” είναι απόλυτα φυσικό να αναζητήσεις καινούριο ερωτικό σύντροφο. Να περιμένεις κάποιον ο οποίος δεν θα σου δώσει κάτι διαφορετικό από τον “Γιώργο” που είναι “μάλαμα” και είναι και γείτονας και καλό παιδί. Έτσι ο φαντάρος μένει με το όπλο του αγκαλιά στην σκοπιά, ενώ ο γείτονας κοιμάται με την γκόμενα του.

Τηλεφωνικό σεξ από απόσταση

Το τηλέφωνο και τα sms αποτελούν μια λύση όπως και η χρήση του skype σε ένα κινητό τηλέφωνο τελευταίας τεχνολογίας ή ένα ταμπλέτ ή μικρό φορητό υπολογιστή. Αφού δύσκολα παίρνεις άδεια και το σεξ σου λείπει όσο τίποτε άλλο, σου μένει η λύση του τηλεφωνικού σεξ και μετά αυνανισμός με τον καλύτερο σου φίλο που στο χρονικό διάστημα που υπηρετείς στον Ελληνικό στρατό θα γίνει ακόμη καλύτερος φίλος σου. Στον στρατό η λέξει σεξ και οι παράγωγες της χρησιμοποιούνται σε κάθε 3-4 λέξη όμως για να κάνεις αληθινό σεξ πρέπει να πας είτε σε οίκο ανοχής, είτε να πάρεις άδεια για να βρεις κάποια παλιά γκόμενα στο χωριό σου. Μέχρι τότε μπορείς να φαντασιώνεσαι πως κάνεις πρωκτικό σεξ διαβάζοντας παρόμοια άρθρα.

Τα ροζ τηλέφωνα

Η άλλη λύση είναι να αναζητήσεις ροζ τηλέφωνα και ροζ γραμμές που υπάρχουν σε αφθονία στο Ίντερνετ όπου έναντι 1-2 ευρώ το λεπτό θα μιλήσεις με επαγγελματίες γυναίκες που ξέρουν άριστα πως να ικανοποιήσουν της ερωτικές σου φαντασιώσεις λέγοντας σου ερωτικές ιστορίες ή απλά κουβεντιάζοντας μαζί σου στο κινητό τους τηλέφωνο. Συνήθως σου χρειάζονται όχι περισσότερο από 2-3 λεπτά για να αυνανιστείς και να τελειώσεις ικανοποιημένος αφού η ερωτική συνεύρεση με αληθινή γυναίκα στον στρατό είναι εξαιρετικά δύσκολη. Εκτός αν είσαι λάτρης τού ίδιου φίλου οπότε εκεί τα πράγματα θα γίνουν ευκολότερα. Άλλωστε σε κάθε στρατόπεδο υπάρχουν ομοφυλόφιλοι οι οποίοι ικανοποιούν της ερωτικές ανάγκες των στρατευμένων.