γκόμενες σε κότερα

Κάτοχος σκαφών αναψυχής αναζητά γυναίκες συνοδούς.

Ο Νίκος πίστευε ότι ήταν ιδιοκτήτης ναυτιλιακής εταιρείας με δεκάδες σκάφη αναψυχής που τα νοίκιαζε το σαββατοκύριακο σε τύπους για να πουλήσουν μούρη.

όμορφα πόδια

Ξέρεις τι είναι το one night stand;

Στην ερώτηση ξέρεις τι είναι το one night stand; κάθε κοπέλα χαμογελά, αν το έχει δοκιμάσει, είτε νιώθει αμήχανα, αν έχει μόνο ακούσει φίλες της να το λένε.

όμορφη γυναίκα με μαύρο body

5 ψέματα και αλήθειες για το σεξ!

Το μέγεθος πάντα είχε σημασία, η διάρκεια που μπορεί να αντέξει ο σύζυγος ή ο εραστής και πόσους οργασμούς έχει μια γυναίκα μετράνε πάντα.

γυναίκα για γνωριμία

Τι άντρα να παντρευτώ?

Η επιλογή συζύγου είναι εξαιρετικά δύσκολη και συχνά μας δένει για την υπόλοιπη ζωή μας. Κάνουμε παιδιά μαζί και ζούμε την ζωή μας μαζί.

ρομαντικό δείπνο

Πως να αφήσεις καλή εντύπωση στην πρώτη σου συνάντηση με γυναίκα

Λένε ότι η πρώτη εντύπωση είναι και η πιο σημαντική και ότι καθορίζει σε μεγάλο βαθμό, εάν θα υπάρξει και δεύτερο ραντεβού αφού είναι αρκετή για μια γυναίκα να καταλάβει αν ο άντρας με τον οποίο βρίσκεται εκείνη την στιγμή είναι ικανός για να προχωρήσει μαζί του σε σχέση ή δεν αξίζει τον κόπο.

μην μιλάς

Ελλάς 2012-Σκότωσε τους γλυκά!

Ζούμε σε καπιταλιστικό σύστημα που λειτουργεί με συγκεκριμένες δομές και έχει έναν και μοναδικό στόχο “ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ” και έναν και μοναδικό σκοπό “ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΆΛΛΕΥΣΗ ΑΝΘΡΏΠΩΝ”.

omorfes gynaikes

Άπλυτα για ξέπλυμα!

Μην υποτιμάς την νοημοσύνη μιας γυναίκας ποτέ. Ότι σε ρωτήσει να ξέρεις ότι θέλει να ακούσει αληθοφανείς απαντήσεις. Καμιά γυναίκα δεν θέλει να μοιράζεται τον άντρα της.

call girl

Γνωστά μοντέλα σε ροζ κύκλωμα

Γνωστή Ελληνική εφημερίδα αποκαλύπτει ότι γνωστά εγχώρια μοντέλα συμμετέχουν σε ροζ κύκλωμα λευκής σάρκας.