Γυναικεία εκσπερμάτιση πως την αισθάνεται μια κοπέλα;

Όλες οι γυναίκες χύνουν στο σεξ;

Στα 15 μου έκανα σεξ για πρώτη φορά με άνδρα όμως πρωκτικό και φυσικά συνέχισα να αποκαλώ τον εαυτό μου παρθένα.

Continue reading “Γυναικεία εκσπερμάτιση πως την αισθάνεται μια κοπέλα;”

Τι είναι φλερτ;

Ας μην ξεχνάμε ότι οι άντρες είναι κυνηγοί όμως οι γυναίκες ψαρεύουν, και πάντα έχουν τον τελευταίο λόγο ποιο αρσενικό θα επιτρέψουν να της κατακτήσει.

Τι είναι φλερτ σύμφωνα με την αντρική άποψη. Να τη μου έστειλε ο φίλος Χρήστος στην ερώτηση μου “Τι είναι φλερτ; Η γλώσσα του σώματος

τι είναι φλερτ
Τι είναι φλερτ; Η αντρική και η γυναικεία άποψη

Έχουμε και λέμε, όταν ένας άντρας φλερτάρει μια γυναίκα , έχει σκοπό να την ρίξει στο κρεββάτι, μην παραμυθιαζόμαστε άδικα, αυτός είναι ο τελικός του σκοπός. Το φλερτ έχει αρκετά καλά πράγματα, όταν μπαίνεις στην διαδικασία να φλερτάρεις τις , περισσότερες φορές δεν είναι για μια ξεπέτα, το φλερτ είναι ένα παιχνιδι που αν παίξουν και οι δυο είναι απίστευτα όμορφο και ενδιαφέρον.

Μπορείς να πεις ότι είναι σαν ένα παιχνιδι τένις, όπου το μπαλάκι πηγαινοέρχεται συνέχεια, αν έχει ανατροπές , αν οι αντιδράσεις δεν είναι αυτές που περιμένεις ( και δεν πρέπει να είναι αυτές που περιμένεις) , αν έχει διάρκεια , είναι και καλύτερο. Όταν φλερτάρεις μια γυναίκα και αυτή ανταποκρίνεται, πρέπει και αυτή να ξέρει να φλερτάρει, αλλιώς είναι σαν να βλέπεις ένα υπέροχο φαγητό και όταν το δοκιμάζεις να είναι τελείως άνοστο.

Πρέπει να σε κάνει να πεις κάτι, να κάνεις κάτι έτσι ώστε να την κάνεις να πει ή να κάνει κάτι εξίσου εντυπωσιακό και ενδιαφέρον, το μπαλάκι πρέπει να αλλάζει τερέν γρήγορα και εντυπωσιακά. Ακριβώς επειδή θα πρέπει να “καταναλώσεις” χρόνο και σκέψη , δεν το βλέπεις σαν ξεπέτα. Άσχετα όμως με την διαδικασία του φλερτ , που μπορεί να είναι υπέροχη, όταν ένας άντρας αρχίζει να φλερτάρει ένα πράγμα έχει στο μυαλό του, να την ρίξει στο κρεββάτι , άπλα το φλερτ κάνει την διαδρομή μέχρι το κρεββάτι πολύ όμορφη !

Αυτή είναι η γνώμη της Χριστίνας για το αντρικό φλερτ

Οι περισσότεροι άντρες δεν ξέρουν πως να φλερτάρουν μια όμορφη γυναίκα. Ίσως δεν τολμούν να την πλησιάσουν πιστεύοντας ότι θα φάνε χυλόπιτα ή ότι δεν είναι αντάξιοι της. Αυτός είναι ένας βασικός λόγος που πολλές όμορφες γυναίκες δεν φλερτάρονται σωστά με αποτέλεσμα να μένουν χωρίς αντρική συντροφιά. Φυσικά και σκοπός του φλερτ είναι να συντομέψει τον δρόμο ως το κρεβάτι όμως πρέπει να γίνετε προσεκτικά και όμορφα.

Το φλερτ είναι η γλώσσα του σώματος και αν έχεις μάθει να την διαβάζεις σωστά θα καταλάβεις πότε μια γυναίκα σου δίνει σημάδια να προχωρήσεις.  Σε κάθε γυναίκα αρέσει να παίζει, το τίναγμα τον μαλλιών, το σούφρωμα των χειλιών, το σταύρωμα τον ποδιών, το παιχνίδισμα των ώμων και τον ματιών είναι σημάδια ότι η παρουσία σου δεν της είναι αδιάφορη.

Συνήθως οι έχοντες κάποια οικονομική επιφάνεια άντρες γνωρίζοντας το γεγονός νομίζουν ότι μπορούν να την “πέσουν” σε κάθε κοπέλα και αυτή πρέπει να ανταποκριθεί στης ερωτικές τους ορέξεις. Μέγα σφάλμα. Το γεγονός ότι έχεις λεφτά δεν σε κάνει ούτε καλύτερο άνθρωπο, ούτε πιο έξυπνο, ούτε σημαίνει ότι έχεις μεγαλύτερη πέραση στης γυναίκες. Καμιά φορά φτωχοί φοιτητές “τρώνε” πανέμορφα κορίτσια χρησιμοποιώντας αποκλειστικά της δυνατότητες του μυαλού τους και μόνο.

Ναι, το όμορφο φλερτ που γίνεται από κάποιον συμπαθητικό άντρα μας αρέσει και μας κολακεύει. Και της περισσότερες φορές αν δεν είναι πολύ επιθετικό ανταποκρινόμαστε, ανάλογα με την περίπτωση. Ας μην ξεχνάμε ότι οι άντρες είναι κυνηγοί όμως οι γυναίκες ψαρεύουν, και πάντα έχουν τον τελευταίο λόγο ποιο αρσενικό θα επιτρέψουν να της κατακτήσει.

9 Κανόνες για το πρώτο ραντεβού

Αν νιώθεις ότι φέτος είναι η χρονιά που θα βρεις σύζυγο, ή ότι πρέπει να κάνεις μια μόνιμη σχέση που θα καταλήξει σε γάμο συνέχισε να διαβάζεις. Είναι δύσκολο να βρεις μια γυναίκα που και να σου αρέσει και να θέλεις να την παντρευτείς.

Αν νιώθεις ότι φέτος είναι η χρονιά που θα βρεις σύζυγο, ή ότι πρέπει να κάνεις μια μόνιμη σχέση που θα καταλήξει σε γάμο συνέχισε να διαβάζεις. Είναι δύσκολο να βρεις μια γυναίκα που και να σου αρέσει και να θέλεις να την παντρευτείς. Συνήθως βρίσκεις μόνο το ένα. Ο οδηγός αυτός είναι για εργένηδες που θέλουν να παντρεύουν. Ας δούμε μερικούς κανόνες :

rantevou

1. Πρόσεξε την ατομική σου καθαριότητα.

Το ξέρεις εκείνο με την μισή αρχοντιά? Γιατί δεν το εφαρμόζεις? Ο κόσμος σε κρίνει από την εξωτερική σου εμφάνιση, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, μετά περιμένει να σε ακούσει. Φρόντισε την εξωτερική σου εμφάνιση όταν έχεις ραντεβού με γυναίκα. Κάνε μπάνιο, βάλε ένα ωραίο άρωμα, χρησιμοποίησε ρούχα που είναι σχετικά καινούρια και σου πάνε.

2. Καθαρό αμάξι.

Όπου και να πάτε θα χρειαστείς αυτοκίνητο. Αν θέλεις να έχεις γκόμενα χρειάζεσαι αυτοκίνητο, ή μηχανή για τους πιο extreme. Χωρίς αμάξι δεν υπάρχουν γκόμενες. Εδώ ισχύει, όσο μεγαλύτερο, καινούριο και πιο πολυτελές, τόσο περισσότερες γκόμενες θα θέλουν να μπούνε μέσα. Αν όμως μέσα είναι αχούρι, την επόμενη φορά θα βάλεις τον σκύλο στο κάθισμα του συνοδηγού.

3. Συνέπεια.

Στους πολιτικούς επιτρέπεται, άλλα να λένε και άλλα να κάνουν. Στο καμάκι όμως όχι. Πρέπει να μάθεις να είσαι συνεπείς με της γυναίκες. Όταν της είπες ραντεβού στης 10, πήγαινε στο ραντεβού παρά 5 και όχι και μισή. Αν η πρώτη εντύπωση είναι άσχημη δεν θα έχεις δεύτερη ευκαιρία.

4. Δείπνο σε ρομαντικό εστιατόριο.

Οι πιτσιρικάδες μπορεί να τρώνε στα fast food όμως εσύ θέλεις να εντυπωσιάσεις μια γυναίκα την οποία σκέφτεσαι να παντρευτείς. Οπότε τα fast food δεν είναι για σένα. Ανάλογα με την τσέπη διάλεξε ένα καλό εστιατόριο, ή ταβέρνα με μουσική που επιτρέπει την κουβέντα. Ψάξε το λίγο αφού η επιλογή σου θα μετρήσει  στην κοπέλα. Το φαγητό πρέπει να είναι καλό, το σέρβις καλύτερο, και να το αντέχεις οικονομικά.

5. Επικοινωνία.

Στο εστιατόριο οι άνθρωποι πάνε για να κουβεντιάσουν. Όχι μόνο για να φάνε. Μην τρως τον αγλέουρα και πίνεις σαν Σκοτσέζος. Βρεθήκατε στην ταβέρνα για να μιλήσετε. Για εσάς. Για κοινά πράγματα, και όχι για τον καιρό ή για τον κ*λο του Χάρη. Δείξε της ότι σε ενδιαφέρει η προσωπικότητα της. Δείξε της ότι περνάς ωραία μαζί της και κάντε κοινά σχέδια. Πρέπει να δημιουργηθεί χημεία. Αν δεν υπάρχει χημεία και τα λόγια βγαίνουν δύσκολα, σαν να σε εξετάζει η δασκάλα σου στον μαυροπίνακα, φάε το φαγητό σου και πες γεια. Δεν είναι για σένα αυτή η κοπέλα.

6. Μη λες ψέματα.

Αργά ή γρήγορα θα το καταλάβει. Και μετά θα δείχνεις βλάκας. Πολύ βλάκας. Κάθε γυναίκα εκτιμά την ειλικρίνεια. Μην προσπαθείς να παίξεις ρόλους που δεν είσαι. Οι ψεύτικες ιστορίες είναι για τα κολλητάρια στην καφετέρια ή για τους κυνηγούς και τους ψαράδες. Φυσικά μπορεί να υπάρχουν πτυχές που δεν θα ήθελες να της μοιραστείς μαζί της όπως πχ ότι δεν είσαι στέλεχος χρηματιστηριακής εταιρείας με ετήσιο μισθό 10 εκατ. ευρώ, ή ότι μένεις ακόμη με τους γονείς σου, αν και πέρασες τα 35. Όμως αυτά θα τα μάθει κάποια στιγμή οπότε ή μην ανοίγεις τέτοιο θέμα ή μην της λες ψέμματα αν σε ρωτήσει. Είπαμε ψάχνεις γυναίκα για σπίτι και όχι γκόμενα για το βράδυ.

7. Πλήρωσε το λογαριασμό.

Ολόκληρο. Δεν είσαι Γερμανός τσιγκούνης. Τα μισά-μισά δεν ισχύουν εδώ. Ή είσαι κιμπάρης, ή είσαι Γερμανός. Μεσαία λύση δεν υπάρχει. Εσύ την κάλεσες για φαγητό, εσύ θα πληρώσεις.  Όταν σε καλέσει εκείνη θα πληρώσει εκείνη. Αν δεν έχεις τα λεφτά μην πηγαίνετε εκεί. Πάντα υπάρχουν πιο οικονομικές λύσεις. Βρες της.

8. Ήρθε ή ώρα να την πας σπίτι της, ή στο δικό σου?

Έκανες τον αγώνα σου. Φάγατε, ήπιατε, διασκεδάσατε, πλήρωνες σαν παπάς τα πάντα. Ε, τώρα θέλεις την αμοιβή σου. Θέλεις σεξ. Όμως για να το λάβεις χρειάζεται να προσπαθήσεις ξανά. Φίλησε την πριν της πεις γεια. Μπορεί να το δεχτεί, μπορεί και όχι. Μπορεί να είναι έτοιμη για σεξ, μπορεί να θέλει να σε τσεκάρει και άλλο. Οι γυναίκες είναι παράξενα πλάσματα. Και αλλάζουν την γνώμη τους δεκάδες φορές το λεπτό. Μην προσπαθείς να μπεις στην λογική τους. Δεν υπάρχει. Σε κάθε περίπτωση μην την πιέζεις. Πρέπει να είναι ώριμη για να προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Να είσαι σίγουρος ότι και στο δικό της μυαλό περνάνε τα ίδια μηνύματα. Αν είναι έτοιμη για σεξ θα σου το δείξει.  Δεν είναι πόρνη που κάνει σεξ για χρήματα, και το αιδοίο της δεν είναι στο γόνατο. Να το θυμάσαι.

9. Η επόμενη μέρα

Το άλλο πρωί μην την πάρεις τηλέφωνο. Μην γίνεσαι λιγούρης. Μην της δείχνεις ότι έχεις δαγκώσει την λαμαρίνα μαζί της και χωρίς το φουστάνι της δεν μπορείς. Κάλεσε την στο τηλέφωνο μετά από 2 μέρες. Πες της ότι σου άρεσε και αν θέλει μπορεί να ξαναβγείτε. Πες της να επιλέξει εκείνη το μέρος που θα συναντηθείτε για το δεύτερο ραντεβού. Θα της αρέσει. Και θα έχει την αίσθηση  ότι την σέβεσαι και εκτιμάς τις επιλογές της. Βάλε την στην διαδικασία να σε καλέσει εκείνη για φαγητό, και άφησε την να πληρώσει τον λογαριασμό. Ψάξε για την χημεία. Και να θυμάσαι ότι μετά το 5 πρώτα χρόνια η γυναίκα που βλέπεις τώρα μπροστά σου θα αλλάξει, όπως και εσύ. Όμως αυτό είναι άλλο θέμα σε επόμενο άρθρο….

Ουκρανές καλλονές στο Euro 2012

Το Euro 2012 ξεκινά και σε 2 εβδομάδες και όλες οι προετοιμασίες τρέχουν πυρετωδώς. Για να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξη στην Εθνική τους ομάδα 3 σύζυγοι Ουκρανών ποδοσφαιριστών φωτογραφήθηκαν για τοπικό αντρικό περιοδικό

Το Euro 2012 ξεκινά και σε 2 εβδομάδες και όλες οι προετοιμασίες τρέχουν πυρετωδώς. Για να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξη στην Εθνική τους ομάδα 3 σύζυγοι Ουκρανών ποδοσφαιριστών φωτογραφήθηκαν για τοπικό αντρικό περιοδικό ντυμένες ελαφρά.

Η Ολέσια Γκούσεβα (σύζυγος του Όλεγκ Γκούσεβ της Δυναμό Κιέβου) η Βικτόρια Κονοπλιάνκα (γυναίκα του Εβγένι Κονοπλιάνκα της Ντνιέπρ) και η Άλλα Σελεζνιόβα (σύζυγος του Εβγένι Σελεζνιόβ της Σαχτιόρ Ντονέτσκ) γδύθηκαν δείχνοντας ομορφιές και Ουκρανικό κάλλος για τα μάτια των οπαδών. Η Άλλα Σελεζνιόβα εκμυστηρεύτηκε κατά την φωτογράφηση ότι ο άντρας της την στηρίζει και ότι εκείνος ήταν από την αρχή θετικός στο να δείξει στον κόσμο την ομορφιά της γυναίκας του.

Οι Ουκρανία βρίσκετε στον όμιλο με Σουηδία, Αγγλία και Γαλλία και πρέπει να κάνει πολύ καλές εμφανίσεις για να κατορθώσει να συνεχίσει, οπότε η φωτογράφηση των σέξι Ουκρανών είναι επιβεβλημένη για αναπτέρωση ηθικού στους φαν.

Διαδικτυακές απιστίες ή απλώς φλερτ?

Θεωρείται απιστία όταν με τον “εραστή” σου σας χωρίσουν από μερικά χιλιόμετρα μέχρι και μία ολόκληρη ήπειρος;

Απιστίες στο διαδίκτυο η αθώο φλερτ?

Αν έχετε κάποιο γνωστό φίλο ψυχολόγο ζητήστε του να σας μιλήσει για το αν τα ηλεκτρονικά μηνύματα που περιέχουν σεξουαλικά υπονοούμενα θεωρούνται απιστία. Αρχικά, παρατηρήστε την αντίδραση του. Μειλίχιο χαμόγελο και αγχωμένο ξεφύσημα!

φλερτΕίναι γλυκό το ποτό της αμαρτίας και δύσκολα του αντιστέκεσαι, ειδικά όταν πρόκειται για πανέμορφη γυναίκα που σε σαγηνεύει και πλανεύει με το βλέμμα και το λίκνισμα των γοφών της…

Προφανώς έχει πολλές τέτοιες περιπτώσεις αυτό τον καιρό αφού σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου Σουίνμπερν της Μελβούρνης, οι περισσότεροι χρήστες από τους χρήστες του ίντερνετ που επιδίδονται σε διαδικτυακό φλερτ είναι άντρες και μάλιστα παντρεμένοι που δε διστάζουν να το εξομολογηθούν στον ψυχολόγο τους.

Σύμφωνα με την έρευνα, το 55% αυτών που απατούσαν τους συντρόφους στο διαδίκτυο ξόδευαν ακόμα και 10 ώρες ψάχνοντας ή “παίζοντας” με τον διαδικτυακό τους ερωτικό σύντροφο. Εκείνο που συχνά αναρωτιούνται οι άντρες είναι πως είναι δυνατόν να θεωρείται απιστία το διαδικτυακό φλερτ από τη στιγμή που δεν αφορά άμεση σωματική επαφή.

Θεωρείται απιστία όταν με τον “εραστή” σου σας χωρίσουν από μερικά χιλιόμετρα μέχρι και μία ολόκληρη ήπειρος; Συνήθως η απάντηση στο ερώτημα κρύβεται πίσω από κρυμμένες φαντασιώσεις οι οποίες αδυνατούν να εκφραστούν μέσα σε στέρεες καθημερινές σχέσεις. Μία καλή πρόταση για όσες ανακαλύπτουν ζουμερά μηνύματα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του έτερον ήμισυ είναι απλά να φρεσκάρουν την σκονισμένη φαντασία τους και να επιδοθούν στην τακτική της επίθεσης!

Σίγουρα μπορεί το διαδίκτυο να έχει την μαγεία της άμεσης διάδρασης και την ελευθερία της ανωνυμίας, αλλά η άμεση επαφή μπορεί να κρατήσει έναν άνδρα πάντα στο ύψος… των περιστάσεων!

Που υπάρχουν παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα?

Οδηγός παραλιών γυμνιστών στην Ελλαδα. Που θα βρεις γυμνιστές?

Παραλίες γυμνιστών

Σας αρέσει το καλοκαίρι να αράξετε σε μια όμορφη παραλία και να κάνετε τα μπάνια σας. Ακόμη καλύτερα αν στην παραλία υπάρχουν όμορφα κορίτσια για να θαυμάσετε τα κάλλη τους.

Κάποιοι τύποι όμως γουστάρουν παραλίες γυμνιστών, όπου οι άντρες και οι γυναίκες είναι τελείως γυμνοί. Θέλετε να μάθετε που στην Ελλάδα υπάρχουν οργανωμένες παραλίες γυμνιστών?

Συνεχίστε να διαβάζετε….

1. Μύκονος Super paradise

Παλιά ήταν ο παράδεισος τον γυμνιστών. Την είχαν χωρίσει σε 2 μέρη, από την μια πλευρά ήταν μαζεμένοι όλοι οι γκει και στην άλλη πλευρά ήταν τα ζευγάρια.

Τώρα δεν είναι παραλία αποκλειστικά για γυμνιστές, όμως πάντα θα βρεις όμορφες γυναίκες που τα έχουν πετάξει όλα και απολαμβάνουν την ηλιοθεραπεία τους γυμνές στον καυτό ήλιο.

super paradise mykonos

2. Κέρκυρα Μυρτιώτισσα

Μεταξύ Πέλεκα και Γλυφάδας υπάρχει ένα χωριό που λέγετε Βάτος. Εκεί κοντά θα βρείτε την παραλία γυμνιστών της Κέρκυρας. Ο δρόμος μπορεί να μην είναι καλός όμως το θέαμα των γυμνών γυναικών θα σας αποζημιώσει.

3. Ρόδος Φαληράκι

Όποιος έχει πάει στην Ρόδο δεν μπορεί να μην έχει επισκεφτεί την παραλία στο Φαληράκι. Για 10ετίες ήταν ένα από τα σύμβολα του νησιού. Τώρα έχει χάσει την παλιά αίγλη όπως και το ίδιο το Φαληράκι.

rodos-faliraki

4. Σάμος Τσαμαδού

12 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Σάμου θα βρείτε την παραλία της Τσαμαδού. Άρτια οργανωμένη, με ξαπλώστρες, ομπρέλες, ντους και χημικές τουαλέτες είναι ένα ωραίο μέρος για να πάρετε μάτι όμορφες τουρίστριες που κάνουν γυμνισμό, αφού οι Ελληνίδες δηλώνουν “ολίγο ντροπαλές”.

samos-tsamadou

5. Κρήτη Παλαιοχώρα

Καλά νοείτε παραλία γυμνιστών χωρίς την Κρήτη? Μην τρελαθούμε!!!. Αν και όλοι ακούμε για της φασαρίες και της οινοποσίες στα Μάλλια υπάρχει η παραλία Παλαιοχώρα 75 χλμ από τα Χανιά που προσφέρεται για γυμνισμό.

6. Σκιάθος Μικρή Μπανάνα

Όμορφη και οργανωμένη παραλία η μικρή μπανάνα είναι ο τόπος προορισμού των απανταχού γυμνιστών. Έχει τα πάντα, και δίνει της προϋποθέσεις για γνωριμίες με όμορφες γυμνίστριες. Εκμεταλλευτείτε της…

σκιάθος

7. Θάσος Super Paradise

Στα πρότυπα της Μυκόνου η παραλία super paradise στην Θάσο συγκεντρώνει γυμνιστές από όλο τον κόσμο. Δεν είναι φυσικά τόσο διάσημη όσο αυτή της Μυκόνου όμως είναι μια καλή και οργανωμένη παραλία γυμνιστών.

23 χιλιόμετρα μακριά από το λιμάνι θέλει λίγο περπάτημα όμως αξίζει ο κόπος αφού μετά θα κάνετε της βουτιές σας στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου μαζί με νύμφες του Βορρά ολόγυμνες …

Όσοι προτιμάτε να μείνετε Αττική μπορείτε να επισκεφτείτε της παρακάτω παραλίες που φυσικά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από της παραλίες γυμνιστών στα Ελληνικά νησιά.

Παραλίες γυμνιστών Αττικής

Σούνιο Μαύρο Λιθάρι

Καθαρή θάλασσα, βότσαλο και βράχια. Ιδανικό μέρος για γυμνισμό. Μην πάρετε κουβαδάκια για άμμο αφού άμμος δεν υπάρχει. Λιάζεστε σαν της σαύρες στα βράχια και παίρνετε μάτι της γυμνίστριες.

ΚΑΠΕ-Σούνιο

Κλασσική παραλία, πάλι όμως με βότσαλα και με αρκετό κόσμο. Μαζεύει πολλούς γυμνιστές τα καλοκαίρια οπότε αξίζει να την επισκευαστείτε.

Ραμνούντα

Άλλη μια κλασσική παραλία γυμνιστών που αξίζει να δείτε. Όμορφο μέρος, με ωραίο κόσμο και φυσικά όλοι είναι γυμνοί.

Μαρίκες Ραφήνα

Καταγάλανα νερά και κρυστάλλινα όμως πάλι βράχοι, που σημαίνει ότι θα είστε πάλι σαν της σαύρες. Πετσέτα σε τέτοιες παραλίες δεν σου χρειάζεται, ούτε μαγιό, οπότε πέταξε τα όλα σου τα ρούχα και κάνε βουτιά γυμνός…

 

Πως να πάρεις το τηλέφωνο της σε 1 λεπτό?

Τι πρέπει να κάνεις για να μιλήσεις σε μια όμορφη κοπέλα και να την πείσεις να σου δώσει το τηλέφωνο της?

Ας δούμε το εξής σενάριο.

Μπαίνεις σε ένα φούρνο το πρωί για να αγοράσεις ψωμί και βλέπεις μια πανέμορφη κοπέλα να βοηθάει στο ταμείο. Σου αρέσει πολύ και θέλεις να της μιλήσεις όμως υπάρχουν τα εξής εμπόδια.

1) Στον φούρνο πάντα υπάρχει κόσμος.
2) Στο ταμείο δεν είναι μόνη της, αλλά υπάρχει και μια ηλικιωμένη κυρία.
3) Εκτιμόμενος χρόνος ομιλίας γύρο στο 1 λεπτό αφου από την ουρά θα σε κράξουν.

gnorimia me ti FofiΤι πρέπει να κάνεις για να της μιλήσεις και να την πείσεις να σου δώσει το τηλέφωνο της?

Αφού έχεις μόνο 1 λεπτό στην διάθεσή σου πες της, “Βλέπω έχεις ταλέντο στο ζήμωμα του ψωμιού…. πάρε την κάρτα μου”

Πλάκα κάνω, φυσικά! ΜΗΝ το πεις αυτό, γιατί στην καλύτερη περίπτωση θα σου σκάσει ένα χαμόγελο και στην χειρότερη θα σου φέρει καμιά κάσα στο κεφάλι. Και είναι βαριές οι κάσες με τα ψωμιά! 😉

Τι θα μπορούσες να κανείς σε τόσο λίγο χρόνο?

Να μερικές επιλογές:

1. Ρώτησε την απλά  “Θες να βγούμε για καφε?”

Μπορεί να μην είναι κάτι πρωτότυπο, αλλά είναι ευθύ και ειλικρινές. Αν το πεις ήρεμα κι ευγενικά μπορεί και να πιάσει. Αν σου πει ναι ρώτησε την ξανά. ” Ωραία, να το κανονίσουμε τότε? Θα μου δώσεις το τηλέφωνο σου?”

2. Ερώτηση “Να σε ρωτήσω κάτι? Αν ήθελα να νιώσεις άνετα και να δεχτείς να πιούμε μαζί έναν καφέ, τι θα με συμβούλευες να κάνω?”

Αυτή είναι μια έμμεση ερώτηση όπότε και περνάει μαλακά στο υποσεινήδιτο της κοπέλας. Λέγοντας της “να νιώσεις άνετα” δημιουργείς θετικό κλίμα καθώς υπονοείς ότι σε ενδιαφέρει για το πως νιώθει εκείνη. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεις κατά πολύ τις πιθανότητες σου και επιπλέον της δείνεις δυνατότητα επιλογής που είναι πολυ βασικό.

Αν ενδιαφέρθεί θα σου το δείξει, να είσαι σίγουρος για αυτό. Θα φτιάξει τα μαλλιά της, θα σταυρώσει τα πόδια της, θα κουνήσει αμίχανα τα χέρια της, κτλ.

3. Παραλλαγή της ερώτησης “Να σε ρωτήσω κάτι. Δεν έχω πολύ χρόνο τώρα αλλά υπάρχει κάποιος τρόπος να ανταλλάξουμε τηλέφωνα και να πιούμε έναν καφέ μαζί?”

Λέγοντας “δεν έχω πολύ χρόνο τώρα” δημιουργείς την εντύπωση πως είσαι πολυάσχολος τύπος και αν δεν αρπάξει τώρα την ευκαιρία που της δίνεις θα σε χάσει.

Και στα τρία παραδείγματα πρέπει να προσέξεις ότι πουθενά δεν την παρακαλάς. Πουθενά δεν της ζητάς να πάτε για καφέ, ή ρωτάς για το τηλέφωνό της. Τουναντίον της δίνεις την προτοβουλία εκείνη να επιλέξει το μέρος για καφέ καθώς και να σου δώσει το τηλέφωνο της. Είναι καλύτερα έτσι αφού ξεφεύγεις από το στερεότυπο του άντρα που “ζητάει”.