2013

Καλές γιορτές 2013!

Ευχές το 2013 να είναι η χρονιά της κοινωνικής επανάστασης, που θα ξαναμοιράσει την τράπουλα.

pretty_girl

Πως καταστρέφουμε μια σχέση

Άλλωστε στην σχέση πάντα υπάρχουν δυο. Ποτέ ένας. Και η ευτυχία του ενός περνά από την ανοχή του άλλου. Ο γάμος είναι αμφίδρομη σχέση όπου οι αμοιβαίες υποχωρήσεις σε μικρά καθημερινά προβλήματα εγγυώνται την μακροημέρευση του.

pornes

Ποινική δίωξη ζητά ο υπουργός για όσους κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις με πόρνες

Γνώση, και θέληση για λύση του προβλήματος χρειάζεται, κάτι που λείπει από την Ελληνική πολιτεία αφού η σημερινή κατάσταση βολεύει κάποιους ημέτερους που με την σειρά τους μιζάρουν στους κατάλληλους πολιτικούς για να αφήνουν τα πράγματα ως έχουν.

Η μεγαλύτερη γέφυρα στον κόσμο

Η μεγαλύτερη γέφυρα στον κόσμο

Η γέφυρα Qingdao Jiaozhou Bay Bridge στην Κίνα είναι η μεγαλύτερη γέφυρα στον κόσμο.  Συνδέει την πόλη Qingdao με το νησί Hongdao Island. Άρχισε να λειτουργεί από το 2001 και αμέσως μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες για την μεγαλύτερη…

ωραία μάτια

Τι είναι χαζή γυναίκα;

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με μια χαζή γυναίκα; Κάποια που να έχει περιορισμένη νοημοσύνη και και να σου την σπάει συνέχεια; Κάποια που δεν καταλαβαίνει όταν της μιλάς για ιστορία, γεωγραφία, πολιτικής, αθλητικά και ακόμη περισσότερο για καθημερινά προβλήματα που προκύπτουν σε…

Μέντιουμ και σεξ

Μέντιουμ και σεξ

Μια 50χρονη γυναίκα από την Πάτρα, αποφάσισε να απευθυνθεί σε μέντιουμ για να λύσει τα σεξουαλικά προβλήματα που αντιμετώπιζε στον γάμο της.

φειςμπουκ γκόμενες

Αγόρασε Facebook γκόμενα

Με 5$ μπορείς να βρεις γκόμενες που θα δηλώσουν για 10 μέρες ότι έχετε σχέση στο facebook profile τους.

funny_chat

Chat

«Για να δούμε το προφίλ του, τι άνθρωπος είναι, τι συνήθειες έχει..Όλα τα έχει.. Σε ενημερώνει πλήρως.», «Α, ναι;», «Ναι σου λέω, όχι κι εγώ πως τα ξέρω καλά, να μωρέ για τη δουλειά μου το έχω μόνο..»

De_Wallen

Σεξοτουρισμός- Ολλανδία

Στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας το Άμστερνταμ υπάρχει η πιο γνωστή περιοχή με οίκους ανοχής, η red-light district όπως ονομάζεται, που είναι η De Wallen το οποίο ίσως αποτελεί τον πιο δημοφιλή προορισμό για σεξοτουρισμό παγκοσμίως.

Το μέγεθος δεν έχει σημασία

Το μέγεθος δεν έχει σημασία

Οπότε τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσετε τον λογαριασμό. Τόσα χρόνια όποιος έφαγε, έφαγε, τώρα η Μαρία παντρεύτηκε και θέλει στεφάνι, παπά, κουμπάρο και προίκα. ΠΛΗΡΏΣΤΕ ΤΑ

Οι Ελληνίδες αρχίζουν να κάνουν σεξ στα 14!

Όσο και να σας φαίνεται απίστευτο το κοριτσάκια των 14 ετών έχουν γνωρίσει ήδη το σεξ,

Προώθηση σαιτ?

Προώθηση σαιτ?

Να ένας πρωτότυπος τρόπος για να προσελκύσεις επισκέπτες στην ιστοσελίδα σου