ΟΚΑΝΑ: 1 στους 10 τοξικομανείς έχει AIDS!

Σύμφωνα με έρευνα του ΟΚΑΝΑ το ποσοστό των τοξικομανών που έχουν προσβληθεί από τον ιό του AIDS στην Αθήνα ξεπερνά το 10%.

Σύμφωνα με έρευνα του ΟΚΑΝΑ το ποσοστό των τοξικομανών που έχουν προσβληθεί από τον ιό του AIDS στην Αθήνα ξεπερνά το 10%. Το ανησυχητικό φαινόμενο σε συνδυασμό με την τεράστια οικονομική κρίση και την ανεργία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κοινωνία.  Στην λίστα αναμονής για το πρόγραμμα υποκατάστατων βρίσκονται 1300 άτομα που περιμένουν να έρθει η σειρά τους.

leftaΗ είδηση φυσικά περνάει στα ψηλά των εφημερίδων. Κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί σοβαρά με την αντιμετώπιση του φαινομένου αφού προέχουν σημαντικότερα προβλήματα. Οι τοξικομανείς και το AIDS είναι προβλήματα που λιμνάζουν χρόνια στην Ελληνική κοινωνία και ο θάνατος είναι ο μόνος που δίνει λύσεις.

Η κοινωνία αποσυντίθεται.

Το επόμενο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί μας οδηγεί στον νόμο της ζούγκλας όπου ο ισχυρότερος κάνει ότι θέλει.

Κλιμάκιο υπαλλήλων γνωστής Τράπεζας, ( μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τον όρο μπράβοι) με υποκατάστημα στα Χανιά, επισκέφθηκε αυθαίρετα και με το έτσι θέλω χωρίς να  ενημερώσει ή ειδοποιήσει για την επίσκεψη του πελάτη της τράπεζας που οφείλει χρήματα. Εκεί με “τσαμπουκά” οι μπράβοι απαίτησαν από τον οφειλέτη να πληρώσει το χρέος προς την τράπεζα ή να προσημειώσει το σπίτι της γυναίκας του. Πάλι καλά που δεν ζήτησαν από την γυναίκα ή από τον άντρα οφειλέτη να πληρώσει εδώ και τώρα σε είδος. Μάλλον ζούμε σε εποχές όπου ο ισχυρότερος θα εφαρμόζει τον νόμο της ζούγκλας και θα παίρνει ότι θέλει. Και το κράτος θα παρακολουθεί.

Η τραγική κατάσταση

Το ζευγάρι των οφειλετών εργάζεται περιστασιακά, που σημαίνει ότι κάνει μεροκάματα στην χάση και στη φέξη, βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση, είναι μακροχρόνια άνεργοι, και περιμένει από την οικογένεια του να το ταΐζει.  Σε αυτήν την κατάσταση σήμερα βρίσκονται το 40% των Ελληνικών νοικοκυριών. Η χώρα έχει χρεοκοπήσει και οι φασίστες της Χρυσής Αυγής έχουν ξεπεράσει σε ποσοστό το 15% του λαού. Οι συνθήκες είναι σχεδόν ώριμες για την επιβολή στρατιωτικού καθεστώτος ή για την έκρηξη εμφυλίου πολέμου όπου όλοι είναι εναντίων όλων. Άλλωστε αυτό είναι πατενταρισμένο Ελληνικό φαινόμενο. Όλοι εναντίων όλων. Η χρονιά 2013 θα δείξει αν υπάρχει κοινή λογική ή αν η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε περιπέτειες που θα την φέρουν δεκαετίες πίσω.

Εργένης εναντίων οικογενειάρχη!

Με τον γάμο ο εργένης βάζει τέλος στην ανέμελη ζωή του και συνδέετε με δεσμούς αγάπης και έρωτα με μια γυναίκα που ίσως δεν είναι και η τελευταία στην ζωή του.

Εργένης, Οικογενειάρχης, Χωρισμένος.

Family-Man-Vs-Single-Man
Пαντρεμένος εναντίων οικογενειάρχη

Ο γάμος είναι ένας θεσμός που καθορίζει την μετέπειτα πορεία ενός άντρα και τον κατατάσσει στης ακόλουθες κατηγορίες. Με τον γάμο ο εργένης βάζει τέλος στην ανέμελη ζωή του και συνδέετε με δεσμούς αγάπης και έρωτα με μια γυναίκα που ίσως δεν είναι και η τελευταία στην ζωή του. Τα διαζύγια στην εποχή μας ξεπερνούν το 50% οπότε έχε τω κατά νου.  Με τον γάμο από την άλλη ανοίγετε ένας νέος κόσμος στην ζωή σου.

Πρέπει να ξεχάσεις τον τρόπο ζωής σου μέχρι τώρα και να προσαρμοστείς σε κάτι τελείως καινούριο. Συνήθως σε 1 χρόνο από τον γάμο θα έρθουν και τα παιδιά τα οποία θα σου αλλάξουν τελείως την ζωή. Προς το καλύτερο πάντα.

Να δούμε ποια είναι τα 11 υπέρ και τα κατά του εργένη πρώτα :

1. Το σπίτι είναι αποκλειστικά δικό σου, και κάνει ότι γουστάρεις. Βγαίνεις όποτε θέλεις,και επιστρέφεις επίσης όποτε θέλεις χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν. Άντε το πολύ πολύ στην μάνα σου.

2. Μπουζούκια, μπαρ και νύχτα, περπατάς και σείεται η γη.

3. Τα φράγκα σου τα ξοδεύεις για την πάρτι σου, και όχι για τα καπρίτσια μιας τσούπρας.

4. Τρως και πίνεις και αλλού το δίνεις. Η πιο καλά το δίνεις όπου γουστάρεις. Και το φαΐ και το ποτό σε ότι μεγέθη θέλεις εσύ και όχι να σου λένε κάθε λίγο, Βαγγέλη σταμάτα να τρως, έγινες σαν μπάλα χαχα

5. Εξωτερική εμφάνιση? Μπορεί να είσαι σε mood λέτσος η κυριλέ, χωρίς να σου σπάει τα @@ η γυναίκα σου, βάλε γραβάτα, θα σε βλέπει κόσμος στο γραφείο.

6. Ποιος είπε ότι πρέπει να θυμάσαι πότε την γνώρισες, πότε την φίλησες, πότε την πήδηξες, πότε την αρραβωνιάστηκες, ή πότε την παντρεύτηκες?
7. Συγγενολόι…… Ασχολίαστο. Γιατί πρέπει να γουστάρεις υποχρεωτικά όλους τους κάφρους συγγενείς της?

8. Ψυχικές ανασφάλειες δεν έχεις, και δεν προσπαθεί να σου φορτώσει κανείς της δικές του.

9. Το σπίτι είναι δικό σου, και τα ρούχα είναι δικά σου. Και τα πετάς όπου σου αρέσει. Κανείς δεν θα σε ζοχαδιάζει, μην πετάς της κάλτσες σου Βαγγέλη στον καναπέ, εκεί κάθετε η γάτα….Θα πάθει ασφυξία.

10. Ζήλια, τσαμπουκάδες, καταθλίψεις και ανασφάλειες εξωτερικής εμφάνισης. Άγνωστα κείμενα.

11. Τα φιλαράκια σου είναι το παν. Μετά τον γάμο θα τους ξεχάσεις, θα τους ξεκόψεις και θα αποχωριστείς τουλάχιστον τους μισούς από αυτούς. Θα σου πει με ποιους θα βγαίνεις, ποιοι θα σας επισκέπτονται στο σπίτι, και ποιοι θα συνοδεύουν σε γιορτές και επίσημες επισκέψεις. Εσύ απλά θα λες ναι μωρό μου, σε ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια και είδα το φως το αληθινό…

Οικογενειάρχης:

1. Λογικά τρως πιο υγιεινά. Αν δεν παντρευτείς γυναίκα μαγείρισσα θα καταλάβεις πολύ γρήγορα το Πρώτο Λάθος που έκανες στην επιλογή σου.

2. Λογικά οι συνθήκες διαβίωσης σου έχουν βελτιωθεί. Αν παντρευτείς τσαπατσούλα γυναίκα θα καταλάβεις πολύ γρήγορα το Δεύτερο Λάθος που έκανες.

3. Λογικά το σεξ σου είναι σε απόσταση ενός χεριού μακριά. Αν παντρεύτηκες πουτ@να στην ψυχή θα καταλάβεις ίσως και πολύ αργά το Τρίτο Λάθος σου, μην μπορώντας να περάσεις το τεστ της πόρτας.  Κερατούκλη!!!!

4. Μαθαίνεις να ακούς, να σιωπάς και να συμφωνείς. Ειδικά αν παντρεύτηκες γυναίκα δικτάτορα (αν έχει και μουστάκια, άστα να πάνε). Αυτό είναι το Τέταρτο Λάθος στην επιλογή σου.

5. Λογικά θα χρειαστείς μεγαλύτερο σπίτι, ή διαμέρισμα αφού έρχονται τα μικρά (2-3 τουλάχιστον)

6. Τα βράδια θα κόψεις της online τσόντες, τα ροζ τηλέφωνα, και της κλήση γυναικών αμφιβόλου ηθικής προς εκπλήρωση των προσταγών της μαμάς φύσης. Απλά!

7. Κάθε απόφαση που λαμβάνεις την σκέφτεσαι 6 φορές. Μια φορά η γυναίκα σου, δεύτερη η μάνα της, τρίτη η κολλητή της, τέταρτη τα παιδιά, πέμπτη τι θα πει η γειτονιά και τελευταίος εσύ.

8. Στην δουλειά θα βάλεις φωτό της συζύγου και των παιδιών και θα πετάξεις εκείνα τα καυτά ημερολόγια με της ημίγυμνες καλλονές που χρόνια στόλιζαν το γραφείο σου.

9. Μπάκουρος τέλος. Από σήμερα θα ρωτάς την γυναίκα σου για κάθε έξοδο, ταβερνάκι, μπαράκι και μπουζούκια. Αν σου επιτραπεί ή έξοδος καλώς, αν όχι αράζεις στον καναπέ και παρακολουθείς Τούρκικα σήριαλ ρίχνοντας μαύρο δάκρυ, για τα χάλια σου. ΄-)

10. Έκανες του γονείς σου ευτυχισμένους, τους χάρισες και εγγονάκια οπότε το καθήκον σου προς τους απερχόμενους έχεις συντελεστεί.

11. Η μνήμη σου έχει βελτιωθεί τόσο που θυμάσαι τον μισό τηλεφωνικό κατάλογο, ονόματα, διευθύνσεις, επέτειοι, κτλ. Τώρα είστε μια μεγάλη οικογένεια και πρέπει να προσέχεις τι λες, πως το λες, σε ποιον τον λες και γιατί το λες. Αλλιώς ακολουθούν παρεξηγήσεις….

Μέντιουμ και σεξ

Μια 50χρονη γυναίκα από την Πάτρα, αποφάσισε να απευθυνθεί σε μέντιουμ για να λύσει τα σεξουαλικά προβλήματα που αντιμετώπιζε στον γάμο της.

Αστρολόγοι κάνουν σεξ με πελάτισσες!

μέντιουμΜια 50χρονη γυναίκα από την Πάτρα, αποφάσισε να απευθυνθεί σε μέντιουμ για να λύσει τα σεξουαλικά προβλήματα που αντιμετώπιζε στον γάμο της. Επισκέφτηκε γνωστό μέντιουμ και του ζήτησε να την βοηθήσει βλέποντας τι λένε για της απιστίες του συζύγου της τα άστρα.

Το μέντιουμ αφού της πήρε μια περιουσία για να της φανερώσει της αστρολογικές του προβλέψεις, την έπεισε να κάνουν και σεξ, αφού της είπε ότι έτσι των συμβούλεψαν τα άστρα, και οι κάρτες Ταρώ.

 

Απατεώνες μέντιουμ αποσπούν τεράστια χρηματικά ποσά από αφελής γυναίκες

Ο απατεώνας μέντιουμ, βλέποντας ότι η γυναίκα είναι αφελής και θέλει πάρα πολύ να κρατήσει τον άντρα της εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση, και έκανε σεξ μαζί της 3 φορές. Το θύμα βλέποντας όμως ότι η κατάσταση δεν βελτιώνετε, αφού ο άντρας της συνέχιζε να έχει ερωτικά ραντεβού με άλλες γυναίκες, στο τέλος κατάλαβε ότι ο αστρολόγος εκτός του ότι της πήρε πάρα πολλά λεφτά και την ανάγκασε να κάνουν σεξ, δεν πρόκειται να την βοηθήσει. Έτσι λοιπόν, μη βάζοντας μυαλό από την πράξη της απευθύνθηκε σε χαρτορίχτρα, η οποία, αφού “είδε” το συμβάν στα χαρτιά, τη συμβούλεψε να ενημερώσει την Αστυνομία.

“Με υποχρέωνε να γδύνομαι τελείως γυμνή και να του κάνω στοματικό έρωτα όση ώρα έβλεπε την γυάλινη σφαίρα, περιμένοντας τα άστρα να του μιλήσουν” είπε η 50χρονη γυναίκα στους αστυνομικούς κατά την διάρκεια της κλήσεις της στην Ασφάλεια, προσθέτοντας ότι το μέντιουμ της είχε αποσπάσει το ποσό των 4,000 ευρώ, συνολικά.

Έχει ξαναγίνει και παλιότερα το συμβάν

 

Το γεγονός δεν γίνετε για πρώτη φορά στην Πάτρα. Το 1994 είχαν σημειωθεί 2 ανάλογα περιστατικά, όπου 2 διαφορετικά μέντιουμ εκτός από τα μάγια που κάνανε για να γυρίσει πίσω ο μοιχός σύζυγος ανάγκαζαν της πελάτισσες να κάνουν και σεξ μαζί τους, πείθοντας της ότι πρέπει να μάθουν τα μυστικά του σεξ για να μπορέσουν να κρατήσουν τους άντρες τους στα κρεβάτια τους. Κατά την διάρκεια τελετών και με την συμμετοχή κεριών, κρυστάλλινες σφαίρες, και κάρτες Ταρώ οι απατεώνες αστρολόγοι συνουσιάζονταν με της αφελής γυναίκες.

Τα χρήματα φαίνεται δεν έφταναν στους σάτυρους, αλλά ζητούσαν και ερωτικές συνευρέσεις για να εξορκίσουν τον δαίμονα του σεξ.  Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, με της καταγγελίες των γυναικών ότι οι 2 αστρολόγοι της εξωθούσαν να συνευρίσκονται και ερωτικά η υπόθεση έφθασε στον εισαγγελέα και οι ψευδό-μέντιουμ αναγκάστηκαν να διακόψουν τη δράση τους στην Πάτρα και να φύγουν.

Καλή Χρονιά 2012

Το Gnorimies.net εύχεται στους αναγνώστες του το 2012 να είναι Καλή Χρονιά για όλους. Ελπίζουμε ότι το νέο έτος θα μας βρει όλους, πιο υγιείς, πιο ευτυχισμένους και με περισσότερα λεφτά στην τσέπη μας.

Χαρούμενο και Ευτυχισμένο Νέο Έτος 2012

sexy santa

Το Gnorimies.net εύχεται στους αναγνώστες του το 2012 να είναι Καλή Χρονιά για όλους. Ελπίζουμε ότι το νέο έτος θα μας βρει όλους, πιο υγιείς, πιο ευτυχισμένους και με περισσότερα λεφτά στην τσέπη μας.

Η ομάδα του gnorimies.net συνεχίζει σε καθημερινή βάση και το 2012 να επιλέγει για εσάς τα καλύτερα θέματα, τις πιο πικάντικες ειδήσεις, να γράφει με πάθος, σαρκασμό και ερωτισμό, άρθρα που βοηθούν στο να γίνετε καλύτεροι εραστές και να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή.

Χαρούμενο και Ευτυχισμένο Νέο Έτος 2012

Gnorimies Team
gnorimies.net

Απαγορεύεται ο αυνανισμός

Η διοίκηση του Βρετανικού πανεπιστημίου του St. Andrews απαγόρευσε με λιτή ανακοίνωση τον αυνανισμό στης τουαλέτες από τους φοιτητές.

απαγορεύετε ο αυνανισμός

Αυνανισμός στης τουαλέτες

Στο πανεπιστήμιο του St. Andrews στην Αγγλία εμφανίστηκε η εξής ανακοίνωση που προκαλεί ποικίλα σχόλια. Άλλοι γελάνε, άλλοι την προσπερνάν με το κλασσικό Βρετανικό φλέγμα και άλλοι αναρωτιούνται αν όντος η ποσότητα του σπέρματος μπορεί να προκαλέσει τέτοιες αντιδράσεις.

Στην πόρτα στην αντρικές τουαλέτες του πανεπιστημίου οι διοίκηση έβαλε την εξής ανακοίνωση, με την οποία απαγορεύει τον αυνανισμό στης τουαλέτες από τους φοιτητές.

Η ανακοίνωση έχει την σφραγίδα και το λογότυπο του πανεπιστημίου και ανακοινώνει στους φοιτητές ότι είναι παράβαση των κανονισμόν ο αυνανισμός στης τουαλέτες επισημαίνοντας ότι “το πάτωμα της τουαλέτας δεν έχει σχεδιαστεί για να υποδέχεται το σπέρμα σας”.

Τονίζει δε με Βρετανικό φλέγμα ότι  η υπερβολική ποσότητα σπέρματος λεκιάζει τα πλακάκια σε βαθμό που χρειάζεται καθαρισμός από επαγγελματικό συνεργείο, γεγονός που θα κοστίσει αρκετές χιλιάδες λίρες. Και απειλεί τους φοιτητές ότι αν συνεχίσουν να αυνανίζονται στης τουαλέτες τα έξοδα καθαρισμού θα προστεθούν στα δίδακτρα του επόμενου έτους.

“Είναι τα δικά σας χρήματα” καταλήγει η ανακοίνωση και παρακαλεί όλους του φοιτητές που θέλουν να αυνανιστούν να πάνε στα σπίτια τους και να μη χρησιμοποιούν τους χώρους του Πανεπιστημίου.

Το καλύτερο φυσικά φυλάγετε για το τέλος, όπου αναφέρετε ότι η γραμματεία της βιβλιοθήκης μπορεί να δώσει λύση σε  οποιαδήποτε απορία για το θέμα του αυνανισμού!

Τα συμπεράσματα που μπορεί να βγουν από αυτή την ανακοίνωση είναι τα εξής :

Οι Άγγλοι φοιτητές που φοιτούν στο πανεπιστήμιο του St. Andriews είναι όλοι πλούσιοι, και τους αρέσει ο αυνανισμός στης τουαλέτες.  Το πανεπιστήμιο ιδρύθηκε πριν 600 χρόνια και από εκεί έχει αποφοιτήσει ένα μεγάλο μέρος της Αγγλικής ελίτ. Άρα τυχαίοι άνθρωποι εκεί δεν υπάρχουν.

Πόση ποσότητα σπέρματος μπορεί να παράγουν για να αναγκαστεί η διοίκηση να προσφύγει σε αυτό το μέτρο? Γιατί δεν προσφέρθηκε να κάνει μια συνεργασία με μια τράπεζα σπέρματος έτσι ώστε και οι φοιτητές να αυνανίζονται και οι δυο πλευρές να έχουν έσοδα. Ειδικά στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε προτείνουμε αυτή την λύση. Μην τους ανεβάζετε τα δίδακτρα γιατί όσο και να ζητήσετε οι μπαμπάδες τους θα πληρώσουν χωρίς κανένα πρόβλημα για να καμαρώνουν τα βλαστάρια τους να φοιτούν στο ονομαστό πανεπιστήμιο. Οπότε με χρήματα δεν θα τους τρομάξετε.

Η αναφορά όμως της γραμματείας ότι μπορεί να δώσει λύση σε οποιαδήποτε ερώτηση ενδιαφερομένων μπορεί να θεωρηθεί σεξιστική και να φέρει τόννους σπέρματος στης τουαλέτες καθώς δεν αναφέρουν τα κορίτσια που εργάζονται στην γραμματεία αν είναι όμορφα η όχι.

Στην Ελλάδα ποτέ δεν θα δείτε τέτοια ανακοίνωση σε κανένα πανεπιστήμιο για δυο λόγους. Ο Έλληνας φοιτητής δεν τραβάει μαλ*κ*α στης τουαλέτες. Προτιμά να εναποθέτει το σπέρμα του στης χιλιάδες αχόρταγες και πρόθυμες φοιτήτριες. Δεν υπάρχει ευκολότερη γκόμενα από την πρωτοετή φοιτήτρια ειδικά αν είναι από επαρχία. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι οι Έλληνες φοιτητές σπάνια συχνάζουν στα Ελληνικά πανεπιστήμια και ακόμη σπανιότερα επισκέπτονται της τουαλέτες αφού μπορούν χαλαρά να κάνουν την ανάγκη τους όπου κρίνουν σκόπιμο.

Οι πλούσιοι Άγγλοι όμως φαίνεται ότι στερούνται αυτόν τον δυο πλεονεκτημάτων των φτωχών Ελλήνων φοιτητών και τώρα βρίσκονται αντιμέτωποι με την σκληρή πραγματικότητα. Να πρέπει να αποχωριστούν την αγαπημένη τους συνήθεια “αυνανισμός στης τουαλέτες” …..

Χαχα και τώρα που θα τον παίζουν τα Εγγλεζάκια?

Η διοίκηση του Βρετανικού πανεπιστημίου του St. Andrews απαγόρευσε με λιτή ανακοίνωση τον αυνανισμό στης τουαλέτες από τους φοιτητές.

Αν όμως είσαι επισκέπτης μπορεί να τον παίξεις??

Photoshopped images!

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας πρότεινε να αρχίσουν να προσδιορίζονται οι φωτογραφίες στα περιοδικά μόδας, για άντρες και life style για να καταπολεμηθεί η μαζική χρήση photoshop στης φωτογραφίες.

ανορεξίαΗ κυβέρνηση της Αυστραλίας πρότεινε να αρχίσουν να προσδιορίζονται οι φωτογραφίες στα περιοδικά μόδας, για άντρες και life style για να καταπολεμηθεί η μαζική χρήση photoshop στης φωτογραφίες.

Έτσι πρότειναν στα περιοδικά να προειδοποιούν τους αναγνώστες τους ότι η τέλεια φωτογραφία που βλέπουν δεν είναι πραγματική, αλλά έχει υποστεί ψηφιακή επεξεργασία. Η πρωτοβουλία της κυβέρνησης παρουσιάστηκε ως μέρος μιας καινούριας στρατηγικής για την αντιμετώπιση των ασθενειών που προκαλούνται από τις διατροφικές διαταραχές όπως η βουλιμία και η ανορεξία που σχετίζεται με την προσπάθεια που κάνουν τα νεαρά κυρίως κορίτσια να μοιάσουν στα μοντέλα που έχουν τέλειες αναλογίες στα περιοδικά.

Αν το μέτρο εγκριθεί, σε κάθε φωτογραφία που έχει υποστεί ψηφιακή επεξεργασία θα υπάρχει το μήνημα “Photoshopped“. Για να μην πιστεύετε ότι η 50χρονη ηθοποιός έχει τέτοιο δέρμα, ούτε ότι ο 70χρονος Σταλόνε έχει αυτούς τους μυς στην πραγματικότητα.

βουλιμίαΕπίσης η Αυστραλιανή κυβέρνηση πρότεινε στους μεγάλους οίκους μόδας να μην υπογράφουν συμβόλαια με γυναίκες μοντέλα με βάρος κάτω των 40 κιλών καθώς αποτελούν πρότυπο προς αποφυγή και όχι προς μίμηση. Το πρόβλημα είναι καθαρά ηθικό λένε οι ειδικοί και οφείλετε σε μεγάλο μέρος στης διατροφικές διαταραχές που προκαλούνται από τα μη ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς, και τον τρόπο ζωής που λανσάρουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Καταλάβετε το ότι η ανορεξία και η βουλιμία είναι ασθένειες και εξαιτίας τους πεθαίνουν γυναίκες.

Δώσε στον εαυτό σου προσωπικότητα!

Οι γυναίκες σε προσέχουν πολύ περισσότερο όταν έχεις υιοθετήσει ένα στυλ , μια δική σου προσωπικότητα.

Έστω και αν η επιτυχία που έχει ένας άντρας στης γυναίκες δεν εξαρτάται πάντα από την εμφάνιση τους, καθένας και είναι φυσικό θέλει να δείχνει όσο το δυνατόν καλύτερος όταν έχει βάλει στο μάτι μια γυναίκα και προσπαθεί να την ρίξει. Εσύ ο ίδιος δεν επιδιώκεις σε μια τέτοια περίπτωση να προβάλεις τα φυσικά σου θέλγητρα?

bad luckΓια να φτάσεις στο σημείο να αναπτύξεις ένα στυλ εντελώς προσωπικό χρειάζεσαι πρώτα από όλα παρατηρητικό μάτι, πρέπει να έχεις ξεκαθαρισμένη ιδέα του αντρικού τύπου στον οποίο επιθυμείς να μοιάσεις, καθώς και την θέληση να πειραματιστής όσον αφορά τους διάφορους τρόπους με τους οποίους θα πλασάρεις πειστικά αυτόν τον τύπο προς τα έξω.

Για να σου δώσω να καταλάβεις το γεγονός ότι όλοιοι Πρόεδροι των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν εκείνον τον αέρα του αποφασιστικού άντρα που εμπνέει εμπιστοσύνη δεν είναι καθόλου τυχαίο. Ούτε είναι τυχαίο το ότι εμφανίζονται ντυμένοι συντηρητικά με χρώματα ουδέτερα.

Τα πάντα είναι εξαιρετικά προσεκτικά προγραμματισμένα και μελετημένα, ώστε να συνθέτουν το πορτραίτο ενός ανθρώπου απλού, τίμιου, θεοσεβούμενου. Διότι, εδώ που τα λέμε, όσο άξιος και έντιμος να είναι ένας Πρόεδρος, πως θα αποσπάσει σεβασμό και εμπιστοσύνη όταν εμφανίζετε ντυμένος πρόχειρα, με λινά παπούτσια?

Ο Χιού Χέφνερ, ιδρυτής του Playboy, με τα κομψά μεταξωτά πουκάμισα η και με της πιζάμες του πλασάρεται σαν πρότυπο εκκεντρικού, ενώ ο Κλιντ Ίστγουντ, το ιερό τέρας με την ατσάλινη ματιά υπογραμμίζει την αρρενωπότητα του με ντύσιμο αυστηρό σε σκοτεινά χρώματα. Θα μπορούσες να φανταστείς τον Μάικλ Τζάκσον μέσα σε ένα απλό κουστουμάκι?Όχι φυσικά.

Μια παροιμία λέει ότι από τα ρούχα σε υποδέχονται και από το μυαλό σε κρίνουν. Τα ρούχα είναι η πρώτη εντύπωση και στης γυναίκες αρέσει να εντυπωσιάζονται.

Όλες οι διασημότητες, από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, μέχρι τον Χεφ και τον Τζάκσον την εικόνα του εαυτού τους που προβάλουν προς τα έξω την καλλιεργούν. Την φτιάχνουν οι ορδές των image makers και οι επικοινωνιολόγοι που πληρώνουν. Το στυλ του ντυσίματος, το χτένισμα, τα αξεσουάρ που φοράει, ακόμη και ο τρόπος που περπατάει ένας άντρας είναι τα στοιχεία που τον διαφοροποιούν. Οι γυναίκες σε προσέχουν πολύ περισσότερο όταν έχεις υιοθετήσει ένα στυλ , μια δική σου προσωπικότητα.