Πως κερδίζεις 73.366 ευρώ πουλώντας ελπίδα?

Ο βουλευτής της ΝΔ Ε. Παπανικολάου μαζί με τον Σ. Στεργίου κέρδισαν 73.366 ευρώ πουλώντας ελπίδες διορισμού στο Δημόσιο. Καταδικάστηκαν σε 5 χρόνια φυλάκιση.

Πολιτικά βύσματα

παπανικολάου
5 χρόνια φυλακή για τον πρώην βουλευτή Αργολίδας της ΝΔ Ε. Παπανικολάου, λόγω των χρημάτων που έπαιρνε υποσχόμενος διορισμούς στο Δημόσιο.

Ο Άρειος Πάγος επικύρωσε την καταδίκη σε κάθειρξη 5 ετών του πρώην βουλευτή Αργολίδας της ΝΔ Ε. Παπανικολάου, δικηγόρο στο επάγγελμα, και του Σ. Στεργίου λόγω των χρημάτων που έπαιρναν υποσχόμενοι σε άνεργους των διορισμό τους στο Δημόσιο, χωρίς διαγωνισμό. Πως στηνόταν το κόλπο με τους διορισμούς στο Δημόσιο από βουλευτές; Ο βουλευτής της ΝΔ Ε. Παπανικολάου μαζί με τον συνεργό του επιχειρηματία Στυλιανό Στεργίου το 1997 είχαν στήσει στο Ναύπλιο εταιρεία διορισμόν στον Δημόσιο ανέργων έναντι χρηματικών ποσών.

Το “έχω μπάρμπα στην Κορώνη” σε όλο του το μεγαλείο. Η υπόθεση έχει ως εξής. Ο Ε. Παπανικολάου και ο Σ. Στεργίου αποφασίζουν να εκμεταλλευτούν τον διακαεί πόθο συμπολιτών τους για διορισμό στο δημόσιο έναντι χρημάτων.

Πως καταστρέψανε την Ελλάδα. Οι Έλληνες πολιτικοί ΔΕΝ θα συνδράμουν κατά το ελάχιστο στην πληρωμή του λογαριασμού. Γιατί απλά ΔΕΝ είναι δικός τους.

Πως στήνετε το κόλπο του διορισμού;

Πόνταραν στο παρελθόν τους και οι δυο. Ο Ε. Παπανικολάου είχε διατελέσει βουλευτής με την ΝΔ την περίοδο 1989-1993 ενώ ο Σ. Στεργίου ήταν εργοστασιάρχης, με μεγάλη ακίνητη περιουσία σε Βούλα και Γλυφάδα. Και οι δυο είχαν της απαραίτητες γνωριμίες και διαπλεκόμενες διασυνδέσεις για να επηρεάσουν, προς την θετική κατεύθυνση πάντα, όπως έλεγαν, την γνωμοδότηση των ατόμων εκείνων που χρειάζεται για να διοριστούν αυτοί που θα τους υποδείκνυαν. Υπόσχονταν διορισμούς σε όλες της υπηρεσίες του Δημοσίου, σε ΟΤΑ, ΝΠΔΔ, σε Τράπεζες και γενικά όπου θέλει ο κάθε ενδιαφερόμενος, ακόμη και διορισμό μέσω ΑΣΕΠ χωρίς την συμμετοχή του διοριζόμενου. Αφού ήξεραν από πριν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να πετύχουν τέτοιον διορισμό απλά αναζητούσαν θύματα σε μια καλά οργανωμένη κομπίνα. Πάντα υπήρχαν υποψήφια θύματα που διψούσαν για θέση στο δημόσιο και ακριβώς αυτήν την ανάγκη εκμεταλλευόντουσαν οι δυο κομπιναδόροι.

Οδηγός “λαδώματος” Μια κατάσταση που νοσεί εδώ και 38 χρόνια και περιμένει την κάθαρση της.

– “Κάνε απλά τα χαρτιά του, και περίμενε στο σπίτι τον διορισμό σου” έλεγαν στα υποψήφια θύματα τους.

– Πόσο θα κοστίσει;

– 3.000.000 δραχμές το κεφάλι. Η ταρίφα είναι στάνταρ και δεν επιδέχεται εκπτώσεων, γιατί “αν δεν τα δώσεις, ξέρεις πόσοι περιμένουν στην ουρά?” Έτσι λοιπόν οι γονείς που ήθελαν να δουν τα παιδιά τους διορισμένα σε δημόσια θεσούλα, χωρίς να έχουν τα απαραίτητα προσόντα αναζητούσαν της υπηρεσίες βουλευτών σαν τον Παπανικολάου για να κάνουν την δουλειά τους.

Αφού ντρέπεσαι να δουλέψεις ως εργάτης τότε πρέπει να βρεις τρόπο για να γίνεις δημόσιος υπάλληλος. Και ο γρηγορότερος τρόπος είναι να “λαδώσεις” κάποιον βουλευτή.

Το λάθος τους όμως ήταν ότι ενώ έπαιρναν τα χρήματα δεν έκαναν την “δουλειά.”Αφού αν διόριζαν τα παιδιά κανείς σήμερα δεν πρόκειται να τους ζητούσε τίποτα. Πόνταραν στην σιωπή των θυμάτων αφού δεν θα ήθελαν να διαπομπευτούν ανακοινώνοντας τα ονόματα τους στο σκάνδαλο που θα ξεσπούσε.  Να όμως που βρέθηκαν 9 γονείς που κάηκαν και έχασαν 3-4 εκατομμύρια δραχμές στο κόλπο από το δίδυμο και κατέθεσαν μήνυση ζητώντας την τιμωρία του βουλευτή και του επιχειρηματία.

Το Εφετείο Αθηνών έκρινε την υπόθεση και απεφάνθη ότι οι κ.κ. Παπανικολάου και Στεργίου «τέλεσαν κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια» τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, δηλαδή παρόλο που ήξεραν ότι δεν πρόκειται να πετύχουν κανένα διορισμό έπαιρναν τα λεφτά, και τους επέβαλε εξαετή κάθειρξη στην φυλακή. Κλασσική απάτη.

Απάτες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια

Ο Άρειος Πάγος μείωσε την ποινή σε 5 χρόνια φυλακή αναγνωρίζοντας τον πρότερο έντιμο βίο των δυο κατηγορουμένων. Μένει να οδηγηθούν στην φυλακή όπου θα εκτίσουν την ποινή τους. Μπορεί να πέρασαν 16 χρόνια από τότε (1997) όμως η δικαίωση ήρθε, και σίγουρα οι προσπάθειες των 9 γονέων απέφεραν καρπούς. 5 χρόνια στην φυλακή δεν πρόκειται να τους επιστρέψουν τα χρήματα που έχασαν όμως αποτελούν μια ηθική δικαίωση για το λάθος που έπραξαν.

Σκουλαρίκι στο αυτί του καθενός πρέπει να γίνει αυτή η ιστορία, για να μην πέφτουν θύματα τόσο εύκολα αλλά και οι απατεώνες να γνωρίζουν ότι υπάρχει δικαιοσύνη και μια μέρα μπορεί να βρεθούν στην φυλακή για της πράξεις τους. Τέτοιες δικαστικές αποφάσεις βοηθάνε στον να σταματήσει η πρακτική όλων τον χρόνων μετά την μεταπολίτευση όπου βουλευτές διόριζαν στον δημόσιο με αντίτιμό χρήματα. Άλλωστε και ο Θ.Πάγκαλος στο βιβλίο του “Μαζί τα φάγαμε” αναφέρει ότι “σας διορίσαμε” απαντώντας στην ερώτηση ποιος έφαγε τα λεφτά.

Δεν θέλω να βάλω στο ίδιο τσουβάλι όλους τους βουλευτές αφού φυσικά και υπήρξαν και υπάρχουν και έντιμοι ανάμεσα τους, όμως το μεγαλύτερο ποσοστό εξ αυτών χρησιμοποιούσαν τον διορισμό ως μέσω ψηφοθηρίας, και ένα μικρότερο ποσοστό απλά έκλεβαν τα χρήματα όπως ο Ε.Παπανικολάου. Καλό είναι να δούμε και άλλους τέτοιους “λαϊκούς εκπροσώπους” στην φυλακή μπας και αλλάξει η λάθος νοοτροπία του Έλληνα, που παράγει τέτοια φαινόμενα.

Σχετικοί σύνδεσμοι:

http://www.skaipatras.gr/skai-enimerosi/item/58396-a.html
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=259046
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=499427
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231236366
http://news247.gr/eidiseis/politiki/katadikh_prwhn_voyleyth_ths_nd_gia_paranomoys_diorismous_sto_dhmosio.2138037.html
http://www.dou.gr/articlext.php?a=4807482

 

Η Βόρεια Κορέα επιτρέπει στους ξένους επισκέπτες να έχουν κινητά τηλέφωνα

Στην Β.Κορέα δεν έχουν κινητά τηλέφωνα

 
Από της 9 Ιανουαρίου οι ξένοι επισκέπτες στην Βόρεια Κορέα θα έχουν το δικαίωμα να κουβαλάνε και να χρησιμοποιούν τα προσωπικά τους κινητά τηλέφωνα στην χώρα. Πρέπει όμως να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο και να δηλώσουν τον IMΕI αριθμό του κινητού τους.  Την ανακοίνωση έκανε το Γαλλικό ειδησιογραφικό πρακτορείο Φρανς πρες, αναδημοσιεύοντας την είδηση από το Κινέζικο Σινχουά.kim

Μέχρι τώρα οι ξένοι που επισκέπτονταν την χώρα άφηναν τα κινητά τηλέφωνα τους στο τελωνείο και τα έπαιρναν μόλις εγκατέλειπαν την Βόρεια Κορέα.  Στην Β. Κορέα υπάρχει ένα 3G δίκτυο όπου συμμετέχουν η Αίγυπτος και η Β. Κορέα με γύρω στο 1,5 εκατ. χρήστες. Η δυνατότητες του είναι φυσικά περιορισμένες και ελέγχονται απόλυτα από της μυστικές υπηρεσίες. Τα τηλέφωνα δεν μπορούν να κάνουν κλήσεις στο εξωτερικό ούτε να συνδέονται στο ίντερνετ.

Ίντερνετ στην Β.Κορέα δεν υπάρχει

 
Στην Β.Κορέα ίντερνετ δεν υπάρχει. Χρησιμοποιούν ένα εσωτερικό δίκτυο ίντρανετ, στο οποίο έχουν πρόσβαση λιγότερο από 1000 άτομα. Όλοι μέλη της κοινωνικό-κομματικής ελίτ της χώρας.

Οι κάτοικοι της χώρας υπόκεινται σε λυσσαλέα κομματική προπαγάνδα από τα γεννοφάσκια τους, με αποτέλεσμα να ζουν τελείως αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο. Άλλωστε όλοι είδαμε στην τηλεόραση το μαζικό υποχρεωτικό κλάμα τον απλών ανθρώπων στην κηδεία του δικτάτορα Κιμ. Όποιος δεν έκλαιγε, όσο έπρεπε, εξαφανιζόταν από προσώπου γης. Το κομμουνιστικό καθεστώς στην Β. Κορέα έχει δημιουργήσει τέτοιες συνθήκες για τον λαό του που η ναζιστική Γερμανία και η Σοβιετική Ένωση του Στάλιν να μοιάζουν με παιδικές χαρές.

Η Google επισκέπτεται την Β.Κορέα

Πριν 2 εβδομάδες την χώρα επισκέφτηκε το αφεντικό της google Έρικ Σμιτ που έκανε έκκληση για ελεύθερη χρήση του ίντερνετ έτσι ώστε η χώρα να βγει από την διεθνή απομόνωση. Φυσικά οι λόγοι της επίσκεψης του Σμιτ δεν ήταν ανθρωπιστικοί αλλά επιχειρηματικοί αφού η Β.Κορέα είναι παρθένο έδαφος για να πουλήσει τεχνολογικές υπηρεσίες, και προφανώς προσδοκούσε σε υπογραφή συμβολαίου εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων. Προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν ανακοινώθηκε, όμως το μέλλον θα δείξει.

Κάποια στιγμή και αυτή η καθυστερημένη και ταλαιπωρημένη χώρα θα επαναστατήσει, με την βοήθεια των Αμερικανών, και θα δημιουργήσει την δική της δημοκρατία. Το έργο που έχουμε δει με την κατάρρευση του ανατολικού μπλοκ είναι παρόμοιο σενάριο.

Κλασσικό παράδειγμα για το που οδηγεί ο κομματισμός

Στην Β.Κορέα υπάρχουν οι κλασσικές τερατόμορφες παρουσίες των εξαιρετικά πλουσίων κομματόσκυλων, ας μην ξεχνάμε της αστακογαρίδες που παράγγελνε ο Κιμ από το Παρίσι με αεροπλάνο, με το 50% του πληθυσμού να πεθαίνει από πείνα. Φτιάχνουν πυρηνική βόμβα και στέλνουν δορυφόρους στο διάστημα ενώ δεν έχουν κινητά τηλέφωνα ή ίντερνετ. Ελευθερίες και δημοκρατικές αξίες είναι απαγορευμένες δια ροπάλου. Δείτε πως ζούνε οι γείτονες και αδελφοί τους οι Νοτιοκορεάτες….κάθε σύγκριση απέχει έτη φωτός η μια από την άλλη.

Διαβάζοντας κάποιος Έλληνας το τι συμβαίνει στην Β.Κορέα είναι λογικό να μην το καταλαβαίνει, και να χαμογελάει, αφού δεν έχει ζήσει κομμουνιστική δικτατορία όμως όταν γίνει λόγος για κομματόσκυλα έχει προσωπική άποψη αφού τα χρόνια μετά την μεταπολίτευση το σπορ το έκανε Ολυμπιακό αγώνισμα.

Και τώρα λαμβάνει τους καρπούς του…..

σχετικά άρθρα:

http://gnorimies.net/id5695-epidoma-thermansis-giok.html
http://gnorimies.net/id4314-ti-na-psifisis-se-aftes-tis-ekloges.html
http://gnorimies.net/id3843-pou-pate-ore-kleftopoula.html
http://gnorimies.net/id3849-ergazese-agorazis-katanalonis-ke-sto-telos-pethenis.html

Επίδομα θέρμανσης γιοκ!

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν, και εμείς τους χειρότερους. Φέτος δεν θα έχει επίδομα θέρμανσης είπε η κυβέρνηση.

Με αφορμή το δημοσίευμα αυτό http://kartesios.com/?p=108388 φτιάχτηκε το παρακάτω infographic για να γίνει εύκολα κατανοητό ότι φέτος επίδομα θέρμανσης δεν θα έχει. Όχι γιατί ο χειμώνας είναι θερμός αλλά γιατί σύμφωνα με τον Στουρνάρα: “Δεν υπάρχουν δυνατότητες διεύρυνσης του επιδόματος θέρμανσης.” Επειδή συμφωνούμε ότι αυτή η δήλωση είναι κυνική και δηλώνει πλήρη αδιαφορία για της ζωές συμπολιτών μας θέλουμε να σας ρωτήσουμε πόσο καιρό ακόμη θα πιστεύετε σε αυτά τα παραμύθια και θα ανέχεστε να ζείτε στο σημερινό καθεστώς φτώχειας; Και επειδή ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να λάβουμε απάντηση θα αρκεστούμε στο “Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν.”

Φτώχεια στην Ελλάδα
Φτώχεια στην Ελλάδα

Έχεις όρεξη για δουλειά σήμερα;

Έχεις όρεξη για δουλειά σήμερα; Μήπως αύριο; Μήπως κάποιον μήνα του χρόνου; Στην Ελλάδα δουλεύουν μόνο τα ρολόγια, και οι υπόλοιποι μας δουλεύουν κανονικά

Σήμερα είναι Παρασκευή και ως κάθε Παρασκευή η έλευση του Σαββατοκύριακου είναι προσδοκώμενη και επιθυμητή. Όχι ότι η δυο τελευταίες ημέρες της εβδομάδας έχουν κάτι διαφορετικό για μένα αλλά για την ευφορία στην ψυχή που κουβαλούν. Όταν έχεις φτιάξει έτσι των χρόνο σου που να μπορείς να εργάζεσαι όταν εσύ το θέλεις κάθε ημέρα για σένα είναι Κυριακή.  Όμως το σημερινό άρθρο είναι αφιερωμένο σε αυτούς που εργάζονται πενθήμερο σε κάποια εταιρεία προσφέροντας μισθωτή εργασία. Εν μέσω κρίσης οι Έλληνες σπαταλούν 1,8 δις ευρώ για υπηρεσίες σεξ

Έχεις όρεξη για δουλειά σήμερα;

μαιμού
Έχεις όρεξη για δουλειά σήμερα;

Μήπως αύριο; Μήπως η Τρίτη είναι καλή μέρα για εργασία;

μαιμού
Έχεις όρεξη για δουλειά αύριο;

Μήπως την Παρασκευή; Η νομίζεις ότι κάνοντας απεργίες δουλεύεις; Δουλεύεις τον εαυτό σου αγαπητέ μου φίλε! Η διαφορά είναι μόνο μια λέξη (για) όμως τα λεφτά δεν μπαίνουν στην δική σου τσέπη.

μαιμού
Έχεις όρεξη για δουλειά την Παρασκευή;

Νομίζω ότι θα υπάρχει κάποια ημέρα, εβδομάδα ή μήνας του χρόνου που θα ήθελες να εργαστείς. Έτσι να μπεις στο γραφείο με αέρα και να πεις στους συναδέλφους σου που πίνουν καφέ και κουβεντιάζουν για πολιτική και μπάλα

– Σήμερα παιδιά θα δουλέψω!

μαιμού
Δεν υπάρχει τέτοια ημέρα!

Αφού δεν υπάρχει όρεξη για δουλειά, τότε μήπως υπάρχει όρεξη για γλέντια; Μήπως τα βραδινά μπουζούκια μπορείς να τα μεταφέρεις στην πρωινή εργασία σου; Η μήπως και αυτό σου είναι δύσκολο;

gatia horevoun
Σε αυτή την χώρα υπάρχει ΜΟΝΟ όρεξη για γλέντια!

Έλα ρε συ τύπε, πλάκα μας κάνεις; Στην Ελλάδα υπάρχει όρεξη μόνο για γλέντια. Δουλεύουν τα κορόιδα και τα ρολόγια μόνο, και ενίοτε, έτσι για να σπάει η μονοτονία πάμε για καμιά απεργία για να αισθανθούμε ότι δουλέψαμε και σήμερα.

Σε αυτή την χώρα οι κάτοικοι τα παίρνουν γρήγορα στο κρανίο, όταν δεν τα παίρνουν μαύρα και αφορολόγητα, θεωρώντας την δουλειά, δουλεία αφού περισσότερο από μια ζωή έχουν μάθει να κάθονται και να πουλάνε αέρα, ήλιο και θάλασσα στους χαζοτουρίστες ζώντας dolce vita στης πλάτες των άλλων. Αν λοιπόν φορτώσεις από το πρωί….

γάτα πυροβολεί
Πίσω και σας έφαγα…

…έτσι για να μην νιώθεις μοναξιά, δώσε συγχαρητήρια στους συναδέλφους σου που εργάζονται για τον επιούσιο, χτυπώντας τους φιλικά στην πλάτη, για την καλή ομαδική δουλειά που κάνουν.

πινγουίνος
Μπράβο σου ρε!

…και πες τους να συνεχίσουν να την κάνουν, όσο εσύ θα Καααααθεσαιιιιι. Μάλλον όμως ήρθε το τέλος για το καθισιό, για την ρεμούλα, για τον ωχαδερφισμό, για τα ρουσφέτια. Λέτε η Ελλάδα να αλλάξει;

Πολύ το θέλω, όμως ελάχιστα το πιστεύω. Το πιο πιθανό είναι να αλλάξει την σκούφια του αλλιώς ο Μανωλιός.

Τι μισθοί ισχύουν στην Ελλάδα από της 14/02/2012

Άγαμος χωρίς προϋπηρεσία και μέχρι 25 ετών τον μήνα 510,95 € μεικτά = 426,64 € καθαρά

Έγγαμος χωρίς προϋπηρεσία και μέχρι 25 ετών τον μήνα 562,05 € μεικτά = 469,31 € καθαρά

Άγαμος χωρίς προϋπηρεσία και άνω των 25 ετών τον μήνα 586,08 € μεικτά = 489,38 € καθαρά

Έγγαμος χωρίς προϋπηρεσία και άνω των 25 ετών τον μήνα 644,68 € μεικτά = 538,32 € καθαρά

Δημόσιος υπάλληλος ΠΕ χωρίς προϋπηρεσία τον μήνα  1092,00 € μεικτά = 783,35 € καθαρά μαζί με τα δώρα Πάσχα και Χριστουγέννων ετήσια κερδίζει 10,200 € καθαρά

Για σύγκριση και μόνο

Ο Έλληνας βουλευτής έχει καθαρό μηνιαίο μισθό 6500-7000 €, και μετά από 4 χρόνια σκληρής εργασίας στην Βουλή παίρνει σύνταξη 5000 ευρώ το μήνα.

Ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος παίρνει τον μήνα 7615 €

Όσο ο ετήσιος μισθός του εργάτη θα είναι λιγότερος από τον μηνιαίο του βουλευτή αυτή η χώρα θα πηγαίνει κατά διαβόλου.

Τι να ψηφίσεις σε αυτές της εκλογές?

Ερώτηση: Τι πρόκειται να αλλάξει, αν δεν ψηφίσουμε τα 5 γνωστά κόμματα?
Απάντηση: Τίποτε. Και σε αυτές και στης επόμενες εκλογές δεν πρόκειται να αλλάξει απολύτως τίποτε. Το κερβάνι θα συνεχίσει να βαδίζει και τα σκυλιά θα γαβγίζουν.

Εκλογές 2012

Είναι καλό το κείμενο, όμως γράφτηκε από πολιτικό, που του αρέσει να κάνει πλάκες, άλλωστε έτσι ζει εις βάρος μας, χωρίς να έχει δουλέψει ποτέ του. Όσο μεγαλύτερο είναι ένα ψέμα, τόσο ευκολότερα γίνετε πιστευτώ – Γκαίμπελς

Ερώτηση: Τι πρόκειται να αλλάξει, αν δεν ψηφίσουμε τα 5 γνωστά κόμματα?
Απάντηση: Τίποτε. Και σε αυτές και στης επόμενες εκλογές δεν πρόκειται να αλλάξει απολύτως τίποτε. Το κερβάνι θα συνεχίσει να βαδίζει και τα σκυλιά θα γαβγίζουν.

γιατί τους ψηφίζεις

Ο μικρός και ο χοντρός αρχηγός είναι το ίδιο νόμισμα. Και οι δυο τρώγανε και θα συνεχίσουν να τρώνε από το ίδιο πιάτο.

γιώργος-βαγγέλης

Αυτό μου άρεσε πολύ, ΙΕΚ ΓΑΠ (Γ*μ*τα από παντού) Σε μας θα μάθεις πως να επιλέγεις συνεταίρους, λαμόγια, πως να παίρνεις δάνεια χωρίς να τα πληρώνεις ποτέ, θα μάθεις το Ελληνικό αλφάβητο, από την καλή και την ανάποδη πλευρά του, θα μάθεις να δέρνεις κόσμο, και πολλά άλλα χρήσιμα και ενδιαφέροντα πράγματα….

γαπ

Λόγω των ημερών, Πάσχα γαρ, να δώσουμε προσφορά μια λαμπάδα να την δωρίσουν στα βαφτιστικά τους κάποιοι φτωχοί βουλευτές χαχα….

 

Ο πύργος της Μίζας!!!

o pirgos tis mizas

Το δηλώνουμε εξαρχής ότι μας αρέσουν τα ροζ τηλέφωνα. Άλλωστε φιλοξενούμε τέτοια στην ιστοσελίδα μας και ευχαριστούμε όσους καλούν για να περάσουν όμορφες στιγμές,  πάθους και ηδονής (3-5 λεπτά). Και εμείς νιώθουμε όμορφα όταν κάνουμε τηλεφωνικό σεξ, και ΔΕΝ χρεώνουμε τόσα λεφτά όσο αυτοί….

Την Άγκελα δεν την έχουμε στην γραμμή, καθώς θεωρούμε ότι δύσκολα θα “πουλήσει”, όμως δίνουμε γη και ύδωρ για τον μουστακαλή λεβέντη, τον οποίο θεωρούμε την μεγαλύτερη “φίρμα” που πέρασε ποτέ από την χώρα. Σε τηλεφωνική γραμμή για ομοφυλόφιλους θα ξεσκίσει…..

 

sex phone

Το καλύτερο είναι πάντα για το τέλος. Μπορεί να είναι φουκαράς, να ζει στην Ινδία, η το Πακιστάν, να έχει 1 $ στην τσέπη του, να ανεβάζει τον γάιδαρο στο μηχανάκι, όμως είναι ευτυχισμένος άνθρωπος και αυτό φαίνεται στο χαμόγελο του. Και τα βράδια, κοιμάται ήσυχος, όταν δεν κάνει παιδιά

γαιδούι σε μηχανάκι

Που πάτε ωρε κλεφτόπουλα?

Γελοιογραφίες που σπάνε κόκαλα

Αγαπώ αυτή την χώρα, και μισώ αυτό το κράτος.

 

αγάπη

 

Που πάτε ωρε κλεφτόπουλα?

 

τα κλεφτόπουλα

 

Ετεροχρονισμένο όμως καλό, Να σας μπει καλά το νέο έτος, αλλιώς θα βοηθήσουμε (ΠΑ-ΣΟΚ)

 

νέο έτος

Εργάζεσαι, αγοράζεις, καταναλώνεις και στο τέλος πεθαίνεις

Εργάζεσαι, αγοράζεις, καταναλώνεις και στο τέλος πεθαίνεις

Συνάντησε τα “καλά παιδιά”. Παίζουν Άγγελα, Κριστίν, Μπένυ, ΓΑΠ, Ζαν και ως guest star ο αξέχαστος Thiodor Paggalo στον ρόλο της καμαριέρας, ένα μικρό αλλά πολύ σημαντικό ρόλο.

 

meet

 

Έχει το ΠΑΣΟΚ τροφή για όλους, καθότι λαϊκό κίνημα και φροντίζει τους αναξιοπαθούντες. Έχει αλμπανό ψηφισι, μην σπροχνισι πακισταν, εγο ιρτα πριν απο σενα ιντο. ??

 

trofi

 

Λέτε να της δούμε?? Η θα μείνουμε στα λόγια?

 

politikoi

 

Εργάζεσαι, αγοράζεις, καταναλώνεις και στο τέλος πεθαίνεις. Αρχή και τέλος ένας κύκλος.

 

work

πηγή