Eρωτική κρίση, στο μέλλον!

Ερωτική κρίση. Άντρας, γυναίκα, δύο λέξεις που όταν εκφέρονται πυροδοτούν την φαντασία με μια αλυσιδωτή αντίδραση σκέψεων.

Eρωτική κρίση

skitsakidomΆντρας, γυναίκα, δύο λέξεις  που όταν εκφέρονται  πυροδοτούν  την  φαντασία με μια αλυσιδωτή αντίδραση σκέψεων  με θέμα τη σύγκριση των δύο φύλλων.

Παρόλο που τα στερεότυπα αποδοκιμάζονται και η ισότητα έχει θολώσει τους ρόλους εδώ και για τουλάχιστον πέντε δεκαετίες ,κάποια ψήγματα κλασικού σεξισμού επανέρχονται όταν το επιτάσσουν οι τηλεοπτικές εκπομπές που καθορίζουν τη μόδα. Τη μόδα όχι μόνο του ρουχισμού, άλλα και της εμφάνισης και της συμπεριφοράς.

Το ανδρόγυνο ύφος που είχε εμφανιστεί από τη δεκαετία του 1920 , η σεξουαλική επανάσταση του 1960 και άλλες τάσεις είχαν ως αποτέλεσμα να αλλάξει το μέσο προφίλ της δυτικής γυναίκας. Καθώς δραστηριοποιήθηκε στους περισσότερους εργασιακούς χώρους που κατείχαν οι άντρες ,οδήγησε αυτοκίνητα ,τραίνα ,αεροπλάνα ,κατέκτησε διευθυντικές θέσεις και στρατιωτικά αξιώματα ,το σύγχρονο θηλυκό είναι ένα πολυόργανο που συνδυάζει πάρα πολλές δραστηριότητες μέσα στα όρια ενός αγχωτικού χρονικού πλαισίου.

Αντίθετα η εξελικτική πορεία του άντρα μάλλον πήγε προς τα πίσω. Η σωματική του δύναμη και η πρόσβαση σε περισσότερες εμπειρίες, που του έδιναν ανωτερότητα δεν είναι  πλέον δικά του προνόμια. Αυτό έχει ως συνέπεια τη μείωση του μέσου ανδρισμού ,σε ψυχολογικό επίπεδο. Η εικόνα του φοβισμένου άντρα που υποστηρίζεται από τους υπερπροστατευτικούς γονείς του δεν είναι πλέον μια εξαίρεση.Η αδυναμία του να πλησιάσει τις σύγχρονες υπεργυναίκες  τον οδηγεί όλο και περισσότερο στην αποχή από της προσπάθεια να κατακτήσει κάτι τέτοιο και τον ωθεί να βρει καταφύγιο   στις εικονικές πηγές ηδονής. Ένας υπολογιστής μπορεί να μετατραπεί σε ικανοποιητικός ερωτικός σύντροφος…

2030

Η αυτοπεποίθηση του αντρικού φύλου προερχόταν από την εξουσία και την πατριαρχία μέσα στην οικογένεια,στοιχεία που χλευάστηκαν, ακυρώθηκαν  και χαρακτηρίστηκαν ως υπέρμετρος φαλλοκρατισμός, ο άντρας με την παραδοσιακή έννοια έχει εκλείψει, για να καταπιέσει τις γενετήσιες ορμές του ,υπάρχει πλέον η υποχρεωτική πρόσληψη του ημερήσιου χαπιού καταστολής ερωτικής επιθυμίας ,γιατί αυτό το ένστικτο θεωρήθηκε ότι είναι υπαίτιο για όλα. Όταν ένας άντρας βλέπει έτσι μια γυναίκα δεν μπορεί να την σέβεται ,την θεωρεί σκεύος ηδονής και κατά συνέπεια κατώτερη. Η λύση για το επόμενο στάδιο πολιτισμού είναι ο έλεγχος του σεξ. Στην εργασία δεν υποβόσκει πλέον χάρις την δράση του φαρμάκου αλλά όταν χρειάζεται χορηγείται το αντίδοτο, όταν πάντα κρίνει η θηλυκή σύντροφος ότι αυτό πρέπει να γίνει, εν ανάγκη και με λίγο διεγερτικό…

Ευγενική χορηγία Παναγιώτης Τ.

Πως να υπάρξει και δεύτερο ραντεβού;

Εντάξει, έκανες το πρώτο σου ραντεβού στα τυφλά και γνώρισες μια κοπέλα που σου άρεσε πολύ και θέλεις να ξαναβγείτε.

How to Get a Second Date | Πως να υπάρξει και δεύτερη φορά;

blind-dateΕντάξει, έκανες το πρώτο σου ραντεβού στα τυφλά και γνώρισες μια κοπέλα που σου άρεσε πολύ και θέλεις να ξαναβγείτε. Θέλεις να την ξαναδείς και να κάνεις σχέση μαζί της, είσαι και λίγο ερωτευμένος ή καλύτερα τσιμπιμένος μαζί της και βρίσκεσαι σε μια φάση που δεν ξέρεις τι να κάνεις. Να την πάρεις τηλέφωνο? Πως θα το δεχτεί? Τι να της πεις και τι θα σου πει? Μήπως βιάζεσαι λιγάκι?

Όλες αυτές της απορίες θα της λύσεις παρακολουθώντας το επόμενο βίντεο όπου επαγγελματίες αναλύουν την αντρική συμπεριφορά και σου δίνουν έτοιμες κατευθύνσεις και συμβουλές για το τι πρέπει να κάνεις ούτως ώστε να καταφέρεις να κάνεις σχέση με την κοπέλα που γνώρισες στο τυφλό ραντεβού.

Τόλμη χρειάζεται και επιμονή, όμως πρόσεχε να μην περάσεις της λεπτές κόκκινες γραμμές και δημιουργήσεις πρόβλημα στην κοπέλα αλλά και σε σένα.

Δες το βίντεο και θα καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις και τι όχι για να υπάρξει συνέχεια στην σχέση σας.

 

Συμβουλές για ραντεβού στα τυφλά!

Συμβουλές για ραντεβού στα τυφλά. Τι πρέπει να κάνετε σε ένα ραντεβού στα τυφλά και τι κανόνες πρέπει να ακολουθήσετε για να έχετε σίγουρη επιτυχία.

Dating Tips for Guys: A Woman’s Perspective / Blind Date Rules and Etiquette

rantevou sta tiflaΣυμβουλές για ραντεβού στα τυφλά. Τι πρέπει να κάνετε σε ένα ραντεβού στα τυφλά και τι κανόνες πρέπει να ακολουθήσετε για να έχετε σίγουρη επιτυχία. Τα ραντεβού στα τυφλά πάντα κρύβουν εκπλήξεις, αφού δεν γνωρίζεις το άτομο που θα συναντήσεις. Βλέποντας το την τελευταία στιγμή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το κρίνεις από την εξωτερική του εμφάνιση, και να το αποδεχθείς ή απορρίψεις. Μπορεί όμως μόνο η εξωτερική εμφάνιση να είναι βασικός κανόνας επιλογής;

Γνώμη μου είναι ότι μπορεί, αφού μιλάμε για ερωτικό ραντεβού και όχι για συνέντευξη εργασίας, σωστά ; Αν σου αρέσει η κοπέλα φυσικά και θα επιδιώξεις να βρεθείτε ξανά και θα προσπαθήσεις τουλάχιστον να πάρεις το τηλέφωνο της, ελπίζοντας σε δεύτερο ραντεβού και όπου βγάλει.

Είναι σημαντικό να παραμείνετε θετικοί και να διασκεδάσετε. Μην πιέσετε καταστάσεις, αν η κοπέλα δεν σας αρέσει, ή εσείς δεν της αρέσετε καλύτερα είναι να δώσετε ένα τέλος στο ραντεβού στα τυφλά παρά να το αφήσετε να ολοκληρωθεί αφού τα προβλήματα θα εμφανιστούν σχεδόν αμέσως και στο τέλος και οι δυο θα μείνετε απογοητευμένοι.

Δείτε στο βίντεο τι συστήνουν οι ειδικοί επί του θέματος. Στα αγγλικά.