στρατός

Ο φαντάρος και το ροζ τηλέφωνο

Ένας στρατιώτης που υπηρετούσε στο στρατόπεδο Ν. Ζορμπά στο Ζωγράφου, ένοιωθε μοναξιά και αποφάσισε να διασκεδάσει την πλήξη του καλώντας σε σεξ τηλέφωνα.

πολύ όμορφη γυναίκα

Υπάρχει πορνεία στα ροζ τηλέφωνα?

Βασικός λόγος που κάποιος καλεί σε μια ροζ γραμμή είναι για να αυνανιστεί, ακούγοντας μια ζεστή, ερωτική και βραχνή γυναικεία φωνή θα τον τελειώσει.

roz tilefona

5 ερωτήσεις για τα ροζ τηλέφωνα

Πως βλέπει μια επαγγελματίας δημοσιογράφος το θέμα “ροζ τηλέφωνα” και τι θα μπορούσε να γράψει γιαυτό?

όμορφα πόδια

Τι απέγιναν τα ροζ τηλέφωνα?

Το τηλεφωνικό σεξ άλλαξε. Πριν 10 χρόνια τα σεξ τηλέφωνα ήταν στην μόδα, τώρα έχουν αντικατασταθεί από ζωντανές κάμερες όπου βλέπεις την κοπέλα ζωντανά.

Τηλεφωνικό σεξ

Τηλεφωνικό σεξ

Τα ροζ τηλέφωνα είναι συνηθισμένη διασκέδαση για τους καυτούς άντρες που ψάχνουν τηλεφωνικό σεξ για να ξεθυμάνουν της ορέξεις τους.

σέξι κορίτσι

Το ποδόσφαιρο δεν είναι τηλεφωνικό σεξ

το ποδόσφαιρο δεν είναι τηλεφωνικό σεξ

όμορφα πόδια

Τηλεφωνικό σεξ

Στο τέλος του μήνα έρχεται ο λογαριασμός, τα ροζ τηλέφωνα κοστίζουν κάτι παραπάνω, έως και πολύ (πάλι δε σε νοιάζει, ανήκουν στα αναπόφευκτα έξοδά σου, είναι η βενζίνη σου, τα τσιγάρα σου..)

έρωτας από απόσταση

Έρωτας και απόσταση

Σίγουρα είναι άπειρες οι ιστορίες που ένα ζευγάρι γνωρίζεται online και περνάει τις πρώτες του στιγμές σε κάποια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ενώ σχεδιάζει με ανυπομονησία την πρώτη του συνάντηση.

Ροζ τηλέφωνα στον δήμο Αιτωλικού

Ροζ τηλέφωνα στον δήμο Αιτωλικού

Δημοτικοί υπάλληλοι που τους αρέσει να ακούνε ροζ γραμμές χρέωσαν το δημαρχείο όπου εργάζονται με ροζ τηλέφωνα……

Τηλεφωνικό σεξ?

Το τηλεφωνικό σεξ σε ροζ τηλέφωνα από την άλλη είναι ένας όμορφος τρόπος να νιώσεις μια διαφορετική εμπειρία και να περάσεις όμορφα για τον χρόνο που μπορείς να αφιερώσεις στην επαγγελματία κοπέλα που βρίσκετε στην άλλη άκρη της γραμμής.