Πως και γιατί να κάνεις μοναδικό τηλεφωνικό σεξ με την γκόμενα σου

roz-tilefona-me-gynaikes

Τηλεφωνικό σεξ στο κινητό από απόσταση

Το τηλεφωνικό σεξ αποτελούσε από παλιά ταμπού για την Ελληνική κοινωνία η οποία είναι βαθιά συντηρητική. Τι πρέπει όμως να κάνεις αν έχεις μια γκόμενα η οποία είναι μακριά σου και θέλετε να διασκεδάσετε;

Continue reading “Πως και γιατί να κάνεις μοναδικό τηλεφωνικό σεξ με την γκόμενα σου”

Τηλεφωνικό σεξ στα ροζ τηλέφωνα

Πως είναι να δουλεύεις στα ροζ τηλέφωνα;

Η εξομολόγηση μιας Ελληνίδας που εργάζεται ως phone sex operator.

Η Σούλα εργάζεται ως τηλεφωνήτρια σε ροζ τηλέφωνα και για να μιλήσεις μαζί της κοστίζει 1,74 ευρώ το λεπτό από σταθερό τηλέφωνο.
Continue reading “Τηλεφωνικό σεξ στα ροζ τηλέφωνα”

Ο φαντάρος και το ροζ τηλέφωνο

Ένας στρατιώτης που υπηρετούσε στο στρατόπεδο Ν. Ζορμπά στο Ζωγράφου, ένοιωθε μοναξιά και αποφάσισε να διασκεδάσει την πλήξη του καλώντας σε σεξ τηλέφωνα.

Ροζ τηλέφωνα στον στρατό

στρατόςΈνας στρατιώτης που υπηρετούσε στο στρατόπεδο Ν. Ζορμπά στο Ζωγράφου, ένοιωθε μοναξιά και αποφάσισε να διασκεδάσει την πλήξη του καλώντας σε σεξ τηλέφωνα. Πρώτα δοκίμασε από την σκοπιά όπου ήταν μόνος και έπαιξε με τον καλύτερο του φίλο αφού η κοπέλα με την οποία έκανε τηλεφωνικό σεξ ήταν εξαιρετικά σέξι. Μετά από καμιά 10άρια κλήσεις όμως του ήρθε λογαριασμός στο τηλέφωνο 120 ευρώ και αποφάσισε να βρει πιο οικονομικό τρόπο ικανοποίησης τον ερωτικών του φαντασιώσεων, αφού ο στρατός πληρώνει 9 ευρώ το μήνα για της ανάγκες των στρατιωτών.

Που να βγάλεις με 9 ευρώ τον μήνα? Ούτε στην Ουγκάντα ζούνε οι άνθρωποι με 9 ευρώ τον μήνα. Έτσι όμως λειτουργούν τα Ελληνικά στρατά. Πρόσφατα βγήκε νέα απόφαση που λέει ότι αν “ξέχασες” να πας φαντάρος χρωστάς στο κράτος 6000 ευρώ. Αν βρεις καλύτερη εταιρεία που να παράγει τόσο μεγάλο κέρδος από την πώληση υπηρεσιών να με φτύσεις. ΄-)
Τι ωραίο που είναι το τζάμπα τηλεφωνικό σεξ!

Έτσι ο Τζίμης, έφτασε στο τηλέφωνο του επιλοχία του λόχου όπου με 2 μπουκάλια ρετσίνα έστελνε τον λοχία να ακούει Καρρά και Τερλέγκα και εκείνος καλούσε τα ροζ τηλέφωνα για ζωντανή ερωτική συνομιλία. Φανταστικό κέφι. Και το καλύτερο δωρεάν. Ο Τζίμης είχε υπολογίσει πολύ καλά την κομπίνα αφού του μένανε 22 ημέρες μέχρι την απόλυση οπότε μετά έπαιρνε τα μπογαλάκια του και την έκανε Λούις. Η λογαριασμός του τηλεφώνου θα ερχότανε τουλάχιστον 2 εβδομάδες αργότερα και μέχρι να βρούνε τι και ποιος ο Τζιμάρας θα ήταν πολίτης. Δεν τον ένοιαζε που φόρτωνε την τηλεφωνική γραμμή του λόχου με αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό αφού ήξερε ότι δεν θα το πλήρωνε αυτός. Ποιος δεν αγαπάει το τζάμπα. Έτσι και έκανε το κέφι του, και δεν πλήρωνε για τα γούστα του. Είσαι μεγάλος μόρτης Τζιμάρα.

tilefoniko-sex-chat

Έτσι ο Τζίμης πέρασε ζάχαρη της τελευταίες του ημέρες στον Ελληνικό στρατό μιλώντας όσο μπορούσε περισσότερο με όμορφα κορίτσια στης ροζ γραμμές χωρίς να πληρώσει φράγκο. Το τι έγινε μετά ο Τζίμης δεν το έμαθε, αλλά και δεν τον ένοιαζε, εκείνος ήταν ποια ελεύθερος πολίτης, μακριά από τα χακί και δούλευε ως μπάρμαν σε νυχτερινό μαγαζί. Χμ, και εδώ υπάρχει ένα τηλέφωνο! Λες ο Τζίμης να θυμηθεί το παλιό κόλπο και να κάνει ξανά τηλεφωνικό σεξ δωρεάν? Μπορεί να μην φτάσει ποτέ το ρεκόρ του Ρώσου με τα 27000 λεπτά όμως που ξέρεις, μπορεί και να τα καταφέρει, αν προπονηθεί κατάλληλα. Ίσως το μάθουμε σε επόμενη ιστορία, ίσως και ποτέ, αρκεί το νέο του αφεντικό να μην διαβάζει το blog gnorimies.net και ψιλλιαστεί τον φίλο μας….

Υπάρχει πορνεία στα ροζ τηλέφωνα?

Βασικός λόγος που κάποιος καλεί σε μια ροζ γραμμή είναι για να αυνανιστεί, ακούγοντας μια ζεστή, ερωτική και βραχνή γυναικεία φωνή θα τον τελειώσει.

Τα σεξ τηλέφωνα είναι κρυφή πορνεία;

πολύ όμορφη γυναίκαΓνώμη μου είναι ότι δεν μπορεί να υπάρξει πορνεία στης ροζ γραμμές αφού η απόσταση μεταξύ του πελάτη και της τηλεφωνήτριας αποπέμπει σεξουαλική επαφή. Οι γυναίκες που δουλεύουν σε ροζ τηλέφωνα είναι επαγγελματίες που σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να διακινδυνεύσουν συνάντηση με πελάτη τους. Σκοπός των ροζ τηλεφώνων είναι να ικανοποιούν της ερωτικές φαντασιώσεις και μόνο των πελατών κάνοντας τηλεφωνικό σεξ και όχι να εκπορνεύονται.

Διάβασε αυτό: Τι είδους γυναίκες εργάζονται σε ροζ τηλεφωνικές γραμμές

Καμιά κοπέλα δεν πρόκειται να χάσει την δουλειά της συνάπτοντας ερωτική σχέση, έστω και περιστασιακή με κάποιον πελάτη όταν γνωρίζει ότι εξαιτίας αυτού θα χάσει την δουλειά της. Και με τα σημερινά ποσοστά της ανεργίας όλοι το σκέφτονται δυο φορές.

tilefoniko-sex-chat

Ιταλικό δικαστήριο αποφάσισε ότι συντρέχουν λόγοι εκπόρνευσης

Είναι δυνατόν όμως δικαστήριο να αποφασίσει ότι το τηλεφωνικό σεξ αποτελεί αδίκημα και ως εκ τούτου να διώκεται ποινικά? Και όμως, όσο και παράξενο να φαίνεται, Ιταλικό δικαστήριο απεφάνθη ότι συντρέχουν λόγοι όπου το σεξ από το τηλέφωνο συγχέεται με το πραγματικό σεξ, και υπάρχει κίνδυνος εκπόρνευσης. Φυσικά είχε λόγους για να αποφανθεί τέτοιας απόφασης.

Πως να μην γελάσεις ακούγοντας κάτι τέτοιο? Είναι δυνατόν να ωθείς σε πορνεία μια γυναίκα που εργάζεται σε ροζ τηλεφωνική γραμμή? Ας τα πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Από την μια πλευρά έχουμε τον πελάτη. Οπωσδήποτε ενήλικο, ο οποίος αναζητά να καλύψει μια σωματική του ανάγκη. Ψάχνει να βρει τρόπο να εκπληρώσει σεξουαλικές του φαντασιώσεις κυρίως, αφού μεσολαβεί απόσταση μεταξύ τους. Έτσι λοιπόν ο ενήλικος καλεί σε ένα ροζ τηλέφωνο και μιλάει με την κοπέλα. Ή ακούει ηχογραφημένες ερωτικές ιστορίες, ή ακούει της ζωντανές ιστορίες που του διηγείται η γυναίκα στο τηλέφωνο. Σε όλες της περιπτώσεις βασικός σκοπός αυτών τον κλίσεων είναι ο αυνανισμός.

Γιατί κάποιος καλεί σε ροζ τηλέφωνα;

Βασικός λόγος που ένας πελάτης καλεί σε μια ροζ γραμμή είναι για να αυνανιστή. Ο πελάτης θέλει να αυνανιστεί και μια ζεστή, ερωτική και βραχνή γυναικεία φωνή θα τον οδηγήσει γρήγορα στο αποκορύφωμα. Δεν θέλει συνάντηση, ούτε ραντεβού αφού δεν ξέρει τι μπορεί να δει, και έχει πλάσει στο μυαλό του την γυναίκα με την οποία μιλά κατά τέτοιο τρόπο που να ικανοποιεί την δική του ερωτική φαντασία. Μια συνάντηση σε κάποιο ξενοδοχείο στο 90% τον περιπτώσεων θα του χαλάσει την ερωτική φαντασίωση, και αυτό είναι κάτι που ο ίδιος δεν επιθυμεί. Υπάρχουν όμως και πελάτες που ψάχνουν να βρουν νέες γνωριμίες. Γνωριμίες με γυναίκες με σκοπό την σεξουαλική συνεύρεση, σε κάποιο ξενοδοχείο. Εκεί μπορεί να υπάρξει σεξουαλική παρενόχληση εκ μέρους του πελάτη προς την εργαζόμενη και να της ζητηθεί να βρεθούνε κάπου μόνοι τους. Συνήθως με την υπόσχεση για “δωράκι”. 200-300 ευρώ για σεξ 1 ώρας. Αν η κοπέλα δεχτεί τότε, ναι, υπάρχει εκπόρνευση, και ο πελάτης προσπαθεί να την οδηγήσει σε πορνεία.

Αν όμως η κοπέλα αρνηθεί και απλά συνεχίσει να κάνει την δουλειά της (βλέπε τηλεφωνικό σεξ) δεν μπορούμε να μιλάμε για πορνεία. Στα σεξ τηλέφωνα από την στιγμή που δεν υπάρχει σωματική επαφή, δεν μπορεί να υπάρξει και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, ούτε, εγκυμοσύνη, ούτε πορνεία. ΄-) Για να υπάρξουν τα παραπάνω πρέπει να προηγηθεί συνάντηση και εκούσια θέληση της γυναίκας να χρηματιστεί. Τότε μόνο συντρέχουν λόγοι εκπόρνευσης, και τότε μπορεί να διωχθεί νομικά. Φυσικά πάντα θα υπάρχουν διάφοροι “δημοσιογράφοι” που θα προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις με σκοπό να πουλήσουν φύλλα, ή να προσελκύσουν διαφημιστές στα σαιτ του, όμως η σκέψη τους είναι όμοια με την επικεφαλίδα του άρθρου, και στην ερώτηση κρύβεται η απάντηση.

5 ερωτήσεις για τα ροζ τηλέφωνα

Πως βλέπει μια επαγγελματίας δημοσιογράφος το θέμα “ροζ τηλέφωνα” και τι θα μπορούσε να γράψει γιαυτό?

Πως βλέπει μια επαγγελματίας δημοσιογράφος το θέμα “ροζ τηλέφωνα” και τι θα μπορούσε να γράψει γιαυτό?

roz tilefonaΕκεί που αναρωτιόμουνα μου ήρθε στο μειλ μια πρόσκληση για συνέντευξη, την οποία και παραθέτω παρακάτω. Πάντα είναι ενδιαφέρον να βλέπεις από διαφορετικό πρίσμα ένα θέμα στο οποίο θεωρείσαι expert. Και θα ήθελες να δεις μια διαφορετική προσέγγιση. 5 ερωτήσεις και 5 απαντήσεις σε ένα θέμα που αφορά κυρίως τον αντρικό πληθυσμό. Τι είναι τα “ροζ τηλέφωνα“, και τι επιπτώσεις μπορεί να έχουν στον γάμο μας?

Ερώτηση 1

Ήθελα να ρωτήσω αρχικά για τις γυναίκες που εργάζονται σε εσάς. Έχω διαβάσει ότι στο εξωτερικό τουλάχιστον πολλές είναι μητέρες που εργάζονται από το σπίτι. Ισχύει αυτό και στην Ελλάδα; Είναι Ελληνίδες κυρίως ή ξένες και τι ηλικίας περίπου. Επίσης θα ήθελα αν ενδιαφέρεται κάποια από αυτές να τις στείλω ορισμένες ερωτήσεις να μας πουν κι αυτές τις ιστορίες τους.

Απάντηση

Καμιά γυναίκα δεν εργάζεται σε εμάς που να δουλεύει σε ροζ τηλέφωνο. Τα ροζ τηλέφωνα είναι ιδιοκτησία της εταιρείας με την οποία συνεργαζόμαστε. Και εγώ έχω διαβάσει ότι στο εξωτερικό πολλές μητέρες εργάζονται από το σπίτι κάνοντας τηλεφωνικό σεξ, οπότε γιατί να μην ισχύει και στην Ελλάδα? Εμείς είμαστε webmasters, κατασκευάζουμε ιστοσελίδες, και κάνουμε SEO. Δεν είμαστε ιδιοκτήτες των ροζ γραμμών, οπότε δεν μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη. Μια κλήση στα τηλέφωνα που βρίσκονται στο σαιτ θα δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα σας. Κοστίζει 2,46 ευρώ το λεπτό από κινητό τηλέφωνο έτσι ώστε να μην επιβαρύνετε με έξοδα την εφημερίδα σας. ΄-) Αν και κάθε δημοσιογραφική έρευνα έχει κόστος, το οποίο κάποιος καλύπτει. Σωστά?

Ερώτηση 2

Πως σκεφτήκατε να στήσετε το σάιτ; Πόσοι είναι υπεύθυνοι για το περιεχόμενο (άρθρα κτλ);

Απάντηση

Κύρια ασχολία της ομάδας μας είναι η κατασκευή ιστοσελίδων. Φτιάχνουμε ιστοσελίδες για διαφορετικούς πελάτες, και η κάθε μια έχει την δική της ιδιαιτερότητα. Αυτή είναι η δουλειά μας. Ανάλογα με της ανάγκες συνεργαζόμαστε με freelancer αρθρογράφους οι οποίοι γράφουν επί πληρωμή.

Ερώτηση 3

Τελικά ακριβώς επειδή δεν μπορούμε να δούμε το πρόσωπο της τηλεφωνήτριας ο πελάτης την πλάθει όπως θέλει στο μυαλό του. Πόσο ανταποκρίνεται αυτό στην πραγματικότητα;

Απάντηση

Ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα στο 100%. Σκοπός του τηλεφωνικού σεξ είναι να παίξουμε με την φαντασία μας και της ερωτικές μας αισθήσεις. Η ικανοποίηση των ερωτικών φαντασιώσεων είναι το ζητούμενο σε μια ροζ γραμμή. Και ο αυνανισμός το αποτέλεσμα.

Ερώτηση 4

Υπάρχει πορνεία στα ροζ τηλέφωνα?

Απάντηση

Όχι φυσικά. Δεν είναι δυνατόν να υπάρξει πορνεία από τηλεφώνου. Τουλάχιστον εγώ δεν γνωρίζω κάποια γυναίκα να έμεινε έγκυος, ή να κόλλησε αφροδίσια νοσήματα κάνοντας τηλεφωνικό σεξ.  Πορνεία υπάρχει εκεί όπου υπάρχει φυσική επαφή, μεταξύ του θύτη και του θύματος. Και στης ροζ γραμμές αυτοί βρίσκονται εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά.

Ερώτηση 5

Πιστεύετε ότι μπορούν τελικά τα ροζ τηλέφωνα να σώσουν ένα γάμο;

Απάντηση

Μπορούν, όπως και δεν μπορούν. Ο γάμος είναι πολύπλοκο συνονθύλευμα αισθήσεων, συμφερόντων, κοινής πορείας, και κοινής διαπαιδαγώγησης των παιδιών. Οι οικογένεια είναι ένα ζωντανό κύτταρο το οποίο κινείτε, ζει και δημιουργεί καθ όλη την διάρκεια του. Χιλιάδες παράγοντες υπεισέρχονται και μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα. Κάτι που ίσχυε σήμερα, να μην ισχύει αύριο και αντίστροφα. Το σεξ παίζει έναν από τους σημαντικότερους λόγους στην διατήρηση της φλόγας ενός γάμου. Αν σβήσει νωρίς, πρέπει να βρεις κάτι να το αντικαταστήσεις.

Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική προσωπικότητα και λειτουργεί με βάση της εμπειρίες και λογική την οποία διαθέτη, ή λείπει, οπότε είναι αυστηρά προσωπικό η αντιμετώπιση της κρίσης ενός γάμου. Πως θα γίνει και πότε θα ολοκληρωθεί.

Τα ροζ τηλέφωνα είναι ωραία διασκέδαση η οποία όμως πρέπει να γίνετε με μέτρο, καθώς στο τέλος του μήνα ο λογαριασμός του τηλεφώνου  μπορεί να μας εκπλήξει. Διαβάστε εδώ την ιστορία του Γκριγκόρι Ντούσκο που έκανε 27000 λεπτά τηλεφωνικό σεξ.

 

Τι απέγιναν τα ροζ τηλέφωνα?

Το τηλεφωνικό σεξ άλλαξε. Πριν 10 χρόνια τα σεξ τηλέφωνα ήταν στην μόδα, τώρα έχουν αντικατασταθεί από ζωντανές κάμερες όπου βλέπεις την κοπέλα ζωντανά.

όμορφα πόδιαΓεια σου, κάλεσες την πιο καυτή τηλεφωνική γραμμή της Ελλάδας. Αν θέλεις να ακούσεις μια ξανθιά αμαρτωλή γυναίκα, πάτησε 1, αν θέλεις να ακούσεις τον μελαχρινό μας άγγελο, πάτησε 2, αν σου αρέσουν οι ερωτικές ιστορίες, πάτησε 3. Αν προτιμάς της αυταρχικές αφέντρες, πάτησε 4. Η υπηρεσία απευθύνεται μόνο σε ενήλικους. Είμαι εδώ αγόρι μου και σε περιμένω για να εκπληρώσω της πιο βρώμικες σεξουαλικές σου φαντασιώσεις.

Σεξ τηλέφωνα και πιτσιρικάδες

Όταν ήμαστε στην εφηβική ηλικία και ανακαλύπταμε τον κόσμο γύρω μας καλούσαμε συχνά σε τέτοια ροζ τηλέφωνα σεξ για να αυτοεπιβεβαίωσουμε τον ανδρισμό μας, η για να κάνουμε πλάκα. Οι μπουρδελότσαρκες και τα στριπτιζάδικα ήταν τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα. Όσοι δεν είχαν τα λεφτά για να δούνε ζωντανά γυναίκα και να κάνουν σεξ μαζί της, αρκούνταν στα σεξ τηλέφωνα. Ήταν πολύ ποιο φτηνά. Καμιά φορά όμως οι λογαριασμοί τηλεφώνου ξέφευγαν καθότι οι ορμές ήταν μεγάλες και τότε οι γονείς έπρεπε να μας πούνε δυο πράγματα για το πως λειτουργούν και τι προσφέρουν τα σεξ τηλἐφωνα. Στην ουσία πεταμένα λεφτά, αφού με το 20άρικο που θα ξοδέψεις μπορείς κάλλιστα να κεράσεις την γκόμενα που γουστάρεις στο καφέ.

10 χρόνια πριν το ροζ τηλέφωνο ήταν κυρίαρχο

Την προηγούμενη δεκαετία το τηλεφωνικό σεξ γνώριζε μεγάλη άνθηση. Παντού στης εφημερίδες και στην αγγελίες έβλεπες ροζ τηλέφωνα να σε καλούν υποσχόμενα λίγες στιγμές αγχώδους ηδονής. Όσοι βλέπανε γερμανικά και γαλλικά κανάλια μετά της 12 τα μεσάνυχτα, παίζανε σέξι βιντεάκια όπου αιθέριες ξανθές υπάρξεις χαριεντίζονταν και σε καλούσαν να της καλέσεις για να διαπιστώσεις ότι στο 90% ήταν ηχογραφημένα μηνύματα. Σιγά μην καθόντουσαν οι γκόμενες στο τηλέφωνο και να περιμένουν τον κάθε φίτσουλα να κάνουν τηλεφωνικό σεξ μαζί τους, τζάμπα. Όμως όσο πλήρωνε ο κάθε ένας οι γυναίκες ήταν πρόθυμες να εκπληρώσουν κάθε του φαντασίωση.

Τι γίνετε τώρα με το τηλεφωνικό σεξ?

Τώρα τα σεξ τηλέφωνα έχουν σχεδόν εξαφανιστεί, και την θέση τους πήρε το δωρεάν πορνό στο Ίντερνετ. Κάθε 5η σελίδα στο δίκτυο έχει ως θέμα το σεξ, είτε σε soft, είτε σε hard μορφή. Το  Ίντερνετ έβαλε τέλος στα “ροζ τηλέφωνα”, αφού καμιά κοπελίτσα δεν μπορεί να ανταγωνιστή τα πόρνο tracker τα οποία έχουν τόσες πολλές ώρες σεξ που σου χρειάζονται 3 ζωές για να τα δεις όλα. Το τηλεφωνικό σεξ μεταφέρθηκε στο διαδίκτυο και έγινε ακόμη πιο ζωντανό αφού δεκάδες σαιτ προσφέρουν sex chat με οnline κάμερες σε ιδιωτικά δωμάτια, όπου βλέπεις μόνο εσύ την κοπέλα και παίζεις μαζί της.

Τι απέγινε όμως η βιομηχανία των ροζ τηλεφώνων?

Εξαφανίστηκε? Όχι φυσικά. Τα ροζ τηλέφωνα έγιναν live stream web cam. Η εικόνα μπήκε δυναμικά και έδωσε τρομερή ώθηση σε όσους αναζητούσαν πορνό στο Ίντερνετ. Είναι τελείως διαφορετική αίσθηση να ακούς μια κοπέλα να σου μιλάει ψιθυριστά στο τηλέφωνο και να την βλέπεις ζωντανά να γδύνετε μπροστά σου. Έτσι το sex chat σε διάφορες ιστοσελίδες γρήγορα μεταφέρθηκε σε web camera όπου όσο πληρώνεις η κοπέλα σου νοικιάζει τον χρόνο της και σου δείχνει τα θέλγητρα της. Και εσύ εθίζεσαι ακόμη περισσότερο και πληρώνεις ακόμη πιο πολύ αφού το μάτι δεν χορταίνει.

Ο παλιός καλός καιρός

Για τους λάτρεις του παλιού καλού καιρού που τα ροζ τηλέφωνα πρόσφεραν σεξ στιγμές εμείς κρατήσαμε το 9099909901 όπου τα κορίτσια μιλούν ζωντανά με τους πελάτες τους. Έτσι για τους φαν του cult. Άκουσε τες….Έχουν κάτι να σου πουν.

Τηλεφωνικό σεξ

Τα ροζ τηλέφωνα είναι συνηθισμένη διασκέδαση για τους καυτούς άντρες που ψάχνουν τηλεφωνικό σεξ για να ξεθυμάνουν της ορέξεις τους.

Ροζ τηλέφωνα

Το τηλεφωνικό σεξ είναι μια μορφή διασκέδασης όπου μέσω τηλεφώνου δυο άτομα αυνανίζονται εκατέρωθεν και έτσι διασκεδάζουν ερωτικά. Εδώ και πολλά χρόνια τα σεξ τηλέφωνα προσφέρουν ηδονικές απολαύσεις, έναντι πληρωμής, σε όσους της αναζητούν. Κάποιοι τα ονομάζουν ροζ τηλέφωνα, αφού το ροζ χρώμα παραπέμπει στο σεξ. Η ερωτική διέγερση μπορεί να κορυφωθεί στης ροζ γραμμές, ακούγοντας μια βραχνή γυναικεία φωνή στην άλλη άκρη του τηλεφώνου να σου ψιθυρίζει ερωτόλογα, να σου λέει πόσο σε αγαπάει και πόσο σε θέλει αυτή την στιγμή. Μερικές φορές οι άντρες έχουν την ανάγκη να καλέσουν μια ροζ τηλεφωνική γραμμή για να διασκεδάσουν και να διώξουν το συγκεντρωμένο άγχος από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Ερωτικές ιστορίες

τηλεφωνικές σεξουαλικές φαντασιώσειςΗ γραμμές 090 εκτός από ζωντανή τηλεφωνική συνομιλία παρέχουν και ηχογραφημένες ερωτικές ιστορίες, στης οποίες τα κορίτσια διηγούνται σέξι περιπέτειες όπως “Χτες το βράδυ ήμουνα μόνη στο σπίτι και μου χάλασαν τα υδραυλικά, φώναξα τον μάστορα με το μεγάλο παξιμάδι και μου τα έφτιαξε όλα να τρέχουν στην εντέλεια”. Στην ηχογραφημένες ιστορίες, που ακούς στης ροζ γραμμές, το κακό είναι ότι δεν μπορείς να συμμετέχεις, αφού μόνο ακούς και αυνανίζεσαι, και η ιστορία πρέπει να είναι καλά δομημένη για να μπορέσει να σε κρατήσει τουλάχιστον 3-4 λεπτά. Στην ουσία κάνοντας τηλεφωνικό σεξ αυνανίζεσαι χωρίς να μπορείς να αγγίξεις τον ερωτικό σύντροφο. Τα ροζ τηλέφωνα είναι η ικανοποίηση για τους μοναχικούς, τους ντροπαλούς που δεν τολμούν να πουν αυτά που λένε στο τηλέφωνο, όπου η απόσταση και η ανωνυμία τους επιτρέπει, ρίχνοντας τους φραγμούς, και τους πιο συνεσταλμένους εφήβους κυρίως που τώρα ανακαλύπτουν της χαρές του έρωτα.

Ζωντανό τηλεφωνικό σεξ

Όπως καταλαβαίνεις και από το όνομα, τηλεφωνικό σεξ, εδώ όλα συμβαίνουν στην στιγμή. Δεν υπάρχει κάτι το προμελετημένο. Η κοπέλα στο ροζ τηλέφωνο πρέπει να αυτοσχεδιάσει και να κρατήσει το ενδιαφέρον του πελάτη όσο γίνετε περισσότερο δίνοντας του σε εκείνον ηδονή και ευχαρίστηση και στην εταιρεία όπου εργάζεται έσοδα. Σε κάποιο σεξ τηλέφωνο μπορεί να υποδύεται τον ρόλο της νοσοκόμας, σε κάποιο άλλο τον ρόλο της γραμματέας, και σε κάποιο τρίτο τον ρόλο της αυταρχικής αφέντρας. Υπάρχουν δεκάδες ρόλοι όπου μια καλή υπάλληλος μπορεί να υποδυθεί για να ικανοποιήσει την κάθε αντρική φαντασίωση ξεχωριστά. Οι ροζ γραμμές ικανοποιούν τον αντρικό πόθο παίζοντας με της φαντασιώσεις του.

Sex web cam

Τα ροζ τηλέφωνα εκτός από την κλασσική τους μορφή τώρα τελευταία με την είσοδο  ολοένα και περισσότερο του Ίντερνετ έχουν περάσει στην μορφή του sex web cam. Με μια κάμερα έχεις την δυνατότητα να βλέπεις τον συνομιλητή σου ζωντανά και να μην βάζεις την φαντασία σου να τον πλάθει. Από την μια χάνετε η μαγεία ότι μπορεί να μιλάς με μια κοπέλα την οποία εσύ την εξιδανικεύεις, ενώ στην πραγματικότητα μπορεί να είναι μια χοντρή θείτσα στα 50 της που κάνει αυτή την δουλειά part-time. Σκέψου πόσο θα τρόμαζες αν την έβλεπες. Ενώ στη κάμερα δεν έχεις αυτό το πρόβλημα. Εκεί την βλέπεις ζωντανά και το κέφι είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Το τηλεφωνικό σεξ είναι ερωτικές φαντασιώσεις, αφού η απόσταση που σας χωρίζει δεν σου επιτρέπει να κάνεις κανονικό έρωτα αλλά σου δίνει την ψευδαίσθηση της στιγμής. Ακριβώς αυτό αναζητούν όσοι καλούν της ροζ γραμμές 090 για να μπούνε σε μια τηλεπαρέα όπου ο αυνανισμός και η προσωπική διέγερση και ευχαρίστηση είναι ο στόχος του καθενός.

Ζωντανές σεξ τηλεφωνικές γραμμές 909.910.9581 και 909.910.9591

Διασκεδάστε κάνοντας τηλεφωνικό σεξ στα ροζ τηλέφωνα που προτείνουμε σε αυτό το σαιτ. Έχοντας μελετήσει την Ελληνική  αγορά εμείς τα έχουμε επιλέξει ως τα καλύτερα. Ηδονή και εγγυημένο αποτέλεσμα σε 2 λεπτά. Και μην ξεχάσετε μας πείτε της εντυπώσεις σας από την συνομιλία….