Τι αυτοκίνητα προτιμούν οι γυναίκες;

Ποια είναι τα γυναικεία αυτοκίνητα; Τι αυτοκίνητα προτιμούν να οδηγούν και να αγοράζουν οι γυναίκες. Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να δώσουμε την απάντηση.  Όταν ένας άνδρας διαλέγει να αγοράσει καινούριο αυτοκίνητο για τον εαυτό του, εφιστά την προσοχή…

3 Ποιήματα!

Ένας φίλος, ο Άγγελος Κωτσιόπουλος μου έστειλε τα παρακάτω 3 ποιήματα. Ροή, αντανακλάσεις και ο καμβάς των ενστίκτων

KrokodileDrug

Krokodil:Ρώσικα ναρκωτικά που σου τρώνε την σάρκα

Στην Ρωσία κατάφεραν να φτιάξουν ναρκωτικό που τρώει στην κυριολεξία της σάρκες τον ανθρώπων που το χρησιμοποιούν. Λέγετε krokodil(κροκόδειλος)

Heart_pathology_Chagas_disease

Chagas: το νέο AIDS!

Εμφανίστηκε νέα τροπική ασθένια που μοιάζει να είναι πιο θανατηφόρα από το AIDS. Λέγεται chagas, Τα μίντια στην Αμερική την χαρακτήρησαν ως το νέο AIDS.

Το μετρό της Στοκχόλμης είναι το πιο όμορφο στον κόσμο

Το μετρό της Στοκχόλμης είναι το πιο όμορφο στον κόσμο

Το μετρό της Στοκχόλμης είναι το πιο όμορφο στον κόσμο, και οι παρακάτω φωτογραφίες το αποδεικνύουν. Σε περισσότερο από 100 σταθμούς του μετρό υπάρχουν έργα τέχνης, ψηφιδωτά, γλυπτά, έργα ζωγραφικής, εντυπωσιακά αγάλματα που τραβούν το βλέμμα του επισκέπτη

dalmore trinitas

Ουίσκι Dalmore Trinitas για 100 000 αγγλικές λίρες

Είναι δυνατόν να πληρώσει κάποιος για ένα μπουκάλι ουίσκι 100 000 αγγλικές λίρες? Ναι, αν η εταιρεία που το παράγει λέγετε Dalmore και το ελιξίριο Trinitas.

πράσινη μπύρα

Πράσινη μπύρα στην Τσεχία

Έχεις πιει ποτέ σου πράσινη μπύρα? Πιστεύεις ότι δεν υπάρχει?

scam

tax refund ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν λάβετε το παρακάτω email ΜΗΝ μπείτε στον κόπο να απαντήσετε. Μπορεί να γράφει αποστολέας ΙΚΑ-ΕΤΑΜ όμως προέρχετε από ιστοσελίδα scam όπου ότι προσωπικά δεδομένα βάλετε, θα γίνουν γνωστά στους απατεώνες που έχουν στήσει το κόλπο. Έτσι εσείς θα…

ιγκλού-τζακούζι

Παγωμένα ξενοδοχεία

Τα ιγκλού είναι τα σπίτια των Εσκιμώων. Τα ιγκλού είναι κομμάτια πάγου και χιόνι με τα οποία φτιάχνετε ένα οίκημα που προστατεύει τους Εσκιμώους από το πολικό ψύχος.

platforma-hotel

Εξέδρα άντλησης πετρελαίου γίνετε ξενοδοχείο

Στον Κόλπο του Μεξικού, μια εταιρεία αγόρασε μια εγκαταλειμμένη πλατφόρμα πετρελαίου, και την έκανε ξενοδοχείο. Η ιδέα είναι πρωτότυπη και σίγουρα θα βρει υποστηρικτές, καθώς υπάρχει έτοιμος ο χώρος, το μόνο που χρειάζεται είναι να τροποποιηθεί το εσωτερικό και να γίνει ένα πολυτελές ξενοδοχείο.

κατουρησε και τον δείξανε παντού

Ούτε να κατουρήσεις στον κήπο του σπιτιού σου μπορείς πλέον!

Την προηγούμενη εβδομάδα, ένας Γάλλος κατέθεσε αγωγή κατά της Google η οποία δημοσίευσε στο Ιντερνετ στην εφαρμογή της Street View τον εν λόγω άντρα να ουρεί στον κήπο του σπιτιού του.

motorcycle-concepts

Μηχανές του μέλλοντος

Μηχανές του μέλλοντος? Η μήπως θα της δούμε σε 3-5 χρόνια στους δρόμους μας? Οι εταιρείες δουλεύουν πυρετωδώς για να παρουσιάσουν κάτι που δεν θα κινείτε με πετρέλαιο η βενζίνη, θα είναι οικολογικό και θα έχει φουτουριστικό σχήμα.

έλληνας τσολιάς

Γιατί γουστάρουμε που είμαστε Έλληνες!

Τι σημαίνει Ελληνικός τρόπος ζωής, πως ζουν και διασκεδάζουν οι Έλληνες.