Αστρολογικές προβλέψεις και ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα

αστρολογία, ζώδια και ταρώ
αστρολογία, ζώδια και ταρώ

Τι λένε τα άστρα για σένα σήμερα και τι προβλέπουν για το μέλλον; Θέλεις να μάθεις αφού ο καθένας μας ενδιαφέρεται να δει τι του επιφυλάσσει το μέλλον. Όμως αυτό μπορούν να το κάνουν μόνο επαγγελματίες αστρολόγοι όπως η Αντιγόνη Στάμου. Κάλεσε την στο τηλέφωνο 901 901 5360 και μάθε από πρώτο χέρι τι με ξεκάθαρες και υπεύθυνες απαντήσεις τι σου επιφυλάσσει η μοίρα και η ερωτική αστρολογία.

Γενέθλιο ωροσκόπιο

Μπορεί η Αστρολογία να λέει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι μοναδικοί και δεν υπάρχουν δυο όμοιοι όμως ισχύει αυτό για σένα η απλά είσαι ένα από τα δώδεκα ζώδια. Η δεκατρία κατ’ άλλους μέντιουμ που μετράνε και τον οφιούχο. Η Αντιγόνη Στάμου θα φτιάξει ειδικά για σένα το προσωπικό σου ωροσκόπιο το οποίο θα αποτελεί το προσωπικό σου δακτυλικό αποτύπωμα και θα σε προστατεύει από το κακό μάτι και την αρνητική ενέργεια. Έτσι θα μπορέσεις να μάθεις πολύ περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σου που πιθανόν θα σε εκπλήξουν. Θέλεις να μάθεις περισσότερα για θέματα “ζώδια και σεξ“;

Ερωτική συναστρία

Κάθε άνθρωπος που έχει βρει το ταίρι του στην ζωή ενδιαφέρεται να μάθει πως θα εξελιχθεί η ερωτική τους ζωή. Όσοι είναι ελεύθεροι ακόμη ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο αφού ο γάμος είναι ένα εξαιρετικά σοβαρό βήμα προς μια δέσμευση που θα σε ακολουθεί σε όλη σου την ζωή. Αυτός είναι και ο λόγος που αν έχεις πληροφόρηση από πριν για το τι πρόκειται να συμβεί θα μπορείς να προλάβεις καταστάσεις. Μάθε τι λένε τα ζώδια και σεξουαλικές φαντασιώσεις καλώντας στο αστροτηλέφωνο 901 901 5361.

Ωροσκόπιο & αστρολογικός γενέθλιος χάρτης

Όλοι γεννιόμαστε κάτω από την προστασία κάποιου ζωδίου. Δεν υπάρχουν κακά και καλά ζώδια όμως όλα έχουν της ιδιαιτερότητες, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Κάποια ζώδια ταιριάζουν με άλλα και αν το ξέρεις από πριν θα φροντίσεις να αναζητήσεις τον ερωτικό σου σύντροφο ανάμεσα τους αφού τα άστρα προμηνύουν μακρύ και ευτυχή βίο, χωρίς προβλήματα. Η κλίση σε τηλέφωνα που κάνουν προβλέψεις μέλλοντος κρύβει και κινδύνους αφού υπάρχουν πολλά ψευτο-μέντιουμ που απλά εκμεταλλεύονται της ανθρώπινες ανάγκες για γνώση και ενημέρωση και επωφελούνται χρηματικά όμως η εικοσαετής εμπειρία της Αντιγόνης Στάμου και τον συνεργατών της είναι η μεγαλύτερη εγγύηση για εσάς ότι θα λάβετε απόλυτα επαγγελματική ενημέρωση για το πρόβλημα που σας αφορά. Πως μπορείς η αστρολογία και σεξουαλικότητα να επιρεάζουν την προσωπική σου ζωή;

Μέντιουμ και αστρολογικές προβλέψεις

μέντιουμ, αστρολογικές προβλέψεις
μέντιουμ, αστρολογικές προβλέψεις

Τα άστρα μιλάνε και γνωρίζουν τα πάντα, υπάρχουν στον ουρανό από την αρχή της δημιουργίας και θα συνεχίσουν να υπάρχουν για πάντα. Τα άστρα είναι αιώνια και οι αστρολόγοι που ασχολούνται μαζί τους έχουν την πείρα και της γνώσεις να προβλέπουν τι θα συμβεί στο μέλλον. Οι προβλέψεις της κυρίας Ευδοξίας από τους Δελφούς μπορούν να σου λύσουν πολλά μυστήρια και να σε κατευθύνουν με σιγουριά προς την αναζήτηση ενός καλύτερου τρόπου επιτυχίας. Τώρα μπορείς να της ζητήσεις να σου ετοιμάσει μια προσωπική αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιο σου και να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις αυτά που ονειρεύεσαι. Τα άστρα μπορούν να σου φανερώσουν τα μυστικά που θα αλλάξουν την ζωή σου. Μάθε πρώτος για τα σεξουαλικά φετίχ των ζωδίων.

Κάλεσε τώρα στα τηλέφωνα των πιο γνωστών αστρολόγων και μέντιουμ και ρώτησε ότι θέλεις να μάθεις…

Τι αυτοκίνητα προτιμούν οι γυναίκες;

Ποια είναι τα γυναικεία αυτοκίνητα;

Τι αυτοκίνητα προτιμούν να οδηγούν και να αγοράζουν οι γυναίκες. Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να δώσουμε την απάντηση.

αμάξι για γυναίκα Όταν ένας άνδρας διαλέγει να αγοράσει καινούριο αυτοκίνητο για τον εαυτό του, εφιστά την προσοχή του πρώτα στις τεχνικές προδιαγραφές. Ταχύτητα, ροπή, αξιοπιστία κινητήρα, αξία μεταπώλησης, κόστος συντήρησης και κίνησης, ιπποδύναμη.  Μια γυναίκα όμως σκέφτεται διαφορετικά στην αγορά νέου αυτοκινήτου. Οι κυρίες προσέχουν περισσότερο την εξωτερική εμφάνιση παρά τον κυβισμό, την ιπποδύναμη κτλ, αφού οι περισσότερες δεν ξέρουν καν τη σημαίνουν αυτές οι “λεπτομέρειες”. Της ενδιαφέρει το χρώμα, το εσωτερικό, αν ταιριάζει στα φορέματα που έχουν, 😉 και όχι τι επιδόσεις έχει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ή τι  κατανάλωση καυσίμου.  Αυτές είναι λεπτομέρειες που ενδιαφέρουν τον άντρα τους. ΄-).

Η λογική στην επιλογή αυτοκινήτου

Η λογική λέει ότι η επιλογή αγοράς νέου αυτοκινήτου πρέπει να καλύπτει κάποιες ανάγκες. Είτε οικογενειακές, είτε προσωπικές. Αν έχετε 4μελή οικογένεια με 2 μικρά παιδιά είναι λάθος να αγοράσετε διθέσιο σπορ αυτοκίνητο. Και θα το καταλάβετε την πρώτη εβδομάδα μετά την αγορά. Αν όμως θέλετε να κάνετε επίδειξη και γούστα, τότε ακριβά σπορ αμάξια είναι γκομενοπαγίδες, και το ενδιαφέρον σας θα στραφεί προς τα εκεί.

Καλές προτάσεις για αμάξι πόλης είναι τα: Audi A2, Ford Fusion, Nissan Micra, Citroen, Chevrolet Aveo, Mercedes A-Class, Kia Sportage. Είναι οικονομικά, μικρά, άρα εύκολα στο παρκάρισμα και σε μεταφέρουν από το σημείο Α στο σημείο Β χωρίς πολλά.

Εαν θέλετε να εντυπωσιάσετε και έχετε την οικονομική επιφάνεια να κινήσετε, συντηρήσετε και φορολογηθείτε για ακριβό αυτοκίνητο καλές επιλογές είναι τα : τζιπ BMW X-3, X-5, Porsche Cayenne, Audi Q-5, Q-7, Mercedes. ( τα τζιπ Μερσεντές είναι όλα καλά ΄-)

Χρώμα. Γυναίκες μεταξύ 25-35 ετών επιλέγουν συνήθως αυτοκίνητο σε χρώμα κόκκινο ή λευκό. Οι 35-50 επιλέγουν κλασσικά χρώματα όπως το μαύρο ή μπορντό. Οι νεαρές ηλικίες 20-30 ελκύονται από τα έντονα χρώματα όπως το πορτοκαλί, το κίτρινο ή το πράσινο χρώμα.

Οι διαστάσεις του αυτοκινήτου

Διαστάσεις. Τα μικρά φυσικά έχουν προτεραιότητα στην επιλογή των γυναικών αφού το παρκάρισμα συνεχίζει να της δυσκολεύει 1-2 χρόνια μετά την απόκτηση του διπλώματος οδήγησης. 😉 Επίσης στο μποτιλιάρισμα τα μικρά κινούνται πιο εύκολα και τα έξοδα συντήρησης και κίνησης είναι λιγότερα.

Άνεση. Όσο ποιο άνετο είναι ένα αμάξι τόσο καλύτερα, και όσο περισσότερα καλούδια έχει τόσο πιο επιθυμητό γίνεται για την επιλογή μιας γυναίκας. Υδραυλικό τιμόνι, άνετα καθίσματα, αισθητήρες στάθμευσης, κλιματισμός, ηλεκτρικά παράθυρα είναι μόνο μερικά από τα καλούδια που πρέπει να έχει ένα μικρό αμάξι για να έχει επιτυχία στην γυναίκες.

Καλό είναι ο επιλογέας ταχυτήτων, να είναι αυτόματος αφού διευκολύνει πολύ ειδικά σε κίνηση εντός πόλης, και σε μεγάλες αποστάσεις δεν κουράζει το αριστερό πόδι. Οι  κυρίες με μεγαλύτερη εμπειρία στην οδήγηση όμως προτιμούν το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Η συμβουλή του gnorimies.net

Το gnorimies.net συμβουλεύει να οδηγείτε με σύνεση και ποτέ μετά την κατανάλωση αλκοόλ! Σεβαστείτε τους απέναντι, εκείνοι θέλουν να φτάσουν ζωντανοί στον προορισμό τους.

3 Ποιήματα!

Ένας φίλος, ο Άγγελος Κωτσιόπουλος μου έστειλε τα παρακάτω 3 ποιήματα. Ροή, αντανακλάσεις και ο καμβάς των ενστίκτων

Ένας φίλος, ο Άγγελος Κωτσιόπουλος μου έστειλε τα παρακάτω 3 ποιήματα. Ροή, αντανακλάσεις και ο καμβάς των ενστίκτων. Ρομαντική ψυχή που συνέχεια αναζητά κάτι καινούριο. Χρώματα και αισθήματα σε ένα συνονθύλευμα, σκιές και φως παιχνιδίζουν στο τούνελ και χύνονται στο ποταμάκι που περνά δίπλα.  Πιστεύω να σας αρέσουν..

лилии

ΡΟΗ

Η ζωή αναζωπυρώνεται μέσα απ΄τα αποκαΐδια,
βαδίζει σιγά και σταθερά,
κάθε μέρα επιβεβαιώνεται η κυνική της στάση
μα ταυτόχρονα και η τόσο μελωδική πλευρά της.

Μας προτρέπει να σκεφτούμε με την καρδιά,
εκείνη που μας χάρισε μοναδικές εμπειρίες.

Δε μπορούμε να διακρίνουμε πόσο όμορφη είναι
αλλά συγχρόνως φοβόμαστε να αντιληφθούμε
και πόσο παγερή μπορεί να γίνει.

ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΕΙΣ

Συναντάμε κόσμους φωτεινούς
μα αδυνατούμε να τους γνωρίσουμε,
τους χάνουμε δίχως το παραμικρό άγγιγμα.

Αισθανόμαστε τη γλυκιά ανάσα τους,
δεχόμαστε το αμυδρό χάδι τους,
αμήχανα ενεργούμε,
ανταπόκριση αρνούμαστε να δώσουμε
καθώς αργά απομακρυνόμαστε
απ΄την καρδιά της εμπειρίας
ανήμποροι να συνεισφέρουμε
με ένα τραγούδι στη λαμπρή ατμόσφαιρα.

Κόσμοι που με ζεστό χαμόγελο μας περιβάλλουν,
τις ευεργετικές τους αχτίδες μας προσφέρουν
δίχως να το αντιλαμβάνονται.

Ο ΚΑΜΒΑΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ

Χρόνος που ξύνει την ψυχή,
απρόσωπες σκιές αιχμαλωτίζουν τις στιγμές,
χαρούμενες ψευδαισθήσεις καίνε το μυαλό.

Μίλησα τόσο πολύ
αλλά δεν είπα λέξη,
μόνο σιωπές ανέδειξα.

Άκουσα τη σιωπή μου και την άκουσα καλά,
την άκουσα δυνατά, βαθιά.

Σκορπώ τα αισθήματά σε χίλια κομμάτια,
τόση ευτυχία δεν την αντέχω,
τόση συγκίνηση με πνίγει,
μα ο ψυχολογικός πολιτισμός δεν ανέχεται παρεκτροπές.

Krokodil:Ρώσικα ναρκωτικά που σου τρώνε την σάρκα

Στην Ρωσία κατάφεραν να φτιάξουν ναρκωτικό που τρώει στην κυριολεξία της σάρκες τον ανθρώπων που το χρησιμοποιούν. Λέγετε krokodil(κροκόδειλος)

KrokodileDrugΑυτό που ακολουθεί μοιάζει να βγαίνει κατευθείαν από ταινία τρόμου, όμως είναι 100% αλήθεια. Στην Ρωσία κατάφεραν να φτιάξουν ναρκωτικό που τρώει στην κυριολεξία της σάρκες τον ανθρώπων που το χρησιμοποιούν. Λέγετε krokodil (κροκόδειλος) και είναι ότι πιο τρομακτικό έχουμε δει να κάνουν τα ναρκωτικά στο ανθρώπινο σώμα. Αν κάνετε μια αναζήτηση στο google για την φράση “Krokodil: Russia’s Designer Drug” θα δείτε φωτογραφίες και βίντεο που θα σας ανακατέψουν το στομάχι. Προειδοποιούμε ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο που υπάρχουν στο Youtube για το krokodil drugs θα σοκάρουν οποιωνδήποτε νορμάλ άνθρωπο. Δείτε τες με την απαραίτητη προσοχή.

Τι είναι το ναρκωτικό Krokodil?

Το ναρκωτικό “κροκόδειλος” είναι υποκατάστατο της ηρωίνης, όπως το crack είναι υποκατάστατο της κοκαΐνης. Η χημική του σύνθεση είναι γνωστή από το 1932 στους επιστήμονες. Η Desomorphine είναι 10 φορές ισχυρότερη της μορφίνης. Γιατί το χρησιμοποιούν? Η απάντηση είναι η τιμή. Όταν η ηρωίνη κοστίζει $150 η μια χρήση το krokodil κοστίζει $6-$8 US η ένεση.

Ρώσικη πατέντα

Η δημιουργία του έγινε στην Ρωσία, όπου σε κάθε φαρμακείο μπορείς να προμηθευτείς κωδείνη χωρίς ιατρική συνταγή, που είναι η βάση για την δημιουργία του krokodil. Έτσι το ναρκωτικό εξαπλώθηκε με ιλιγγιώδεις ρυθμούς αφού ήταν φτηνό, υπήρχε παντού και οι ναρκομανείς στην Ρωσία μπορούσαν να το παρασκευάσουν σε σπιτικές συνθήκες εύκολα.

Εδώ θα δείτε τι συνέπειες προκαλεί η χρήση του από ρωσικά σαιτ. Μέσα σε ένα χρόνο οι χρήστες που τρυπιούνται με τον κροκόδειλο πεθαίνουν. Ενώ οι ηρωινομανείς ζούνε αρκετά χρόνια. Από εμπορική άποψη τους νάρκοβαρόνους τους συμφέρει οι χρήστες ναρκωτικών να ζουν περισσότερα χρόνια για να αγοράζουν την δόση τους και αυτοί να έχουν αγορά όπου πουλούν τον θάνατο. Από την άλλη τέτοια Designer Drugs σκοτώνουν την πελατεία τους γρήγορα. Και καμιά φορά αυτό θεωρείτε επιβεβλημένο στο πιο σκοτεινό και θανατηφόρο κόσμο των ναρκωτικών.

Chagas: το νέο AIDS!

Εμφανίστηκε νέα τροπική ασθένια που μοιάζει να είναι πιο θανατηφόρα από το AIDS. Λέγεται chagas, Τα μίντια στην Αμερική την χαρακτήρησαν ως το νέο AIDS.

Εμφανίστηκε νέα τροπική ασθένεια που μοιάζει να είναι πιο θανατηφόρα από το AIDS. Λέγεται chagas, και εδώ θα δειτε το σχετικό βίντεο. Τα μίντια στην Αμερική την χαρακτήρισαν ως το νέο AIDS. Περισσότερα από 8 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν προσληφθεί από την νόσο, κυρίως στην Λατινική Αμερική, όμως 300,000 υπολογίζονται τα θύματα που ζουν στης ΗΠΑ και μεταφέρουν την θανατηφόρο νόσο.

Rhodnius_prolixusΚλινικές έρευνες που έγιναν σε ανθρώπους με την νόσο chagas, και φορέων του aids έδειξαν ομοιότητες στο αρχικό στάδιο ανάπτυξης της νόσου. Η νόσο chagas δεν μεταφέρεται μέσω σεξουαλικών επαφών αλλά με το τσίμπημα εντόμων όπως αυτό της φωτογραφίες, που φέρουν το παράσιτο. Όταν αυτό το παράσιτο μεταφερθεί στο αίμα ο ασθενής μολύνεται και οι πιθανότητες ίασης είναι εξαιρετικά μικρές.

Η αρρώστια φέρει το όνομα του Βραζιλιάνου επιστήμονα Carlos Chiagas που την ανακάλυψε το 1909. Από τότε η αρρώστια σκοτώνει ανθρώπους όμως τώρα τελευταία καταφέρνει να εξαπλωθεί και εκτός Κεντρικής και Λατινικής Αμερικής και να γίνει γνωστή και στον υπόλοιπο κόσμο.

Heart_pathology_Chagas_diseaseΈτσι γίνετε η καρδιά σε ασθενή με chagas. Πηγή

Αμέσως προέκυψαν σενάρια για το πως αυτή η νόσος εξαπλώνετε και στης ΗΠΑ, και μάλιστα με μεγάλη ταχύτητα. Τα πιο παράξενα δείχνουν την CIA ως δημιουργό, όπως και του aids σε μια προσπάθεια δημιουργίας μυστικών πειραμάτων για την παραγωγή έξυπνων βομβών που θα σκοτώνουν περισσότερους εχθρούς της Αμερικής. Οι ζούγκλες του Αμαζονίου κρύβουν τόσο θανατηφόρες ασθένειες που η ιατρική επιστήμη δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει. Φανταστείτε τι θα γίνει αν όλες αυτές έρθουν στην Ευρώπη?

 

Το μετρό της Στοκχόλμης είναι το πιο όμορφο στον κόσμο

Το μετρό της Στοκχόλμης είναι το πιο όμορφο στον κόσμο, και οι παρακάτω φωτογραφίες το αποδεικνύουν. Σε περισσότερο από 100 σταθμούς του μετρό υπάρχουν έργα τέχνης, ψηφιδωτά, γλυπτά, έργα ζωγραφικής, εντυπωσιακά αγάλματα που τραβούν το βλέμμα του επισκέπτη

Το μετρό της Στοκχόλμης είναι το πιο όμορφο στον κόσμο, και οι παρακάτω φωτογραφίες το αποδεικνύουν. Σε περισσότερο από 100 σταθμούς του μετρό υπάρχουν έργα τέχνης, ψηφιδωτά, γλυπτά, έργα ζωγραφικής, εντυπωσιακά αγάλματα που τραβούν το βλέμμα του επισκέπτη. Φαίνεται ότι οι Σουηδοί ήθελαν να φτιάξουν μια τεράστια γκαλερί στο μετρό τους για να νιώθουν οι επιβάτες όμορφα κατά την χρήση του μετρό. Μπράβο τους. Όπως οι Κινέζοι έφτιαξαν την μεγαλύτερη γέφυρα στον κόσμο, έτσι και οι Σουηδοί φιλοδοξούν να έχουν το ομορφότερο μετρό, έτοιμο για ρεκόρ Γκίνες.

 

Ουίσκι Dalmore Trinitas για 100 000 αγγλικές λίρες

Είναι δυνατόν να πληρώσει κάποιος για ένα μπουκάλι ουίσκι 100 000 αγγλικές λίρες? Ναι, αν η εταιρεία που το παράγει λέγετε Dalmore και το ελιξίριο Trinitas.

Είναι δυνατόν να πληρώσει κάποιος για ένα μπουκάλι ουίσκι 100 000 αγγλικές λίρες?

Ναι, αν η εταιρεία που το παράγει λέγετε Dalmore και το ελιξίριο Trinitas.

dalmore trinitasΣτην έκθεση του Λονδίνου για το ουίσκι η εταιρεία Dalmore κατάφερε να πουλήσει ένα μπουκάλι ουίσκι για 100 000 λίρες. Έχοντας παράγει μόνο τρία μπουκάλια με αυτήν την μάρκα πριν 64 χρόνια, τα πούλησε και τα τρία, τα δυο σε συλλέκτες στην Αμερική και το ένα στο Λονδίνο.

Οι οινολόγοι της εταιρεία κατάφεραν να συνδυάσουν διάφορα malt ουίσκι και να προσδώσουν μια  μοναδική γεύση στο συγκεκριμένο ουίσκι. Μετά από 64 χρόνια ωρίμανσης ήρθε καιρός να πουληθεί σε γευσιγνώστες.

Ειδικοί αναφέρουν ότι αν το συγκεκριμένο ουίσκι πουληθεί σε εστιατόρια σε ποτήρια των 50 ml μπορεί να πιάσει τιμή μέχρι και 20 000 λίρες, οπότε όταν τελειώσει το μπουκάλι ο κάτοχος του να έχει αποπληρώσει το κόστος αγοράς και να έχει κερδίσει καθαρά 100 000 λίρες.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην εντυπωσιαστεί από την τιμή αυτή, και ακόμη περισσότερο μιαωραία γυναίκα σε ένα πολυτελές ρεστοράν.

Καλή επένδυση