Σεξουαλικές φαντασιώσεις γυναικών και αντρών

Τι φαντασιώνονται σεξουαλικά οι γυναίκες και οι άντρες;

8 ερωτικές φαντασιώσεις που καίνε!

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε σεξουαλικές φαντασιώσεις και αυτές αποτελούν ένα μεγάλο μέρος μιας υγιούς σεξουαλικής ζωής. Αν αφήσουμε κατά μέρος της ανασφάλειες και τα ερωτικά ταμπού μας και απελευθερώσουμε την ερωτική μας φαντασία θα βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο να οικοδομήσουμε μια καλύτερη ερωτική σχέση και η ποιότητα του συζυγικού σεξ θα αυξηθεί στην κρεβατοκάμαρα. Αν η σεξουαλική σας ζωή βρίσκετε σε τέλμα ίσως είναι η κατάλληλη ώρα να γνωριστείτε με της σεξουαλικές φαντασιώσεις της γυναίκας σας και να της απολαύσετε μαζί, πριν της μοιραστεί με κάποιον άλλον άντρα.

1. Ατομική στριπτιζέζ
Το στριπτίζ (αργό γδύσιμο των ρούχων που αποκαλύπτει σιγά σιγά τα κάλλη μιας γυναίκας) πάντα αποτελούσε την νούμερο 1 σεξουαλική φαντασίωση των ανδρών. Δεν υπάρχει άντρας που να μην το έχει σκεφτεί και οι περισσότεροι το έχουν δοκιμάσει. Μια κοπέλα που έχει καλό σώμα φοράει σέξυ εσώρουχα και χορεύει λικνίζοντας το κορμί της και ανάβοντας τον ανδρικό πόθο. Αν δυσκολεύεστε να βρείτε στριπτιζέζ η ντρέπεστε να πάτε σε τέτοια μαγαζιά μπορείτε να αναζητήσετε ταινίες στο Ίντερνετ και να της δείτε μόνοι σας, αν και όλη η μαγεία του στριπτίζ βρίσκεται ακριβώς στην μεταξύ σας επικοινωνία και στα παιχνίδια με τα μάτια μεταξύ του πελάτη και της στριπτιζέζ.

2. Το μάτι του γείτονα
Η φαντασίωση του να μας παρακολουθούν “Άγνωστα μάτια” την ώρα που έρχεστε σε ερωτική επαφή με τον σύντροφό σας , είναι μια αίσθηση άκρως ερεθιστική. Αυτή η φαντασίωση προκαλεί τεράστια ηδονή και έντονο σεξουαλικό πάθος σε ορισμένους. Αν δεν με πιστεύετε μπορείτε να το δοκιμάσετε. Πηγαίνετε σε ένα μέρος όπου ξέρετε ότι κάποιος μπορεί να σας παρακολουθήσει την ώρα που εσείς θα απολαύσετε την ερωτική συντροφιά κάποιου άντρα, πάντα με προσοχή αφού τέτοιες καταστάσεις εύκολα ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Αν σας αρέσει να σας παίρνουν μάτι όταν κάνετε σεξ μπορείτε να δοκιμάσετε να βάλετε μια κάμερα στο κρεβάτι σας, όμως φροντίστε να κρύψετε κάπου την κόπια γιατί αν εμφανιστεί στο Ίντερνετ η ξεφτίλα είναι τεράστια. Το μπανιστήρι πάντα ήταν εξαιρετικά διεγερτικό και όσοι είχαν την ευκαιρία να δούνε ζωντανά κρυφά ένα ζευγάρι να κάνει σεξ το απόλαυσαν στο ακέραιο.

3. Τηλεφωνικό σεξ
Το τηλεφωνικό σεξ μπορεί να αποτελέσει φανταστική μορφή σεξουαλικής απόλαυσης αν γίνει όπως πρέπει. Η τηλεφωνική κλίση σε μια άγνωστη γυναίκα που είναι πρόθυμη να κάνει σεξ από το τηλέφωνο και να ικανοποιήσει βίτσια του πελάτη αποτελεί από μόνο του εξαιρετικό αφροδισιακό και διεγερτικό για τους περισσότερους άντρες. Το τηλεφωνικό σεξ είναι πρώτα από όλα ένα παιχνίδι ικανοποίησης των σεξουαλικών φαντασιώσεων αντρών και γυναικών και μέσα σε ελάχιστα λεπτά ακολουθεί αυνανισμός. Αν καταφέρετε να πετύχετε δε και αληθινό αυνανισμό μεταξύ και τον δυο στην τηλεφωνική γραμμή τότε έχετε πετύχει την τέλεια συνταγή για σεξ στο κινητό.

Συνέντευξη με την phone sex operator Σούλα

4. Τα ιδιαίτερα μαθήματα
Πολλοί άντρες θέλουν να νιώσουν έστω και για λίγο παιδιά, να ξαναγυρίσουν σε εκείνη την ξένοιαστη παιδική ηλικία όπου οι γονείς τους φρόντιζαν για τα πάντα και το μόνο που ενδιέφερε τα παιδιά ήταν τα παιχνίδια. Στην προκειμένη περίπτωση ως ώριμοι άντρες τα παιχνίδια μετατρέπονται σε ερωτικά και περιλαμβάνουν σχέσεις δασκάλας μαθητού ή παιχνίδια ρόλων όπου η όμορφη δασκάλα αποπλανεί τον μαθητή της και κάνει σεξ μαζί του.

5. Στη πιάτσα
Όσο και να φαίνεται περίεργο πολλές γυναίκες θα ήθελαν να μάθουν πως είναι να είσαι εκδιδόμενη γυναίκα που κάνει σεξ για χρήματα με ξένους άντρες. Και αυτό έχει την δική του γοητεία αν γίνει για μια δυο φορές φυσικά. Ας φανταστούμε ένα σενάριο όπου η κοπέλα ντύνετε προκλητικά και αράζει σε κάποιο μέρος από όπου ο φίλος της την “ψαρεύει”. Μπορεί στο όλο παιχνίδι να συμμετέχουν και άλλοι άντρες που να της ζητήσουν πληροφορίες για την τιμή και της υπηρεσίες που προσφέρει έτσι ώστε να είναι πιο αληθοφανές το όλο σκηνικό. Οι άντρες επίσης διεγείρονται όταν πληρώνουν για σεξ και νιώθουν ότι για τα συγκεκριμένα λεπτά η κοπέλα με την οποία βρίσκονται είναι η γκόμενα τους.

6. Έτοιμη για όλα
Μια ακόμη φαντασίωση που συχνά φαντασιώνονται οι γυναίκες είναι η ευκαιρία να κάνουν σεξ στα ποιο απίθανα σημεία της πόλης ή της εξοχής. Σεξ σε ασανσέρ, στο σινεμά, στο αυτοκίνητο, στο μπάνιο, σε κάποια εγκαταλελειμμένη οικοδομή. Στην εξοχή μετά από ένα καταπληκτικό πικ νικ ανοίγει η όρεξη και για ερωτική πράξη στον καθαρό αέρα. Φυσικά χρειάζεται προσοχή και λήψη προφυλάξεων να μην σας πάρει κάποιος μάτι ή και ακόμη χειρότερα να θέλει να συμμετέχει και αυτός στην σεξουαλική σας πράξη και το κοινό μυστικό σας.

7. Παιχνίδια εξουσίας
Το μεγαλύτερο αφροδισιακό όλων τον γυναικών είναι η εξουσία. Λεφτά μπορεί να έχουν πολλοί όμως εξουσία πραγματική, πολιτική η οικονομική έχουν μετρημένοι στα δάχτυλα άντρες και αυτή ακριβώς η εξουσία τους ελκύει κάθε γυναίκα να τους παραδοθεί σεξουαλικά. Οι γυναικείες σεξουαλικές φαντασιώσεις συχνά περιλαμβάνουν σεξ με πολιτικούς και τουλάχιστον στην μισές φορές αυτή η φαντασίωση γίνετε πραγματικότητα, με ολέθριες συνέπειες για τον πολιτικό της περισσότερες φορές.

8. Σεξ με τον γιατρό
Μια από την μόνιμες σεξουαλικές φαντασιώσεις τον γυναικών είναι αυτή του γοητευτικού γιατρού. Εδώ έχουμε πάλι παιχνίδια ρόλων όπου ο γιατρός αποπλανά την γυναίκα στο ιατρείο του και κάνει σεξ μαζί της αντί να την εξετάσει. Πολλές γυναίκες φοράνε τα ποιο πρόστυχα ρούχα τους που θα κόλαζαν και άγιο όταν επισκέπτονται ιατρεία και στην πραγματικότητα αυτές αποπλανούν τους γιατρούς που απλά ενδίδουν στην αμαρτία.

Όποια και φαντασίωση, φετίχ ή βίτσιο να έχετε φροντίστε σε πρώτη φάση για την προσωπική σας ασφάλεια και αφεθήτε στην μαγεία της στιγμής, όσο διαρκεί. Σκοπός είναι να περάσετε καλά και να δημιουργήσετε αναμνήσεις που αργότερα θα της μοιράζεστε με τον ερωτικό σας σύντροφο και θα αναπολείτε.

Γυναικείες σεξουαλικές φαντασιώσεις

Το σεξ είναι παντού γύρω μας!

gynaikeies-sexoualikes-fantasioseis
γυναικείες σεξουαλικές φαντασιώσεις

Είμαστε περικυκλωμένοι από το σεξ. Το σεξ βρίσκεται παντού γύρω μας, μπορούμε να το αγγίξουμε, να το μυρίσουμε, να το νιώσουμε, να το δούμε στης διαφημίσεις παντού γύρω μας. Το σεξ πουλάει, πάντα πουλούσε, άλλωστε οι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να συνεχίσουν να υπάρχουν χωρίς σεξ. Έχετε όμως ποτέ σας αναρωτηθεί γιατί οι περισσότεροι διαφημίσεις που χρησιμοποιούν το σεξ απευθύνονται σχεδόν αποκλειστικά στους άνδρες και στα αντρικά προϊόντα; Για τις γυναίκες αφήνουν της χαζές διαφημίσεις για απορρυπαντικά και είδη σχετικά με την κουζίνα λες και θεωρούν ότι η θέση της γυναίκας βρίσκεται αποκλειστικά στην κουζίνα και δεν είναι ικανή να παίξει σεξουαλικά παιχνίδια ισάξια των αντρικών; Χα, τεράστιο λάθος κάνετε κύριοι διαφημιστές. Οι γυναίκες έχουν πολύ πιο ακραίες σεξουαλικές φαντασιώσεις από ότι οι άντρες και λατρεύουν να κάνουν σεξ με άντρες εξίσου.

Τι ξέρουμε στην πραγματικότητα για της γυναικείες ερωτικές φαντασιώσεις;

Συνέντευξη με την Σούλα – phone sex operator

Τι γνωρίζουν άραγε οι άντρες για της γυναικείες σεξουαλικές φαντασιώσεις; Ή μάλλον, τι νομίζουμε πως γνωρίζουν. Πιστεύουν ότι το 90% των γυναικών φαντασιώνετε τον αγαπημένο τους, και εδώ κάνουν το πρώτο λάθος. Οι παντρεμένες γυναίκες φαντασιώνονται ερωτικά ΜΟΝΟ ξένους άντρες και ποτέ τον δικό τους. Οι άντρες θεωρούν ότι οι στης γυναίκες αρέσει το αυταρχικό παιχνίδι στο κρεβάτι και μερικές μορφές σαδομαζοχισμού. Επίσης τα παιχνίδια υποταγής που περιλαμβάνουν υποχρεωτικά χειροπέδες, λες και κάποιοι έχουν εμπεδόσει στο υποσυνείδητο τους πολλές αμερικανικές αστυνομικές ταινίες. Κύριοι το Χόλυγουντ δημιουργεί φετίχ και μύθους για να πουλήσει της ταινίες του, μην τα παίρνετε όλα της μετρητοίς. 😉

Οι γυναικείες ερωτικές φαντασιώσεις είναι ισάξιες των αντρικών

Θα το πω ακόμη μια φορά για όσους δυσκολεύονται να το καταλάβουν οι γυναίκες έχουν εφάμιλλες φετιχιστικές φαντασιώσεις με τους άντρες, πρόστυχες όσο οι αντρικές και ναι της συζητάνε με της φίλες τους όπως ακριβώς κάνουν και οι άντρες. Οι άντρες δεν κατέχουν το αποκλειστικό προνόμιο να έχουν μόνο αυτοί διεστραμμένες φαντασιώσεις. Θα τολμήσω να πω και φαντασιώσεις που αν γινόντουσαν πραγματικότητα θα επισύρεαν δικαστικές ποινές. Ευτυχώς όμως το 90% αυτών παραμένει μόνο στα γυναικεία μυαλά και δεν πραγματοποιείτε ποτέ. Ναι οι άντρες μπορεί να έχουν δυο κεφάλια όμως το ένα δεν σκέφτεται ποτέ αλλά λειτουργεί με βάση το ένστικτο, οι γυναίκες όμως έχουν δυο στόματα οπότε λένε πολλά όμως δεν τα πραγματοποιούν όλα.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ σας αν θέλετε στα αλήθεια να μάθετε για της γυναικείες ερωτικές φαντασιώσεις;

Αν είστε άντρες έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σας η ιδέα να αντιληφθήτε όλα εκείνα τα πράγματα που φαντασιώνονται οι γυναίκες; Να της καταλάβετε πως λειτουργούν ερωτικά στο κρεβάτι και τι ακριβώς θέλουν; Βαθιά αμφιβάλλω αφού κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δυσκολεύεται και η ίδια να καταλάβει τι ζητάει το σώμα της και τι η ψυχή της σε συγκεκριμένη στιγμή. Πόσο δε μάλιστα να μοιραστεί μαζί σας για ερωτικά θέματα κινδυνεύοντας να την χαρακτηρίσετε “πόρνη” στην καλύτερη περίπτωση, και στην χειρότερη σεξουαλικά διεστραμμένη.

Υπάρχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις με την συμμετοχή συγγενικών προσώπων και όργια οι οποίες όμως ποτέ δεν πραγματοποιούνται αλλά παραμένουν απλά και μόνο στην αντρική η γυναικεία φαντασία. Και όσο πιο απελευθερωμένη σεξουαλικά και χειραφετημένη είναι μια γυναίκα, τόσο πιο βαθιά εσοχές έχουν και οι φαντασιώσεις της. Έτσι καλό είναι να διαβάσετε και να ενημερωθείτε περισσότερο για τα παιχνίδια ρόλων, και για το τι θεωρείτε επιτρεπτό και τι όχι σε κάποια ερωτικά παιχνίδια έτσι ώστε να θελήσετε να τα δοκιμάσετε με την ερωτική σας σύντροφο. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι να βάλετε την ζήλια στην σχέση σας. Δεν μπορείτε να εξερευνήσετε την ανθρώπινη σεξουαλικότητα αν ζηλεύετε την ερωτική σας σύντροφο.  Η ζήλια θα καταστρέψει την σχέση σας

Ίσως κάποτε έρθει εκείνη η στιγμή που θα τολμήσουμε να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους και εσείς θα μπορέσετε να διαβάσετε της 10 πιο καυτές αληθινές σεξουαλικές φαντασιώσεις των γυναικών, όμως αυτή η μέρα αργεί ακόμη. Μπορεί να περιλαμβάνει σεξ εξωγήινους, με ζώα, αιμομιξίες κτλ, πράγματα για τα οποία κανείς δεν τολμά να μιλήσει. Η γυναικεία ψυχή κρύβει έναν τεράστιο ωκεανό μυστικών που ποτέ δεν καταφέρνουν να φτάσουν στην επιφάνεια. Δες εδώ τι μπορεί να κάνει μια παντρεμένη γυναίκα όταν θέλει να διασκεδάση.

Τι οδηγεί μια γυναίκα στην απιστία;

Και εδώ θέλω ιδιαίτερα να τονίσω ότι καλό είναι οι άντρες να μάθουν να αναγνωρίζουν την διαφορά μεταξύ γυναικείων φαντασιώσεων και ονείρων γιατί το να κάνεις έρωτα υπό το φως του φεγγαριού είναι όνειρο και αυτό που διεγείρει μια γυναίκα και την οδηγεί στο να κάνει τρέλες και να τζογάρει σε μια ζαριά οικογένεια και παιδιά καλύτερα κανείς άντρας να μην το μάθει ποτέ….