Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Σεξ τουρισμός-Γερμανία

Οδηγός για σεξ τουρισμό στην Γερμανία

Η πορνεία στην Γερμανία είναι νόμιμη, και οι πόρνες έχουν τα ίδια εργασιακά δικαιώματα όπως όλοι οι Γερμανοί υπήκοοι. Σύμφωνα με τα στοιχεία του 2008 στην χώρα υπάρχουν γύρω στης 500,000 εκδιδόμενες γυναίκες, εκ τον οποίον οι 10,000 στο Βερολίνο.

Ας δούμε τι σεξ τουρισμό προσφέρει η χώρα?

pascha-kolnΟι γυναίκες που ασκούν πορνεία στον δρόμο όπως πχ στην οδό Hackescher Markt είναι λιγότερο από το 3% του συνόλου με το υπόλοιπο 97% να εργάζεται σε οίκους ανοχής, στούντιο μασάζ και ιδιωτικές οικίες.

Στο Βερολίνο ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής ονομάζεται, Artemis και προσφέρει ένα συνονθύλευμα από υπηρεσίες. Στην είσοδο πληρώνεις 80 ευρώ και έχεις στην διάθεση σου, γυμναστήριο, δωρεάν buffet, πισίνα και 2 σινεμά όπου προβάλλονται ερωτικές ταινίες φυσικά. Αν θέλεις να κάνεις σεξ η τιμή είναι 60 ευρώ για 30 λεπτά. Στο μπουρδέλο εργάζονται γύρο στης 80 γυναίκες και προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες στους επισκέπτες.

Ποιος θα το πίστευε, ότι μια χώρα τόσο σφικτή και οργανωμένη θα είχε τέτοια ζήτηση από τους υποστηρικτές του κινήματος του σεξοτουρισμού; Αυτό που δε φαντάζονται πολλοί όμως, είναι ότι η Γερμανία, ανήκει στις χώρες όπου η πορνεία αποτελεί νόμιμο επάγγελμα και το σεξ είναι κάτι τόσο συνηθισμένο και απενοχοποιημένο στην κοινωνία της χώρας που το είδος αυτών των επιχειρήσεων έχει ως αποτέλεσμα τη συνεχή ροή χρήματος.

Για τον κανονικό τουρίστα που θέλει να επισκεφτεί αξιοθέατα και ιστορικά μνημεία, το Βερολίνο είναι το κατάλληλο μέρος. Για το σεξοτουρίστα, όμως, η πρωτεύουσα θα αποδειχτεί άκρως απογοητευτική σε σχέση με τις μικρότερες πόλεις της χώρας, όπου η ποικιλία είναι μεγαλύτερη, ενώ οι τιμές πολύ μικρότερες. Η Γερμανία προσφέρει διαφορετικό σεξοτουρισμό από την  Ταϊλάνδη, η την Ρωσία,  η Ουκρανία. Εδώ τα πράγματα είναι οργανωμένα, ελέγχονται από το κράτος και οι υπηρεσίες είναι σε υψηλό επίπεδο.

Σεξοτουρισμός στην Φρανκφούρτη

Η Φρανκφούρτη φημίζεται για τα FKK κλαμπ της, τα οποία πήραν την ονομασία τους από τη γερμανική λέξη Freikorperkultur, η οποία σημαίνει “γυμνισμός”. Στα εν λόγω μαγαζιά ο επισκέπτης μπορεί να συναντήσει κοπέλες να κυκλοφορούν στους χώρους ολόγυμνες και να συμμετέχουν σε κάθε είδους περιπτύξεις με τους θαμώνες και όταν αυτοί το επιθυμούν, προχωρούν σε ιδιωτικά δωμάτια για να συνεχίσουν ό,τι είχαν αφήσει στη μέση. Στα FKK κλαμπ, τα κορίτσια είναι υπάκουα και εξυπηρετικά, πράγμα που ο σεξοτουρίστας θα αντιληφθεί για όλες τις Γερμανίδες που πρόκειται να τον “εξυπηρετήσουν”. Φυσικά, στη Φρνακφούρτη συναντούμε το περίφημο Eros Center, τον εξαώροφο και μεγαλύτερο οίκο ανοχής της Ευρώπης, ο οποίος προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες αλλά οι τιμές του είναι λίγο, έως πολύ, τσιμπημένες.

Τουρισμός για σεξ στην Γερμανία

Μετά τη Φρανκφούρτη, όπου τα πράγματα είναι πιο οργανωμένα, σειρά έχει η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας, το Αμβούργο. Οι πολυτέλειες που μπορεί να βρει κανείς στο μικρότερο Αμβούργο είναι ίδιες με αυτές της Φρανκφούρτης αλλά σε πιο προσιτές τιμές. Με την είσοδο στην πόλη συναντάμε πολυκατοικίες με πανέμορφα κορίτσια έτοιμα για όλα. Κάθε όροφος διαθέτει από πέντε με έξι διαμερίσματα όπου ξεχωριστά κορίτσια περιμένουν τους πελάτες τους και κάθε δωμάτιο μπορεί να είναι διαφορετικό: από κάτι συνηθισμένο μέχρι ειδικά διαμορφωμένους χώρους για να ικανοποιήσουν κάθε βίτσιο. Φυσικά υπάρχει ρεσεψιόν, όπου σε εξυπηρετεί κανονικότατα για την καλύτερη κάλυψη των αναγκών σου. Οι τιμές κυμαίνονται στα 25 έως 60 ευρώ και φυσικά οτιδήποτε πρόσθετο χρεώνεται έξτρα από το προκαθορισμένο ποσό. Στο Αμβούργο, επίσης, συναντάμε το “Αμαρτωλό Μίλι” που είναι κάτι σαν τον Κόκκινο Δρόμο του Άμστερνταμ αλλά με πολύ μικρότερη ποικιλία και χαμηλότερη ποιότητα.

Pascha (brothel) στην Κολωνία

Στην Κολωνία λειτουργεί από το 1972 ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στην Ευρώπη. Το Pascha. Μια πολυκατοικία 12 ορόφων, με 120 πόρνες και περισσότερο από 1000 επισκέπτες την ημέρα. Μετά την τεράστια επιτυχία του εν λόγω εγχειρήματος άνοιξε και υποκαταστήματα στο Σάλτσμπουργκ, στο Λίτνς και στο Μόναχο.

Το Pascha νοικιάζει τα δωμάτια τους στην πόρνες έναντι 180 ευρώ την ημέρα (φαγητό, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και φόροι) και η κάθε πόρνη διαπραγματεύεται το ποσό που θέλει για να κάνει σεξ με τον πελάτη. Το 30% των κοριτσιών είναι Γερμανίδες, οι υπόλοιπες οι περισσότερες από την Ανατολική Ευρώπή. Φυσικά υπάρχουν μαύρες, και ασιάτισσες. Το Pascha λειτουργεί όλο το 24ωρο με είσοδο 5 ευρώ και ο πελάτες επιλέγει με ποια κοπέλα θέλει να κάνει σεξ διαπραγματευόμενος την τιμή. Οι τιμές για 30 λεπτά ξεκινάνε από 60 ευρώ, και ο οίκος ανοχής προσφέρει επιστροφή χρημάτων στον πελάτη αν δεν μείνει ευχαριστημένος από της υπηρεσίες της κοπέλας.

Επειδή στην Γερμανία υπάρχει κοινωνική πολιτική, εν αντιθέσει με την Ελλάδα, ο οίκος ανοχής Pascha προσφέρει στους πελάτες του άνω των 65 ετών της σεξουαλικές υπηρεσίες των κοριτσιών στην μισή τιμή τα απογεύματα.

Σε γενικές γραμμές, αν και κανείς δεν το περιμένει, η Γερμανία θεωρείται μία από τις καλύτερες χώρες για σεξοτουρισμό αφού η νομιμότητα, η οποία σαφώς ισχύει σε όσες χώρες συναντήσετε στον οδηγό μας, παίρνει τη διάσταση της πολυτέλειας. Με λίγα λόγια, η χώρα δεν έχει μετατραπεί σε Παράδεισο του σεξ για να αναπτυχθεί η οικονομία αλλά για να ευχαριστήσει τους λάτρεις του άφθονου σεξ.

Οπότε στην ερώτηση “Που να πάμε για σεξ τουρισμό?” έχετε πολλές επιλογές…