Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Σεξ τουρισμός-Ουκρανία

Ουκρανία Σεξ τουρισμός

σεξ τουρισμός ουκρανίαΌταν μιλάμε για την Ουκρανία το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι ο σεξ τουρισμός. Με την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης οι νέες δημοκρατίες που εμφανίστηκαν δημιούργησαν ένα κύριο εξαγώγιμο προϊόν. Γυναίκες για πορνεία. Οι Ουκρανές, οι Ρωσίδες κτλ κατάκλυσαν όλη την Ευρώπη προς αναζήτηση εκπόρνευσης του γυναικείου πληθυσμού τους.

Δυστυχώς με την κατάρρευση της ΕΣΣΔ το μόνο πράγμα που μπορούσαν να κάνουν οι γυναίκες που ζούσαν εκεί φαίνεται ότι ήταν η πορνεία. Έτσι οι δυτικοί μαστροποί κατέκλυσαν την Ουκρανία και στο αεροδρόμιο του Κιέβου το 1992 χώριζαν της γυναίκες σε δυο τεράστιες ουρές. Στην πρώτη ουρά ήταν όσες προορίζονταν για πόρνες, και στην δεύτερη ουρά όσες προορίζονταν για δούλες και υπηρετικό προσωπικό.

Έτσι χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια Ουκρανές εγκατέλειψαν την χώρα προς αναζήτηση νέας ζωής στην Δυτική Ευρώπη και Αμερική κάνοντας δυο επαγγέλματα. Πόρνη η παραδουλεύτρα. Ανάλογα με την ομορφιά της. Έτσι καταστράφηκε μεγάλο μερος του γυναικείου πληθυσμού.

Όπως η Ρωσία και οι άλλες ανατολικές χώρες, η Ουκρανία έχει ως χαρακτηριστικό της τις όμορφες γυναίκες σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο. Οι Ουκρανές θεωρούνται -δικαιολογημένα- ένας από τους πιο όμορφους γυναικείους λαούς και ο σεξοτουρισμός, όπως είναι λογικό, βρίσκεται στο ζενίθ του.

Σεξ τουρισμός στο Κίεβο

Πολλοί θα πιστεύουν ότι ο σεξ τουρισμός στην Ουκρανία, έχει τη βάση του στην πρωτεύουσά του, το Κίεβο, αλλά αυτό ισχύει μόνο για αυτούς που δεν ξέρουν τα κατατόπια του σεξ τουρισμού στην εν λόγω χώρα. Οι γυναίκες στο Κίεβο είναι αμείλικτες και φιλοχρήματες. Γνωρίζουν πόσο όμορφες είναι και γι’ αυτό το λόγο προσπαθούν να εκμεταλλευτούν όσο πιο πολύ μπορούν τους ξένους που διατίθενται να περάσουν μία βραδιά μαζί τους. Οι τιμές είναι απαγορευτικές για τον μέσο τουρίστα, και φτάνουν μέχρι και τα 500 ευρώ την ώρα χωρίς ιδιαίτερες πολυτέλειες. Επιπλέον, αυτό που λένε πολλοί είναι ότι στο Κίεβο τα μονοπάτια του σεξοτουρισμού είναι άκρως επικίνδυνα, με την ουκρανική μαφία να κρατάει όλα τα ινία της “ενοικίασης” κοριτσιών. Όπως είναι λογικό, λοιπόν, το Κίεβο συνίσταται μόνο για όσους έχουν τις σωστές γνωριμίες και το ανάλογο χρηματικό ποσό να διαθέσουν.

Σεξοτουρίστας στην Ουκρανία

Η Οδησσός από την άλλη μεριά, είναι μια πόλη που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την πρωτεύουσα της χώρας. Πέρα από τα όμορφα τοπία, μουσεία και τους χώρους διασκέδασης, η Οδησσός μπορεί να προσφέρει στον επισκέπτη εκπληκτικές εμπειρίες σεξ με μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες της Ευρώπης. Τα μπαρ του λιμανιού θεωρούνται η πιο φτηνή λύση για το μέσο σεξοτουρίστα με τιμές από 25 έως και 50 ευρώ, με όμορφες κοπέλες που μπορείς είτε να τις πάρεις μαζί σου στο ξενοδοχείο, είτε να σε οδηγήσουν αυτές σε ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια. Στο κέντρο της πόλης, υπάρχουν πολλές ελεύθερες κοπέλες, που μπορούν με ακόμα χαμηλότερες τιμές να προσφέρουν τις ανάλογες υπηρεσίες αλλά γενικότερα δεν προτιμούνται, γιατί δεν ελέγχονται από κανέναν (ούτε ως προς την ασφάλεια μαζί τους αλλά και ούτε ως προς την υγιεινή τους).

Τουρισμός για σεξ στην Οδησσό

Τα στριπτιτζάδικα και τα sex shows υπάρχουν παντού αλλά κυρίως στο κέντρο μπορεί κανείς να βρει τα πιο εντυπωσιακά μαγαζιά. Μεγάλοι χώροι με καλλονές να επιδίδονται σε εντυπωσιακά shows αλλά και η δυνατότητα να τις πάρεις μαζί σου μετά το πέρας της βάρδιας τους, κάνουν την παραμονή στην Οδησσό τουλάχιστον αξέχαστη.

Η Ουκρανία, επιπλέον, φημίζεται για τις συνοδούς πολυτελείας και το πολύ σωστά δομημένα πρακτορεία τους. Συνοδοί πολυτελείας με αναλογίες top model έρχονται μετά από συμφωνία στην τιμή (από 100 μέχρι και 600 ευρώ για μια ολόκληρη νύχτα) στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με την απαραίτητη ασφάλεια και υπηρεσίες.