Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

3 τύποι φοιτήτριες για σπίτι

Γυναίκες για σπίτι

Πέρασες στο Πανεπιστήμιο και είναι η πρώτη σου φορά που θα αποχωριστείς το σπίτι και τους δικούς σου για να ζήσεις πλέον μόνος σου. Θα γνωρίσεις πολλές κοπέλες και θα κάνεις σεξ με της περισσότερες. Ποιες όμως φοιτήτριες πρέπει να αποφύγεις ως ο διάολος το λιβάνι αφού στο 99% των περιπτώσεων θα την πατήσεις άσχημα και θα πληγωθείς. Όμως καμιά φορά χρειάζονται και τέτοια μαθήματα ζωής, αφού η γνώση και η σοφία μόνο μέσα από την προσωπική εμπειρία αποκτούνται.

1. Φοιτήτρια από σπίτι…

Είναι σοβαρή κοπέλα και γνωρίζει πολύ καλά τι να ζητήσει. Δε γουστάρει της αρπαχτές και τα πηδήματα για ένα βράδυ. Πριν σε γνωρίσει τα είχε με έναν άντρα τουλάχιστον 8-10 χρόνια μεγαλύτερο της, φυσικά ματσό που όμως αφού χάρηκε τα νιάτα και την δροσιά της της είπε ότι δεν νιώθει έτοιμος για γάμο, ακόμη. Άλλωστε η μάνα του ποτέ δεν την γούσταρε. Συνήθως η φοιτήτρια από σπίτι είναι ψηλό-απογοητευμένη και ψάχνει για το 2 σε 1. Και φίλο αλλά και θύμα, αφού άλλωστε έχει ζήσει το ρομάντζο της.

Τι γίνεται συνήθως

Έρωτας σφοδρός και από την πρώτη ματιά. Παθαίνεις το ταράκουλο της ζωής σου και για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στης απαιτήσεις της δουλεύεις σε 2,3 δουλειές για να έχεις την οικονομική άνεση να την κυκλοφορήσεις εκεί που την κυκλοφορούσε ο πλούσιος. Όμως οι 16-18 ώρες εργασίας επί 7 ημέρες την εβδομάδα σου έρχονται too much, όπως και στην γκόμενα φυσικά και ακολουθεί χωρισμός.

Το αποτέλεσμα

Μετά από 3 μήνες πολιορκίας τόσο στενής που να μην μπορεί ούτε να ανασάνει ακολουθεί ένα “συγνώμη, αλλά νομίζω ότι είσαι λίγο μικρός και αδημιούργητος για μένα, οπότε είναι καλύτερα να χωρίσουμε τώρα”. Τέτοιες γκόμενες που έχουν γευτεί την καλή ζωή δεν υπάρχει περίπτωση να μην κυνηγήσουν τον χαζό πλούσιο με τα πολλά λεφτά…

Δες και αυτό  Καμάκι σε site γνωριμιών

2. Η “δεσμευμένη” φοιτήτρια

Εδώ πρέπει να παίξουμε σοβαρά. Η κοπέλα δηλώνει  δεσμευμένη τουλάχιστον από τετραετίας, και λίγο λέμε, ενίοτε μπορεί και παντρεμένη αλλά εσύ δεν το ήξερες, και συνήθως το μαθαίνεις τελευταίως αφού το “έγκλημα” έχει τελεστεί. Και καθότι παιδί τίμιο και με φιλότιμο σε παίρνει η κάτω βόλτα με της τύψεις:

– Ώχ τι να κάνουμε τώρα; – Πως θα χωρίσω το ζευγάρι; – Πρέπει να την αποκαταστήσω και άλλες τέτοιες @@-ιες.

Φυσικά η δεσμευμένη γκόμενα σου πουλάει έρωτα τρελό αφού θέλει με ένα φυσίγγι να χτυπήσει δυο τρυγόνια. Και να ξεφορτωθεί τον επίσημο αφού τον έχει βαρεθεί του θανατά, αλλά και να αποκαταστήσει την τιμή της, συνήθως κάνοντας εσένα αργότερα “κερασφόρο”.

Αν η φοιτητριούλα είναι στο τελευταίο έτος του πτυχίου και απλά έχει έναν δεσμό (4 χρόνια μίνιμουμ) σκέφτεται πως θα σου βάλει την κουλούρα και θα φάει ρύζι και κουφέτα. Γνωρίζει φυσικά πως να το πετύχει όμως στης περισσότερες περιπτώσεις δεν φεύγει από την παλιά της και σίγουρη σχέση για να κάνει καινούρια αφού φοβάται μην χάσει το δίπορτο και εσύ μένεις παρέα με τους τοίχους, αφού της κυρίας μόλις της περάσει το άγχος θα γυρίσει πάλι πίσω στην παλιά της σίγουρη αγάπη.

Μπορεί αργότερα, όταν σε σκέφτεται να σου στέλνει κανένα sms του στυλ “Τι κάνεις μωρό, καλά είσαι, σε σκέφτομαι και σε νοιάζομαι, όμως… λυπάμαι αλλά το ξέρεις ότι δεν μπορούμε να είμαστε μαζί ” κλπ κλπ… Όξωωω κουφάλα!

3. Η φοιτήτρια “παρθένα αλλά…

”Είναι μικρούλα, τσαχπινούλα, πρωτοετής και παίζει με όλο τα αγόρια στην τάξη της. Γενικά ψάχνετε αφού της περισσότερες φορές ξέρει ότι η “μπογιά” της θα διαρκέσει 1-2 χρόνια στο Πανεπιστήμιο αφού μετά θα έρθουν άλλα νέα και φρέσκα πιπινάκια, και το ενδιαφέρον προς το άτομο της θα πέσει. Προς το παρόν παίζει με σένα, αφού εσύ της προέκυψες. Εσύ πέφτεις στην παγίδα αφού την γουστάρεις και της το λες στα ίσια – θέλω να τα φτιάξουμε. Εκείνη ανταποκρίνεται άμεσα,αφού πρέπει να περάσει από μερικά κρεβάτια μέχρι να μάθει. Άλλωστε στο χωριό της δεν είχε και πολλούς επιβήτορες για να τους καβαλήσει. Που νά ‘ξερες που έπεσες, φιλαράκι… Μετά τα 2 – 3 πρώτα όμορφα ρομαντικά ραντεβού, όπου ατενίζετε το φεγγάρι και λέτε @@ -ες, εσύ πετάς στα σύννεφα νομίζοντας ότι βρήκες την γυναίκα της ζωής σου. Την μάνα των παιδιών σου κτλ. Κάνεις όνειρά πως θα φτιάξετε το σπίτι σας και πως θα έχετε 2-3 παιδάκια. Βλέπεις τον εαυτό σου οικογενειάρχη χαχα.

Δες και αυτό  Πως γίνονται τα ηχητικά εφέ στης τσόντες?

Οπότε εσύ ετοιμάζεις το σκηνικό, φτιάχνεις ατμόσφαιρα και την καλείς στο δωμάτιο σου για να κάνετε σεξ. Εκείνη σε παίζει μονότερμα και αφού σε κάνει τούρμπο σου αρχίζει τα γυναικεία ψυχολογικά:

– Αχ δεν μπορώ να το κάνω τώρα, είμαι παρθένα, δεν έχω ξανακάνει σεξ με άλλον άντρα, θέλω η πρώτη μου φορά να είναι φανταστική κλπ…

– Αφού μωρή, δηλώνεις παρθένα και δεν θέλεις να την ψήσεις την μπριζόλα, εμένα γιατί μου ανάβεις την φωτιά;

Μετά την 4 φορά που γίνεται το ίδιο σκηνικό τα παίρνεις στο κρανίο και την στέλνεις σπίτι της. Γυναίκα θέλεις για να κάνεις σεξ και όχι ψυχολόγο για ψυχανάλυση.

Μετά όμως ξαφνικά μαθαίνεις από φιλαράκια ότι το “παρθένο” γκομενάκι το έχει hobby  το παραμύθι και πολύ το διασκεδάζει με της φίλες της όταν σε κουτσομπολεύουν. Τώρα που το έμαθε και το σχολείο όλο έγινες περίγελος όμως καλά να πάθεις, ας την είχες πηδήξει τουλάχιστον.

college_girls

4 φοιτητικά χρόνια – Ζωή!

Τα φοιτητικά χρόνια είναι τα καλύτερα σου. Διασκέδασε, μάθε καινούρια πράγματα, κάνε καινούριους φίλους, γνώρισε καινούρια μέρη και συνήθειες, γνώρισε ερωτικά όσο περισσότερες γυναίκες μπορείς αφού αυτές οι εμπειρίες θα σου είναι χρήσιμες αργότερα όταν αποφασίσεις να κάνεις δικό σου σπίτι. Για να μην την πατήσεις πρέπει να έχεις εμπειρίες ζωής.