Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Γιατί οι άνδρες καλούν τηλεφωνικές υπηρεσίες σεξ

Γιατί οι τηλεφωνικές υπηρεσίες σεξ συνεχίζουν και σήμερα να είναι δημοφιλείς;

Το τηλεφωνικό σεξ σε ροζ τηλέφωνα εν έτη 2021 συνεχίζει να έχει φανατικούς οπαδούς οι οποίοι καλούνε στης φθηνές ροζ γραμμές για να απολαύσουν έναν αυνανισμό συνοδευμένο με την ερωτική φωνή της κοπέλας στο τηλεφωνικό κέντρο. Στη σημερινή εποχή, τα κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στην ανθρώπινη επικοινωνία. Όλοι μας τα χρησιμοποιούμε συνέχεια για πρόσβαση στα κοινωνικά μέσα, για δουλειές, για να διατηρήσουμε την επαφή με την οικογένεια και τους φίλους μας . Παρόλα αυτά, τα κινητά τηλέφωνα έχουν επίσης γίνει και πηγή σεξουαλικής απόλαυσης. Αν και ορισμένοι άνδρες προτιμούν να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο, άλλοι προτιμούν να χρησιμοποιούν φθηνό σεξ μέσω τηλεφώνου που, δεδομένου του χαμηλού κόστους, προσφέρει μια νέα ευκαιρία σε πολλούς άνδρες που επιθυμούν να μιλήσουν με μια άγνωστη γυναίκα στο τηλέφωνο.

phone sex ipiresies

Γιατί καλούν στα ερωτικά τηλέφωνα;

Παραδόξως, ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών απλά αναζητούν συντροφικότητα, και ερωτική κουβέντα σε αντίθεση με τους καθαρά σεξουαλικούς λόγους. Το τηλεφωνικό σεξ σήμερα γίνεται εύκολα, καλείς και μιλάς. Και μόλις χορτάσεις κλείνεις το ακουστικό. Απλά καλούνε στα φθηνά ροζ τηλέφωνα για να μοιραστούν μια απλή κουβεντούλα με μια άγνωστη κοπέλα. Άλλοι μιλάνε για πολιτική, αθλητισμό και ότι άλλο τους ενδιαφέρει στην στιγμή, ή απλά απολαμβάνουν την ανθρώπινη αλληλεπίδραση. Επομένως, για μια υπεύθυνη κοπέλα που εργάζεται σε τηλεφωνικό κέντρο που εξυπηρετεί ροζ γραμμές, για να ξεχωρίσει στη δουλειά του, χρειάζεται να έχει εξαιρετικές δεξιότητες συνομιλίας και ευφράδεια λόγο.

Αν και δεν μπορούν να προσφέρουν επαγγελματικές συμβουλές, οι άνδρες χρειάζονται έναν καλό και υπομονετικό ακροατή που να ακούσει τα προβλήματα τους. Ωστόσο, οι περισσότεροι από αυτούς δεν θέλουν να αναπτύξουν μια ερωτική σχέση με την σεξ τηλεφωνήτρια. Επομένως, ενδέχεται να ζητήσουν να μιλούν σε διαφορετική κοπέλα κάθε φορά. Εκτός από τη συντροφικότητα, άλλοι άνδρες καλούν στης τηλεφωνικές υπηρεσίες σεξ για πλάκα και χαβαλέ. Και αφού κάνουν την πλάκα τους κλείνουν το ακουστικό ευχαριστημένοι. Εκτός αυτού, ορισμένοι άνδρες μπορεί να αναζητήσουν αυτές τις υπηρεσίες για να σπάσουν τη μονοτονία από την κανονική σεξουαλική τους ζωή. Ενώ η διάρκεια των κλήσεων μπορεί να ποικίλλει, οι περισσότερες από αυτές διαρκούν κατά μέσο όρο 5-10 λεπτά. Σε κάποιες περιπτώσεις, οι συνομιλίες μπορεί να περιλαμβάνουν περισσότερα από δύο άτομα, ανάλογα με της απαιτήσεις του πελάτη. Τότε στην τηλεφωνική γραμμή μπαίνει και δεύτερη κοπέλα και γίνετε ένα ωραίο τρίο.

Δες και αυτό  Παντρεμένες κάνουν τηλεφωνικό σεξ

tilefoniko-sex-voula

Τι προσφέρουν οι κοπέλες στα ροζ τηλέφωνα;

Κάθε άτομο είναι διαφορετικό και φυσικά έχει διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες. Ο καθένας έχει διαφορετικές φαντασιώσεις που θα ήθελε να απολαύσει σε μια τηλεφωνική γυναικεία παρέα. Εκτός αυτού, οι άνδρες μπορεί να καθορίσουν το είδος της κοπέλας με την οποία θέλουν να μιλήσουν. Για παράδειγμα, ένας άντρας μπορεί να καθορίσει ότι επιθυμεί να μιλήσει με κοπέλα η οποία έχει μια ιδιαίτερη προφορά ή μια συγκεκριμένη ηλικία. Επομένως, οι γυναίκες που εργάζονται στα σεξ τηλέφωνα πρέπει να είναι ευέλικτες για να καλύψουν αυτές τις πελατικές ανάγκες.

Δεδομένου ότι οι άντρες θέλουν να εξερευνήσουν τη σεξουαλική τους φαντασία, οι τηλεφωνήτριες πρέπει επίσης να έχουν γρήγορη και δημιουργική σκέψη. Είναι καθήκον τους να ακολουθούν στην κουβέντα, αφήνοντας την πρωτοβουλία και την καθοδήγηση στον πελάτη, καθώς οι περισσότεροι άντρες θέλουν να αισθάνονται κυρίαρχοι. Αν και οι κοπέλες συνήθως διαχωρίζονται από τη δουλειά τους, και στην υπόλοιπη ημέρα τους συμπεριφέρονται διαφορετικά όταν είναι σε ώρα εργασίας εύκολα μπαίνουν σε ρόλο ως ηθοποιοί.

Υπάρχουν όμως και δύσκολοι πελάτες οι οποίοι θέλουν συγκεκριμένα πράγματα να ακούσουν στο ροζ τηλέφωνο όπως εξαιρετικά σκοτεινές φαντασιώσεις. Άλλοι άνδρες είναι συνεσταλμένοι και ντρέπονται να μιλήσουν ελεύθερα μπροστά σε γυναίκες. Ως εκ τούτου, η ανωνυμία των τηλεφωνικών υπηρεσιών σεξ είναι ιδανική ευκαιρία για αυτούς να εξωτερικεύσουν της επιθυμίες τους και να μιλήσουν ελεύθερα χωρίς ντροπές και στρες. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι γυναίκες τηλεφωνήτριες πρέπει να είναι ευγενικοί μαζί τους και να χτίσουν την αυτοπεποίθησή τους σταδιακά.

Σεξουαλικές φαντασιώσεις μέσου sex chat

Οι υπηρεσίες σεξ μέσω τηλεφώνου είναι σαν τις δύο όψεις ενός νομίσματος. Από τη μία πλευρά, οι άνδρες έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τις ανάγκες τους και να πάρουν ικανοποίηση χωρίς δέσμευση. Εκτός αυτού, δεν υπάρχει στρες ή αμηχανία, ενώ μπορεί να ανακουφίσει από το άγχος. Μην ξεχνάμε και τον αυνανισμό, είτε αμοιβαίο, είτε μόνο του πελάτη. Ωστόσο, από την άλλη πλευρά, η ένταση της απόλαυσης μπορεί να εξαρτάται από την ποιότητα του τηλεφωνικού σήματος. Για παράδειγμα, εάν η λήψη είναι χάλια, μπορεί να μην υπάρχει προσωπική επαφή μεταξύ του καλούντος και του χειριστή. Ένα άλλο μειονέκτημα είναι ο κίνδυνος εθισμού. Ενώ μπορεί να είναι μια καλή πηγή χαλάρωσης, μερικοί άνδρες μπορεί να καταλήξουν να είναι εθισμένοι στις τηλεφωνικές υπηρεσίες σεξ και να δυσκολευτούν να σταματήσουν.

Δες και αυτό  Το τηλεφωνικό σεξ το σωστό. Οδηγός πως να το κάνεις καυλωτικά

Δεδομένου ότι διαφορετικοί καλούντες απαιτούν διαφορετικές ανάγκες, οι χειριστές πρέπει να είναι ανοιχτόμυαλοι και να ξέρουν πως να χειριστούν την κάθε κατάσταση η οποία είναι προσωπική. Από την άλλη πλευρά, εναπόκειται στον άντρα να αποφασίσει πόσο μακριά θέλει να φτάσει στην κουβέντα σε ένα φθηνό ροζ τηλέφωνο και να αξιολογήσει εάν οι υπηρεσίες τηλεφωνικού σεξ έχουν αρνητικές επιπτώσεις στη ζωή του, η αντίθετα βοηθούν στον γάμο του.