Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Τι ποσά κερδίζουν την ημέρα οι κοπέλες που εργάζονται σε ροζ τηλέφωνο;

Εργασία σε ροζ γραμμές

Μην με ρωτάς πόσα βγάζω την ημέρα. Δεν υπάρχει όριο και κάθε μέρα είναι διαφορετική με την προηγούμενη. Υπάρχουν μέρες που τα καθαρά κέρδη για μένα είναι διψήφια όπως υπάρχουν και μέρες που έχω κερδίσει και τετραψήφιο ποσό. Σημασία έχει στο τέλος της βάρδιας μου εγώ, οι πελάτες μου, και η εταιρεία στην οποία εργάζομαι να είμαστε ευχαριστημένοι.

tilefoniko-sex

Παρότι ζούμε στον καιρό του Ίντερνετ, η βιομηχανία των ροζ γραμμών ζει και βασιλεύει και κερδίζει νέους πελάτες παρόλο την τεράστια οικονομική κρίση. Όσο παρόμοιες δουλειές θα πληρώνουν περισσότερα από της συνηθισμένες πάντα θα υπάρχουν υποψήφιες γυναίκες να εργαστούν σε γραμμές για τηλεφωνικό σεξ.

Μην υποτιμάς και την φυσική τεμπελιά των ανθρώπων και ειδικά των Ελλήνων που γουστάρουν να δουλεύουν όσο το δυνατόν λιγότερο και να ζούνε ζάχαρη. Πράγματα ασυμβίβαστα όμως στην Ελλάδα όλα γίνονται. Έτσι και οι γκόμενες γουστάρουν να έχουν λεφτά για να ξοδεύουν στα μαγαζιά και ψάχνουν δουλειές σε σεξ τηλέφωνο ως εξτρά συμπλήρωμα του μισθού, ή βρίσκουν κανένα παππού να τα ακουμπάει.

tilefoniko sex chat se roz tilefona

Τι σου αρέσει να ακούς στα ροζ τηλέφωνα;

Έχω έναν φιλαράκο ο οποίος τώρα τελευταία όποτε βλεπόμαστε δείχνει χαρούμενος.

– Τι έγινε ρε Τζίμη; Σε βλέπω έχεις κέφια του λέω, και ο Τζιμάρας που λύνει την απορία λέγοντας μου ότι βρήκε κάτι γκόμενες και κάνει τηλεφωνικό σεξ στο κινητό του.
– Φίλε Τζίμη το μαλλί πόσο πάει;
– Είναι φθηνά ροζ τηλέφωνα ρε Αλέκο με 1,82 ευρώ το λεπτό από σταθερό τηλέφωνο. Καλείς το νούμερο και μιλάς απευθείας με την γκόμενα χωρίς πολλά πολλά. Κάνεις το κέφι σου, την παίζεις και άντε γεια. Ούτε υποχρεώσεις, ούτε τίποτα. Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε.
– Χαλαρά μάγκα μου, ωραία φάση. Το γκομενάκι έχει καυλιάρικη φωνή και σε φτιάχνει σε 1 λεπτό. Ούτε ξοδεύεις πολλά αλλά και έχεις την δόση σου. Τι να θέλεις περισσότερο;

Δες και αυτό  Έρωτας και απόσταση

Θέσεις εργασίας στην βιομηχανία σεξ

Τα σεξ τηλέφωνα εξυπηρετούν ακριβώς αυτόν τον σκοπό. Να μιλήσεις με μια κοπέλα στην τηλεφωνική γραμμή, να καυλώσεις και να την παίξεις. Και μετά επιστρέφεις στην δουλειά σου και στην γυναίκα σου σαν να μην τρέχει τίποτα. Και φυσικά δεν τρέχει τίποτα.

– Τίγρε Τζίμη οι γκόμενες κάνουν τίποτα cyber sex σε κάμερες και τέτοια;
– Όχι φίλε, δεν έχουν κάμερες, μόνο κλασσική τηλεφωνική ερωτική κουβεντούλα ένας προς μια στην ροζ γραμμή. Ακους, μιλάς την ρωτάς διάφορα κόλπα και εκείνη βογκά από ηδονή και κέφι. Και εσύ τον παίζεις για πάρτι της.
– Εγώ ψάχνομαι για σεξ τσατ στιλ facebook με γκομενάκια που ψάχνονται όμως μάλλον χάνω την ώρα μου και δεν χτυπάω τίποτα.
– Στο φατσοβιβλίο δεν θα βγάλεις γκόμενα, στα ροζ τηλέφωνα όμως θα μιλήσεις με μια αληθινή γυναίκα που γουστάρει ερωτική κουβεντούλα και ξέρει πως να σε φτιάξει οπότε αντί να χάνεις τον χρόνο σου δοκίμασε το.

– Φίλε, μόνο γυναίκες παίζουν σε αυτές της πονηρές γραμμές; Δεν υπάρχουν γκέι ροζ τηλέφωνα για άνδρες να κάνουμε πλάκα; Οι ομοφυλόφιλοι βγάζουν τρελό γέλιο σε τέτοιες φάσεις;

Δουλειά ως ροζ τηλεφωνήτρια

sex-tilefona

– Δεν ξέρω κολλητέ, εγώ γκέι φάσεις δεν γουστάρω, είμαι straight τύπος που γουστάρει γυναίκες και καλώ σε αυτά τα νούμερα για να καυλώσω και να την παίξω. Γουστάρω ορθόδοξο τηλεφωνικό σεξ στο κινητό μου και χρειάζομαι 2,3 λεπτά για να ολοκληρώσω. Όταν ξανανιώσω την ανάγκη για ερωτικό chat καλώ ξανά την γκόμενα. Έχει πολλά διαφορετικά νούμερα και μιλάς με διαφορετικές γυναίκες πάντα οπότε δεν το βαριέσαι.

Δες και αυτό  Τηλεφωνικό σεξ

Είναι ωραίος μόρτης ο Τζίμης και εφόσον βρήκε αυτόν τον τρόπο για να χαλαρώνει και να περνάει καλά, μια χαρά. Και φθηνά και οικονομικά ειδικά τώρα που όλοι περνάμε δύσκολες ώρες.