Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Η βιομηχανία του τηλεφωνικού σεξ σε Αμερική και Αγγλία

Το τηλεφωνικό σεξ στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ

Το σεξ μέσω τηλεφώνου είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά και υπέροχα πράγματα που μπορεί να κάνει μια κοπέλα με έναν άνδρα. Η βιομηχανία του σεξ τσατ εξακολουθεί να εξελίσσεται με την ανάπτυξη νέων εφαρμογών και τεχνολογιών για κινητά τηλέφωνα αφού σήμερα όλο και περισσότερα άτομα έχουν πρόσβαση σε σαιτ για ενήλικες όπου βρίσκουν εύκολα ροζ τηλέφωνα και κάνουν ζωντανό τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες.

thlefoniko sex Ellinides

Το τηλεφωνικών σεξ είναι ευρέως διαδεδομένο σε πολλές αγγλόφωνες χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, οι Ηνωμένες Πολιτείες, Αυστραλία όμως υπάρχουν διαφορές. Για παράδειγμα, στις ΗΠΑ δεν υπάρχουν αριθμοί premium και μπορείτε να καλέσετε μια τηλεφωνική γραμμή σεξ μόνο με πιστωτική κάρτα, χρησιμοποιώντας τους αριθμούς χωρίς χρέωση. Στην Ιρλανδία όπως και το Ηνωμένο Βασίλειο υπάρχουν αριθμοί υψηλής χρέωσης αλλά με 2 ιδιαιτερότητες: υπάρχουν τα φθηνά ροζ νούμερα όπου με ελάχιστο κόστος καλείς και κάνεις γούστα και τα ακριβά ροζ τηλέφωνα με κόστος από 3 ευρώ και άνω ανά λεπτό, και για να καλέσετε θα πρέπει να επαληθεύσετε την ηλικία σας με πιστωτική κάρτα.

Τα σεξ τηλέφωνα ικανοποιούν γούστα

Το σεξ τηλέφωνα προορίζονται για ερωτική τηλεφωνική διασκέδαση για ενήλικες οι οποίοι αναζητούν νέες εμπειρίες και ικανοποίηση των ερωτικών φετίχ και φαντασιώσεων τους. Επιπλέον, άνθρωποι όλων των ηλικιών και με διαφορετικό επίπεδο εξειδίκευσης και γνώσεων δημιουργούν ιστοσελίδες όπου διαφημίζουν υπηρεσίες τηλεφωνικού σεξ και κερδίσουν χρήματα. Αυτή η βιομηχανία προσφέρει επίσης την ευκαιρία να αποκτήσετε μια κερδοφόρα επιχείρηση ενηλίκων ή να γίνετε τηλεφωνήτρια για σεξ υπηρεσίες.

Phone sex operators – Τι δουλειά κάνουν τα κορίτσια;

Η λειτουργία μιας επιχείρησης τηλεφωνικού σεξ chat δεν είναι ούτε απλή, ούτε εύκολη υπόθεση. Χρειάζεστε τεχνικές γνώσεις για να δημιουργήσετε και να σχεδιάσετε έναν ιστότοπο όπου θα διαφημίζονται οι ροζ γραμμές. Πρέπει επίσης να αποκτήσετε δικούς σας τηλεφωνικούς αριθμούς οι οποίοι θα υποστηρίζονται από τηλεφωνικό κέντρο όπου θα εργάζονται οι κοπέλες με της οποίες θα μιλούν οι πελάτες. Η έναρξη της δικής σας τηλεφωνικής σεξουαλικής επιχείρησης απαιτεί τεράστιο κεφάλαιο. Ωστόσο, διάφορες εταιρείες προσφέρουν αυτά τα εργαλεία και σε αντάλλαγμα αφαιρούν κάποιο ποσοστό από τα κέρδη σας μόλις αρχίσετε να λειτουργείτε. Θα μπορούσατε επίσης να εργαστείτε ως αυτόνομη σεξ τηλεφωνήτρια ή να προσλάβετε μια ομάδα από κοπέλες οι οποίες θα δουλεύουν για εσάς ως phone sex operators (PSO). Είναι αυτονόητο ότι όλες οι εργαζόμενες γυναίκες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών. Επίσης, για να συμμορφώνονται με τη νομοθεσία του Ηνωμένου Βασιλείου, όλοι οι τηλεφωνητές πρέπει να προσκομίσουν ένα ψηφιακό αντίγραφο ταυτότητας με φωτογραφία που εκδίδεται από την κυβέρνηση κατά την εγγραφή σε οποιονδήποτε από τους ιστότοπους που προσφέρουν υπηρεσίες ζωντανού τηλεφωνικού σεξ. Αυτό είναι απαίτηση για λόγους επαλήθευσης του χρήστη.

Δες και αυτό  Γιατί οι άνδρες καλούν τηλεφωνικές υπηρεσίες σεξ

Ellinika fthina roz tilefona

Άλλες απαιτήσεις οι οποίες χρειάζονται για να εργαστείτε σε κάποιο ροζ τηλέφωνο είναι η ερωτική και σέξι φωνή, ανοιχτό μυαλό, έλλειψη κόμπλεξ και διάθεση εξυπηρέτησης μέσου κινητού τον πελατών οι οποίοι έχουν κάθε είδους βίτσιου. Οι τηλεφωνικοί χειριστές έχουν την δυνατότητα εργασίας από το σπίτι. Ενώ πολλοί εργάζονται με πλήρη απασχόληση, άλλοι το κάνουν μερικής απασχόλησης για να βγάλουν μερικά επιπλέον δολάρια. Είναι είτε μητέρες στο σπίτι που θέλουν να συμπληρώσουν το οικογενειακό τους εισόδημα ή φοιτήτριες που εργάζονται με μερική απασχόληση για να κερδίσουν κάποια επιπλέον μετρητά. Άλλοι έχουν αφήσει τις δουλειές τους συνειδητοποιώντας ότι μπορούν να βγάλουν περισσότερα χρήματα κάνοντας αυτήν την δουλειά μόνιμα από το σπίτι τους. Και καθώς μεγαλώνουν στην επιχείρηση τους προσλαμβάνουν άλλες κοπέλες να εργαστούν για αυτούς.

Πόσα χρήματα κερδίζουν τα κορίτσια στα ροζ τηλέφωνα;

Το πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε ως σεξ τηλεφωνήτρια εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Σήμερα, οι περισσότεροι πελάτες ψάχνουν μόνο για φθηνό σεξ μέσω τηλεφώνου, οπότε αν σκέφτεστε να κάνετε τα ίδια χρήματα που έκαναν οι εταιρείες στη δεκαετία του ’90, απλά ξεχάστε το. Εκτός αυτού, το εισόδημα βασίζεται στην ατομική σας απόδοση. Αν κάνετε καλά την δουλειά σας τα κέρδη στο τέλος του μήνα θα είναι περισσότερα. Αν απλά φτιάξετε ένα σαιτ περιμένοντας τα λεφτά να γεμίσουν το πορτοφόλι σας ξαφνικά απλά ξεχάστε το. Υπάρχει μεγάλο κέρδους στη βιομηχανία ενηλίκων, αλλά πρέπει να εργαστείτε σκληρά και να αποδώσετε καλύτερα από της άλλες PSO. Πρέπει να έχετε πολλούς πελάτες που επιστρέφουν και καλούν ειδικά εσάς. Οι επαγγελματίες κοπέλες που εργάζονται σε σεξ τηλέφωνα κάνουν τα χρήματά τους μιλώντας με τους ίδιους άντρες σχεδόν κάθε μέρα. Το κλειδί για μια μακροχρόνια καριέρα στη βιομηχανία τηλεφωνικών σεξ είναι να συνδεθείτε με τους πελάτες σας και να τους ικανοποιήσετε προσωπικά. Η προσωπικότητα μπορεί επίσης να είναι ένας ουσιαστικός παράγοντας για να επιστρέψουν οι καλούντες, επειδή έχουν να κάνουν με την κατανόηση μεταξύ τους.

Δες και αυτό  Τηλεφωνικό σεξ

Οι περισσότεροι πελάτες έχουν αγαπημένες κοπέλες στα τηλεφωνικά κέντρα της οποίες γνωρίζουν και αναζητούν με το όνομα τους για να μιλήσουν.

Πριν αποφασίσετε να συμμετάσχετε στη βιομηχανία του τηλεφωνικού σεξ, πρέπει να μάθετε πως λειτουργεί και να είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε τους κανόνες του επαγγέλματος. Αν είστε καλές στην δουλειά σας τότε και η εταιρεία θα σας ανταμείψει κατάλληλα. Υπάρχουν γυναίκες που εργάζονται περισσότερα από 10 χρόνια στην ίδια εταιρεία παροχής ερωτικών τηλεφώνων. Αυτή η δουλειά δεν είναι για τον καθένα όμως αν την μάθεις δεν θα πεινάσεις.