Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Τα σεξ τηλέφωνα είναι ξανά στην μόδα

Τα ροζ τηλέφωνα επέστρεψαν

Ο περιορισμός της ελεύθερης κίνησης των ανθρώπων λόγω της πανδημίας του κορονοιού είναι μια από τις πιο δύσκολες καταστάσεις που η σημερινή Ελληνική κοινωνία πρέπει να βιώσει. Η απαγορεύσεις και οι περιορισμοί ισχύουν σε όλο τον κόσμο, ωστόσο και η χρήση μάσκας έγινε υποχρεωτική σε πολλές χώρες όμως οι άνθρωποι αποφάσισαν να κάνουν την καραντίνα πιο διασκεδαστική εκμεταλλευόμενοι όλο τον ελεύθερο χρόνο που έχουν τώρα. Τώρα ακριβώς είναι ο κατάλληλος καιρός για να κάνουν όλες εκείνες τις δραστηριότητες που πάντα ήθελαν όμως μέχρι σήμερα δεν έβρισκαν τον ελεύθερο χρόνο. Το τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό τηλέφωνο είναι πλέον παρόν στην ζωή μας.

φθηνά ροζ τηλέφωνα

Τι τρόπους διασκέδασης ανακαλύψαμε ξανά;

Μερικοί άνθρωποι έχουν επιλέξει να εγγραφούν σε κάποιο διαδικτυακό μάθημα γλωσσών και να φρεσκάρουν της γνώσεις τους ή να μάθουν μια νέα ξένη γλώσσας, άλλοι μαθαίνουν πώς να φτιάχνουν νέες συνταγές μαγειρικής, επιδόρπια και λουκούλλεια γεύματα και άλλοι αναζητούν νέους τρόπους για να εκπληρώσουν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις και να ικανοποιήσουν εκείνες τις σαρκικές επιθυμίες που κατά τη διάρκεια της πανδημίας γίνονται πιο έντονες.

Περιέργως, κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών της κοινωνικής απομόνωσης, οι ερωτικές γραμμές έχουν μεγαλύτερη ζήτηση από ποτέ, όχι μόνο από ανύπαντρες άνδρες και γυναίκες, αλλά και από ζευγάρια που, για λόγους καραντίνας, αναγκάζονται να χωριστούν και να βρουν τα καλύτερα ή φθηνότερα ροζ τηλέφωνα για να απελευθερώσουν τις εντάσεις και το στρες που δημιουργούν όλες αυτές οι απαγορεύεις από την κυβέρνηση.

τηλεφωνικό σεξ

Τηλεφωνικό σεξ σε περιόδους Coronavirus

Στην σημερινή περίοδο του Coronavirus που όλοι μας ζούμε τα ροζ τηλέφωνα έχουν γίνει ο καλύτερος σύμμαχος των ανθρώπων που θέλουν να κάνουν τις ημέρες του εγκλεισμού τους μια σεζόν με λιγότερη μοναξιά και περισσότερη ευχαρίστηση. Μέσα από το τηλεφωνικό σεξ, οι άνθρωποι μπορούν να έχουν μια πολύ αισθησιακή και σαφή συνομιλία που τους οδηγεί στο υψηλότερο επίπεδο διέγερσης και τους κάνει να φτάσουν στον οργασμό, μπορούν επίσης να συζητήσουν με της κοπέλες στο τηλεφωνικό κέντρο τις πιο ιδιωτικές σεξουαλικές φαντασιώσεις τους ή απλά να ακούσουν μια ερωτική ιστορία αφήνοντας τους η φαντασία πετά και χωρίς να νιώθουν τύψεις ή ενοχές ότι κερατώνουν τους συζύγους τους.

Δες και αυτό  Τηλεφωνικό σεξ στα ροζ τηλέφωνα

Αυτό που δεν φαίνεται και διατηρείται σε αναμονή είναι πιο συναρπαστικό από αυτό που μπορεί να επιβεβαιωθεί με γυμνό μάτι και αυτό είναι γνωστό από τις εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες διασκέδασης για ενήλικους. Αυτός είναι ο λόγος που τους τελευταίους μήνες αυξάνετε το ποσοστό των ανδρών κυρίως που καλούν στης ροζ γραμμές και των προσφορών που διατίθενται στους πελάτες τους, οι οποίοι βρίσκουν στις τηλεφωνικές υπηρεσίες phone sex chat τους έναν εξαιρετικό τρόπο να ξεπεράσουν την κοινωνική απομόνωση και να διατηρήσουν το μυαλό τους απασχολημένο.

Η εξέλιξη των ροζ κλήσεων

Από την περίοδο ανακάλυψης του πρώτου τηλέφωνο το μακρινό 1876, ως σήμερα εκατομμύρια άνθρωποι το χρησιμοποίησαν και ως τρόπο διασκέδασης εκτός από την καθαρή επικοινωνία. Ειδικά οι εραστές μέσου της τηλεφωνικής συσκευής έβρισκαν τον τρόπο να εκφράσουν αναίσχυντα τις σεξουαλικές επιθυμίες και τις φαντασιώσεις τους στης ερωμένες τους και αυτό θεωρήθηκε ως μια μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία και σε λίγα χρόνια δημιουργήθηκαν και οι πρώτες εταιρείες στης ΗΠΑ η οποίες προσέφεραν υπηρεσίες ζωντανού phonesex.

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, η υπηρεσία που προσέφεραν αυτές οι εταιρείες παρέμεινε η ίδια με την αρχική της, δηλαδή αισθησιακές γυναικείες φωνές οι οποίες έλεγαν ερωτικές ιστορίες μόνο με τα λόγια που ο πελάτης ήθελε να ακούσει για να επιτύχει την ικανοποίηση και την ευχαρίστησή του για να αυνανιστεί, ωστόσο η τεχνολογία σήμερα έδωσε την δυνατότητα στης εταιρείες παροχής τηλεφωνικών υπηρεσιών υψηλής χρέωσης να προσφέρουν νέες υπηρεσίες όπως το sexting και οι κάμερες (live sex show, skype, WhatsApp, viber phonesex κτλ όπου εκτός από την ομιλία, μπορείτε να στέλνετε μηνύματα, βίντεο και φωτογραφίες αλλά και να βλέπετε ζωντανά την κοπέλα όση ώρα μιλάτε και να της δίνετε εντολές. Παρόλο που το Sexting δεν προσφέρεται από όλες τις εταιρείες ερωτικών γραμμών, είναι αναμφίβολα ένας από τους λόγους για τη μεγάλη έκρηξη που κατάφεραν να έχουν αυτές οι υπηρεσίες κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών περιορισμού.

Δες και αυτό  Η βιομηχανία του τηλεφωνικού σεξ σε Αμερική και Αγγλία

Το να ακούτε, να μιλάτε και να φαντάζεστε πώς θα μπορούσατε να εκπληρώσετε κάθε σεξουαλική σας φαντασίωση στην παρέα μιας άγνωστης γυναίκες, είναι μια εξαιρετική επιλογή για να αποφύγετε τη μοναξιά. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που τα ροζ τηλέφωνα επέστρεψαν δριμύτερα στην Ελλάδα και κερδίζουν ολοένα και περισσότερους πελάτες.