Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε ξανά τη χαμένη τέχνη του τηλεφωνικού σεξ

Τηλεφωνικό σεξ μέσου κορονοϊού

τηλεφωνικό σεξ

Ζούμε εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο σε συνθήκες πανδημίας του Covid-19 όμως αυτό παρόλο που επηρέασε την συνολική ποιότητα της ζωής όλων μας φαίνεται ότι δεν επηρέασε και τόσο την ανάγκη για επικοινωνία και ερωτική κουβεντούλα. Το τηλεφωνικό σεξ συνεχίζει να είναι μια από της αγαπημένες συνήθειες του Νεοέλληνα και αυτό αποδεικνύετε με νούμερα. Τα ροζ τηλέφωνα στην εποχή του κορονοϊού συνεχίζουν να έχουν μεγάλη ζήτηση ανάμεσα στον ανδρικό πληθυσμό της Ελλάδας.

Διάβασε: Γιατί οι άνδρες καλούν σε τηλεφωνικές υπηρεσίες σεξ;

Ποιες ιστοσελίδες γνωρίζουν άνθιση λόγω κορονοϊου.

Ορισμένοι αναλυτές, παρατηρώντας την εκτίναξη στα ύψη στην οργανική επισκεψιμότητας ιστοσελίδων (σαιτ γνωριμιών, δωμάτια chatting σαιτ με ροζ τηλέφωνα κτλ) και της αυξημένες πώλησης gadgets για ερωτική ικανοποίηση μιλούν για την αυγή μιας νέας σεξουαλικότητας, όπου ο ατομικός αυνανισμός και τα sextoys δεν θα ανήκουν αποκλειστικά στον χώρο της προσωπικής ικανοποίησης αλλά στην αμοιβαία ερωτική επιθυμία που θα εκδηλώνεται εγκεφαλικά και από απόσταση.

Αν βαριέστε να ψάξετε στο google για σαιτ με σεξ τηλέφωνα σας αναγράφουμε τα παρακάτω για να πάρετε μάτι:

  1. Virtualsex.gr
  2. Sexylife.gr
  3. Tilefoniko-sex.gr

Εμείς τα έχουμε τεστάρει και έχουμε μείνει ευχαριστημένοι με την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών οπότε τα συστήνουμε ως ελεγμένα. Τα σεξ τηλέφωνα είναι ξανά στην μόδα.

roz-tilefona-chat

Τι άλλαξε η πανδημία στης ανθρώπινες σχέσεις;

Οι Ελληνικές υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας προειδοποιούν ότι «ο ασφαλέστερος σύντροφος είναι ο εαυτός σας», ενώ πρακτικές όπως το τηλεφωνικό σεξ, το sexting και το cybersex ενθαρρύνονται και επιστημονικά και από την Επιτροπή κατευθυντήριων οδηγιών της Διεθνούς Κοινότητας Σεξουαλικής Ιατρικής. Όσοι μιλούσαν για ψυχοπαθολογία και εξάρτησης από το cybersex σε βαθμό εθισμού τώρα αναγνωρίζουν της θεραπευτικές του ιδιότητες και το συστήνουν ως φάρμακο καταπολέμησης των ψυχοπαθολογικών καταστάσεων που οφείλονται στον Covid-19.

Δες και αυτό  Παντρεμένες κάνουν τηλεφωνικό σεξ

Οι ψυχολόγοι γνωρίζουν άριστα ότι το σωματικό άγγιγμα μεταξύ ενός ζευγαριού είναι το κλειδί για την ψυχική μας υγεία, όπως επίσης η αμοιβαία σεξουαλική διέγερση μειώνει τα επίπεδα της κορτιζόλης και αυξάνει αυτά της οξυτοκίνης με αποτέλεσμα το σώμα να νιώθει όμορφα. Η κοινωνική απόσταση όμως που επιβάλλει ο νέος κορονοϊός δημιουργεί και ένα παράδοξο:

Από τη μια έχουμε τον φόβο της κοντινής επαφής και από την άλλη την ανάγκη για μια ζεστή αγκαλιά, ώστε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το άγχος.

Οι ατομικές διαφορές στις αντιδράσεις τον διαφορετικών ανθρώπων ποικίλουν, από την πλήρη απώλεια ενδιαφέροντος ως την χρήση του σεξ ως μηχανισμό αντιμετώπισης του άγχους.

sex-tilefona

Το μοναχικό σεξ είναι εδώ

Οι ψυχοσεξολόγοι βέβαια υπενθυμίζουν ότι, το μοναχικό σεξ δεν μπορεί να αντικαταστήσει το συντροφικό, επειδή εξυπηρετεί θεμελιωδώς διαφορετικές λειτουργίες. Η σεξουαλική επιθυμία δεν είναι κάτι που εμφανίζεται έτσι ξαφνικά και για να απελευθερωθεί πρέπει να υπάρξει αμοιβαία σεξουαλική επιθυμία μεταξύ του ζευγαριού. Παράγοντες προσωπικότητας όπως και τα χαρακτηριστικά του συντρόφου παίζουν πολύ βασικό ρόλο.

Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι στο cyber sex υπάρχουν δυο πολύ βασικές διαφυλικές διαφορές:

  1. Οι άνδρες προτιμούν σαιτ στο Internet που περιέχουν οπτικό σεξουαλικό περιεχόμενο.
  2. Ενώ οι γυναίκες προτιμούν το ερωτικό chatting.

Οι τσόντες και το sexting είναι παρών

Δηλαδή οι άντρες προτιμούν να βλέπουν τσόντες ή βιντεάκια με σεξουαλικό περιεχόμενο ενώ η γυναίκες αρέσκονται στο sex chat σε ιστοσελίδες γνωριμιών ή στο facebook όπου γράφουν με της ώρες ερωτικά μηνύματα με άγνωστους άνδρες που τους στέλνουν κυρίως dick pic και τους ζητούν να συνευρεθούν σεξουαλικά σε κάποιο ξενοδοχείο. Με το αντίστοιχο δωράκι φυσικά.

Δες και αυτό  Τηλεφωνικό σεξ στα ροζ τηλέφωνα

Μήπως, εδώ ήρθη η ώρα να αναφέρουμε ότι ακόμα και το τηλεφωνικό σεξ στην εποχή του κορονοϊού αλλάζει φύση και παύει να είναι πλέον μοναχική μετατρεπόμενο σε εικονική συντροφική δραστηριότητα; «Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν την τεχνολογία ως ευκαιρία για να γνωριστούν μεταξύ τους και να κάνουν σεξ», λένε ερευνητές του Ινστιτούτο Darrmond, που μελέτησε τις συμπεριφορές dating στο διαδίκτυο. «Μετά τον περιορισμό και τα συνεχή lockdown που επέβαλαν οι αρχές κάθε χώρας οι άνθρωποι δείχνουν να είναι πιο προσεκτικοί και να ψάχνουν για μια σοβαρή σχέση και όχι ξεπέτες όπως προ κρίσης». Η αντιμετώπιση της μοναξιάς μας καλεί να επανεξετάσουμε τις προσδοκίες και της επιθυμίες μας, να σταματήσουμε να είμαστε θύματα της εικόνας και του άμεσου ραντεβού και να ξεφύγουμε από τις τυχαίες γνωριμίες για σεξ της μιας βραδιάς.

Διαβάστε: Οι Έλληνες αγαπάνε το ακουστικό πορνό

Η εικονική σεξουαλικότητα στο κινητό μας

sex-chat

Η εικονική σεξουαλικότητα παραμένει ένα υπέροχο ερωτικό παιχνίδι μεταξύ ενηλίκων οι οποίοι αναζητούν κάτι καινούριο στην ζωή τους και είναι ιδανικό μέσο για τα ζευγάρια που ζουν μακριά ο ένας από τον άλλο. Όταν υπάρχει εμπιστοσύνη και ασφάλεια μεταξύ τους το σεξ από το τηλέφωνο είναι ιδανικός τρόπος για να ανανεώσετε την σχέση σας. Αν όμως χρησιμοποιείτε υπηρεσίες γνωριμιών (sexchat) ή μπαίνετε σε νέα σχέση, πρέπει να προσέξετε τα ακόλουθα ώστε να μην βρεθείτε προ δυσάρεστης έκπληξης:

  • Αποφύγετε την εικονική έκθεσή σας με γνωριμία της μιας νύχτας ή ακόμη με date από το Ίντερνετ που έχει συγκεκριμένο και αποκλειστικά σεξουαλικό αίτημα να συνευρεθείται ερωτικά. Μην αφήσετε να σας τραβήξουν σε βίντεο, ειδικά αν πρόκειται για κάποιο άγνωστο άτομο το οποίο μόλις γνωρίσατε στο τσατ. Χρησιμοποιήστε καλύτερα μια κρυπτογραφημένη πλατφόρμα για συνομιλία μέσω βίντεο ή κειμένου (sexting) και έναν λογαριασμό ο οποίος δεν είναι συνδεδεμένος με το όνομα ή τον αριθμό του τηλεφώνου σας. Αν σας ζητήσει να ανταλλάξετε γυμνές φωτογραφίες μην του στείλετε αληθινές δικές σας αφού δεν έχετε ιδέα που μπορεί να της δημοσιεύσει, ειδικά αν δεν ενδώσετε στης σεξουαλικές του ορέξεις ή του πείτε ότι ο ανδρισμός του είναι μικρός και θιχτεί. Ποτέ μην εμπλακείτε σε μια κατάσταση η οποία μπορεί να σας φέρει σε αμηχανία… Θέσετε εσείς πρώτοι τα δικά σας όρια και απαιτήστε από τον άλλον να τα σεβαστεί. Αλλιώς απλά αποχωρίστε από το ερωτικό τσατ.
Δες και αυτό  Ροζ τηλέφωνα και δημόσιοι υπάλληλοι

Σεξ chat σε ροζ τηλέφωνα

Το τηλεφωνικό σεξ σε ροζ τηλέφωνα είναι ο ιδανικότερος και ο πιο φθηνός τρόπος για να διασκεδάσετε ελεύθερα χωρίς υποχρεώσεις και χωρίς να αποκαλύψετε την πραγματική σας ταυτότητα. Καλέστε και μιλήστε με της κοπέλες στης ροζ γραμμές κάνοντας το κέφι σας και αφού αυνανιστείτε και το απολαύσετε στο τέλος του μήνα πληρώστε τον λογαριασμό. Έτσι όλοι είναι ευχαριστημένοι και δεν υπάρχουν προϋποθέσεις οι οποίες μπορεί να έχουν άσχημα ξεμπερδέματα για εσάς.

Καλή διασκέδαση και πάντα προσοχή και σύνεση για να περάσετε καλά.