Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

5 συμβουλές για καλό σεξ

Το καλό σεξ θέλει καλή παρέα

Τι συμβουλές για καλό σεξ, μπορεί να δώσει μια νεαρή κοπέλα σε ώριμους άντρες? Επειδή μου έτυχε να λάβω απάντηση σε αυτήν την ερώτηση θέλω να την μοιραστώ μαζί σας. Οι 5 συμβουλές είναι μόνο για άντρες. Αν με ακούσετε και της εφαρμόσετε θα έχετε κάνει το σωστό πρώτο βήμα για να “ανεβείτε” στα μάτια της γκόμενας. Αν όχι το ποιο πιθανό δεν θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού. Και το σεξ θα πάει περίπατο….

συμβουλές σεξ

1. Ξέχασε το Κάμα Σούτρα.
Γράφτηκε από Ινδούς και είναι για Ινδούς και ακροβάτες. Όσο και να προσπαθήσεις να κάνεις κάποια στάση με την αγαπημένη σου θα σου είναι πολύ δύσκολο. Σκοπός σας είναι να περάσετε καλά και όχι να διαλύσετε την μέση σας. Στο σεξ χρησιμοποιούνται 3-4 στάσεις. Όλα τα άλλα είναι για επίδειξη και ταινίες πορνό. Άλλωστε θέλεις να περάσετε καλά και όχι να εντυπωσιάσετε ο ένας τον άλλον. Βρίσκεστε μαζί στο συγκεκριμένο κρεβάτι για να κάνετε σεξ. Μην το ξεχνάτε αυτό.

2. Ότι μπαίνει μέσα της πρέπει και να βγει.
Φυσικά και θα χρησιμοποιήσεις προφυλακτικό. Μην κάνεις το λάθος και κάνεις σεξ χωρίς προφυλάξεις. Μην παίζεις με την ζωή σου. Πρωταρχικά για σένα, για την δική σου ασφάλεια και μετά για την αποφυγή ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης στην κοπέλα.  Τα αφροδίσια υπάρχουν και καμιά στιγμή απόλαυσης δεν αξίζει όσο η ζωή σου. Να κοιτάς το προφυλακτικό όταν το χρησιμοποιείς, και να το κρατάς όταν βγάζεις το μόριο σου από τον κόλπο της. Είναι τραυματική εμπειρία για την κοπέλα, να χρειαστεί χειρουργική αφαίρεση σε νοσοκομείο, άσε που θα το μάθουν όλοι και θα γίνετε ρεζίλι για ένα πήδημα. Οπότε προσοχή στην καπότα.

Δες και αυτό  Τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα στο ποδόσφαιρο. Λαγνεία!

3. Στη στάση 69 άφησε την κοπέλα να είναι επάνω σου.
Ειδικά αν εσύ είσαι 100 κιλά και εκείνη 50. Η γυναίκα δεν είναι φτιαγμένη για αρσιβαρίστρια, βρεθήκατε για να κάνετε σεξ και όχι να δείχνετε μούσκουλα. Δώσε της πρωτοβουλία στης κινήσεις χωρίς να την περιορίζεις και εκείνη θα σε ανταμείψει κατάλληλα. Σκοπός είναι η ηδονή και να μείνουν καλές αναμνήσεις έτσι ώστε να υπάρχει έδαφος και για επόμενα ερωτικά ραντεβού. Μην είναι σεξ για μια νύχτα μόνο.

4. Πριν πεις κάτι σκέψου. Δυο φορές!
Τα ηλίθια λόγια μπορεί να χαλάσουν όλη την ατμόσφαιρα, γιαυτό σκέψου καλά τι λες και πως το λες. Τι σου κάνω μάνα μου, τι κ*λάρα έχεις μάνα μου, θα σε κάνω, θα σε ράνω κτλ είναι για της τσόντες και όχι για μια ωραία σχέση, έστω και εφήμερη. Πες της κάτι τρυφερό, κάτι ερωτικό κάτι αστείο. Αν ο ποιητής δεν σου βγαίνει ως ρόλος, δοκίμασε με κάποιο αστείο. Θα σπάσει τον πάγο, αν υπάρχει πάγος, πχ σε μια εφήμερη σχέση όπου δεν γνωρίζεστε καλά. Το καλό χιούμορ το αγαπούν όλοι, και τι καλύτερο από μια γυναίκα να γελάει. Έτσι εκείνη θα νιώθει ασφαλή στα χέρια σου και το σεξ θα γίνει πιο άνετα.

5. Κλειτορίδα? Τι είναι αυτό?
Αν δεν ξέρεις τι σημαίνει, ρώτησε να μάθεις. Αν την ψάξεις, θα την βρεις. Διάβασε τι ρόλο παίζει η κλειτορίδα στο σεξ και πως μπορείς να την κάνεις σύμμαχο σου. Για να σε βοηθήσω θα σου πως ότι είναι πάνω από την ουρήθρα, μην μπερδευτείς. ΄-)

Συμβουλές για καλό σεξ μπορεί να δώσουν πολλοί, όμως καλές συμβουλές θα ακούσεις λίγες. Συνοψίζοντας, το Κάμα Σούτρα είναι για Ινδούς, πρόσεχε στην αφαίρεση του προφυλακτικού, το 69 δεν είναι απλός αριθμός, όταν κάνεις σεξ η λογική σου δεν πρέπει να σε εγκαταλείπει, δώσε έμφαση στην κλειτορίδα, είναι το ερωτικότερο σημείο στο σώμα της γυναίκας.