Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

5 σπίτια με πανέμορφη θέα

Σπίτια πλουσίων και διάσημων αφού πρέπει να ανήκεις σε αυτή την κατηγορία για να επιτρέψεις στον εαυτό σου να έχει παρόμοιο luxury. Στην Ελλάδα το καταφέρνεις και με εργασία πολιτικού για 2 τετραετίες κλέβοντας όσο μπορείς περισσότερο από το δημόσιο αλλά και τους αφελείς ψηφοφόρους σου τάζοντας τους λαγούς με πετραχήλια. Στην Αμερική οι πλούσιοι δημιουργούν τον πλούτο τους εργαζόμενοι. Λεπτή διαφορά. ΄-)

Επιλέξαμε να παρουσιάσουμε 5 όμορφα σπίτια πλουσίων στης ΗΠΑ που τα έχουν φτιάξει με μεράκι και προσωπικές πινελιές γνωρίζοντας ότι σε μερικά Ελληνικά νησιά όπως και στην Αττική υπάρχουν παλάτια που άνετα μπορούν να συγκριθούν μαζί τους.

1. Θέα στον ωκεανό στο Amagansett, Νέα Υόρκη

01
Ένα φανταστικό σπίτι, όπως ακριβώς αρέσει στους Αμερικανούς τεράστιο και επιβλητικό. Με συνολικό εμβαδό 3000 τετραγωνικά το σπίτι έχει δικό του αυτόνομο σύστημα ψύξης και θέρμανσης χρησιμοποιώντας γεωθερμικές αντλίες. Η οροφή του είναι γυάλινη ολόκληρη και καλυμμένη από φωτοβολταϊκό σύστημα που νοιάζεται για την παραγωγή ενέργειας αρκετή για να ικανοποιήσει της ανάγκες σε ρεύμα. Χτισμένο στην παραλία του Napeague Bay έχει μαγευτική θέα τον Ατλαντικό Ωκεανό .

Στον πρώτο όροφο υπάρχουν τα υπνοδωμάτια, το μπάνιο και μια μεγάλη βεράντα για να απολαμβάνεις τον καφέ σου βλέποντας την θάλασσα ενώ στον δεύτερο όροφο βρίσκεται το καθιστικό, το σαλόνι και η κουζίνα.

2. Θέα στην λίμνη Ozarks στο Springfield
02
Το σπίτι αυτό φτιάχτηκε στην άκρη της λίμνης με σκοπό να αποτελεί συνέχεια της και όχι απλά να είναι ένα ακόμη σπίτι στην σειρά των παρακείμενων άλλων. Οι σχεδιαστές του ήθελαν να τονίσουν την ομορφιά της λίμνης και να ενώσουν τα δυο διαφορετικά στοιχεία σε ένα οπότε αν δεν σου αρέσουν οι λίμνες και το ψάρεμα δεν είναι το δικό σου σπίτι. Στην κατασκευή του χρησιμοποιήθηκαν ατσάλι και γυαλί μόνο, χωρίς τούβλα.

Δες και αυτό  Νέος κώδικας οδικής κυκλοφορίας

3. Στον τελευταίο όροφο ενός ουρανοξύστη στην Νέα Υόρκη
3
Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις όλο το Manhattan στα πόδια σου και ακόμη καλύτερα να το βλέπεις από ψηλά. Οι συνοικία τον πλουσίων στην Νέα Υόρκη είναι γεμάτη από όμορφα σπίτια και τεράστιους ουρανοξύστες και αν είσαι παιδί της πόλης και σου αρέσει να βλέπεις τσιμέντο παντού αυτό το σπίτι θα σου αρέσει. Η πανοραμική θέα σε 360 βαθμούς της Νέας Υόρκης δεν είναι φαινόμενο που το βλέπεις συχνά.

4.  Πανόραμα στο Cape Cod Bay και στην Φλόριντα
4

5
Θάλασσα πρωινή αύρα και ατμοί ιωδίου αν περιέχονται στην εικόνα που έχεις για το δικό σου σπίτι μπορείς να κάνεις μια βόλτα στο Cape Cod Bay για να συγκρίσεις το δικό μας Αιγαίο μαζί του. Δεν έκανε λάθος ο Χέμινγουεϊ όταν έλεγε ότι 50 χλμ μακριά από την θάλασσα τελειώνει η ομορφιά της γης.

5. Χαβάη
6
Όπου υπάρχουν νησιά τα οποία είναι αρκετά μεγάλα για να έχουν κίνηση, ανέσεις και πολυτέλεια και να τραβάν τουρισμό είναι λογικό να γίνονται και οι κατάλληλες επενδύσεις που τα κάνουν ακόμη πιο επιθυμητοί τουριστικοί προορισμοί. Για την Χαβάη ότι και να πεις θα είναι λίγο. Μεγάλες παραλίες με λευκή άμμο και φοινικόδεντρα, χαρούμενοι και φιλόξενοι ντόπιοι που σέβονται τους τουρίστες αφού από την ύπαρξη τους ζούνε, και μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου με της πιο πολυτελείς ανέσεις. Μαγιό, γυαλιά, mastercard, σαγιονάρες και φύγαμε….

Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος φουκαράς βιοπαλαιστής να έχει ποτέ στην ζωή του παρόμοιο σπίτι και θα μπορεί να τα βλέπει μόνο στην τηλεόραση και να τα θαυμάζει ή να θέλει να τα καταστρέψει, μαζί με τους ιδιοκτήτες τους και ότι αυτοί αντιπροσωπεύουν.  Το κοινωνικό και πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα είναι τέτοιο που γεννά και αναπαράγει παρόμοιες τακτικές και σκέψεις όμως ας αναρωτηθείς πρώτα γιατί εσύ ως πολίτης το επιτρέπεις και το ανέχεσαι……