Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

6 σημάδια ότι η γυναίκα σου σκέφτετε να μοιχεύσει

εραστής στην σκεπή

Μοιχεία

Δυστυχώς η ερωτική απιστία συμβαίνει συχνά χωρίς η άλλη πλευρά να καταλάβει κάτι, η το μαθαίνει τελευταία. Στο 90% των περιπτώσεων μοιχείας σε ένα ζευγάρι, προϋπάρχουν σημάδια ότι κάτι θα συμβεί.

Εδώ αναφέρουμε 6 τέτοια σημάδια, που αν τα δείτε έγκαιρα στην σχέση σας μπορείτε να προλάβετε μια ερωτική απιστία. Καθώς και αυτά που ακολουθούν, γιατί αυτή καθεαυτή η σεξουαλική πράξη με μια ξένη γυναίκα μπορεί να μην σημαίνει και πολλά για εσάς όμως οι δικηγόροι της γυναίκας σας μπορεί να σας αφήσουν στον δρόμο.

Πριν φτάσουμε όμως στην δικαστική αίθουσα ας δούμε μαζί τα 6 σημάδια ότι η γυναίκα σου σκέφτεται να μοιχεύσει, και να κάνει σεξ με άλλον άντρα εκτός του συζύγου της.

1: Αλλαγή συμπεριφοράς. Ξαφνικά σου δίνει πολύ μεγάλη ελευθερία

Αν ξαφνικά η γυναίκα σου γίνει πολύ φιλελεύθερη, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά. Αν πριν σε κατηγορούσε ότι δεν περνάτε αρκετό χρόνο μαζί,και  τώρα σε σπρώχνει να βγεις έξω για μπίρες με τους κολλητούς σου, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι βρήκε ένα νέο χόμπι. Όχι φυσικά κολύμπι ή τένις, αλλά έναν άλλο άντρα. Με τον οποίο δεν πίνει μόνο καφέ φυσικά 😉

2: Ψάχνει αφορμές για να τσακωθείτε

Αν η γυναίκα σου ψάχνει να βρει αιτίες τσακωμού, και έχει ερεθιστική συμπεριφορά είναι ένα σημάδι ότι κάτι είναι λάθος στην σχέση σας.

Ο λόγος είναι ότι, αν σκέφτεται έναν άλλον άνδρα, αυτό της δημιουργεί ενοχές. Και για να αισθανθεί καλύτερα, προσπαθεί να φορτίσει το κλίμα και να μεταφέρει και σε σένα μέρος της ευθύνης. Αν αισθανθείς ότι κάτι τέτοιο τρέχει, είναι καλύτερα να μην μπεις στο παιχνίδι να μης απαντήσεις, μπαίνοντας στον ρόλο του κακού.

Δες και αυτό  Amsterdam by night

3: Ξαφνικά έγινε λιγομίλητη

Λίγο μυστήριο δεν είναι κακό να υπάρχει σε μια σχέση, το αντίθετο μάλιστα. Αν όμως η γυναίκα σου ξαφνικά άλλαξε συμπεριφορά και εκει που πριν δεν μπορούσες να πάρεις τον λόγο από το στόμα της τώρα σου απαντά μονολεκτικά σημαίνει ότι υπάρχει κάτι που δεν θέλει να σου πει.

4: Δεν σηκώνει το τηλέφωνο της

Αν την καλείς στο τηλέφωνο και και αυτή δεν το σηκώνει, ίσως υπάρχει λόγος που δεν μπορεί να απαντήσει στην κλίση σου. Ίσως είναι απασχολημένη με κάτι η κάποιον και διακόπτεις κάποια πράξη . Ακόμη χειρότερα γίνετε όταν σηκώσει το τηλέφωνο της και σου πει “έπρεπε να κάνω κάτι.”

5: Ένα συγκεκριμένο όνομα εμφανίζεται πολύ συχνά στα λόγια της

Αν τον τελευταίο καιρό βλέπεις ότι συχνά αναφέρει τον νέο συνάδελφό της από την δουλειά της ή τον εκπαιδευτή γυμναστικής,αν πάει στο γυμναστήριο, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο κυριαρχεί στης σκέψεις της.
Φυσικά, μην πας στην υπερβολή δηλαδή σε κάθε αναφορά άλλου άντρα εσύ να βλέπεις παντού εραστές. Θα είσαι ήδη τάρανδος ;-). Όμως αν οι συζητήσεις οδηγηθούν σε πιο προσωπική θέματα (π.χ. αν αν της ξεφύγει ότι ο νέος συνάδελφός της προτιμά τα μπόξερ σλιπ), αυτό είναι κακό σημάδι.

6: Σταμάτησε να εξωτερικεύει τα συναισθήματά της προς εσένα

Εάν υπάρχει άλλος άντρας και αυτή των σκέφτεται συνέχεια θα δεις μείωση τον συναισθημάτων της προς εσένα. Τα φιλιά, τα χάδια, τα αγκαλιάσματα, και το σεξ θα γίνουν σπάνια.

Φυσικά μπορεί και να συμβαίνει κάτι άλλο που να την οδηγεί να πράττει έτσι αλλά η μείωση της εξωτερίκευσης των συναισθημάτων προς εσένα πάντα είναι ανησυχητικό φαινόμενο σε ένα γάμο.
Τα αισθήματα της έχουν σβήσει, δεν σε αγαπάει πλέον και το μόνο που σας συνδέει είναι τα παιδιά και ο τραπεζικός λογαριασμός.

Δες και αυτό  Micro bikini τρέλα

Εάν η σεξουαλική σας ζωή αλλάξει δραματικά – ακόμα και προς το καλύτερο! είναι επίσης κακό σημάδι.

Τι να κάνεις αν δεις κάποιο από αυτά τα 6 σημάδια στην σχέση σου η ακόμη χειρότερα όλα μαζί?

Η συνομιλία είναι η απόφαση
Αν υποψιάζεσαι ότι η γυναίκα σου σκέφτεται έναν άλλο άντρα, καλύτερα να της μιλήσεις και να της πεις το τι νομίζεις. Καθαρά και αντρίκεια. Εάν κάνεις λάθος, εκείνη θα σου εξηγήσει τους λόγους που την οδηγούν σε αυτή την συμπεριφορά της και τα πράγματα ομαλοποιηθούν. Αν δεν κάνεις λάθος, δεν θα μπεις στον ρόλο του απατημένου συζύγου και θα έχει να κάνεις μια επιλογή – να χωρίσετε ή να την συγχωρέσεις.