Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Απάτη σε σαιτ γνωριμιών!

Απάτη σε σαιτ γνωριμιών!

Η ιστορία που ακολουθεί είναι ΑΛΗΘΙΝΉ!!!

Έχετε ποτέ σκεφτεί ότι όταν μπαίνετε σε ένα σαιτ για γνωριμίες και δίνετε κάποια προσωπικά στοιχεία μπορείτε να πέσετε θύμα.

Τι θύμα?

Θύμα κλοπής, θύμα ληστείας, θύμα εξαπάτησης κτλ.

Πως μπορεί μια “αθώα” γνωριμία σε ένα σαιτ για γνωριμίες να κρύβει παγίδες? Τι πρέπει να προσέχετε για να μην χάσετε χρήματα?

Από πολύ παλιά διάφοροι επιτήδειοι καταφέρνουν να αποσπούν μικρά η μεγάλα ποσά από ευκολόπιστους ανθρώπους.

Πως γίνετε το κόλπο?

Το παρακάτω κείμενο που ακολουθεί είναι 100% αληθινό. Οι διάλογοι είναι πραγματικοί, χωρίς να προστεθεί η να αφαιρεθεί ΤΙΠΟΤΑ

Το όνομα της γυναίκας είναι αυτό που δήλωσε η ίδια στο σαιτ για γνωριμίες, και οι φωτογραφίες είναι αυτές που ανέβασε η ίδια εκεί.

Τα ονόματα των αντρών-θυμάτων της έχουν αλλάξει από εμάς, για να μην ρίξουμε αλάτι στην πληγή τους, και για να τους προστατεύσουμε.

Όλα ξεκίνησαν από αυτήν την αγγελία σε

dating site

Επικεφαλίδα: Μπουμπούκα μικρή…..

Πώς περιγράφει τον εαυτό του: Όλη η σοφία της ανθρωπότητας χωράει σε δυο λέξεις – υπομονή και ελπίδα .

Με ύψος 172 και 52 κιλά, 28 ετών, ελεύθερη και προϊστάμενος σε ιδιωτική εταιρεία,  αναζητά άντρα από 20 έως 50 ετών και μηνιαία έσοδα άνω τον 2000 ευρώ. Όλα τα άλλα στοιχεία δεν την ενδιαφέρουν. Για τον σύντροφο θέλει πρώτα από όλα να είναι τζέντλεμαν.

Αυτά υπάρχουν στο προφίλ της “κουκλίτσας”

Ένα μικρό απόσπασμα από μηνύματα μεταξύ τους

Θύμα – Τι όμορφη γυναίκα που είσαι κούκλα μου. Θέλω να έρθω να σε κλέψω.

Δες και αυτό  Πως να ξελογιάσετε μια γυναίκα?

Yana – Έλα να με κλέψεις μωρό μου.

Θύμα – Με τι ασχολείσαι αγαπούλα μου?

Yana – Είμαι άνεργη μωρό μου, θέλω όμως να έρθω στην Ελλάδα για να βρω δουλειά. Δυστυχώς όμως τα οικονομικά μου είναι χάλια. Μπορείς να μου φτιάξεις τα εισιτήρια, και μόλις βρω δουλειά σου τα επιστρέφω? Θέλεις να μείνουμε μαζί?

Θύμα – Ναι αγαπούλα μου, δεν μπορεί στο σπίτι, γιατί είναι η γυναίκα μου, όμως θα σου νοικιάσω μια γκαρσονιέρα και εκεί θα έχουμε την φωλίτσα μας, τα δυο μας. Πόσα λεφτά να σου στείλω, και πως?

Yana – Με western union μωρό μου, ******* αυτά είναι τα στοιχεία μου, στείλε μου 200 ευρώ μωρό μου.

Θύμα – Ναι κορίτσι μου, ναι, στείλε μου και άλλες φωτογραφίες, βλέπω ότι έχεις κορμί φωτιά, σε θέλω πολύ μωρό μου.

Yana – Μμμμ, τέλεια μωρό μου.

Θύμα – Δεν μπορώ να κρύψω την χαρά μου που σε λίγες μέρες θα σε έχω στην αγκαλιά μου, αγαπούλα μου.

Yana – Και εγώ μωρό μου.

Ένα γράμμα ενός άλλου θύματος στον διαχειριστή της ιστοσελίδας γνωριμιών ευτυχώς διέκοψε το παραμύθιασμα και το θύμα ενημερώθηκε ότι πρόκειται για κλασική απάτη.

Η Yana είναι υπαρκτό πρόσωπο, και σας ψάχνει κάπου εκεί έξω, ψαρεύει σε πολλές ιστοσελίδες για γνωριμίες και σας ξαλαφρώνει το πορτοφόλι σας με την συγκατάθεση σας δυστυχώς.

100euroΒασική σας αρχή πρέπει να είναι :

1. ΔΕΝ δίνουμε ΠΟΤΕ χρήματα σε κάποιον που μόλις γνωρίσαμε σε σαιτ για γνωριμίες.

2. Ενημερώνουμε τους διαχειριστές του σαιτ για το συμβάν.

3. Ενημερώνουμε την Ελληνική Αστυνομία εφόσον έχει διατελεστεί έγκλημα και τα λεφτά μας κάναν φτερά. Αν και εφόσον εσείς ο ίδιος με την συγκατάθεση σας της στείλατε τα λεφτά δύσκολα θα μπορέσετε να αποδείξετε το συμβάν. Όταν δεν υπάρχει συμβάν, δεν υπάρχει και έγκλημα, οπότε μένετε στα κρύα του λουτρού.

Δες και αυτό  Χώρισε την γκόμενα σου με τρόπο

Για την ιστορία αναφέρω ότι το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας διενεργεί αστυνομική προανάκριση.