Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Chat

Το chat μπήκε στην ζωή μας

Είναι απόγευμα. Δυο φιλενάδες σκέφτονται πως να «σκοτώσουν» την ώρα τους. Αθήνα, χειμώνας 2012, έξω στους δρόμους τα «σπάνε» για τον έναν ή για τον άλλο λόγο, πάντα υπάρχουν οι αφορμές για κάτι τέτοιο. Το μετρό κλειστό, τα σινεμά κλειστά, φοβούνται που τις προάλλες είχαν κάψει κάνα δυο από δαύτα, εκεί στο κέντρο, μη πάνε και σαν τα ποντίκια, αυτό σκέφτονται. Δακρυγόνα, ματάδες, ξύλο, φωνές, φασαρίες.

funny_chatΌλοι στα σπίτια τους, ταμπουρωμένοι, κρεμασμένοι από τις οθόνες της tv   και του pc, να τους ανακοινώνουν τα επόμενα οικονομικά μέτρα με σκοπό την εξυγίανση του κακόμοιρου του κράτους.

Οι φιλενάδες μας δε θα πάνε για καφέ απόψε ή και για ποτό ακόμη ακόμη, θα κάτσουν μέσα, θα συμβιβαστούν με μια άλλη μορφή διασκέδασης. Είναι 7 η ώρα, αργά το απόγευμα, πληκτρολογούν διάφορες διευθύνσεις στο διαδίκτυο, θέλουν να «συνομιλήσουν» με αγνώστους, να γελάσουν, ότι να’ ναι, δεν έχουν σκοπό, δεν έχουν τίποτα.

Να κάνουμε chat?

Τα τσιγάρα ανάβουν, ο καφές λιγοστεύει στα μεγάλα ποτήρια τους, τελειώνει. Δε το κάνουν συχνά, έτσι λένε μεταξύ τους και γελάνε δήθεν με αυτούς που «τσατάρουν» στα ιντερνέτ, το «παίζουν» παρθένες του όλου σκηνικού, μα όταν κάποιες νύχτες είναι μόνες, αφού έχουν ξεμείνει πια και από καβάτζες, τρέχουν, νυσταγμένες καθώς είναι, ανοίγουν τον υπολογιστή και πληκτρολογούν με τις ώρες, μιλούν με αγνώστους, κάνουν «φίλους» από τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, αλίμονο.. Αν δε κάνεις και κανέναν «φίλο» από εκείνες τις υπηρεσίες δε μετράς ως άνθρωπος, ως οντότητα, δεν υπάρχεις, «και που θα σε κάνω friend request; που θα σε βρω, αγόρι μου, κορίτσι μου;» «Αυτόν τον ξέρεις;», «Ποιον;», «Αυτόν καλή μου. Κουκλί δεν είναι;», «Μόνο κουκλί; Λιώνω σου λέω..», «Άντε κάνε τον φίλο!», «Πατάω και.. Φύγαμε!»,

Δες και αυτό  Πραγματική αγάπη

Chat στα κοινωνικά δίκτυα

«Για να δούμε το προφίλ του, τι άνθρωπος είναι, τι συνήθειες έχει..Όλα τα έχει.. Σε ενημερώνει πλήρως.», «Α, ναι;», «Ναι σου λέω, όχι κι εγώ πως τα ξέρω καλά, να μωρέ για τη δουλειά μου το έχω μόνο..», «Ναι, ναι, κι εγώ τα ίδια, μη νομίζεις.». Κατόπιν οι δυο κοπέλες έβαλαν ένα τραγουδάκι απ’ το youtube και πήραν να χορεύουν, να στροβιλίζονται στους πιο ευφάνταστους ρυθμούς, λικνιζόντας τα αισθησιακά κορμιά τους. «Κοίτα εδώ μωρή, μου λέει να μιλήσουμε με κάμερα, να δούμε και τι κάνει, πως είναι, αν όντως είναι αυτό το κουκλί που βλέπουμε στη φωτό, τι λες κι εσύ; Να τη βάλω; Θα μας βλέπει κι εμάς.» η άλλη η φίλη για μια στιγμή διστάζει, τέλος συμφωνεί, της φάνηκε μια χαρά ως ιδέα, την εξιτάρει, εξάλλου της ανέφερε ότι δε το έχει ξανακάνει…(μούσια) και θα ήθελε να το δει ως εμπειρία..

Έβαλαν την κάμερα, το αγόρι να στέκεται στην οθόνη του κι αυτό και να βλέπει τις κοπέλες με ένα πλατύ χαμόγελο, να της περιεργάζεται, επεξεργάζεται, να της ακούει, να της βλέπει, σχεδόν να της αγγίζει, και όλα αυτά χάρη στη τεχνολογία, στο internet, που έχει μπει τόσο μα τόσο πολύ στις ζωές μας, είτε το θέλουμε είτε όχι η τεχνολογία είναι ένα θαύμα, θαύμα του ανθρώπου και δείχνει σε όλους μας μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε, να σκαρφαλώσουμε. Μεγάλη ανάβαση, μεγάλη προσπάθεια, αξίζει τον κόπο..

«Γεια σας κορίτσια! Τι κάνουμε;», οι κοπέλες να χαμογελούν, να φωνάζουν, ο χορός τους να συνεχίζεται, το αγόρι από «απέναντι» να χορεύει κι αυτό με το ρυθμό που του μεταλαμπαδεύουν οι κοπελίτσες. Αυτή είναι μόνο η μια πλευρά του ζητήματος « chat συνομιλίες», η πιο ανάλαφρη, υπάρχουν και τα δύσκολα, εκεί πρέπει να κινηθείς νομικά (βλέπε δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος) αν το προλάβεις φυσικά.. Συναντήσεις μεταξύ αγνώστων «φίλων» καταλήγουν σε βιασμούς, σε κλοπές, σε ότι θες.. Το ζήτημα είναι να προφυλάγεσαι, να μπορείς να κρίνεις, να επεξεργάζεσαι τους ανθρώπους που έχεις «απέναντι» σου.

Δες και αυτό  Chat!

Οι κίνδυνοι του chat

Όπως και στην καθημερινότητά σου εξάλλου, τη face to face επικοινωνία, παντού υπάρχουν οι ανώμαλοι, οι τρελοί, οι δολοφόνοι, οι βιαστές, δε τους εφηύρε το διαδίκτυο, υπήρχαν, το διαδίκτυο απλώς δίνει το βήμα, είναι μόνο το μηχάνημα, ο άνθρωπος είναι που κυριαρχεί πάνω σε αυτό, στα πάντα.. Εγώ, εσύ, εκείνος, ο διπλανός, ο απέναντι, εσύ είσαι αυτός που κρίνει, επεξεργάζεται, δρα, φωνάζει, δέρνει, κάνει έρωτα, τα πάντα..

Οι πορείες θα συνεχίζονται, οι πολιτικοί θα επιμένουν σε μονόδρομες «πολιτικές», κι εσύ θα είσαι είτε έξω στους δρόμους και θα αντιτάσσεσαι των «πολιτικών» αυτών είτε πάλι θα βρίσκεσαι με τη φίλη σου, το φίλο σου και θα μιλάτε, γελάτε, χορεύετε με αγνώστους. Η απόφαση δική σας παίδες!