Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Χωρίσαμε λόγω στρατού και απόστασης όμως ακόμη τον θέλω

Γιατί χωρίζει ένα ζευγάρι;

Η ιστορία είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους. Δυο νέοι οι οποίοι γνωρίζονται, ερωτεύονται και ζούνε σε κάποια επαρχιακή πόλη της Ελλάδας. Είναι όμως πολύ νέοι και πιθανόν αυτός να είναι ο πρώτος τους έρωτας. Το αγόρι τελειώνει το λύκειο και πρέπει να πάει φαντάρος ενώ το κορίτσι σκέφτεται τι θα κάνει 1 χρόνο μόνη της. Το πιθανότερο είναι να αναζητήσει καινούρια αγάπη αφού έχει γνωρίσει της χαρές του έρωτα και έχει τα νιάτα και την φρεσκάδα να τον απολαύσει αντί να περιμένει τον καλό της.

omorfi xanthiaΣυνήθως οι δυο τους έχουν ζήσει κάποιες καταστάσεις, όχι φυσικά αρκετές για να τους ενώσουν συναισθηματικά αφού το νεαρό της ηλικίας τους προϋποθέτει ότι κινούνται περισσότερο από της ορμές τους και την στιγμιαία διάθεση. Με δυο λόγια τους ενώνει η κοινή επιθυμία για σεξ, όπως και οι απαιτήσεις της τοπικής κοινωνίας αλλά και τον γονιών τους για “αποκατάσταση” στην περίπτωση της κόρης. Στην περίπτωση του νεαρού στην ηλικία πριν τα 20 κυριαρχεί η επιθυμία να έχει “γκόμενα” και ούτε κατά διάνοια σκέφτεται οικογένεια και παιδιά. Αυτά τα χρόνια είναι για αχαλίνωτο σεξ με όσο περισσότερες γυναίκες γίνεται για να αποκτήσει εμπειρίες και να κάνει σωστή επιλογή της καλύτερης. Η αυτής της οποίας έχει μείνει ελεύθερη σε πολλές περιπτώσεις, αφού ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, συνήθως, και τα όμορφα και τσαχπίνικα κορίτσια καπαρώνονται γρήγορα.

Το πρόβλημα του στρατού

Ο στρατός αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα κάθε νέου που φτάνοντας στην ηλικία των 18-19 αρχίζει να σκέφτεται ότι πρέπει να υπηρετήσει την πατρίδα. Πριν μερικά χρόνια ο χρόνος της στρατιωτικής θητείας ήταν 20+ μήνες με αποτέλεσμα πολλά πράγματα να έχουν αλλάξει όταν απολυθεί και επιστρέψει στην πολιτική ζωή στον τόπο του. Φυσικά ο χρόνος μετά τους πρώτους 6 μίνες αποτελούσε αγγαρεία όπου ο φαντάρος μάθαινε όλα τα κόλπα της λούφας και παραλλαγής στην προσπάθεια του να επιβιώσει σε ένα στράτευμα όπου κυριαρχεί η μίζα, η δωροδοκία, ο “μπάρμπας”, το “βύσμα”, το “δόντι” και ο “παλιός”.

Δες και αυτό  Τι δώρο να κάνεις για τον Άγιο Βαλεντίνο στο ταίρι σου;

Αν είχες σχέση πριν μπεις στον στρατώνα έπρεπε να συμβιβαστείς με της υπάρχουσες συνθήκες και να αναζητήσεις τρόπους να παίρνεις άδεια για να βλέπεις την κοπέλα σου πιο συχνά. Για να γίνει όμως αυτό χρειαζόσουν τα παραπάνω “κονέ” που αν δεν είχες μπορεί και να περνούσε χρόνος πριν πάρεις μια άδεια με διανυκτέρευση και δεις το αγαπημένο σου πρόσωπο. Αυτοί οι οποίοι δεν είχαν το μέσον συνήθως υπηρετούσαν στα πιο απομακρυσμένα σημεία της Ελλάδος, στην “πινέζα”, στον Έβρο, και στα άγονα νησιά όπου οι συνθήκες ήταν από μέτριες ως πολύ κακές.

Τι μπορεί να κάνει το ζευγάρι;

Η δοκιμασία του στρατού αποτελεί σχολείο σκληραγώγησης για τον άντρα αλλά και μορφή αυτοπειθαρχίας για την γυναίκα που θα δείξει πόσο αγαπά και θέλει τον αγαπημένο της. Η παροιμία λέει ότι μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα ξεχνιούνται και έχει απόλυτο δίκαιο, αφού όταν βρίσκεσαι στα καλύτερα σου χρόνια και το αίμα “βράζει” είναι απόλυτα φυσικό να αναζητήσεις καινούριο ερωτικό σύντροφο. Να περιμένεις κάποιον ο οποίος δεν θα σου δώσει κάτι διαφορετικό από τον “Γιώργο” που είναι “μάλαμα” και είναι και γείτονας και καλό παιδί. Έτσι ο φαντάρος μένει με το όπλο του αγκαλιά στην σκοπιά, ενώ ο γείτονας κοιμάται με την γκόμενα του.

Τηλεφωνικό σεξ από απόσταση

Το τηλέφωνο και τα sms αποτελούν μια λύση όπως και η χρήση του skype σε ένα κινητό τηλέφωνο τελευταίας τεχνολογίας ή ένα ταμπλέτ ή μικρό φορητό υπολογιστή. Αφού δύσκολα παίρνεις άδεια και το σεξ σου λείπει όσο τίποτε άλλο, σου μένει η λύση του τηλεφωνικού σεξ και μετά αυνανισμός με τον καλύτερο σου φίλο που στο χρονικό διάστημα που υπηρετείς στον Ελληνικό στρατό θα γίνει ακόμη καλύτερος φίλος σου. Στον στρατό η λέξει σεξ και οι παράγωγες της χρησιμοποιούνται σε κάθε 3-4 λέξη όμως για να κάνεις αληθινό σεξ πρέπει να πας είτε σε οίκο ανοχής, είτε να πάρεις άδεια για να βρεις κάποια παλιά γκόμενα στο χωριό σου. Μέχρι τότε μπορείς να φαντασιώνεσαι πως κάνεις πρωκτικό σεξ διαβάζοντας παρόμοια άρθρα.

Δες και αυτό  Ο έρωτας είναι περίεργος...

Τα ροζ τηλέφωνα

Η άλλη λύση είναι να αναζητήσεις ροζ τηλέφωνα και ροζ γραμμές που υπάρχουν σε αφθονία στο Ίντερνετ όπου έναντι 1-2 ευρώ το λεπτό θα μιλήσεις με επαγγελματίες γυναίκες που ξέρουν άριστα πως να ικανοποιήσουν της ερωτικές σου φαντασιώσεις λέγοντας σου ερωτικές ιστορίες ή απλά κουβεντιάζοντας μαζί σου στο κινητό τους τηλέφωνο. Συνήθως σου χρειάζονται όχι περισσότερο από 2-3 λεπτά για να αυνανιστείς και να τελειώσεις ικανοποιημένος αφού η ερωτική συνεύρεση με αληθινή γυναίκα στον στρατό είναι εξαιρετικά δύσκολη. Εκτός αν είσαι λάτρης τού ίδιου φίλου οπότε εκεί τα πράγματα θα γίνουν ευκολότερα. Άλλωστε σε κάθε στρατόπεδο υπάρχουν ομοφυλόφιλοι οι οποίοι ικανοποιούν της ερωτικές ανάγκες των στρατευμένων.