Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Έχω σχέση όμως ξενοκοιτάω

Η γυναικεία ανασφάλεια στην σχέσεις

Υπάρχουν πολλά κορίτσια στην ηλικία των 20+ ετών τα οποία νιώθουν μπερδεμένα για τα αισθήματα τους με το ισχυρό φύλο και ψάχνονται χωρίς να ξέρουν πως να αντιδράσουν όταν εμφανιστεί κάποιος άνδρας ο οποίος τους αρέσει και θέλουν να προχωρήσουν σε σχέση μαζί του.

Βρίσκονται σε σχέση η οποία δεν της γεμίζει τόσο ερωτικά όσο και συναισθηματικά, και αναζητούν απαντήσεις για το πως θα γίνουν ευτυχισμένες και πως να μην εγκλωβιστούν σε μια σχέση η οποία θα της κάνει δυστυχισμένες.

Ας δούμε μαζί μια παρόμοια περίπτωση. Γεια σας, λέγομαι Σοφία και είμαι 23 ετών, ζω μόνιμα στην Αθήνα εδώ και 5 χρόνια από την στιγμή που πέρασα στην Πάντειο και ήρθα Αθήνα για να σπουδάσω. Μέχρι σήμερα επέλεγα τους ερωτικούς μου συντρόφους με γνώμονα την ποιότητα αποφεύγοντας να κάνω ξεπέτες και περιστασιακό σεξ για μια νύχτα. Όμως τώρα τελευταία νιώθω ότι έχω ανάγκη για περισσότερο σεξ … Τι εννοώ… Όταν βγαίνω σε κάποιο μπαράκι με τις φίλες μου πιάνω τον εαυτό μου να κοιτάζει τους άνδρες και να ψάχνει το φλερτ… Είμαι πλέον “ανοιχτή” σε νέες περιπέτειες και γνωριμίες, και θέλω να ζήσω και εγώ της εμπειρίες της οποίες ακούω από της φιλενάδες μου…Είμαι στο τελευταίο έτος στην σχολή και με την αποφοίτηση μου θα σταματήσουν οι ευκαιρίες που έχω τώρα, αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αλλάξω περιβάλλον αλλά και πόλη.

Μέχρι τώρα δεν ήταν στο στιλ μου να ξενοκοιτάω, όμως τον τελευταίο μήνα πιάνω τον εαυτό μου να θέλει να φτιάξει μια καινούρια σχέση, κρατώντας παράλληλα και την παλιά . Άραγε είναι κάτι ανησυχητικό μήπως;

Δες και αυτό  Προώθηση σαιτ?

Τι λένε οι φίλες της

Μίλησα με την κολλητή μου την Μαρία η οποία μου είπε ότι η σχέση μου μάλλον οδεύει προς το τέλος της και δεν είναι σοβαρή. Ότι δεν τον αγαπάω και καλά, απλά τον χρησιμοποιώ ως ερωτικό σύντροφο στο κρεβάτι και τίποτε περισσότερο.

Εγώ δεν ξέρω τι θέλω όμως δεν θέλω και να χάσω μια σιγουράντζα, χωρίς να έχω βρει πρώτα αντικαταστάτη. Είναι φυσικό να θέλω κάποιες στιγμές να είμαι μαζί του και άλλες όχι ή με φίλες μου. Ναι υπάρχουν και στιγμές που τον βαριέμαι όμως στο κρεβάτι είναι σχετικά καλός αν και το ομολογώ ότι δεν έχω και πολλές εμπειρίες με άντρες. Αυτός είναι ο δεύτερος μου άντρας σεξουαλικά. Τώρα θέλω σεξ και νιώθω μπερδεμένη!

Όταν είσαι με κάποιον άνδρα ο οποίος δεν σε καλύπτει εγκεφαλικά και συναισθηματικά αλλά το μόνο που αισθάνεσαι είναι μια συμπάθεια χωρίς ζωώδης ερωτική έλξη τότε το σεξ πολύ γρήγορα θα γίνει ανιαρή διαδικασία και θα ξεφτίσει η φλόγα. Αν ο άνδρας δεν δε καυλώνει πλέον έχει έρθει η ώρα να τον αλλάξεις. Σήμερα πλέον αυτό γίνετε πολύ εύκολα είτε σε κάποια ιστοσελίδα γνωριμιών, είτε στο φεισμπουκ.  😉

Πως θα τον κρατήσω κοντά μου;

  • Μήπως όμως και στην επόμενη σχέση βρω τα ίδια και έτσι κάνω μια τρύπα στο νερό;

Αν δεν δοκιμάσεις πως θα ξέρεις τι θα βρεις; Αν ψάχνεις για επιβεβαίωση της ματαιοδοξίας σου και και βλέπεις τα πράγματα από τον προσωπικό σου εγωισμό είναι πολύ δύσκολο να βρεις την αληθινή αγάπη και εκείνον τον συγκλονιστικό έρωτα για τον οποίο να αξίζει πραγματικά να είσαι μαζί με έναν μοναδικό άνδρα. Δεν βλέπεις γύρω σου πόσα διαζύγια βγαίνουν κάθε μέρα; Αυτό και αν είναι απόδειξη για τα προβλήματα που υπάρχουν στα σημερινά ζευγάρια.

  • Μήπως όμως τον αγαπώ αληθινά και αν τον εγκαταλείψω τώρα κάνω λάθος;
Δες και αυτό  Η ερωτικές αταξίες κοστίζουν

Αν τον αγαπούσες πραγματικά δεν θα έμπαινες καν στην διαδικασία αμφισβήτησης. Ξέροντας την επιλογή σου δεν θα έδινες κανένα δικαίωμα σε άλλους άνδρες να σε καμακώσουν αφού εσύ θέλεις να είσαι με τον δικό σου. Δεν προκαλείς το ανδρικό πληθυσμό, υψώνοντας την παντιέρα “αγόρια είμαι ελεύθερη και ψάχνομαι“. Οι ξένοι άνδρες μπορεί μεν να εκδηλώνουν τον θαυμασμό τους για σένα, μπορεί να τρέφουν την ματαιοδοξία σου, όμως αν αρχίσεις να φλερτάρεις μαζί τους και να τους δείχνεις ότι είσαι σε φάση αναζήτησης νέου σεξουαλικού συντρόφου, εύκολα θα σε χαρακτηρίσουν ως τσούλα και θα σου φερθούν σχετικά. Η σωστή γυναίκα ξέρει πως να κρατάει τα προσχήματα και να είναι πιστή στον άνδρα της. Οι άλλες λέγονται πουτάνες.

  • Αν όντως εγώ δεν ξέρω τι θέλω τότε τι με κρατάει και δεν τον χωρίζω;

Σε κρατάει η μοναξιά αφού κάθε γυναίκα φοβάται να μείνει μόνη της, σε κρατάει το κοινωνικό στίγμα της γεροντοκόρης. Για αυτό  ψάχνεσαι. Αν πραγματικά ήθελες να ζεις μαζί του τότε θα φρόντιζες τον τρόπο συμπεριφοράς σου και θα το σκεφτόσουν μήπως αυτός σε παρατήσει για άλλη γυναίκα η οποία θα του έδινε αυτό που εσύ δεν θέλεις.

Μόλις βρεις αντικαταστάτη θα τον χωρίσεις αφού τον χρησιμοποιείς ως “καβάτζα”. Ως σκεύος ηδονής στο κρεβάτι ή ως γκόμενο να τον μοστράρεις στης φίλες σου και στης κοινωνικές σου εξόδους. Μόλις σου κάτσε κάτι καλύτερο θα τον σουτάρεις, και φυσικά και δεν σε νοιάζει αν εκείνος ξενοπηδάει άλλες.

  • Τι να κάνω για να ξεκαθαρίσω τα αισθήματα μου;

Κάτσε και σκέψου όλα όσα σου έγραψα και προσπάθησε να δώσεις γραπτές απαντήσεις σε μια κόλλα χαρτί. Έτσι θα δεις της απαντήσεις σου μπροστά στα μάτια σου και θα ξέρεις το τι ακολουθεί. Αν τον αγαπάς, αν θέλεις να κάνετε οικογένεια και παιδιά, αν αυτός είναι ο άνδρας με τον οποίο θέλεις να γεράσεις τότε θα προσαρμόσεις και ανάλογα την συμπεριφορά σου. Σκέψου καλά τώρα για να μην βρεθείς αργότερα προ διαζυγίου. Αν και σε ένα διαζύγιο συνήθως η γυναίκα είναι ευνοημένη, όμως αυτό είναι άλλη κουβέντα και έχει τα μυστικά της.
Αν θες να έχεις προσωπική αξιοπρέπεια όσο καιρό είσαι σε μια σχέση δεν πρέπει να κοιτάζεις αλλού. Αν νιώθεις μοναξιές και θέλεις να κάνεις σεξ με άλλους άνδρες τότε αναζήτησε τους.

Δες και αυτό  Τόσα χρόνια κυνηγός τώρα κυνηγημένος

Μήπως ήρθε η ώρα να ψάξω άλλον ερωτικό σύντροφο;

Μμμ… Από ότι κατάλαβα μάλλον πρέπει να χωρίσω! Ή να σταματήσω να γουστάρω άλλους άνδρες όμως εφόσον φλερτάρω σημαίνει ότι κάτι μου λείπει από τη σχέση. Άρα, πρέπει να τον χωρίσω και να βρω το έτερον ήμισυ μου….