Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Εκείνο το ξεχωριστό “κάτι”!

Εκείνο το “κάτι”

nice tatoo girlΤι μπορεί να συγκινήσει της γυναίκες και να σε κάνει περιζήτητο στην παρέα τους? Να κάνεις νέες γνωριμίες με ευκολία και να νιώθεις ότι μπορείς να ρίξεις χωρίς πολύ κόπο μια γυναίκα στο κρεβάτι σου?

Θα μπορούσε να είναι ένα χόμπι, μια δραστηριότητα, η ίσως μια παιχνιδιάρικη, πνευματώδης διάθεση… Οπωσδήποτε, στο χαρακτήρα του καθενός μας υπάρχουν ιδιότητες, πλευρές της προσωπικότητας, που μπορούν να τραβήξουν το ωραίο φύλο.

Εσύ, για παράδειγμα φτιάχνεις καταπληκτικές μακαρονάδες και εκείνη τρελαίνεται για σπιτική μακαρονάδα. Κάλεσε την στο σπίτι σου, μαγείρεψε για αυτήν, θα την ευχαριστήσεις όταν μάθει ότι την μακαρονάδα την έφτιαξες με τα χεράκια σου!

Θα αφεθεί σαν χαϊδεμένο παιδί στης περιποιήσεις σου, θα απολαύσει της λιχουδιές που της έχεις ετοιμάσει και θα σε ανταμείψει μετά για την προσπάθεια σου.

Εύκολα γίνονται νέες γνωριμίες όταν υπάρχει εκείνο το “κάτι῾”.

Είσαι καλός οδηγός? Δεν ξέρεις ότι το οδήγημα έχει μια πνοή ερωτισμού? Καθισμένος στο βολάν ελέγχεις μια μηχανή περίπλοκη που υπακούει σε σένα, γλυκά και απαλά αν το θέλεις, η βίαια και ορμητικά, ανάλογα με το κέφι σου.

Ο Πωλ, ένας γεροδεμένος Ιρλανδός, που παρά το ελαφρό του τραύλισμα οι θυγατέρες της Εύας τον τριγυρίζουν σαν της μέλισσες, ποτέ δεν χάνει καιρό να προσκαλέσει το κάθε καινούριο του φλερτ για μια βόλτα με το γρήγορο σπορ αμάξι του. Αφού ρολάρει ήρεμα κάμποση ώρα, αρχίζει έπειτα να πατά το γκάζι όλο και περισσότερο ρίχνοντας κλεφτές ματιές στην συνοδό του και παρακολουθώντας της αντιδράσεις της. Καθώς η βελόνα πλησιάζει τα 150 χιλιόμετρα, η μικρή, με κομμένη την ανάσα, πιάνετε από το μπράτσο του και με σφιγμένο το στομάχι ψιθυρίζει ” Με πόσα τρέχεις Πωλ?”

Δες και αυτό  Τι έχω που θα μπορούσε να αρέσει στης γυναίκες?

Άνετος ο Πωλ, της πετάει τότε ένα “μην ανησυχείς αγάπη μου, δεν περνάω ποτέ τα 180”. Αργότερα όταν ο πυρετός και η αδρεναλίνη έχουν πέσει, η βραδιά τελειώνει όμορφα με ένα ποτό και μια κουβεντούλα γύρο από την “τρελή τους περιπέτεια”.

Το αυτοκίνητο, ιδίως όταν είναι πολυτελή και με πολλά άλογα λειτουργεί σαν αφροδισιακό στης γυναίκες και σε βοηθάει να κάνεις νέες γνωριμίες.

Εσύ, φίλε, με την δυνατή μοτοσικλέτα, έχεις στα χέρια σου μια από της πιο αποτελεσματικές μηχανές ειδυλλίων της σύγχρονης εποχής. Πάρε το κορίτσι που έχεις βάλει στο μάτι για ένα γύρο στους δρόμους της πόλης ή για μια αξέχαστη χωμάτινη εμπειρία. Δεν γνωρίζω καμιά γυναίκα που να μην την μεθάει ο άνεμος καθώς της χαϊδεύει το πρόσωπο και παίζει με τα μαλλιά της.

Όσο για σένα, κάθε φορά που η μηχανή θα γέρνει στο βιράζ, θα νιώθεις το νευρικό σφιχταγκάλιασμα του κοριτσιού, το κόλλημα του κορμιού της πάνω στο δικό σου. Οι ικανότητες σου και η δεξιοτεχνία σου θα κάνουν της κοπέλες να σκέφτονται πως σίγουρα είσαι μάστορας σε όλα…

Νέες γνωριμίες με την μηχανή 1000 κυβικών