Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Επάγγελμα: live sex model

Τι επάγγελμα είναι το live sex model? τι είναι οι performers?

γυμνό chat

private chatΙστοσελίδες με web cam που προσφέρουν live sex γυμνό chat προσλαμβάνουν νεαρές γυναίκες αλλά και άντρες και ζευγάρια που από το δωμάτιο τους κάνουν chat μπροστά σε μια κάμερα συνδεμένη στον υπολογιστή τους. Φυσικά ντυμένες ελαφρά αφού το προϊόν τους απευθύνετε σε ενήλικους. Βασικός σκοπός είναι να τραβήξουν τον πελάτη σε prive chat όπου και θα βγάλουν όλα τα περιττά ρούχα για να μπορούν να κρατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τον πελάτη αφού πληρώνονται με το λεπτό. Οι πελάτες γράφουν σύντομα μηνύματα και προσπαθούν να ερεθιστούν και να έρθουν σε οργασμό με την βοήθεια των performers.

Τα κορίτσια μπορεί να βρίσκονται παντού. Ρωσία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Τσεχία, Πολωνία, Γερμανία, Αγγλία, ΗΠΑ, Κίνα κτλ.

Τα μεγαλύτερα web cam σαιτ είναι τα : LiveJasmin, 4mycams.com, shufuni.com, imlive.com, camsex4all.com και πολλά άλλα που διαθέτουν χιλιάδες κορίτσια διαμοιρασμένα σε όλο τον κόσμο έτσι ώστε να μπορούν να προσφέρουν ζωντανή σύνδεση οποιαδήποτε ώρα και στιγμή σε όλες της γωνιές του πλανήτη.

Στα live sex web cam έχουν ως βασικό όρο τα κορίτσια να μην έρχονται σε επαφή με τους πελάτες τους γιατί έτσι χάνετε η μαγεία του prive chat. Αν ο πελάτης κάνει σεξ με κάποιο μοντέλο δεν θα την αναζητήσει πλέον αφού θα του είναι αδιάφορη και θα ψάχνει για καινούριες. Οπότε απαγορεύονται οι συναντήσεις.

Σε αντίθεση με τα σαιτ για γνωριμίες και τα φόρουμ βασικός σκοπός είναι η φυσική συνάντηση μεταξύ δυο ανθρώπων που θέλουν να έχουν σεξουαλικές επαφές.

Πως πληρώνονται οι performers σε αυτά τα σαιτ για prive chat?

Ανάλογα με το web cam  site, κάθε ένα έχει την δική του πολιτική, ο μέσος όρος όμως χρημάτων που μπορεί να να κερδίσει ένα μοντέλο τον μήνα δεν ξεπερνά τα 1000 ευρώ. Φυσικά αυτό εξαρτάται από την ομορφιά και καπατσοσύνη της κάθε performer αφού όσα περισσότερα prιve chat κάνει τόσα περισσότερο ευρώ θα πάρει. Υπάρχουν μοντέλα που κερδίζουν 2500-3000 ευρώ το μήνα από αυτή την δουλειά. Κάνοντας γυμνό chat από την άνετη πολυθρόνα του σπιτιού τους.

Δες και αυτό  Οι Νέοι 15-19 Ετών Κάνουν Πολύ Πιο Συχνά Στοματικό Sex Παρά Συνουσία

Από μισθολογικής άποψης, στη Γαλλία για παράδειγμα αλλά και στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι pornostar και οι striptizez θεωρούνται ημιαπασχολούμενοι της βιομηχανίας του θεάματος και πληρώνονται  με βραχυπρόθεσμες συμβάσεις έργου, είτε πρόκειται για ροζ ταινία η κλιπάκι που θα ανεβεί σε κάποιο πορνοσάιτ.

Τα κορίτσια που εργάζονται σε ροζ τηλεφωνικές γραμμές θεωρούνται υπάλληλοι εταιρειών τηλεπικοινωνίας. Οι πόρνες που ασκούν το επάγγελμα τους στον δρόμο η σε οίκους ανοχής στην Γαλλία δεν έχουν νομική και διοικητική υπόσταση όμως φορολογούνται κανονικά. Τώρα λοιπόν η βιομηχανία του σεξ βρήκε νέο τρόπο για να έχει εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο που εργάζονται από το σπίτι τους προσφέροντας γυμνό chat.

Οι εταιρείες που ασχολούνται με γυμνό chat έχουν συνήθως την έδρα τους σε φορολογικούς παραδείσους όπως οι Ολλανδικές Αντίλλες, η Κόστα Ρίκα, το Λουξεμβούργο και το Γιβραλτάρ, ή σε πολιτείες της Αμερικής όπου οι νόμοι για τις επιχειρήσεις είναι ελαστικοί όπως το Delaware και το Όρεγκον.

Οι αγγελίες για μοντέλα σε live sex κάμερες στο διαδίκτυο και γυμνό chat υπόσχονται στα νεαρά κορίτσια “ενίσχυση του μηνιαίου εισοδήματος”, και αναφέρουν ότι προσφέρουν ελεύθερο και χωρίς περιορισμούς ωράριο, που  σημαίνει ότι όσο περισσότερο δουλεύουν κάνοντας γυμνό chat τόσο περισσότερα ευρώ θα κερδίσουν.

Τα κορίτσια εργάζονται από το σπίτι του και το μόνο που χρειάζονται είναι ένα κομπιούτερ και μια κάμερα. Συνδέονται στο δίκτυο του κάθε live sex web cam και περιμένουν πελάτες.