Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Ερωτικό τρίγωνο

Ερωτικό τρίγωνοswinging

Έχεις συμμετέχει σε ερωτικό τρίγωνο? Ξέρεις τι σημαίνει? Στην κοινωνία μας ολοένα και παίρνει μεγάλες διαστάσεις η λεγόμενη ανταλλαγή ζευγαριών. Ερωτικά τρίγωνα ( 2 άντρες με μια γυναίκα η 2 γυναίκες με 1 άντρα) και ερωτικά τετράγωνα (2 άντρες και 2 γυναίκες).

Παραθέτω το παρακάτω κείμενο προς συζήτηση.

Γνώρισα το καλοκαίρι στης διακοπές μου στην Μύκονο, ένα άντρα. Τον έλεγαν Δημήτρη. Μου έκανε εντύπωση η εξωτερική του ομορφιά και το γεγονός ότι στην παρέα του υπήρχαν δυο πολύ όμορφες γυναίκες. Διασκέδαζαν σε ένα μπαρ και φαινότανε ότι περνούσαν καλά. Φαινότανε η χημεία μεταξύ τους. Συνήθως οι γκέι περιστοιχίζονται από όμορφες γυναίκες, όμως ο Δημήτρης έδειχνε να είναι άντρας.

Βρήκα τρόπο να μπω στην παρέα τους και κουβέντα στην κουβέντα οδηγηθήκαμε σε μια γωνιά στο μπαρ πίνοντας και συζητώντας όλοι μαζί.

Όταν τους ρώτησα αν είναι φίλοι η εραστές ξέσπασαν σε γέλια και μου διηγήθηκαν την ιστορία τους.
Ηταν ερωτικό τρίγωνο. Όχι ώμος με την έννοια του όρου ότι κάνουμε σεξ και ο καθένας έχει την δική του ζωή. Αυτοί οι 3 ζούσανε μαζί.
Υπήρχε αγάπη, έρωτας και σεβασμός στην σχέση τους. Χωρίς ζηλοφθονίες και παρεξηγήσεις. Ο Δημήτρης είχε καταφέρει να κάνει αυτές της δυο γυναίκες να τον αγαπούν και να μην είναι αντίζηλες.

Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι ένας άντρας μπορεί να ζει με 2 γυναίκες ταυτόχρονα. Ίσως σε μια αραβική κοινωνία κάτι τέτοιο να αποτελεί σύνηθες φαινόμενο, στην Ελλάδα όμως είναι η εξαίρεση.

sex with 5– Πως είναι δυνατόν να της αγαπάς και της δυο ταυτόχρονα τον ρώτησα?

Ο Δημήτρης γέλασε και μου είπε ότι αυτές οι γυναίκες αλληλοσυμπληρώνουν τα εσωτερικά του κενά. Κάθε μια τους είναι διαφορετική και καλύπτει διαφορετικά πράγματα. Έχουνε μοιράσει της εργασίες και της επιθυμίες τους και αλληλοκαλύπτονται.

Δες και αυτό  Η γεωγραφία της γυναίκας

– Ωραία. Και τι λένε περί αυτού οι γυναίκες, που ζούνε μαζί σου?

– Νομίζω ότι προσπαθούν να σκέφτονται λιγότερο γι’ αυτά τα πράγματα και περισσότερο να αισθάνονται.
Καμιά φορά τσακώνονται μεταξύ τους, αλλά τελικά τα βρίσκουν και είναι φίλες μεταξύ τους, και όλοι μαζί περνάμε μια χαρά.
Ρωτήστε τις ίδιες, αν θέλεις.

Οι δυο γυναίκες γέλασαν, και μπήκαν στην συζήτηση μας.

– Ξέρεις, είπε η Γεωργία, νομίζω ότι ο Δημήτρης με έπεισε ότι είμαι μέρος του. Ότι μπορούμε οι τρεις μας να ζούμε μαζί και να έχουμε μια φυσιολογική σεξουαλική και κοινωνική σχέση. Στην αρχή και εγώ δεν πίστευα ότι κάτι τέτοιο θα ήταν δυνατόν όμως τώρα ξέρω ότι αγαπιόμαστε και ότι περνάμε καλά.

Ο Δημήτρης δεν επιλέγει κάποια από εμάς αλλά μας θέλει και της 2 μαζί. Μας ικανοποιεί της γυναικείες απαιτήσεις μας. Οικονομικά μας στηρίζει και δεν μας λείπει τίποτε.
Αν είχα μια πιο νορμάλ σχέση με έναν μόνο άντρα δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να μου προσφέρει αυτά τα υλικά αγαθά που μας προσφέρει ο Δημήτρης.

Εμένα και την Κική μας ενώνει η αγάπη μας προς τον Δημήτρη. Με τον χρόνο βρήκαμε την οδό για να αγαπηθούμε και μεταξύ μας, και τώρα είμαστε ένα πολύ δεμένο ζευγάρι με 3 στην σχέση.

Η Κική χασκογελώντας είπε ότι πάντοτε της άρεσε η γυναικεία συντροφιά. Από μικρή ήταν λίγο λεσβία. Όταν μπήκε στην σχέση αυτή βρήκε την χαρά της καθώς θα είχε την ευκαιρία να ικανοποιεί και μια γυναίκα εκτός του άντρα.

Η Γεωργία είναι καταπληκτική γυναίκα και ο Δημήτρης είναι ένας τζέντλεμαν κατέληξε τη Κική.

Δες και αυτό  Διακεκομμένη συνουσία

Η επίλυση του οικονομικού προβλήματος, ο άντρας με τα λεφτά που σε αγοράζει και σε κάνει ιδιοκτησία του δίνοντας σου λίγα ψιλά για να ντυθείς, να διασκεδάζεις και να κάνεις shopping therapy στα μεγάλα mall βρισκόταν στο βάθος αυτού του ερωτικού τριγώνου.

Ο τύπος είχε πολλά φράγκα και της αγόρασε για να παίξει το παιχνίδι του. Για να κάνει το κομμάτι του στον κοινωνικό του περίγυρο. Υποκρισία? Πάθος για επίδειξη?

Ωραία μέχρι εδώ. Γιατί όμως της πήρε στο σπίτι του? Γιατί της έχει μαζί? Θα μπορούσε εφόσον ικανοποίησε ένα πάθος του να της διώξει.

Ο Δημήτρης όμως της είχε σπιτώσει κανονικά, της τάιζε, της φρόντιζε, της αγαπούσε όπως έλεγε ο ίδιος και επιβεβαίωναν και αυτές.

Μήπως η χριστιανική μου αγωγή( η πλύση εγκεφάλου) που μου έγινε συστηματικά τα πρώτα 15 χρόνια της ζωής μου από τους γονείς μου, την εκκλησία, το σχολείο, την κοινωνία και το περιβάλουν μου κατάφερε να με κάνει να μην αποδέχομαι πράγματα που μια διαφορετική κοινωνία θεωρεί δεδομένα?

Πως την βρίσκουν οι μουσουλμάνοι και έχουν χαρέμια?

Τώρα θα μου πεις ότι η γυναίκες εκεί δεν έχουν καμιά απολύτως αξία και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για σεξ, αναπαραγωγή και δουλεία?

bourkaΕίναι και αυτό μια άποψη. Πάντως ευχαριστώ τον Θεό ότι γεννήθηκα στην Ελλάδα και όχι στο Αφγανιστάν γιατί τώρα θα ήμουν με μπούρκα.

2011, αυτές οι γυναίκες ζουν στον Αφγανιστάν ΕΤΣΙ.

Πείτε την άποψη σας.