Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Φοιτητικό σεξ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΕΞ

του Άρη Αποστολόπουλου

φοιτητικό σεξΕίναι κοινώς γνωστό ότι στα φοιτητικά χρόνια οι εμπειρίες διαδέχονται η μία την άλλη, και γιατί αυτό να μην ισχύει και στο σεξουαλικό τομέα;

Εξάλλου οι ιστορίες για φοιτητικό σεξ, από τα τέσσερα έτη στο πανεπιστήμιο είναι κάτι παραπάνω από τις βραδιές με μπύρες στα μπαράκια, που μας έλεγαν οι πατεράδες μας στα οικογενειακά τραπέζια. Η της κλασσικές ιστορίες από τον στρατό που συνηθίζουν να διηγούνται οι άντρες.

Το φοιτητικό σεξ είναι φετίχ

Το φοιτητικό σεξ είναι η καλύτερη εμπειρία στην ζωή των νέων και δεν συγκρίνετε με καμιά άλλη. Η σεξουαλική ελευθερία έχει τη βάση της στο αίμα των δεκαοκτάχρονων, που για πρώτη φορά μένουν μακριά από το σπίτι -αν είναι τυχεροί- και που για πρώτη φορά δεν έχουν το βραχνά των φροντιστηρίων και των μαθημάτων πάνω από το κεφάλι τους. Η σεξουαλική απελευθέρωση είναι η συνέχεια της απελευθέρωσης των φοιτητών από τις μαθητικές τους υποχρεώσεις και όπως ακριβώς χαλαρώνει το πρόγραμμά τους, έτσι χαλαρώνουν και οι αναστολές τους.

Στο πρώιμο στάδιο της φοιτητικής ζωής, η γνωριμία διαφορετικών ανθρώπων και η διεύρυνση του κύκλου είναι λογικά επερχόμενα. Δεν καταλήγουν όμως όλες οι γνωριμίες σε φοιτητικά όργια, όμως όσες πάνε εκεί αφήνουν ανεξίτηλα σημάδια στην φοιτητική ψυχή.

Τα αμέτρητα πάρτι και οι καφέδες με το μισό έτος της σχολής για την καλύτερη γνωριμία των φοιτητών μεταξύ τους, σε συνδυασμό με το αίμα που βράζει, μπορούν να οδηγήσουν στο κρεββάτι χωρίς ιδιαίτερες περιττές διαδικασίες, αφού αυτές καταργούνται από τη στιγμή που ακούγεται η φράση: “μένω μόνος μου”.

Δες και αυτό  Τι έχω που θα μπορούσε να αρέσει στης γυναίκες?

 

Με την πρακτική ενηλικίωση, μετά τα δεκαοχτώ χρόνια, επέρχεται και η σεξουαλική ενηλικίωση. Έρευνες έχουν δείξει ότι τα αγόρια, ως άνδρες πια, αντιλαμβάνονται ότι είναι ο καιρός να αποδείξουν την πολυγαμική φύση τους έμπρακτα και ότι τα κορίτσια είναι έτοιμα να ερωτευτούν τον αμέσως επόμενο επίδοξο πρίγκηπα. Ακριβώς, η μάχη των φύλων ξεκινά στη φάση της εγγραφής στην γραμματεία και τα δύο στρατόπεδα αρχίζουν από εκείνη τη στιγμή, να συγκρούουν τη λογική του ενός με το συναίσθημα του άλλου.

Η αλήθειες για το φοιτητικό σεξ

Η αλήθεια είναι ότι με την είσοδο στη φοιτητική ζωή το στοιχείο της παιδικότητας χάνεται κατά πολύ. Όσοι δεν είχαν σεξουαλική ζωή πριν από αυτή, αντιλαμβάνονται πως είναι καιρός να αρχίσουν να την κυνηγάνε και όσοι είχαν, αντιλαμβάνονται ότι δε χρειάζεται πια τόσο κυνήγι. Όταν το κάθε ζευγαράκι στο λύκειο περίμενε το Σαββατόβραδο που θα βγουν οι γονείς του ενός, για να μείνουν λίγο οι δυο τους, καταλαβαίνουν ότι ένα τηλεφώνημα είναι πια αρκετό για να μπορέσουν να ξεδώσουν, και η αλήθεια είναι ότι αυτό μόνο κακό δεν μπορείς να το πεις. Άλλωστε ενήλικοι είναι, πια, ότι θέλουν κάνουν.

Φοιτητικό σεξ και φοιτήτριες

Πολλοί λένε ότι οι φοιτήτριες κάνουν σεξ για το σεξ, η σεξ για το σπορ, θέλουν να συλλέξουν εμπειρίες από διαφορετικούς άντρες πριν βρουν κάποιον και παντρευτούν. Μύθοι της πόλης.

Η αλήθεια είναι ότι μια κοπέλα από μια μικρή επαρχιακή πόλη όταν έρθει στην Αθήνα για να σπουδάσει, μαζί με τα μαθήματα μπαίνει σε μια καινούρια κοινωνία και μαθαίνει και το φοιτητικό σεξ. Κάνοντας παρέα με τόσους πολλούς συμφοιτητές είναι απόλυτα λογικό να υπάρξει ερωτική έλξη.

Δες και αυτό  3 ιδέες για ποικιλία στο σεξ

Μια άλλη φορά θα αναφερθώ στον αγοραίο έρωτα στον οποίο επιδίδονται φοιτήτριες είτε για να βγάλουν τα προς το ζην, είτε για να αγοράζουν άχρηστα πράγματα, είτε γιατί απλά είναι πόρνες στην ψυχή. Αυτές είναι και η κύρια αιτία για τους μύθους στο φοιτητικό σεξ.