Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Γιατί γινόμαστε άπιστοι το καλοκαίρι

Καλοκαιρινές απιστίες

καλοκαιρινές απιστίεςΜέσα στο καταχείμωνο μια φίλη μου, μου έστειλε το παρακάτω άρθρο. Το θέμα του είναι οι καλοκαιρινές απιστίες. Λέτε να μας ζεστάνει κάπως? Χμ, ας το δούμε μαζί…

Για κάποιους ανθρώπους η απιστία δεν έχει εποχή και αν κάποιος το έχει στο αίμα του κάθε στιγμή είναι μια καλή ευκαιρία για να γνωρίσει ερωτικά ή να φλερτάρει με ένα νέο πρόσωπο. Ωστόσο όλοι έχουμε παρατηρήσει (άσχετα αν οι έχοντες σχέση φοβούνται να το ομολογήσουν) πως ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες η ερωτική μας διάθεση ανεβαίνει κατακόρυφα και είμαστε αρκετά πιο επιρρεπείς στης καλοκαιρινές απιστίες, καθώς και στο να υποκύψουμε σε νέους και πονηρούς πειρασμούς.

Καλοκαιρινές γνωριμίες

Όμορφες παραλίες, κορμιά ελαφρά ενδεδυμένα απολαμβάνουν τα χάδια του καυτού ήλιου, είτε σε παραλίες, είτε οπουδήποτε γύρω μας, οπότε οι πειρασμοί είναι πολλοί για καλοκαιρινές απιστίες,  από ότι τον χειμώνα όπου όλοι τρέχουν να κρυφτούν από τον κακό καιρό και είναι ντυμένοι σαν κρεμμύδια.

Η αλήθεια είναι πως τον χειμώνα δεν έχουμε και πολλές ευκαιρίες να συναντήσουμε νέους ανθρώπους. Λίγο το κρύο και ο άσχημος καιρός, λίγο που βραδιάζει από το μεσημέρι, λίγο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μας κρατάνε τον περισσότερο καιρό καθηλωμένους μέσα στο γραφείο και το σπίτι προτιμώντας να περνάμε χρόνο με τον σύντροφό μας, ενώ οι κοινωνικές επαφές μας είτε είναι πολύ περιορισμένες και σπάνιες είτε ακόμα και ανύπαρκτες.

Το καλοκαίρι που φτιάχνει ο καιρός και η μέρα μεγαλώνει, ο κόσμος προτιμάει τις βόλτες και γενικά κυκλοφορεί περισσότερο έτσι ώστε τα οπτικά ερεθίσματα που ξυπνάνε το μυαλό και το σώμα να είναι σαφώς περισσότερα. Επίσης κάτι που όλου έχουμε προσέξει το καλοκαίρι ειδικά για τις γυναίκες, είναι πως ουσιαστικά κυκλοφορούν γυμνές, η σχεδόν γυμνές επιδεικνύοντας τα κάλλη τους, όσες έχουν 😉 Οπότε η καλοκαιρινές απιστίες είτε αθώες, είτε με σκοπό συμβαίνουν χωρίς να της πάρουμε χαμπάρι.

Δες και αυτό  Πως να του πω "αντίο"?

Όσο διάθεση και να έχεις να μείνεις απερίσπαστος, όταν δίπλα σου κυκλοφορούν αιθέριες υπάρξεις με πλήρως αποκαλυπτικά ρούχα, άνθρωπος είσαι θα λυγίσεις και θα σκεφτείς πως θα ήταν να δοκίμαζες κάτι διαφορετικό. Ακόμα ας μην ξεχνάμε πως το καλοκαίρι είναι η εποχή των καλοκαιρινών μας διακοπών όπου όλες οι υποχρεώσεις μας πάνε στο προσκήνιο και αυτομάτως χαλαρώνουμε ενώ νιώθουμε έντονα την επιθυμία πως θέλουμε να απολαύσουμε την ζωή και τις χαρές της. Νιώθουμε πιο ανεξάρτητοι και έτοιμοι για νέες εφήμερες περιπέτειες.

Με αυτό τον τρόπο ο συνδυασμός θάλασσας, καλής διάθεσης, χαλαρής συμπεριφοράς και νυχτερινής διασκέδασης μας κάνει πιο δεκτικούς και χαλαρώνει τους ηθικούς φραγμούς με αποτέλεσμα να μην μας αφήνει αδιάφορους σε ερωτικά καλέσματα, και ότι ήθελε προκύψει.

Καλοκαιρινές απιστίες

Πότε θα έρθει το καλοκαίρι να πάμε στην θάλασσα για μπάνια και να κάνουμε νέες γνωριμίες και γιατί όχι καλοκαιρινές απιστίες??