Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Γίνε Έλληνας για μια εβδομάδα

Go Greek For A Week ονομάζετε το καινούριο reality show που είναι εμπνευσμένο από την ελληνική οικονομική κρίση, και ξεκινά  να παίζει στο Βρετανικό Channel 4.

” Γίνε Έλληνας για μια εβδομάδα ” η “Έλα να σε μάθουμε πως να κλέβεις, να φοροδιαφεύγεις, να παίρνεις δανεικά και αγύριστα, και άλλα τέτοια κόλπα. Όλα με την σφραγίδα του Έλληνα πολιτικού “.

giorgos-papandreou-ta-kapsourika-tis-krisisΔοκιμασμένη συνταγή που δουλεύει εδώ και 30 χρόνια. ” Ζήσε σαν Έλληνας για μια εβδομάδα ” όπου τρεις Βρετανικές οικογένειες δοκιμάζουν τα εργασιακά, φορολογικά και συνταξιοδοτικά “Ελληνικά κόλπα” που οδήγησαν την Ελλάδα στην σημερινή τραγική κατάσταση.

Τραγική κατάσταση για τον Ελληνικό λαό γιατί για τους κυβερνώντες η κατάσταση είναι η καλύτερη της ζωής τους αφού μπορούν να βγάλουν τεράστιες μίζες ξεπουλώντας Ελληνική γη.

“Earth and water” ζητούσε στους 300 ο αράπης Πέρσης. Στην ταινία έλαβε έναν γρήγορο θάνατο από τον Λεωνίδα. Σήμερα όμως στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχουν Λεωνίδες.

Σήμερα στην Ελλάδα έχουν μείνει μόνο οι Εφιάλτες.

Αφού φάγανε με χρυσά κουτάλια, κλέψανε, γέμισαν το Δημόσιο από υπεράριθμους “κοπρίτες” τώρα ήρθε η ώρα να κάνουν την μπάζα της ζωής τους. Πουλώντας γη και ύδωρ.

Γι αυτόν τον λόγο οι ξένοι δημιουργούν ριάλιτι εις βάρος της χώρας και του Ελληνικού λαού, μας χλευάζουν, μας κοροϊδεύουν, και κερδίζουν τεράστια ποσά χάρη της ανικανότητας, φαυλότητας, ιδιοτέλειας και ηλιθιότητας των εγχώριων πολιτικών αντρών.

Τέτοια ξεφτίλα ο Ελληνικός λαός δεν έχει δεχτεί ποτέ στην μέχρι τώρα ιστορία του. Για κάθε πράγμα όμως υπάρχει μια αρχή.

Στο ριάλιτι Go Greek For A Week παίζει ένας 54χρονος κομμωτής που μαθαίνει τη γενναιοδωρία του ελληνικού συνταξιοδοτικού συστήματος που του επιτρέπει να συνταξιοδοτηθεί στα 53 του χρόνια παίρνοντας το 90% του τελευταίου του μισθού, αφού το επάγγελμα του κομμωτή ως γνωστόν είναι βαρύ και ανθυγιεινό, για όσους δεν το ξέρουν.

Δες και αυτό  Αγγούρια-χασίς

Οδηγός λεωφορείου μαθαίνει ότι μπορεί να βγάζει διπλάσια χρήματα από τον μέσο όρο των υπολοίπων καθώς και να παίρνει bonus αν κόβει τα εισιτήρια και πηγαίνει στην ώρα του στην δουλειά.

Εννοείτε ότι όλοι οι άλλοι εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα πάνε στην εργασία τους ότι ώρα θέλουν και αν θέλουν.

Ο τρίτος της Βρετανικής παρέας είναι γιατρός που αποκαλύπτει τη σημαίνει Greek νοσοκομείο και και αφού γρήγορα μαθαίνει τα κόλπα “φακελάκια, πως να μην εκδίδει αποδείξεις, πως να δηλώνει 4000-5000 ευρώ ετήσιο εισόδημα και να κυκλοφορεί με το “μερσεντέ” πουλώντας μούρη στα μπουζούκια κάθε βράδυ.

Η διαφήμιση που ακολουθεί είναι αληθινή. Κάντε κλικ και διαβάστε την

Η Sixt δέχετε δραχμές!!!

Και ένα απόσπασμα από την ταινία “Μάθε παιδί μου γράμματα” Πόσο επίκαιρη φαντάζει??

-τι είναι αυτά που λες γιε μου?

-μα αυτά τα λένε οι κομμουνιστές..

-όλος ο κόσμος τα λέει πατέρα..

-από πότε έπαψαν να είναι πατριώτες?

-και πότε ήταν?

Η PASOK records παρουσιάζει “Τα καψούρικα της κρίσης” Γιώργος Παπανδρέου