Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Γκόμενες και χώρες πρεζόνια!

Πως μια χώρα έγινε πρεζόνι και αυτοκαταστράφηκε!!!

Τα παραμύθια πάντα ξεκινάνε έτσι. Μια φορά κι ένα καιρό, ήταν η Δανάη, μια νοστιμούλα κοπέλα, ελαφρός υπέρβαρη, καλοζωισμένη, από τζάκι με ιστορία, με μεγάλο κεφάλι, και χοντρά κοντά ποδαράκια. Το σώμα της όμως δεν την εμπόδιζε η ψυχή της να έχει  πάρα πολλά όνειρα. Η Δανάη λοιπόν, επειδή η μητέρα της ήταν πρώην Σταρ Ελλάς, και ένιωθε την υποχρέωση , αποφάσισε να πάει στα καλλιστεία. Μόνο που ήθελε πάση θυσία να βγει πρώτη, όπως φυσικά θέλουν όλα τα κοριτσάκια… Τίποτε δεν είναι αδύνατον, αρκεί να έχεις της κατάλληλες γνωριμίες εκεί που πρέπει, και τα υπόλοιπα είναι φρου φρου και αρώματα..

Εδώ η Ελλάδα έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ποδόσφαιρο πριν μερικά χρόνια, και κάποιοι βγάλανε τρελά λεφτά από τα στοιχήματα… Οπότε γελά καλύτερα όποιος γελά τελευταίος.

Έτσι της είπανε στην Δανάη. Όμως χρειάζονται χρήματα, και λίγο σεξ.

-Πόσα, ρώτησε αφελώς το κορίτσι? και με ποιον πρέπει να κάνω σεξ?

– Πολλά!!, επειδή όμως έχουμε καλές γνωριμίες για σένα θα κάνουνε έκπτωση και θα πάρεις καλή τιμή. Όσο για το σεξ, θα κάνεις 2-3 κρεβάτια και αυτό είναι όλο. Εμείς θα σου πούμε με ποιους!!

Αφού λοιπόν ξόδεψε όλα της τα χρήματα και δανείστηκε απο κανα δυο φιλενάδες, κατάφερε, με τον “ελληνικό” τρόπο, να σαρώσει στα καλλιστεία, και να φανεί αντάξια της μητέρας της.

Η επόμενη μέρα την βρήκε με πολύ γκλάμουρο, πολλές κορδέλες, και καθόλου λεφτά.. Όσο την τραβούσε φωτογραφίες το Hello και τις έπαιρναν συνεντεύξεις καλά ήταν. Σιγά σιγά όμως το γκλάμουρο έφευγε, και τότε αποφάσισε να βρει ένα γκόμενο.
Ο Κωστάκης λοιπόν, όπως έλεγε και η ίδια στις φιλενάδες της, ήταν μια λύση ανάγκης, για να την “νοικοκυρέψει”. Αυτό το στρουμπουλό αγόρι, με την φάτσα επαρχιώτη σουβλατζή, την τεράστια μπυροκοιλιά, και τα γουρλωμένα μάτια, την παραμύθιαζε , λέγοντάς της πως όλα πάνε καλά, την ίδια ώρα που έπαιρνε δάνεια στο όνομα της, κι έβαζε υποθήκες στην περιουσία των γονιών της. Η Δανάη, βλέποντας μόνο τα λεφτά, νόμιζε πως πήγαινε καλά. Κάποια στιγμή όμως αντιλήφθηκε οτι ο Κωστάκης και η παρέα του, τριγυρνούσαν με μια Aston Martin, φοράγανε Rolex και Armani, ενώ πριν την σχέση τους , ήταν μικρομεσαίοι.
Ο Κωστάκης το καυχιώτανε στην παρέα του ότι θα της πετάξει τα μάτια έξω στο κρεβάτι, ως γνήσιος Greek lover, και έπιανε το πληκτρολόγια του playstation για να ξεσκάσει. Κάποιοι κακόβουλοι λέγανε για τον Κωστάκη ότι οδηγούσε στην αριστερή λωρίδα, μόνο, αλλά αυτά μείνανε φήμες αφού ποτέ δεν αποδείχτηκαν. Εξάλλου η αριστερή λωρίδα είναι για τους γρήγορους, και από εκεί πας γρήγορα ψηλά, και εξίσου γρήγορα κατεβαίνεις ;-)

Ενα καλοκαιρινό βράδυ ο Κωστάκης με τους φίλους τους, έκαναν ένα πάρτι με ούζα στο σπίτι της Δανάης, και από ένα τσιγάρο πήρε φωτιά.. Και αυτοί το μόνο που έκαναν ήταν να συνεχίσουν το πάρτι στην αυλή. Όταν η Δανάη άρχισε να φωνάζει “ΦΩΤΙΑ, ΦΩΤΙΑ” τα κοπρόσκυλα που πίνανε τα ούζα της είπανε με χαμηλή φωνή “Γιατί πληρώνουμε την Πυροσβεστική? Είναι δική της δουλειά να σβήνει της φωτιές, όπως δική μας είναι να της ανάβουμε το καλοκαίρι στα δάση”. Η Δανάη πήρε έναν κουβά νερό και άρχισε να σβήνει την φωτιά.
hontrela
Δεν τον συγχώρεσε ποτέ τον Κωστάκη για το συμβάν, όμως το ξέχασε γρήγορα και αποφάσισε να του δώσει και άλλη μια ευκαιρία, αλλά μόλις είδε και κραγιόν στο γιακά του, τον έστειλε απο ΄κει που ρθε. Ο Κωστάκης τότε της απολογήθηκε ότι το κραγιόν ήταν της μαμάς του που τον φίλησε τρυφερά μόλις πέτυχε ένα γκολ στο φιλικό μεταξύ της Άνω Καρακατσιλιάς και του Ταλαιπωριακού στο πιο σημαντικό ντέρμπι της Δ Εθνικής. Στον αγώνα που θα έκρινε το πρωτάθλημα!!!
Τότε η Δανάη πήγε στην τράπεζα και είδε το χάος με το οποίο ο “υπεύθυνος” Κωστάκης τη φόρτωσε. Απελπισμένη απ’ τα χρέη, πήγε σ’ ένα μπαρ να τα πιει, και εκεί γνώρισε το Γιώργο.
Ο Γιώργος ήταν ψηλός, λεπτός, με τρόπους και ένα λεβέντικο μουστάκι από αυτά που ρίχνουν της γκόμενες, στην πρώτη ματιά. Ήταν από αρχαίο τζάκι, κοσμοπολίτης, με πατέρα που άλλαξε την ιστορία του τόπου και που αν δεν έκανε μ@λ@κίες στο τέλος θα γινότανε Εθνάρχης. Όχι σαν τον χοντρο-Κωστάκη που την πήγαινε βόλτα μέχρι την Λούτσα και χλαπάκιαζε ένα τάπερ με κεφτέδες στο δρόμο.
Άρχισε να του διηγείται την ιστορία της, και τότε αυτός για να την παρηγορήσει της είπε: Λεφτά υπάρχουν. Η Δανάη έπεσε στην αγκαλιά του πονηρού Γιωργάκη σαν ώριμο σύκο. Ήθελε να του δοθεί με όλη την καρδιά και ψυχή της. Τόσο μεγάλο ήτανε το σοκ που της προκάλεσε ο χλεμπονιάρης που γνωρίζοντας τον Γιώργο ήτανε σαν αν γνώριζε το πάπα Ιωάννη Παύλο, στα καλά του. Μετά λοιπόν αφού της άρεσε η παρέα του, τα “φτιάξανε”… Αυτό που αγνοούσε η Δανάη ήταν ότι ο Γιώργος ήταν βαποράκι.

Ο Γιώργος μιλούσε με τον “έμπορο” τον Ντομινίκ, ο οποίος μόλις έμαθε για τη Δανάη καταχάρηκε, γιατί ήθελε να τις φάει τα πανάκριβα διατηρητέα σπίτια της, με το αλισβερίσι των ναρκωτικών. Στην αρχή ο Γιώργος το έπαιζε καλός, και προσπαθούσε να φαίνεται ότι Ï?άχνει λύση, ενώ στην πραγματικότητα τα είχε κάνει πλακάκια με τον Ντομινίκ. Τελικά την έριξε στην πρέζα, και η Δανάη με κλειστά μάτια, έλεγε στον Γιώργο να κάνει οτιδήποτε για τη δόση της. Î?τσι ξεκίνησε να ξεπουλάει, ότι δεν είχε ξεπουλήσει ο Κωστάκης στις Τράπεζες.
Καμιά φορά όταν η Δανάη ήταν νηφάλια, διαμαρτυρόταν για τη χαμένη της περιουσία. Τότε ο κολλητός του Γιώργου, ο Τεό, είτε την έλεγε “κοπρίτισσα” ή της έλεγε “μαζί τα φάγαμε”. Ο Ακης ο Σαλονικιός την έπαιρνε τότε και την πήγαινε βόλτα να της δείξει ανά την επικράτεια, πόσο εύκολο είναι να κάνεις δισεκατομμύρια ευρώ, παίζοντας με τους φόβους και τα πάθη ενός ολόκληρου λαού!!! Κι έτσι η Δανάη συνέχιζε τις δόσεις και συνέχισε να ξεπουλιέται…
1000 euro
Θα περίμενε κανείς απ’ την παρέα της Δανάης να δράσει, αλλά η παρέα της τρώγεται μεταξύ της καθώς επίσης οι περισσότεροι από αυτούς είναι μουγκοί και ΌΛΟΙ τους ΚΟΥΦΟΊ.

Εκτός από κουφοί, μουγκοί και ηλίθιοι στην παρέα της Δανάης υπήρχαν και λοβοτομημένοι.

Έτσι ακόμη και να τα βρουν μεταξύ τους, πράγμα αδύνατον, ακόμη και να θέλουν να μιλήσουν, δε θα μπορούν, αφού είναι μουγκοί, αλλά και να μπορούσαν, αυτά που θα έλεγαν θα ήταν ανερμάτιστα, καθώς ποτέ δεν μπόρεσαν να αφουγκραστούν τον καιρό τους και να ακούσουν το συνομιλητή τους.
Η Δανάη μπορεί και να αλλάξει γκόμενο… Έμπορο όμως ποτέ.
Και ζήσανε αυτοί καλά, κι η Δανάη χειρότερα….παρακαλώντας για τη δόση της, και περιμένοντας τον ιππότη καβάλα στο άσπρο ελικόπτερο το παραμύθι συνεχίζεται….
του Σπύρου Παπαδά

Πηγή του βασικού άρθρου και με προσθήκες από της γνωριμίες