Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Η Αλίκη στην χώρα τον ναρκωτικών

Υπάρχει ζωή μετά τα ναρκωτικά;

Πώς θα ήταν η Αλίκη αν έμπλεκε με σκληρά ναρκωτικά στη Χώρα των Θαυμάτων; Πώς είναι η ζωή ενός κοριτσιού κανονικής ελληνικής οικογένειας όταν κυριεύεται από την ηρωίνη στα καλά καθούμενα ή στα όχι-πολύ-καλά καθούμενα; Πώς είναι να βουλιάζει το ίδιο κορίτσι στον πιο βαθύ εθισμό και πώς είναι να καταφέρνει στο τέλος να βγει στην επιφάνεια κλοτσώντας, δηλαδή να τα κόψει όλα μαχαίρι;

Διάβασε επίσης: Γιατί στην Ελλάδα τα διαζύγια είναι σχεδόν τόσα όσο και οι γάμοι;

Το κορίτσι στη θέση της Αλίκης είναι αληθινό, η ιστορία  που σας αφηγούμαι, είναι πιο αληθινή από την αλήθεια. Τρέχει κυριολεκτικά από καθωσπρέπει σπίτια σε καταγώγια, σε φοιτητικά υπόγεια, σε στενάχωρες συνθήκες, σχέσεις, έρωτες και φιλίες, με μια αισιοδοξία και την ανακουφιστική λύση στο τέλος, εκεί ακριβώς που περιμένεις ότι το έργο που διαβάζεις θα γίνει βαριά τραγωδία. Δεν πηγαίνουν όλα καλά πάντα στη ζωή, αλλά μερικές φορές πηγαίνουν. Μερικές φορές η ηρωίδα γλιτώνει, βγαίνει από το λούκι και στέκεται στα πόδια της.

Πως πέφτει στον κόσμο τον ναρκωτικών ένα παιδί;

Στης περισσότερες φορές όποιος μπλέξει με τα ναρκωτικά ο θάνατος είναι μονόδρομος. Ότι και θεραπευτικές αγωγές να ακολουθήσει, όση και υποστήριξη να λάβει από συγγενείς και φίλους, αν το πάθος του γίνουν τα ναρκωτικά θα τα αναζητά συνεχώς και θα βρίσκει χιλιάδες τρόπους για να τα λάβει από τον έμπορο. Μέχρι να πεθάνει. Έτσι πάει αυτό. Ναι ένα 10-20% καταφέρνει να ξεφύγει όμως συνήθως πρόκειται για ακριβές κλινικές αποτοξίνωσης στο εξωτερικό όπου υπάρχει καθημερινή ιατρική φροντίδα καθώς και ομάδες υποστήριξης και όλο το πακέτο μαζί αποδίδει αποτέλεσμα.

Δες και αυτό  Τα μπουρδέλα της Θεσσαλονίκης αναβαθμίζονται

Διάβασε επίσης: Εθισμένος στης τσόντες

Αν προσπαθήσεις μόνος σου να το παλέψεις, είσαι κατά 90% χαμένος από χέρι. Ο κόσμος τον ναρκωτικών είναι ότι χειρότερο μπορείς να φανταστείς. Στην αρχή όλα μπορεί να δείχνουν ωραία και αισθάνεσαι cool. Σιγά σιγά αυξάνεις την δόση για να νιώσεις εκείνο το υπέροχο συναίσθημα το οποίο απελευθερώνει τον νου σου και σε οδηγεί σε μαγικούς και ανύπαρκτους κόσμους. Η ώρες που περνάς μαστουρωμένος της θεωρείς δική σου ευτυχία.  Κυλιέσαι στο πάτωμα, βλέπεις δράκους και άλλα φανταστικά όντα και νομίζεις ότι έχεις υπερσκελίσει όλα τα προβλήματα της ζωής σου.

Δεν χρειάζεσαι τίποτε. Ούτε χρήματα, ούτε φίλους, ούτε συγγενείς.

Διάβασε επίσης: Ο γάμος βολεύει περισσότερο τους άντρες ή της γυναίκες;

Τα ναρκωτικά είναι ότι χειρότερο μπορείς να επιλέξεις

Είσαι αυτάρκης και κανείς (κοινωνία, κράτος, υποχρεώσεις κτλ) δεν μπορούν να επηρεάσουν την γαλήνη σου. Δεν βλέπεις ειδήσεις, δεν σε ενδιαφέρει τι γίνετε στην πόλη ή στην χώρα σου. Δεν έχεις πάρε δώσε με κρατικές υπηρεσίες. Είσαι απόλυτα ελεύθερος να κάνεις ότι γουστάρεις. Και εσύ επιλέγεις απλά να ξαπλώσεις στο πάτωμα και να ονειρευτείς. Σε κάποια στιγμή η επήρεια των ναρκωτικών τελειώνει και το σώμα σου ξυπνά. Το μυαλό σου είναι πολτός ο οποίος σιγά σιγά αρχίζει να σκέφτεται. Η πραγματική ζωή σε κοιτά κατάμουτρα και σου υπενθυμίζει ότι έχεις υποχρεώσεις. Δεν είσαι μωρό το οποίο θα το φροντίσουν οι γονείς του. Εσύ και μόνον εσύ είσαι υπεύθυνος για την ψυχική, οικονομική και διανοητική σου κατάσταση και πως αυτό όλο αντανακλά στην ζωή σου.

tilefona-sex

Ζήσε την ζωή σου ελεύθερος όμως υπεύθυνος

Το να ζήσεις την ζωή σου όπως εσύ θέλεις είναι προσωπική σου επιλογή και μόνο εσύ έχεις κάθε δυνατότητα να την κάνεις ευτυχισμένη για σένα. Δεν το χρωστάς σε κανέναν. Άλλωστε η ζωή είναι εξαιρετικά μικρή και αν δεν προσπαθήσεις να την ζήσεις θα περάσει δίπλα σου και θα σε προσπεράσει.