Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Οίκοι Ανοχής

Οίκοι Ανοχής

million trikalaΠαλιά τους οίκους ανοχής τους λέγαμε μπουρδέλα, τώρα τους λένε studio. Όσο και να αλλάζουν όμως τα ονόματα η ουσία είναι η ίδια. Οι οίκοι ανοχής είναι δωμάτια όπου κάνεις σεξ επί πληρωμή.

2011 Ελλάδα, Αθήνα. Μεγάλωσε η πρωτεύουσα μεγάλωσαν και τα μπουρδέλα της. Ανανεώθηκαν, φέρανε Ρωσίδες με το τσουβάλι και τα καινούρια στούντιο έχουν πλέων πολυτελή δωμάτια και διάσημους πελάτες.

Τα sex studios βρίσκονται παντού με τα περισσότερα να είναι συγκεντρωμένα στο Γκάζι με τις μεγάλες πίστες και τα μπαράκια, αλλά και στο Βοτανικό. Οι παραδοσιακοί οίκοι ανοχής θεωρούνται ξεπερασμένοι, και οι πελάτες θέλουν VIP περιποίηση, από όμορφες γυναίκες. Και αφού έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν γιατί να μην την έχουν?

Τα χλιδάτα sex studios δεν είναι για τους αλλοδαπούς, οι οποίοι ψάχνουν φτηνά μπουρδέλα με φτηνές γυναίκες, ούτε για τους πιτσιρικάδες που έχουν 30 ευρώ στην τσέπη τους. Αυτοί πάνε στα παλαιομοδίτικα μπουρδέλα, όπου η ταρίφα είναι 25 ευρώ για πέντε με δέκα λεπτά. Στα πολυτελή studios η τακτική πελατεία αποτελείται από άνδρες, ηλικίας από 25 μέχρι 50 ετών, συνειδητοποιημένοι και με διάθεση να ξοδέψουν αρκετά ευρώ για να απολαύσουν ερωτικές υπηρεσίες από όμορφες γυναίκες.

Οι ταρίφες ξεκινούν από τα 100 και σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζουν και τα 1000 ευρώ για φουλ περιποίηση. Τα πάντα εξαρτώνται από τα «προγράμματα», η ποικιλία των οποίων είναι ικανή να καλύψει τα γούστα και των πιο απαιτητικών.

Στην Αθήνα λειτουργούν σήμερα περίπου 200 αυτοαποκαλούμενα sex studios, τα περισσότερα από τα οποία είναι οίκοι ανοχής που απλώς κολλάνε την ταμπέλα για να ανεβάζουν τις τιμές. Από όλα αυτά τα «σπίτια», άδεια λειτουργίας διαθέτουν μόνο τα έξι. Αυτά είναι εξοπλισμένα με ντους σε όλα τα δωμάτια, τζακούζι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και άνετα σαλόνια, στα οποία υπάρχουν καφέδες, αναψυκτικά και χυμοί. Τα σεντόνια αλλάζουν τρεις φορές την ημέρα, στους πελάτες προσφέρονται παντόφλες και αποστειρωμένες πετσέτες μίας χρήσης, ενώ σε όλους τους χώρους λειτουργούν ιονιστές και εξαερισμός που δουλεύουν στο full για να εξαφανίσουν τις δυσάρεστες οσμές.

Δες και αυτό  Σχέση στο χώρο εργασίας

kolobaroΟι μοντέρνοι οίκοι ανοχής λειτουργούν από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 05.00 το πρωί την άλλη μέρα. Κάθε μέρα εργάζονται τρεις διαφορετικές κοπέλες σε βάρδιες. Οι περισσότερες είναι εντυπωσιακές, έμπειρες και ηλικίας από 19 έως 30 ετών, ενώ τουλάχιστον το 80% προέρχεται από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Όλες οι κοπέλες περνούν από ιατρικές εξετάσεις κάθε δεκαπέντε μέρες. Το ίδιο συμβαίνει και για το «υπηρετικό προσωπικό» που έχει βιβλιάριο υγείας και περνάει από γιατρούς κάθε έξι μήνες. Σύμφωνα με τον νόμο, η ηλικία του «υπηρετικού προσωπικού» πρέπει να είναι πάνω από 50 ετών.

Οι πελάτες των sex studios είναι πολλές φορές άνθρωποι σοβαροί, με οικογένειες και παιδιά, αλλά και αρκετοί επώνυμοι, όπως τραγουδιστές και ηθοποιοί, που για να μην τους γνωρίσουν πηγαίνουν φορώντας κράνη, καπέλα, αλλά και περούκες.

Τα προγράμματα των sex studios είναι:

1. Απλό πρόγραμμα με στοματικό έρωτα και μία εκτόνωση: 50 ευρώ, το πιο δημοφιλές.
2. Ολιγόλεπτο χαλαρωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια και σεξ: 60 ευρώ.
3. Sex show με διάφορα sex toys: 70 ευρώ.
4. «Αυταρχικό» πρόγραμμα με παιχνίδια ρόλων και υποταγής (μαστίγια, χειροπέδες κ.α.): 80 ευρώ.
5. Full πρόγραμμα με όλα τα προηγούμενα και bonus περισσότερο χρόνο στο δωμάτιο: 100-200 ευρώ.

Φυσικά, αν ο πελάτης πληρώνει μπορεί να απολαύσει και εξεζητημένα βίτσια, χρήση τζακούζι μαζί με την κοπέλα και άλλες ερωτικές παροχές. Όλες οι υπηρεσίες και τα προγράμματα προπληρώνονται με την είσοδο στο δωμάτιο.