ζώδια σήμερα αστρολογία

Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Μάθε να επωφελείσαι από την ατυχεί γνωριμία!

Ατυχείς γνωριμίες

Κάποιες φορές μέσα στην ατυχία μας μπορεί να προκύψουν συνθήκες για γνωριμία με μια όμορφη γυναίκα που δεν της περιμέναμε. Αυτό που μετράει είναι να δούμε τα σημάδια και να εκμεταλλευτούμε την κατάσταση προς όφελος μας κάνοντας μια νέα γνωριμία. Ακόμα και μια αναποδιά ενδέχεται να μεταμορφωθεί σε καλοτυχία αρκεί να έχεις την διαίσθηση που χρειάζεται για να δεις λίγο πιο μακριά, χωρίς να επηρεάζεσαι από της σημερινές δυσκολίες που σου δημιουργεί.

Κακές γνωριμίες

gnorimia me tin ViviΟ φίλος μου ο Δημήτρης βρέθηκε πριν από λίγο καιρό , μπλεγμένος σε ένα τρακάρισμα. Και αυτός και ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου ήταν τόσο έξαλλοι που άρχισαν να αλληλοβρίζονται μέσα στον δρόμο κάνοντας σωστό σκυλοκαβγά!.

Γυρίζοντας σπίτι ο Δημήτρης συνειδητοποίησε ξαφνικά πως ο άλλος οδηγός ήταν γυναίκα, και μάλιστα αρκετά όμορφη.
Χωρίς να χάσει καιρό την πήρε τηλέφωνο με αποτέλεσμα να διαπιστώσει ότι η γοητεία και η εξυπνάδα της ήταν εξίσου αξιοπρόσεχτες με την ομορφιά της.
Ουδέν κακόν αμιγές καλού! Η γνωριμία με την όμορφη Ελένη έγινε και τώρα είναι στο χέρι του Δημήτρη να το προχωρήσει.

Έσπασες το χέρι σου και το έχεις στο γύψο? Σε ρωτάω ποιο κορίτσι δεν θα προθυμοποιηθεί να σου πάρει έναν αριθμό τηλεφώνου, αφού εσύ δεν μπορείς?

Και καθώς εσύ θα την ευχαριστείς μοιραία θα ανοίξετε μια κουβεντούλα που ίσως να κρύβει κάποιες υποσχέσεις…

Νομίζεις ότι δεν μπορείς να κάνεις μια νέα γνωριμία σε ένα νοσοκομείο? Κάνεις λάθος. Στο νοσοκομείο εργάζονται περισσότερες γυναίκες από τους άντρες οπότε και οι πιθανότητες σου είναι μεγαλύτερες. Μια συνάδελφος του γραφείου είναι άρρωστη στο νοσοκομείο?Πήγαινε να την δεις, έστω και αν δεν έχετε στενή γνωριμία. Πήγαινε της και καμιά λιχουδιά και έχεις πιθανότητες μόλις γίνει καλά να σε καλέσει ένα βράδυ σπίτι της να σου κάνει το τραπέζι.

Δες και αυτό  Έκφυλος Έλληνας "εργοδότης" αναζητά υπάλληλο-ερωμένη στην Βουλγαρία

Όπως και να έχει το πράγμα,ένα να θυμάσαι Και ο μεγαλύτερος καρδιοκατακτητής δεν μπορεί να κρατήσει της γυναίκες μόνο με τα γλυκόλογα και τις περιπαθείς σάχλες. Αυτά δεν φτάνουν. Οι μελιστάλαχτες προτάσεις σου, η εμφάνιση σου, ακόμα και η γοητεία σου δεν αρκούν για να της κλείσουν όλες στην παγίδα.

Ακριβώς για αυτό το παν είναι να αυξάνεις της πιθανότητες σου κάνοντας όσο περισσότερες θηλυκές γνωριμίες μπορείς!