Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Μητέρα συλλαμβάνει την κόρη της σε “ροζ” ραντεβού

Ροζ ραντεβού

σεξ επι πληρωμή
σεξ με πληρωμή

Νεαρή κοπέλα κανόνιζε “ροζ” ραντεβού με άνδρες μεγάλης ηλικίας και προσέφερε ερωτικές υπηρεσίες επί πληρωμή. Η Η ίδια η μητέρα της την ανακάλυψε όταν μπήκε στο διαμέρισμα της κόρης της και την βρήκε στο κρεβάτι να κάνει σεξ με έναν 56-χρονο.  Η κοπέλα λέγοντας στην μαμά της το κλασσικό παραμύθι ότι θα πάει βόλτα με της φίλες της πήγε στο διαμέρισμα όπου την περίμενε ο 56-χρονος για να κάνουν σεξ.

Σεξ επί πληρωμή. Έναντι του ποσού των 300 ευρώ η κοπέλα νοίκιαζε το κορμί της σε ηλικιωμένους κυρίως άντρες για 1 ώρα. Η μητέρα της λιποθύμησε, στην αποτρόπαια θέα και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πατρών, όπου και παραμένει για θεραπεία.

Η 17χρονη κοπέλα η οποία είναι μαθήτρια της δεύτερης τάξης του Λυκείου είχε βρει αυτόν τον τρόπο για να κερδίζει το χαρτζιλίκι της. Κάνοντας σεξ επί πληρωμή με γηραιούς άντρες κατάφερνε να κερδίζει αρκετές χιλιάδες ευρώ τον μήνα και να επιδεικνύει στους φίλους και συμμαθητές της την άνετη οικονομική επιφάνεια.

Μέχρι χτες όμως αφού η ίδια η μάνα της την έπιασε στα πράσα. Η γυναίκα είχε υποψίες ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, βλέποντας την μικρή να διαθέτει σημαντικά ποσά. Στης επίμονες ερωτήσεις της από που προέρχονται αυτά τα λεφτά η 17χρονη δεν μπορούσε να δώσει ικανοποιητική απάντηση.

Χτες το απόγευμα η μητέρα αποφάσισε να παρακολουθήσει την ανήλικη κόρη της για να δει που θα πάει. Όταν την είδε να κατευθύνετε προς το διαμέρισμα με το αυτοκίνητο της, την ακολούθησε και περίμενε μέχρι να ανεβεί. Μετά από 15 λεπτά ανέβηκε και αυτή και άρχισε να χτυπά την πόρτα για να της ανοίξουν.

Δες και αυτό  Οι Νέοι 15-19 Ετών Κάνουν Πολύ Πιο Συχνά Στοματικό Sex Παρά Συνουσία

Η ροζ γκαρσονιέρα

Το διαμέρισμα η ανήλικη το είχε διαμορφώσει κατάλληλα σε ερωτική φωλιά, με πολλούς καθρέφτες στην κρεβατοκάμαρα. Στην θέα της μάνας της κοκάλωσε κυριολεκτικά μη έχοντας την δύναμη να κάνει το παραμικρό. Ο 56-χρονος δεν πρόλαβε να ντυθεί και συνελήφθη γυμνός. Η μητέρα του επιτέθηκε και του κατάφερε αρκετά χτυπήματα, σηκώνοντας όλη την πολυκατοικία στο πόδι. Οι ένοικοι βγήκαν έξω και παρακολουθούσαν το θέαμα, ενώ κάποιος κάλεσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δυο εραστές και τους προσήγαγαν στον τμήμα για περαιτέρω ανάκριση.

Το όλο θέμα έδωσε τροφή για σχόλια, άλλα ειρωνικά και άλλα καλόπιστα, για την ηθική της 17χρονης και της πράξεις της. Τι μπορεί να οδήγησε μια τόσο νεαρή κοπέλα να κάνει σεξ επί πληρωμή με γέροντες και να κερδίζει χρήματα από αυτές της πράξεις? Η κοινωνία μας, ο θεσμός του γάμου και οι διαπροσωπικές σχέσεις περνούν μεγάλη κρίση και αυτό φαίνεται καθημερινά. Μάλιστα η σημερινή άσχημη οικονομική κατάσταση συντελεί τα νεαρά κορίτσια να θέλουν να βγάλουν εύκολο χρήμα χωρίς κόπο και όσες έχουν ελαστική ηθική, εύκολα αποφασίζουν να μπουν σε “ροζ” κυκλώματα της νύχτας.

Η αστυνομία διερευνά έρευνα μήπως υπάρχει μαστροπός που εξέδιδε και προστάτευε την 17χρονη, ή ενεργούσε μόνη της.