Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Οδηγός Σεξοτουρισμός

Πλήρης οδηγός για σεξ τουρισμό

Εδώ φιλοδοξούμε να κάνουμε τον πιο πλήρη οδηγό για σεξοτουρισμό παγκόσμια. Ξεκινάμε με της παρακάτω χώρες και θα εμπλουτίζουμε αυτόν τον οδηγό μόλις έχουμε νέα στοιχεία. Καλή διασκέδαση και καλό βόλι.

σεξοτουρισμός

Δηλώνουμε ότι σε καμιά περίπτωση δεν προάγουμε την πορνεία, ούτε εξυπηρετούμε συμφέροντα κανενός. Σκοπός μας είναι να ενημερώσουμε και μόνο όσους αναζητούν πληροφορίες για να κάνουν διακοπές συνδυάζοντας της με σεξ. Αποποιούμαστε κάθε ευθύνη και κάθε ζημιά που μπορεί να πάθει κάποιος αν ακολουθήσει της παρεχόμενες πληροφορίες στους οδηγούς μας. Το blog λειτουργεί ενημερωτικά και μόνο, χωρίς να έχουμε ουδεμία σχέση με παράνομες δραστηριότητες, προαγωγούς, μαστροπούς, πόρνες κτλ.

Όταν αναφέρουμε την λέξη σεξοτουρισμός το μυαλό όλων πάει στην Ταϊλάνδη, την Ρωσία, την Ουκρανία, την Ολλανδία, την Γερμανία. Χώρες που έχουν επιτρέψει την πορνεία με νόμο και κερδίζουν δις ευρώ από τους στερημένους σεξουαλικά τουρίστες.

Τι είναι ο σεξοτουρισμός όμως? Και τι σημαίνει ο όρος σεξοτουρίστας?

Σεξοτουρίστας είναι αυτός που επισκέπτεται μια χώρα με αποκλειστικό σκοπό να κάνει σεξ. Γνωρίζει ότι στο συγκεκριμένο μέρος οι τιμές ενοικίασης των κοριτσιών είναι χαμηλότερες από την χώρα καταγωγής του και εκμεταλλεύεται το γεγονός. Οι γυναίκες πουλάνε την υπηρεσία όπως ένας μανάβης πουλάει την πραμάτεια του. Και έτσι όλοι είναι ευχαριστημένοι. Εμείς έχοντας ανατραφεί με χριστιανικά ήθη έχουμε πολλές αναστολές όσο αφορά το σεξ, εκείνοι όμως οι λαοί δεν έχουν κανένα. Το σεξ για αυτούς αποτελεί ένα ακόμη προϊόν που μπορεί να πουληθεί. Και το μόνο που παζαρεύεται είναι η τιμή.

Σεξοτουρισμός στην Ταϊλάνδη

Η Ταϊλάνδη είναι ο παράδεισος τους σεξ. Έχεις την εντύπωση ότι όλες οι γυναίκες ζητάν από σένα να κάνουν πληρωμένο σεξ.

khaosan road bangkokΣτην Μπανγκόκ στην οδό Khaosan Road οι Δυτικοί τουρίστες με χαμηλό προϋπολογισμό (backpacker) βρίσκουν ξενοδοχεία να κοιμηθούν με 3 δολάρια και κορίτσια για να κάνουν σεξ στην ίδια τιμή.

Τουρισμός για σεξ, όπως άλλωστε το λέει και η λέξη. Εδώ ο συγκεκριμένος τουρίστας επισκέπτεται μια πόλη η μια χώρα με μοναδικό σκοπό να βρει πληρωμένο σεξ. Ψάχνει να γνωρίσει γυναίκες με της οποίες θα κάνει πληρωμένο έρωτα, ερωτικό μασάζ και είναι πρόθυμος να πληρώσει γι αυτή την υπηρεσία.

Δεν τον ενδιαφέρουν τα αξιοθέατα, ούτε τα μνημεία, ούτε τα club, bar, kafe μιας χώρας αλλά μόνο η προοπτική να βρει όμορφες γυναίκες για σεξ.

Τουρισμός για σεξ στην Ρωσία και Ουκρανία

Η Ρωσία και η Ουκρανία της οποίες θα εξετάσουμε εδώ έχουν κοινά χαρακτηριστικά. Η πορνεία στην Ρωσία είναι παράνομη, χωρίς όμως να αποτελεί σοβαρό παράπτωμα. Δείτε την ταινία tochka που δείχνει μέρος του προβλήματος της πορνείας στην Ρωσία. Στην Ουκρανία της πόρνες της φωνάζουν “Νατάσσα” και μεγάλο μέρος του πληθυσμού δεν έχει άλλους πόρους για να ζήσει την οικογένεια του εκτός της πορνείας.

Σεξ τουρισμός στην Γερμανία

pascha-kolnΣτο Βερολίνο υπάρχουν περισσότερο από 10,000 πόρνες, στην Κολωνία ο οίκος ανοχής Pascha είναι 12 όροφος και γενικά βρίσκεις μέρη όπου είναι συγκεντρωμένες από 100 εκδιδόμενες γυναίκες σε ένα σημείο για να επιλέξεις ότι σου αρέσει.

Η Γερμανία είναι σεξουαλικός παράδεισος στην Ευρώπη, με ποιοτικές υπηρεσίες και παροχή επιπρόσθετων ψυχαγωγικών δυνατοτήτων έτσι ώστε ο τουρίστας να περάσει όσο το δυνατόν καλύτερα και ασφαλέστερα, αφού το κράτος παρακολουθεί το όλο συμβάν.

Η πορνεία είναι οργανωμένη σε μεγάλους οίκους ανοχής, στούντιο μασάζ και ιδιωτικά διαμερίσματα και είναι νόμιμη. Οι πόρνες είναι επαγγελματίες που έχουν την ίδια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και κοινωνική ασφάλιση όπως και οι υπόλοιποι Γερμανοί.

Τα κόκκινα φανάρια του Άμστερνταμ

Το Άμστερνταμ πάντα ήταν η πρωτεύουσα της ηδονής. Με την περίφημη Κόκκινη Οδό (Red Light District) όπου πανέμορφα ημίγυμνα κορίτσια, χόρευαν στης  βιτρίνες προσπαθώντας να τραβήξουν τους πελάτες για να τους προσφέρουν της σεξουαλικές τους υπηρεσίες.

Η ποικιλία τεράστια και φυσικά καλύπτει κάθε γούστα αφού στης βιτρίνες μπορείς να βρεις κορίτσια από όλο τον κόσμο. Τι σου κάνει η παγκοσμιότητα? Στα κανάλια του Άμστερνταμ ο αγοραίος έρωτας, μαζί με τα μαλακά ναρκωτικά είναι παντού. Και κάθε χρόνο η πόλη κατακλύζεται από χιλιάδες τουρίστες που ψάχνουν σεξ και απολαύσεις για να διασκεδάσουν.

Ο σεξοτουρίστας είναι συνειδητοποιημένος ταξιδευτής. Ψάχνει για σεξ σε όλο τον κόσμο και πάντα αναζητά νέα μέρη τα οποία δεν έχουν κορεστεί και θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να  γίνουν νέοι σεξουαλικοί παράδεισοι. Σε όλες της πρώην Ανατολικές χώρες ανθεί η πορνεία, όμως εκεί τα πράγματα είναι λιγάκι βιοποριστικά καθώς οι μισθοί είναι πείνας (50-150 ευρώ το μήνα) οπότε πολλά νέα κορίτσια αποφασίζουν να μπουν στον δρόμο της πορνείας για να έχουν τα προς το ζην.  Στην Ανατολική Ασία τα πράγματα είναι περίπου τα ίδια, οπότε μένουν οι πλούσιες Δυτικές χώρες και η Αμερική να παρέχουν σεξ κάποιου επιπέδου σε πλούσιους πελάτες φυσικά ικανοποιώντας και τα ποιο παράξενα γούστα.

Οι υπόλοιποι σεξ τουρίστες πάνε κάπου κοντά (Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία, Σκόπια, κτλ) για οικονομικό ταξίδι συνδυασμένο με λίγο σεξ…..

Η επιλέγει το Patpong της Ταϊλάνδης, το Άμστερνταμ το De Wallen και το Rossebuurt, η το Sex Park στην Πράγα, για κάτι καλύτερο. Ο σεξοτουρίστας είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος και ξέρει πολύ καλά τη ψάχνει. Εμείς θα γράφουμε εδώ για προσωπικές εμπειρίες και εμπειρίες αναγνωστών και φίλων που επισκεφτήκαν αυτά τα ωραία μέρη.

ροζ γραμμή