Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Ποινική δίωξη ζητά ο υπουργός για όσους κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις με πόρνες

pornesΣε συνέντευξη του στα μίντια ο υπουργός υγείας  ζήτησε την ποινικοποίηση και του πελάτη που κάνει σεξ με μια ιερόδουλη χωρίς να παίρνει προφυλάξεις. Φυσικά και υπάρχει ευθύνη. Όσο υπάρχουν πόρνες όμως θα υπάρχει και ζήτηση για της υπηρεσίες τους και το αντίστροφο. Να χτυπάς όμως το σαμάρι για να σε ακούσει το γαϊδούρι είναι το λιγότερο βλακεία. Αν σκεφτούμε ότι για να γίνεις υπουργός πρέπει να έχεις το λιγότερο κάποια σχετική παιδεία και νοημοσύνη, εκτός από άλλα προσόντα θα πρέπει να αναζητήσουμε τους λόγους που τον οδηγούν να κάνει τέτοιες δηλώσεις.

Στη Νορβηγία για παράδειγμα μπήκε σε εφαρμογή νόμος που επιβάλλει πολύ μεγάλα χρηματικά πρόστιμα σε όσους πελάτες συλληφθούν κατά την τέλεση ερωτικής πράξεις με ιερόδουλες. Ο νόμος είναι καθαρά εισπρακτικός, αφού μπορείς εύκολα να καλέσεις στο τηλέφωνο μια πόρνη και να κάνετε σεξ σε μέρος που σου είναι οικείο και γνωστό και ξέρεις ότι δεν θα έρθει κανείς να σε ενοχλήσει.  Ένας φίλος πρότεινε να δημιουργηθεί μια ειδική μονάδα η οποία θα παρακολουθεί το τι συμβαίνει και θα επιβάλει της ποινές. Το όνομα της ομάδας ΚΑΠΟΤΑ από τα αρχικά Κατασκοπευτική Άγρυπνη Προφυλακτική Ομάδα Τήρησης Αυτών που είπε ο κύριος υπουργός. Γελάσατε?

Η λύση του προβλήματος

Η λύση είναι να εφαρμόσουμε ότι έχει κάνει η Ολλανδία και η Γερμανία. Νομιμοποίηση της πορνεία, και φορολόγηση της. Δημιουργία οίκον ανοχής όπου οι πόρνες ελέγχονται για ασθένειες, έχουν 24ωρη φύλαξη, είναι σίγουρες ότι κανείς ανώμαλος δεν θα τους δημιουργήσει κανένα πρόβλημα και ασκούν το επάγγελμα τους νόμιμα.

Δείτε εδώ πως δουλεύει ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στην Γερμανία. Pasha brothel. Γιατί να μην κάνει η πολιτεία το απαραίτητο νομικό πλαίσιο λειτουργίας παρόμοιων οίκον ανοχής και θα βρεθούν επιχειρηματίες που θα αναλάβουν το οικονομικό κόστος κατασκευής και λειτουργίας του.

Δες και αυτό  Βγαίνεις ραντεβού με την γυναίκα σου?

Γνώση, και θέληση για λύση του προβλήματος χρειάζεται, κάτι που λείπει από την Ελληνική πολιτεία αφού η σημερινή κατάσταση βολεύει κάποιους ημέτερους που με την σειρά τους μιζάρουν στους κατάλληλους πολιτικούς για να αφήνουν τα πράγματα ως έχουν.

Για εσωτερική κατανάλωση παραθέτω τα λόγια του υπουργού ότι ευθύνη δεν φέρουν μόνο οι ιερόδουλες, αλλά και οι άντρες που προτιμούν την απροφύλακτη σεξουαλική επαφή μαζί τους, καθώς και τους χαρακτηρισμούς ότι είναι γαϊδουριά να κάνεις σεξ με πόρνη χωρίς καπότα.

Ερωτώμενος για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των οροθετικών ιερόδουλων, ο υπουργός Υγείας απάντησε ότι στην περίπτωση αυτή συγκρούονται το αγαθό του ατομικού δικαιώματος και του ιατρικού απορρήτου με το κοινωνικό δικαίωμα των υπολοίπων για υγειονομική δημόσια ασφάλεια.

Είπατε τίποτα??