Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Ρωσίδα νύφη ψάχνει Έλληνα παππού

Εικονικοί γάμοι με σκοπό το σεξ

Στην Ελλάδα έχει στηθεί μια ολόκληρη βιομηχανία με πολλά πλοκάμια και παρατρεχάμενους από τα κυκλώματα της νύχτας και ειδικά της σωματεμπορίας, που εκμεταλλεύεται εικονικούς γάμους.

omorfes gynaikesΤο κόλπο αν και φαίνεται απλό, λειτουργεί αλάθητα μέχρι τώρα. Οι σωματέμποροι στήνουν “ψεύτικους” γάμους με αλλοδαπές, κυρίως γυναίκες από Ρωσία η Βαλκάνια οι οποίες αφού παντρευτούν τον Έλληνα γαμπρό και πάρουν την άδεια εργασίας και παραμονής στην χώρα προωθούνται προς εργασία στα στριπτιζάδικα, οίκους ανοχής και κολόμπαρα Αθήνας και επαρχίας.

Πως γίνετε η νομιμοποίηση της αλλοδαπής νύφης?

Πρώτα περνάνε από πολιτικό γάμο σε κάποιο δημαρχείο, και μετά αντί για μήνα του μέλιτος η αλλοδαπή προωθείτε στην εκπόρνευση αποπληρώνοντας το χρέος που έχει στον νταβατζή της. Ο γάμος είναι μέρος του κόλπου για να νομιμοποιηθεί η παρουσία της πόρνης στην χώρα νόμιμα. Ο Έλληνας γαμπρός βάζει στο πορτοφόλι του 3000 ευρώ για την εξυπηρέτηση που έκανε στους μαστρωπούς, καθώς και “νοίκι”  300 ευρώ αφού συνεχίσει να παραχωρεί το όνομα του στην Ρωσίδα.

Δράμα κατάσταση

Υπάρχουν και παρατράγουδα στην όλη ιστορία αφού η ανθρώπινη φύση είναι άπληστη. Έτσι οι αστυνομικοί διηγούνται ιστορία που συνέβη στην Δράμα, με Έλληνα “νοικιασμένο γαμπρό” ετών 67, που απείλησε με διαζύγιο τους νταβατζήδες γιατί του καθυστερούσαν την πληρωμή του ενοικίου για 4 μήνες. Τον άνθρωπο φυσικά τον ενδιέφερε να πάρει τα συμφωνημένα χρήματα από την δουλειά καθώς εκείνος εκπλήρωσε την δική του συμφωνία. Μάλλον η κοπέλα δεν είχε πολύ πέραση στου πελάτες του στριπτιζάδικου αφού οι μαστροποί καθυστερούσαν της δόσεις.

Θα αναφέρω ακόμη μια ακραία περίπτωση… Η Σόνια, 22 ετών, μία όμορφη κοπέλααπό την Ρουμανία, αφού παντρεύτηκε των υπερήλικα 68 ετών Αγρινιώτη παππού και πήρε στα χέρια της το χαρτί της νόμιμης παραμονής και εργασίας στην χώρα, προωθήθηκε από τους μαστροπούς ως “συνοδός πολυτελείας” στην τοπική κοινωνία. Ενώ η δουλειά κυλούσε μέλι, συνάντησε έναν δύσκολο πελάτη έναν βράδυ. Ο Μήτσος, αγρότης στο επάγγελμα, και τσομπάνης στην ψυχή, σε ένα ροζ τετ-α-τετ έπαθε τέτοιο κόλλημα με την Σόνια, έφαγε τέτοια φλασιά που μετά από τέλος της σεξουαλικής πράξης, την απήγαγε και την μάντρωσε στο μαντρί με τα πρόβατα.
Ο προαγωγός της είδε και έπαθε μέχρι να την βρει και να την απελευθερώσει από τα χέρια του τσοπάνη. Ο Μήτσος την είχε δέσει με την αλυσίδα του μαντρόσκυλου στον στάβλο και έκανε σεξ μαζί της καθημερινά, τζάμπα φυσικά.  Αφού την βρήκε ο νταβατζής, κατάφερε να την εξαγοράσει από τον τσοπάνη υποσχόμενος ότι η ιστορία δεν θα φτάσει στα αυτιά της Αστυνομίας.
Να όμως που οι Αρχές ενημερώθηκαν για το συμβάν και μετά από ανάκριση, συνέλαβαν τον Μήτσο.

Δες και αυτό  Πως να δημιουργείς ευκαιρίες γνωριμίας με γυναίκες?

Τα κυκλώματα σωματεμπορίας, συνεχίζουν να διενεργούν δεκάδες εικονικούς γάμους, φέρνοντας στην χώρα μας στρατιές γυναικών σεξουαλικών σκλάβων που γεμίζουν με χιλιάδες ευρώ τα ταμεία τους, αδειάζοντας της τσέπες πολλών αντρών, κυρίως στην επαρχία. Να δούμε πότε το κράτος θα παρέμβει για να θέσει τέλος σε αυτό το παράνομο εμπόριο λευκής σάρκας, να το νομιμοποιήσει και φορολογήσει όπως γίνετε παντού στην Ευρωπαϊκή Ένωση.