Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Σχέση με άντρα 10+ χρόνια μεγαλύτερο μου.

Ερωτική σχέση με μεγαλύτερο μου

ερωτικές σχέσεις
Ερωτικές σχέσεις

Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω της σχέσεις όπου η διαφορά ηλικίας είναι πάνω από 10 χρόνια. Ποιος είναι ο λόγος να κάνεις μια σχέση με κάποιον άντρα ο οποίος είναι 10+ χρόνια μεγαλύτερος σου; Ίσως το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι η οικονομική ανεξαρτησία αφού θεωρώ ως δεδομένο ότι ο άντρας θα είναι οικονομικά ανεξάρτητος και θα έχει την δυνατότητα να σου προσφέρει μια άνετη ζωή.

Ας υποθέσουμε ότι αυτός είναι 35 και η κοπέλα 22 ετών. Μόλις χώρισε από την παλιά του σχέση και ψάχνει για νέο λιμάνι. Στης περισσότερες φορές διατηρεί φυσικά και κάποια επαφή με την πρώην θέλοντας να το έχει δίπορτο και να περνά καλά και με της δυο. Το σεξ είναι καλό, συνήθως 3-4 φορες την εβδομαδα, κυκλοφορείτε μαζί σαν ζευγάρι, μπορεί να έχετε κάνει και κοινές διακοπές για 4-5 ημέρες το καλοκαίρι σε κάποιο νησί για περισσότερο σεξ,  όμως όταν έρθει η κουβέντα για επίσημο κουλούρι ο αγαπημένος μένει μουγκός.

Ποιος άραγε είναι ο λόγος που οι άντρες δύσκολα αποφασίζουν να παντρευτούν;

Μήπως λόγο της διαφοράς ηλικίας έχουν σαφώς περισσότερες εμπειρίες ζωής από τα νεαρά κορίτσια και εκμεταλλεύονται ακριβώς αυτήν την εμπειρία για να περνάνε καλά χωρίς να έχουν μόνιμες δεσμεύσεις; Ο γάμος πάντα φοβίζει λίγο τους άντρες που προτιμούν να είναι εργένηδες τουλάχιστον μέχρι τα 35-40 τους χρόνια. Οι περισσότεροι ζουν ακόμη με τους γονείς τους και απλά ψάχνουν να βρουν μια κοπέλα για να έχουν σίγουρο σεξ. Όταν όμως γίνει λόγος για υποχρεώσεις και δημιουργία οικογένειας συνήθως επέρχεται χωρισμός, αφού ο άντρας δηλώνει ότι δεν νιώθει έτοιμος ακόμη για να δεσμευτεί και να κάνει οικογένεια. Τρομάρα του! Πότε θα παντρευτεί, πότε θα κάνει παιδιά εφόσον έχει περάσει τα 40, και τι επικοινωνία θα έχει μαζί τους όντως γέρος; Αυτές είναι ερωτήσεις που δύσκολα θα απαντηθούν όμως η Ελληνική κοινωνία τα τελευταία χρόνια έτσι λειτουργεί δυστυχώς.

Δες και αυτό  Πως κάνουμε νέες γνωριμίες?

Ελληνική πραγματικότητα

Ο άντρας πρώτα περιμένει να ολοκληρώσει της σπουδές του, μετά το στρατιωτικό του καθήκον προς την πατρίδα, μετά να βρει δουλειά που να του παρέχει μισθό μεγαλύτερο τον 1500 ευρώ τον μήνα για να έχει την δυνατότητα να συντηρήσει οικογένεια και τότε μόνο ίσως αρχίσει να σκέφτεται να παντρευτεί. Και τότε ανακαλύπτει ότι έχει γίνει πλέον 40 ετών. Έτσι χρησιμοποιεί την γυναικεία αθωότητα και περνάει καλά. Εσύ όμως βλέπεις τα χρόνια να περνάν και το βιολογικό σου ρολόι σε σπρώχνει να αναζητήσεις εκείνο το αρσενικό που θα σε κάνει μητέρα, οπότε για να βγεις από την κατάσταση πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν έχεις μέλλον με αυτόν τον άντρα ή όχι. Τα γκομενιλίκια είναι καλά για της έφηβες όμως στην ηλικία των 25 είναι καλό να έχει κάνει ήδη το πρώτο παιδί, και να έχεις σύζυγο στον οποίο μπορείς να στηρίξεις την οικογένεια σας.

Συμβουλή ζωής

Δύσκολες αποφάσεις και αποφάσεις ζωής που αν κάνεις λάθος θα υποστείς της συνέπειες του στην υπόλοιπη ζωή σου. Οπότε πρόσεχε καλά με ποιους άντρες επιλέγεις να κάνεις ερωτική παρέα για να μην χτυπάς το κεφάλι σου αργότερα. Και φέρεις στον κόσμο και αθώα παιδιά που θα υποφέρουν.

Σχετικά άρθρα

http://gnorimies.net/id5605-pos-na-afisis-kali-entiposi-stin-proti-sou-sinantisi-me-gineka.html

http://gnorimies.net/id5550-10-tropi-gia-na-katalavis-an-se-agapai-sta-alithia.html

http://roz-tilefono.blogspot.com/2012/10/parthenes-eton-40.html

http://roz-tilefono.blogspot.com/2012/10/parthenes-eton-40.html