Gnorimies.net

Σεξουαλικές φαντασιώσεις και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες στο κινητό σου

Σεξ με νέο παρτενέρ!

σεξ με νέο παρτενέρΈχετε αναρωτηθεί πως μπορεί να είναι ένας νέος ερωτικός παρτενέρ; Και γιατί μια νέα σχέση, έστω και σύντομη και με της απαραίτητες προϋποθέσεις ασφαλείας μπορεί να δώσει νέα ώθηση στον γάμο σας; Σκοπός μιας τέτοιας παράλληλης σχέσεις είναι να αναζωογονήσει έναν γάμο και όχι να το καταστρέψει ή να μετατραπεί σε μόνιμη. Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε ακριβώς μια τέτοια σχέση. Χμ, αυτή είναι η όγδοη συνάντηση σας, ακολουθεί ένα ρομαντικό δείπνο και περιμένετε να ακολουθήσει και η πρώτη νύχτα που θα κάνετε σεξ με την νέα παρτενέρ. Βγαίνετε εδώ και δυο μήνες, κάνετε βόλτες, ακούγεστε στο τηλέφωνο, γράφετε σμς, ξέρετε όμως τι  μπορείτε να περιμένετε στην πρώτη νύχτα σεξ?

Δες 5 περίεργα μέρη για να κάνεις σεξ

Δεν έχει σημασία πόσο καιρό συναντιέστε. Κάποιες σχέσεις προχωράνε γρήγορα και κάποιες αργά.Το σίγουρο είναι ότι, η πρώτη σεξουαλική επαφή θα καθορίσει το ρυθμό που θα ακολουθήσουν και οι επόμενες. Αν την πρώτη βραδιά κάνετε σπουδαίο σεξ, είναι πολύ πιθανό η νέα να σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό, και μόνιμο από την κλασσική ξεπέτα. Μην ξεχνάτε ότι οι άνδρες ανησυχούν πολύ περισσότερο την πρώτη φορά που κάνουν σεξ με μια νέα γυναίκα παρά το ασθενές φύλο. Κάθε άντρας θέλει να εντυπωσιάσει τον ερωτικό σύντροφό του με τις δεξιότητες του στο σεξ, και στο μυαλό του τριβελίζει το ερώτημα “Μήπως είχε καλύτερο εραστής από μένα;”.

Διάβασε ποια είναι τα 7 βήματα για το καλό σεξ

Αν και είναι λάθος να μπαίνεις σε συγκρίσεις που δεν ξέρεις που μπορεί να οδηγήσουν. Αν δεν τα καταφέρετε να την εντυπωσιάσετε οι πιθανότητες για επόμενη ερωτική συνάντηση μειώνονται στο μισό. Είναι λογικό να ψάξει για κάποιον καλύτερο σας ο οποίος θα μπορέσει να ξυπνήσει την γυναίκα μέσα της.

Δες και αυτό  Διακεκομμένη συνουσία

Προσοχή στο αλκοόλ. Είναι καλός σύμβουλος σε μικρές ποσότητες και ξυπνάει την ερωτική λίμπιντο όμως σε μεγάλες ποσότητες προκαλεί τεράστια προβλήματα, και συνήθως μετά από μια δυνατή οινοποσία δεν ακολουθεί δεύτερο ραντεβού. Η γυναίκα θέλει επιβήτορα στο κρεβάτι και όχι μεθύστακα. Επίσης μην το παρακάνετε και με το φαγητό. Στο κρεβάτι δείξτε της ότι έχετε δυνατότητες και μέλλον, αφήστε όμως και κάτι για επόμενες φορές έτσι ώστε να διατηρήσετε το ενδιαφέρον της.

Οπωσδήποτε σε κάθε επαφή με άγνωστη γυναίκα να χρησιμοποιείτε προφυλάξεις. Τα προφυλακτικά σώζουν ζωές, και δεν πρέπει να παίζετε κορόνα-γράμματα τη ίδια σας την ζωή για 10 λεπτά ευχαρίστηση. Το ίδιο ισχύει και για της γυναίκες. Η χρήση αντισυλληπτικού χαπιού θα σας προστατεύσει από ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Προσοχή στης σχέσεις από το Ίντερνετ, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου βγει, και τι ανώμαλος μπορεί να σου κάτσει, οπότε καλύτερα να της αποφεύγεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Η καλύτερη συμβουλή είναι να χαλαρώσετε, να είστε ο εαυτός σας και να μην αγχώνεστε, και να έχετε την διάθεση να διασκεδάσετε. Τότε όλα θα πάνε καλά.